günaydınnnnnnn hayırlı haftalar dilerim tüm haftanız bereketli sağlıklı hayırlı geçer inşallahhhhhhhhhh
gelelim banaa cuma günü 69,7 rakamı gördüm eee daha öncede dedim bu rakamı göreyim kaçamak yapcam diyee bilinçli isteyerekk
o gün zaten fetih 1453 gittik merak edenler için yazıyorum oğluşu babasına götürdüm zaten alışveriş merkezine yakın işyeri bizde hemen oraya gittik neyse mc.donalds gittik hamburger patates ligt cola eşliğindee yedimm ama tuzsuz yemeğe o kadar alışmışım ki patates çok tuzlu geldi yarım bıraktımm
neysee sinemanın 2 . bölümünde orta boy mısır vişne suyu içtimm
sinemadan çıkıncadaa kırçiçeğine gittik ma aile kebap yedik o günün acısı çıkardımmı çıkardımm tamam bitti 65 rakamını göreseye kadar bu tarz kaçamak yok banaa ufak tefek kaçamaklar serbet o ayrı ama bu baya bi kaçamak arkadaşlarrr , neyse c.tesi pazar spora devam ettim yani haftada 7 gün yapmış oldumm c.tesi 60 dk pazar 42 dk eliptik yaptımm c.tesi masum geçti ama pazar sabah annemdeydikk börek yapmış 2 tane yedimm tatar böreği gibi 2 tane deve sucağu yedik birde beyaz ekmek yani cuma ve pazar çok kötü geçti hadi cumaq ödülümdü ama pazar ne zaamandır anne ve babamala kahvaltıyapmamam mı yoksaa benim aç gözlülüğümmü bilemedimm neysee hafta sonu bitti regl günüm yaklaştı belki bu iştah ondandır müsafir çarşamba yada perşembe geliyor inşalalhh..
evet gelelim sadetee bugünkü kilomm bu kadar zıkkımın kökünü yememe rahmen 69,5 herhalde sporun etkisi devam ediyorr herhalde bunları yapmasam 69 net görürdümm neyse sağlık olsun gözümde gönlümde doyduu ama bu bu kadarla kalmalı benim zamanım yok çünkü 9 kg vermem şartt nisanın son haftasına kadar kızlar bu arada bacaklarım harika sıkılaştııı yaşasın eliptikkkk