• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet canim herkese cok zayiflik yakismiyor benim simdidem yuzum gozum coktu biraz indexim 18 olanakadar insem suratima bakilmaz herhalde:1:o yuzden sporla vucudu toplamak sart enazindan benim icin

senin yaş kaç cicim... çıtırım daha 19 yaşında ona o kilo gider ama yüz yapısı büyük olanlara zayıflık kötü etki ediyor benimde yüzüm geniş çökük dururuyor zayıflayacam bide estetikmi yaptırayım yani...gerçi estetikçi tanıdığım var...adam süper yağ alıyo hiçte zararı yok ölen kalan olmadı yani kadınlar kuyrukta valla...

Nasılsınız kızlar bakalım neler yaptınız kontes benı unutmus :19::19:hıhhh kustum sana ıste
bende oğlanı sabah kontrole goturdum masallah ıyı oldu pasam benım mıde bulantısı devam ediyor hayır olsun bakalım ne iştir fenayım yanı kızlar

kontesim çenen açılmış durduran yok :D 3 sayfadır sadece senin yazdıklarını okuyorum bence senin kiloları klavye verdiriyor :1::1::1::1:

hemen gidicem şekerim kızım hasta eşim hasta ee haliyle bende onların içinde hastayla sinirli arasında bi durumdayım :)

Nasılsınız kızlar bakalım neler yaptınız kontes benı unutmus :19::19:hıhhh kustum sana ıste
bende oğlanı sabah kontrole goturdum masallah ıyı oldu pasam benım mıde bulantısı devam ediyor hayır olsun bakalım ne iştir fenayım yanı kızlar

kız seni unuturmuyum hiçç kuzummm yanlız sendromu yaşadım paşacık iyi olmuş sevindim... bulantınmı var kızzz hamilemisin yoksaaa...anaaaa ilk bebeğimizde seninki olur topik bebeği...

ooo fesleğen hanımda yeni tesrif ettiler..kız kayserili akşam ezanı okunası oldu nerdesin...

halimi görsen acırsınn bi koltukta kızım yatıyo anneee men tookk hastayım diyo bi koltukta eşim yatıyo aşkımmm nolur bişi yap hastayım ben diyo bende ikisine bakıp acıyorum kendime şaka bi yana rabbim acil şifalar versin sabahtan beri bitki çayı buğu süt falan derken mutfaktan çıkamadım durumum böyle canlar...

senin yaş kaç cicim... çıtırım daha 19 yaşında ona o kilo gider ama yüz yapısı büyük olanlara zayıflık kötü etki ediyor benimde yüzüm geniş çökük dururuyor zayıflayacam bide estetikmi yaptırayım yani...gerçi estetikçi tanıdığım var...adam süper yağ alıyo hiçte zararı yok ölen kalan olmadı yani kadınlar kuyrukta valla...
30 canim yuzum yuvarlak cok buyuk yada cok kucuk degil ama kilo verince bende farkediyorum o isiltisi kalmiyor.esim memnun ama:38: sen kac yasindasin kontes haniiiim?ya bu alinan yag yine olusmuyor mu ?e o zaman niye aliyoruuz:27:

oo gamze hanımlarda burdalarmış..şimdi bide 2 saat eskileri okursunuz neyseki geçmiştede ben varım bugün...
geldım tabı kontes hanım bu enerjık hatın yahuu sayfaları doldurmus :30::30::30:
kız seni unuturmuyum hiçç kuzummm yanlız sendromu yaşadım paşacık iyi olmuş sevindim... Bulantınmı var kızzz hamilemisin yoksaaa...anaaaa ilk bebeğimizde seninki olur topik bebeği...

ayy ne guzel dımı topikl bebeği yok anam değilim buyuk ıhtımal spiralim var gerci yuzde 1 lık korumama ıhtımalı oluyormus ama sanmam idraryol8ı enfeksıyonu oldum dedim 3 gundur işlaç içiyorum yok banamasın demedı ozellıkle sabah kalkınca bır bulantı sorma gıtsın sofraya falan oturamaz oldum istahım gıttı bu ıyı tarafı :16::16:

30 canim yuzum yuvarlak cok buyuk yada cok kucuk degil ama kilo verince bende farkediyorum o isiltisi kalmiyor.esim memnun ama:38: sen kac yasindasin kontes haniiiim?ya bu alinan yag yine olusmuyor mu ?e o zaman niye aliyoruuz:27:

32 yaşındayım topiğin yaşlı ablasıyım hahhayyyt hepinize taş çıkarırım dermişim ama...daha çoluk yok çocuk yokk...gençkız edalarında geziyoz...

halimi görsen acırsınn bi koltukta kızım yatıyo anneee men tookk hastayım diyo bi koltukta eşim yatıyo aşkımmm nolur bişi yap hastayım ben diyo bende ikisine bakıp acıyorum kendime şaka bi yana rabbim acil şifalar versin sabahtan beri bitki çayı buğu süt falan derken mutfaktan çıkamadım durumum böyle canlar...
cok gecmis olsun canim hep diyorum valla Rabbim annelere yardim ediyor bizdede herkes siradan geciyor beni nazlayacak biri olmadigindan midir nedir bana bisey olmuyor:52:cok sukur.oysa eskiden ne hasta olurdum ben yaa masaallah simdi iyiyim.Allahim sanada guc kuvvet ailene sifa versin

kontesim çenen açılmış durduran yok :D 3 sayfadır sadece senin yazdıklarını okuyorum bence senin kiloları klavye verdiriyor :1::1::1::1:

hemen gidicem şekerim kızım hasta eşim hasta ee haliyle bende onların içinde hastayla sinirli arasında bi durumdayım :)

sorma sendroma düştüm resmen yanlızlık sabah in cin top oyna dı neyse zsa ve çıtırım vardıda 2 laf ettik sonra siz geldiniz..

canım eşine ve kızına çok geçmiş olsun...ya doktora götür olmazsa acile birer iğne yaptır ...geceye işin daha zor valla..kocalarda çocuktan beter olur hasta olunca...benimki hiç çekilmez 40 naz niyaz...

BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
FETİH 1453 İZLENMEYE DEĞERR FİLM İLK ARA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 80.DK OLDU AY YİNE CIRCIR OLMUŞUMMM BENİM MOTOR İYİCE BOZULDUU 5 DK GEÇ ARA VERSEYDİİİ SİNEMADA BENDEN BAKA KİMSE KALMICAKTIII YANİ SİNEMYAYI KAPATCAKTIMM, NEYSE FİLMDEN ÇOK ETKİLENDİMMM CEDDİMİZ NE ZOR GÜNLER YAŞAMIŞ TARİHİ OKUL ZAMANIMDA HİÇ SEVMEZDİM AMA BU MUHTEŞEM YÜZYIL VE BU FİLMDEM SONRA TARİH KİTAPLARI OKUMAYI PLANLIYORUMM BİRDE DİKKat ettimm MÜSLÜMANLARDAN YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM HASAN( İFFETTEKİ BAŞROL ADAM VE GAVURLARDAKİ BAŞ ASKER TUĞBA EKİNCİNİN ESKİ SEVGİLİLERİ ONLARIN BAŞ BAŞA SAVAŞ SAHNESİ VARR . NEYSE GENEL OLARAK FİLM GÜZEL SAVAŞSAHNELERİNİ BİRAZ ABOTÖRCE BULDUM AMA İZLENMEYE DEĞERRR TEK YAPMANIZ GEREKEN KARNINIZ TOK ALTINIZ PAK:))))))) KOVAYLA MISIR SU OLSUN

Back
X