• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

tebrikler canim!! demekki spor sende i$e yariyor, bana hiç faydasi olmadi bende ko$uyu biraktim sadece yürüyü$ yapiyorum hergün pazar hariç

kolay gelsin!

sende bendensin ya :20::19::19:

bugÜnmü oldu? Geçmi$ olsun ya :18::18::18:

ee senin kg kaç olduuuu???
az öncee oldu deprem korktummm baya yaa

kızlar günaydın hepinize ben bildirim yapmayacağım
duygucum yarın sabah ta yapamayabilirim yarın öğlen sonu veya çarşamba sabahı yapabilirim..
annemi hastaneye götüreceğim çok dua edin olurmu....

duygucum yarın sabah ta yapamayabilirim yarın öğlen sonu veya çarşamba sabahı yapabilirim..
günaydınn geç geçmiş olsun cnmmm haberdar ettt emi merak ederimm

bebeleri hasa olanlara acil şifalar dualarımız annesi hasta olan arkadaşımızla beraber
duygucum sanada geçmiş olsun depremi hissetmek korkutuyor insanı
leyyecım sanada bravoo kilo azda olsa vermişin ben 2 hafta 1400 aldımm yuhh bana rencide edin beniii

bu hafta benimde hep davetle geçti cuma yemek daveti pazar kahvaltı daveti perşembe doğumgünüm falanda falan bahane çok anlayacan

Günadınlar ve iyi haftalar kızlar,

Kontes canım geçmiş olsun dualarımzı sizinle haber ver emi..Canlarım ben bildirim yapıp kaçacagım yorgun ve halsizim küsüratları veremiyorum dıjıtal tartım olmadığı için :)) İbrem yukarı çıktı 67 yi gösteriyordu akşam dogrudur inanırım hafta sonu annemlerdeydik kardeşim için gelen giden çok oldu ufak tefekte olsa attım agzıma bişeyler..Mart ayına kadar böyle...Spora başlıycam inşallah..Öpüyorum hepinizin

Günadınlar ve iyi haftalar kızlar,

Kontes canım geçmiş olsun dualarımzı sizinle haber ver emi..Canlarım ben bildirim yapıp kaçacagım yorgun ve halsizim küsüratları veremiyorum dıjıtal tartım olmadığı için :)) İbrem yukarı çıktı 67 yi gösteriyordu akşam dogrudur inanırım hafta sonu annemlerdeydik kardeşim için gelen giden çok oldu ufak tefekte olsa attım agzıma bişeyler..Mart ayına kadar böyle...Spora başlıycam inşallah..Öpüyorum hepinizin

günaydınn olsun zaten birden verdinn böyle olması normalll ,yinede harikasınnn

Selam kızlar,

İzin bitti. Çok şükür oğluşum da iyileşti.

Kilomu da bilmiyorum tartılmadım ama kendimi zayıflamış hissediyorum. Yarın sabah tartılıp yazarım.

Benimde kilo sonunda 84.4 aslında fazla veremedimm isveçii sonuna kadar götürmemm lazımdıı amaa hafta sonuu kızımınn sın arkadaşlarıı geldii aileleriyle ve 8 çeşit hazırlamışımm masaya oturmasan olmazz,otursan olmazzz,az da olsaa yedimmm ama bugünn kaldığımm yerden devam ediyorumm yinee
benn çokk mutluyumm kilomaaa az kaldıı 80 lerden kurtulmayaa
duygucumm depremm olmuşşş bende çokk korkarımm depremin d sinden bilee

birazdan kendimm ve çocuklarıı doktora götüreceğiimm çok kötüyümm burunlarım boğazlarımm yanıyorrr canlarım

günaydınlar herkese
bugünkü menüm
sabah 08.00
2 dl çavdar ekmeği
peynir,salatalık,domates
3-4 zeytin
2brd şekersiz çay
1dilim kakolu ıslak kek

09.30 gibi bir fincan yeşil çay
şimdide 3 tane kepekli grisini yiyeceğim miniklerden

selamün aleyküm kızlar
nasılsınız
çok güzel bi bahar havası var bugün burada

geçen haftaki kilomu hatırlayamıyorum sabah tartıldım 70 kiloyum

yavru kuşlarrrrr
yooğğsam tombul kuşlar mı diyim :27:
cok mutluyum bugun. hava süper :)) enerci doluyum.:8: ben tartı gunu oldugunu unuttum yauu :D
sabah tartılmadım. kahvaltıdan sonra tartıldım. 66.7 cıktı. (tuvalete de cıkamadım daha :S)
tok karnına oldugu için düz 66 yaz sen duygucum :D:27::52: az değilim heee :D
neyse ben daha bugun pazara falan gıdıcem. geberık halde gelıcem gene. eeeennn az 500-600 gr oynıcak :D
o yuzden ben aksama kesın bıldırı yapiiim :D

bende bu aksam dan itibaren detoks yapcam yaaa
1 gun garantı yapıcam da 2. gun dayanamayabılırım belki.

neyse kızlar ben anca 4-5 gıbı gırerım bı daha. cok optum hepinizi.
merhabalar kızım bronşit olmuş çok fena öksürüyor istifra ediyor 2 dündür hiç uyumadım ne yedim ne içtim menüm ne hiç bilmiyorum ara sıra mutfağa gidip bir iki lokma bişi alıp çıkıyorum sürekli kucağımda lavobaya bile göndermiyor beni yavrumun halini gördükçe çok kötü oluyorum allahım tüm hastalara şifa versin
ahhh canımmm cok gecmıs olsun :(

gunaydin hanimlaar-dukkani kendimce acayim -size gece ama.bugun bildirim gunu heyecanliyim haa:52:dunki menum

Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
2fincan sekersiz cay
1 zeytin 1 kucuk dilim kasar
Boool yesillik icine lor
1lokma borek 3dilim sucuk 2,5 kucuk boy salcali sosis
Ara:yesilcay
1 dilim kek+kremasi
Oglen:4 tepeleme kasik peynirli makarna
salata
Ara+aksam(oglen gec yedik aksam yemek yemedim):yarim muz
Yarim elma
Yesil cay
1tanecik patates kizartmasi
Biraz marul attim agzima

Su :cok az ictim
Yatmadan ilik sirkeli su
Spor:yok

hemen kilomuda yazayim:
gecen hafta:60.5
bu hafta:59.2:nazar::nazar::nazar:
dunki menum ortada simdi siz deyin bakalim detoks yagdan mi verdirmis:44: 60.3 le basladim ona 2.gun 59.2 ile bitti:nazar::nazar:
pzar kahvaltını yapmıssın :D:D:D:D

gledim arkadaşımm geldimm
ne güzel sohbet etmişsinizz zavkla okudumm
hafta sonuu misafirlerimm vardıı onlarla uğraştımmm,kızıı hasta ettimm,kendimii hasta ettimmm .Hapşurukk duruyorumm nerdeyse çığlık çığlığaa hapşuruyorumm boğazımm çok yanıyorrrr
canım benım cok gecmıs olsun sızede, o yuzden yoktun demek

günaydınnnnnnn hayırlı haftalar dilerim tüm haftanız bereketli sağlıklı hayırlı geçer inşallahhhhhhhhhh

gelelim banaa cuma günü 69,7 rakamı gördüm eee daha öncede dedim bu rakamı göreyim kaçamak yapcam diyee bilinçli isteyerekk
o gün zaten fetih 1453 gittik merak edenler için yazıyorum oğluşu babasına götürdüm zaten alışveriş merkezine yakın işyeri bizde hemen oraya gittik neyse mc.donalds gittik hamburger patates ligt cola eşliğindee yedimm ama tuzsuz yemeğe o kadar alışmışım ki patates çok tuzlu geldi yarım bıraktımm
neysee sinemanın 2 . bölümünde orta boy mısır vişne suyu içtimm
sinemadan çıkıncadaa kırçiçeğine gittik ma aile kebap yedik o günün acısı çıkardımmı çıkardımm tamam bitti 65 rakamını göreseye kadar bu tarz kaçamak yok banaa ufak tefek kaçamaklar serbet o ayrı ama bu baya bi kaçamak arkadaşlarrr , neyse c.tesi pazar spora devam ettim yani haftada 7 gün yapmış oldumm c.tesi 60 dk pazar 42 dk eliptik yaptımm c.tesi masum geçti ama pazar sabah annemdeydikk börek yapmış 2 tane yedimm tatar böreği gibi 2 tane deve sucağu yedik birde beyaz ekmek yani cuma ve pazar çok kötü geçti hadi cumaq ödülümdü ama pazar ne zaamandır anne ve babamala kahvaltıyapmamam mı yoksaa benim aç gözlülüğümmü bilemedimm neysee hafta sonu bitti regl günüm yaklaştı belki bu iştah ondandır müsafir çarşamba yada perşembe geliyor inşalalhh..

evet gelelim sadetee bugünkü kilomm bu kadar zıkkımın kökünü yememe rahmen 69,5 herhalde sporun etkisi devam ediyorr herhalde bunları yapmasam 69 net görürdümm neyse sağlık olsun gözümde gönlümde doyduu ama bu bu kadarla kalmalı benim zamanım yok çünkü 9 kg vermem şartt nisanın son haftasına kadar kızlar bu arada bacaklarım harika sıkılaştııı yaşasın eliptikkkk:72::72::nazar::nazar::nazar:
harikasın yaaaa... maşaAllah
sporun faydası bu sanırım :D
kızlar izmirde deprep olduu çok korktummm:18::18::18:

4.4 büyüklüğünde olmuş çk yakınımda bir ilçede hemdee
aa hangı ılcede olmus? sen hıssettınmı

ayyy canım nodlu nesi var annenın? cok gecmıs olsun. haber et meak ettim yauuu

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin annene inş
izmirdeki arkadaşlarada geçmiş olsun daha büyüğünü göstermesin

gunaydın kızlar kılo bıldıreyım 67.5
nasılsınız ıyısınızdır ınsallah ben cok ıyım bugun masallah dıyımde...
spor yaptım daha dogrusu oyun havası ve ona benzer fıgurler...

feslegen gecmıs olsun canım
sana doktorumun verdıgı tarıfı vereyım ınan hem yararlı hemde hasta etmıyo cocukları
ben her aksam ıkıısınede verırım surudan daha ıyı dedı doktor...
yarım lımon suyu,
1 tatlı kasıgı bal
2 tutam karabıber
1 tatlı kasıgı pekmez
1 tatlı kasıgı zeytınyag
mukemmel balgam attırıyo ve ıyı gelıyo

feslegen gecmıs olsun canım
sana doktorumun verdıgı tarıfı vereyım ınan hem yararlı hemde hasta etmıyo cocukları
ben her aksam ıkıısınede verırım surudan daha ıyı dedı doktor...
yarım lımon suyu,
1 tatlı kasıgı bal
2 tutam karabıber
1 tatlı kasıgı pekmez
1 tatlı kasıgı zeytınyag
mukemmel balgam attırıyo ve ıyı gelıyo

yaptım canım herşeyi yaptım dün çok kötüydü ama hamd olsun şimdi iyi birazz

hepinize iyi dileklerinizz için teşekkür ederim allah razı olsun

Son düzenleme:
tartım hala gelmedi ama komşumda tartıldım bu hafta biliryosunuz çok abarttım neredeyse hergün pasta börek yedim hatta cumartesi akşamı 1 dilim yaş pasta yedim 3 gündürde hiç tuvalete çıkamadım ama sonuç şöyle $Fotoğraf0307.webp :nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X