• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

izleme tabi onlar değil bizim tarihimiz ben tarihi ve tarih kitaplarını çok seviyorum herkesede tavsiye ederim tarihi öğrendikçe bir yudum suyu heba etmeye haya ediyorum

evet şekerimm napıyım canım yaa eşim senenin yarısını hasta geçiriyor bazen çook bunalıyorum ama rabbim canını sağ etsinde başka bi derdim yok...

öğlen kızım makarna kocacım kıymalı yumurta istedi kendime üçüncü bi yemek yapacak durumda değildim 3 kaşık makarna 1 kaşık kıymalı yumurta yedim ekmek falan yemedim oda buhar olup uçarmı acep :1::1::1::1:

yav uçar tabi kalori hesabı yap her yediğinle vicdan azabı çekersen işin zor 3 kaşık makarna:150 calori 50 caloride kıymalı yumurta 200 calori normal bir öğün için...

ben ızlıorum valla şeker ama sacma yani. dzi işte. tarihi bi degerı yok gözümde..
azcık bısey yemıssın, senın yaptıgın ev ısıne hıc bıseyın dayanmaması lazım gercı ya neyse

ilk başladığında o kadar sevindimki aha dedim sonunda bizim tarihimizde dizi oluyor sonra bi baktım ki tarih hürremden ibaretmiş vazgeçtim izlemekten gerçi bizim evde genel olarak dizi izlenmiyor... bi bu ara ben ferihaya taktım eşim onuda izlememi istemiyor ama yinede izliyorum bi leylayla mecnunu izliyoruz çok keyif alıyorum ondan çokk gülüyorumm trt1 de tavsiye ederim :1::1:

ilk başladığında o kadar sevindimki aha dedim sonunda bizim tarihimizde dizi oluyor sonra bi baktım ki tarih hürremden ibaretmiş vazgeçtim izlemekten gerçi bizim evde genel olarak dizi izlenmiyor... bi bu ara ben ferihaya taktım eşim onuda izlememi istemiyor ama yinede izliyorum bi leylayla mecnunu izliyoruz çok keyif alıyorum ondan çokk gülüyorumm trt1 de tavsiye ederim :1::1:

arada bır bızde ızlıoruz onu eşimle. eglencelı bı dizi.

seviyorum seni kontesimm :1::1::1::1: bu arada bende kayınvalideme kontes derim:1::1: seni görünce onu gördüm sanıyorum :52::52:

iyi kadınmı bari kaynanan, zaten bende tam kaynana tipi varmış öyle derler,,,kaynanam gelin ben kaynana...o derece dermişim nerde bende o şans...arkadaşımın bir kaynanası varr...evlenince işten ayrılmıştı...daireleri karşılıklı...her hafta kıza harçlık veriyo kocasından evvel sigara parası kuaför parası yaparsın diye,pazar alışverişini yapıyo evine kadar getiriyo... yazın aldı 15 gün tatile götürdü gelin kaynana tatile gittiler...kocaları çalıştı...

iyi kadınmı bari kaynanan, zaten bende tam kaynana tipi varmış öyle derler,,,kaynanam gelin ben kaynana...o derece dermişim nerde bende o şans...arkadaşımın bir kaynanası varr...evlenince işten ayrılmıştı...daireleri karşılıklı...her hafta kıza harçlık veriyo kocasından evvel sigara parası kuaför parası yaparsın diye,pazar alışverişini yapıyo evine kadar getiriyo... yazın aldı 15 gün tatile götürdü gelin kaynana tatile gittiler...kocaları çalıştı...

iyi düşünüyorum iyi oluyo canım :1::1: yani öyle para falan vermezz bana ama eşime verir sürekli çok karışmazz gelip gitmez ben giderim haftada bir iki o kadar

Waaayyy bıze düşmedi öyle kaynana be :D
benımkı vefat etmiş, ama kayınpederım 40 kaynanaya bedel sagolsun. bende 40 geline bedelim :ssz:
pazar fazla kacırma kızz....
bu duygu nerelerde yaaa
karabıber de yok

hayrımızı kurbanımızı kestik canım bi kaç bişeyler daha var aklımda evdeki misafir trafiği biraz azalınca yapıcam allahın izniyle
78 doğumluyum bazılarına göre 34 bana göre 33 yaşındayım bende tam hesaplayamadım gitti yaşımı :1::1:

gamze hamile mi çok sevindim :nazar::nazar:

ercecim geçmiş olsun görüp göreceniz bu olsun inşallah

Selam arkadaşlar ben siteye çokça giriyorum fakat yorum yazmak için vakit bulamıyorum.10 gün önce diyete başladım78 kilo ile ve bugün yani 10 gün sonra 73 kiloyum.Muhteşem değil mi?Sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum.Öğünlerimi çok azalttım sadece meyve,yoğurt,ceviz,badem,fındık bol su arada brokoli haşlayıp sarımsaklı yoğurt ile onu yiyorum.çORBA İÇİYORUM ARADA DA ET YANİ 10 GÜNDÜR YEDİKLERİM BUNLAR TABİ ÇOK AZ BİR ŞEKİLDE.Aaaaa unutmadan her sabah aç karnına rondoda maydanoz ve 2 kaşık limon suyu ve 1 bardak suyu çekip içiyorum.Hedefim 63 olmak bakalım inşallah olurum....:)))

selamlar, iyi pazarlar herkese :16::16:

Selam arkadaşlar ben siteye çokça giriyorum fakat yorum yazmak için vakit bulamıyorum.10 gün önce diyete başladım78 kilo ile ve bugün yani 10 gün sonra 73 kiloyum.Muhteşem değil mi?Sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum.Öğünlerimi çok azalttım sadece meyve,yoğurt,ceviz,badem,fındık bol su arada brokoli haşlayıp sarımsaklı yoğurt ile onu yiyorum.çORBA İÇİYORUM ARADA DA ET YANİ 10 GÜNDÜR YEDİKLERİM BUNLAR TABİ ÇOK AZ BİR ŞEKİLDE.Aaaaa unutmadan her sabah aç karnına rondoda maydanoz ve 2 kaşık limon suyu ve 1 bardak suyu çekip içiyorum.Hedefim 63 olmak bakalım inşallah olurum....:)))

tebrik ederim canım, darısı bizlerin başına :34:

selam kizlar dunki menum:
sabah ilik sirkeli su
kahvalti:1 dilim ekmek
boool yesillik icine lor+domates
1 haslanmis yumurta
gun boyunca 2 saatte 1 ayran detox
arada 2 kez yesil cay
kacamagim yok ama ayran yapmadanaldim gereken besinleri.bakliyat yaninda yogurt salatalik su seklinde.diger turlu hic icmek istememistim:25:ilk gun tam 1 kilo eksik gorundum 2.gun tam 100 gram:52:cok komik oldu yaa.neyse pek onemli degil bedenim dinledi hafifledim biraz:21:kaldigim yerden devam
ya kizlar sizede oluyor mu uye girisim aktif kalmiyor bugun surekli dusuyorum tekrar giris yapiyorum bu ne yaa

Son düzenleme:
Back
X