• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
FETİH 1453 İZLENMEYE DEĞERR FİLM İLK ARA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 80.DK OLDU AY YİNE CIRCIR OLMUŞUMMM BENİM MOTOR İYİCE BOZULDUU 5 DK GEÇ ARA VERSEYDİİİ SİNEMADA BENDEN BAKA KİMSE KALMICAKTIII YANİ SİNEMYAYI KAPATCAKTIMM, NEYSE FİLMDEN ÇOK ETKİLENDİMMM CEDDİMİZ NE ZOR GÜNLER YAŞAMIŞ TARİHİ OKUL ZAMANIMDA HİÇ SEVMEZDİM AMA BU MUHTEŞEM YÜZYIL VE BU FİLMDEM SONRA TARİH KİTAPLARI OKUMAYI PLANLIYORUMM BİRDE DİKKat ettimm MÜSLÜMANLARDAN YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM HASAN( İFFETTEKİ BAŞROL ADAM VE GAVURLARDAKİ BAŞ ASKER TUĞBA EKİNCİNİN ESKİ SEVGİLİLERİ ONLARIN BAŞ BAŞA SAVAŞ SAHNESİ VARR . NEYSE GENEL OLARAK FİLM GÜZEL SAVAŞSAHNELERİNİ BİRAZ ABOTÖRCE BULDUM AMA İZLENMEYE DEĞERRR TEK YAPMANIZ GEREKEN KARNINIZ TOK ALTINIZ PAK:))))))) KOVAYLA MISIR SU OLSUN

bakalım yarın gideriz inş. yada hafta içi...

fac. gazme yuppi yazmış bebiş istiyordu acep bebişmi geliyor kız kontesss yoksaammm

merhaba arkadaşlar nasılsınız
biz allaha sonsuz şükürler olsun atlattık evimizdeyiz kızımla
bize dua eden iyi dileklerini gönderen hepinize herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun

32 yaşındayım topiğin yaşlı ablasıyım hahhayyyt hepinize taş çıkarırım dermişim ama...daha çoluk yok çocuk yokk...gençkız edalarında geziyoz...

ohooooo ben senden büyüğüm şekerim :1::1::1:
bundan sonra dua ederken hep aklımda olacaksın canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin :nazar:

şimdi günün espirisi

günün birinde cebim çaldı annemin komşusuymuş buyur abla dedim..ya canım bişey rica edecem buyur dedim bizim ev telefonu bozuk telefon arızayı bi arayı veririmisin gelip yapsınlar...hööööhhh dedim içimden bide ekledi ablam...ya kusura bakma rahatsız ettim ama annen hep seni arıyo başı sıkışınca bende aradım..hey allahım...

neyse yazın büroda çalışıyom bir telefon amcamın kızı ya noldu dedim abla kardeşim seni arıyomuş ulaşamıyomuş onu bir arasana
dedim hayırdır amca oğlumu arayım dedim hemen aradım alo abla ya benim bir arkadaş Antep'e gidecek bir uçak bileti ayarlayı ver...
haydaa dedim ulan ben bilet rezervasyoncusumuyum... vel hasıl kelam ölene mezar doğana beşik,evlenenlere sağdıç,sünnetliklerede kirve olduk...

heralım yani siz gibi toto devirmiyoz...sabah 7 den beri ayaktayım 40 kapı gezdim...hayırlı işlerde var onlada ilgileniyom,

etrafta evlenen,boşanan,doğuran hasta olan beni buluyor...devlet hayır kurumu gibiyim..
ayy kaçırdımmı ben ne iş yapıyon gı sennn

merhaba arkadaşlar nasılsınız
biz allaha sonsuz şükürler olsun atlattık evimizdeyiz kızımla
bize dua eden iyi dileklerini gönderen hepinize herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun
iyi hadi sevindimmm bi hayır filan yapp tekrar çok geçmiş olsun
ohooooo ben senden büyüğüm şekerim :1::1::1:
bundan sonra dua ederken hep aklımda olacaksın canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin :nazar:
yaş kaçççç senin
nerde arsa cümlesine nasip etsin aratmasın
şimdi günün espirisi

günün birinde cebim çaldı annemin komşusuymuş buyur abla dedim..ya canım bişey rica edecem buyur dedim bizim ev telefonu bozuk telefon arızayı bi arayı veririmisin gelip yapsınlar...hööööhhh dedim içimden bide ekledi ablam...ya kusura bakma rahatsız ettim ama annen hep seni arıyo başı sıkışınca bende aradım..hey allahım...

neyse yazın büroda çalışıyom bir telefon amcamın kızı ya noldu dedim abla kardeşim seni arıyomuş ulaşamıyomuş onu bir arasana
dedim hayırdır amca oğlumu arayım dedim hemen aradım alo abla ya benim bir arkadaş Antep'e gidecek bir uçak bileti ayarlayı ver...
haydaa dedim ulan ben bilet rezervasyoncusumuyum... vel hasıl kelam ölene mezar doğana beşik,evlenenlere sağdıç,sünnetliklerede kirve olduk...

:9: :9: :9: :9:

ayy kaçırdımmı ben ne iş yapıyon gı sennn

iyi hadi sevindimmm bi hayır filan yapp tekrar çok geçmiş olsun

yaş kaçççç senin
nerde arsa cümlesine nasip etsin aratmasın

:9: :9: :9: :9:

hayrımızı kurbanımızı kestik canım bi kaç bişeyler daha var aklımda evdeki misafir trafiği biraz azalınca yapıcam allahın izniyle
78 doğumluyum bazılarına göre 34 bana göre 33 yaşındayım bende tam hesaplayamadım gitti yaşımı :1::1:

gamze hamile mi çok sevindim :nazar::nazar:

cok gecmis olsun canim hep diyorum valla Rabbim annelere yardim ediyor bizdede herkes siradan geciyor beni nazlayacak biri olmadigindan midir nedir bana bisey olmuyor:52:cok sukur.oysa eskiden ne hasta olurdum ben yaa masaallah simdi iyiyim.Allahim sanada guc kuvvet ailene sifa versin

aynen çyle canım hasta olsanda çok bişi değişmiyor yine ayakta oluyorsun rabbim tek hastalık vermesinde ben onlara hizmet etmeye razıyım

sorma sendroma düştüm resmen yanlızlık sabah in cin top oyna dı neyse zsa ve çıtırım vardıda 2 laf ettik sonra siz geldiniz..

canım eşine ve kızına çok geçmiş olsun...ya doktora götür olmazsa acile birer iğne yaptır ...geceye işin daha zor valla..kocalarda çocuktan beter olur hasta olunca...benimki hiç çekilmez 40 naz niyaz...

canım dr gitmedik dışarda acayip kar var yollar kapalı falan zaten çok zorda kalmayınca dr götürmem onları ne gerek şimdi gitsek hemen antibiyotik yükleyecekler ben iyileştirmeye çalışıyorum

BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
FETİH 1453 İZLENMEYE DEĞERR FİLM İLK ARA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 80.DK OLDU AY YİNE CIRCIR OLMUŞUMMM BENİM MOTOR İYİCE BOZULDUU 5 DK GEÇ ARA VERSEYDİİİ SİNEMADA BENDEN BAKA KİMSE KALMICAKTIII YANİ SİNEMYAYI KAPATCAKTIMM, NEYSE FİLMDEN ÇOK ETKİLENDİMMM CEDDİMİZ NE ZOR GÜNLER YAŞAMIŞ TARİHİ OKUL ZAMANIMDA HİÇ SEVMEZDİM AMA BU MUHTEŞEM YÜZYIL VE BU FİLMDEM SONRA TARİH KİTAPLARI OKUMAYI PLANLIYORUMM BİRDE DİKKat ettimm MÜSLÜMANLARDAN YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM HASAN( İFFETTEKİ BAŞROL ADAM VE GAVURLARDAKİ BAŞ ASKER TUĞBA EKİNCİNİN ESKİ SEVGİLİLERİ ONLARIN BAŞ BAŞA SAVAŞ SAHNESİ VARR . NEYSE GENEL OLARAK FİLM GÜZEL SAVAŞSAHNELERİNİ BİRAZ ABOTÖRCE BULDUM AMA İZLENMEYE DEĞERRR TEK YAPMANIZ GEREKEN KARNINIZ TOK ALTINIZ PAK:))))))) KOVAYLA MISIR SU OLSUN

bizde yarın gitmeyi planlıyorduk ama hastalık çıkınca iptal oldu ne zaman denk gelirse gideceğiz muhteşem yüzyıl izlemiyorum ben bilmiyorumda benin atalarım onlar değil yaa :):) benim atalarım ömrünü savaşlarda harcamış bunlar kimin atalarıysa haremden çıkamıyor :1::1:

heralım yani siz gibi toto devirmiyoz...sabah 7 den beri ayaktayım 40 kapı gezdim...hayırlı işlerde var onlada ilgileniyom,

etrafta evlenen,boşanan,doğuran hasta olan beni buluyor...devlet hayır kurumu gibiyim..

şimdi günün espirisi

kontesim aynı durumdayız seninle yaa yüzümüz çok yumuşak demekki derdi olan bizi arıyor :):) bende kızım olmadan önce çalışıyordum dediğin gibi kaç kişiye uçak bileti ayarladım burs ayarladım kurs ayarladım ama bundan sonra rabbim ömür versin kazanç versin bende onun yolunda harcıyım inşallah

bu arada benim hastalar kayınvalideme gitti yan binada oturuyor kayınvalidem :) azıcık kovdumda denebilir gidinde evimi süpürüp siliyim diye o arada kayınvalidem aradı kızı getir özledim diye bende babasınıda gönderdim :1::1::1:

olabilir idrar yolu enfeksiyonundan mide bulanmaz ne alaka,,, var bişeyler hayırlısı olsun...topik bebeğimiz olsun...
yeme bizi gamze yemeee aten uppi yazmış fac. taban yapmışş yok ortalıktaaa bebemizin adını topik koyalım yada duyfer_2006 koyy

duygu minnak yok bugünn merank ettim hatun nerelerde geziyooo...minnakımm...
minnak mıı :9: ahh şu kızın adnı dudukça gülesim geliyor kız senden mnnak olmaz şişmak olurrr nerdesin gelde acık uğraşak senleeee
hayrımızı kurbanımızı kestik canım bi kaç bişeyler daha var aklımda evdeki misafir trafiği biraz azalınca yapıcam allahın izniyle
78 doğumluyum bazılarına göre 34 bana göre 33 yaşındayım bende tam hesaplayamadım gitti yaşımı :1::1:

hamile olabilirrrr yani ben öyle olduuğnu düşündümmm ... erce kkz seni 24 de zannediyordumm kontesi 40 sanıyordumm :33: :9:

bu arada benim hastalar kayınvalideme gitti yan binada oturuyor kayınvalidem :) azıcık kovdumda denebilir gidinde evimi süpürüp siliyim diye o arada kayınvalidem aradı kızı getir özledim diye bende babasınıda gönderdim :1::1::1:

bu arada geçmiş olsun cnmm ohhh biraz kafa dinleee sende işini yaptıktan sonraa

tekrar gecmis olsun canim.cok sukur iyisiniz

Back
X