• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

herkese merhabalar
duygucum ben sabah tartılmayı ve bugünün tartı günü olduğunu unuttum (yarın sabah tartılıp yazsam olurmu?)
havayı iyi gördüm ve tülleri perdeleri yıkadım camları falan sildim baya bi iş yaptım :37:

bugünkü menüm

sabah yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek

ara yok

öğlen yoğurtlu makarna az domates sos

akşam (gezmedeydim )
çeyrek yufkalı gül böreği
patates salatası
küçük dilim tuzlu kek
3 bardak çay

1 dilim tatlı

biliyorum çok yedim akşam ama yarın telafi etmeye çalışacağim:17::17:

1.5 litre su (temizlik yaparken unuttum içmeyi)
spor yok bolca ev işi

selam kizlar giremedim bugün,dün gece baya rahatsizlandim,üsüttüm galiba,diete bir süreligine ara verdim,cok kötü kabizlik yasadim diet boyunca,:37:zaten tembel olan bagirsaklarim hepden calismaz oldu,ilk hafta 6. gün ,ikinci hafta 5.gün tuvalete ciktim:37:,birde hemorodim oldugundan ne kadar aci cektigimi tahmin bile edemezssiniz,kilom,77 ,bir süreligine az yiyerek devam edicem,tabi spor yaparak:8:hepinizi öpüyorum:16:

Son düzenleme:
canım ben tıp okuyorum. gerçi daha çok başındayım ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. belli ki bağışıklık sistemin çökmüş. uçuk, yaralar, grip... hepsi bunun göstergesi.

stresten olabilir? kafana bir şeyleri takıyor olabilir misin?
suyunun içine iki üç damla limon sıkmak işe yarayabilir. yeşil sebzeleri de ihmal etme. bunun dışında iyi gelebilecekler meyveler ve kırmızı biber. birde şaşıracaksın belki ama sarımsak...
geçmiş olsun.
kendine çok dikkat et ve hiçbir şeyi kafana takma :)

çok te$ekkür ederim söylediklerini dikkate alacagim hatta hemen limon skip içecegim suyla, hepsi var bende uykusuzluk, stres, kafaya bir sürü $eyi takiyorum...
tekrar te$ekkür ederim ve ba$arilar diliyorum egitiminde :54::54:

valla cok guzel bir tarifim var ama karar veremedim.herhalde havuclu yaparim tarcinli cevizli. bu arada gecmis olsun deprem olmus Allah korusun ya van da da olmus yine

sağ ol cnm kısa ama yakınımızda olduğu iiçin şiddetli hissettim
havuclu tarcınlı yap tatlım varsa içine cevızde koy. süper olur ;)
ıssız adamdan sonra yemeye basladım havuclu tarcınlı kek aaah ahhh :27:

duyguuuu 66.5 yaz kuşum.
tuvalete cıkınca 700 gr oynamıo kızım. gecen pts gunu sabah tartıldıgımla pazardan gelmiş ve tuvalete çıkmıs halim arasında 700 gr fark vardı. ölmüştüm yürümekten. hem pazar hem market hemde dolanarak yolu uzatıp yurumustum.
bugun hemen bıtırıp ısımı eve geldim.
form cayı ıctım 2 tane cırcırım sımdıde. hey Allahım yaaa ayarı tutturmaıorum bı turlu.

kızlar detoksa bu aksam baslıcam demıstım ama yarın sabah baslıcam. inşaAllah 2 gun yapabılırım.
bu aksam sebze corbamı yapıcam.
2 gun sırf corba su bıtkı cayı ıcıcem. hazır oruc tutmuoken yapıyım. 3-4 gun kaldı surda oruca baslamama.

kızlar powerplate hakkında ne dusunuosunuz? ben 10 kılo daha verp 15 seans powerplate gıtmek ıstıorum.
sonrada kosu bandı alırız zaten.
aralığa kadar dıodum ama mayıs sonuna kadar benım zayıflamam lazım. hedefı öne cektım :6:

dunku menu:
kahvaltı:
sırkelı kabuk tarcınlı yesil cay
6-7 fındık
2 dilim ekmek ıle tek kasarlı tost
3 zeytin
1 dilim ananas
3-4 dilim kivi

öğle:
yogurt
corba

aksam
haslanmıs tavuk but
yogurt

6-7 bardak su
3 yeşil çay
2 yada 3 form cayı

bugunku menü:
kahvaltı:
tek ksarlı tost
yeşil cay (sirkeli, kabuk tarcınlı)
2-3 zeytin
1 dilim ananas

öğle:
haslanmıs tavuk gögsü
yogurt
sirkeli kabuk tarcınlı yesil çay
2 fıncan form cayı

aksam
yogurt
yesıl cay sirkeli kabuk tarcınlı

ben bugun az su ıctım yaa 3-4 bardak falan
180 yanları eritme hareketi
35 kere bacakları gogüse kaldırma
6 dk 2dk lık setler halinde ip atlama
minnak ozaman birlikte hızlandırılmış kg vermeye devat ediyorum seni çünkü ikimizinde hedef mayıss
selam kizlar her pazartesi ak$ami gibi ben diyeti bozdum :26::26::26::27::27::27::27: dövün beni rezil edin $i$kooooo pis bogazliii obezzzzz iradesizzzzz diyinb hepiniz saldirin kizlar bana :27: beni sarsin evire çevire dövün saçimi ba$imi yolunn bir daha yapmam belkiiiiiiiiii:18::18::18::18:

daha fazla utanmam için menümü yaziyorum
sabah :sadece nutella (yeminim bugüne kadardi :ssz: )
ögle : yarim dolma
2 köfte büyüklügünde yagsiz somon baligi
2 kase k fleks
kk peynir
ak$am : 1 dl ekmek
1 ka$ik nutella
1 avuç cips
1 kk peynir
1 armut

sanirim 1800 kalori

sabah 40dk yürüyü$
ak$am 3 saat ali$veri$e gittik arabayi ben sürdüm ama magazalarda çok dolandim
biraz sonrada 30dk ko$u bandinda $arkilar e$liginde ko$acagim
4 kupa bitki çayi
2 litreye tamamlicam suyumu yatana kadar

vee tekrar yemin ettim bu hafta nutella yemicem diye:20::19:

valla sana diyecekçok şey var ama sen zaten ne yaptığınıbiliyorsunn gençsin bekarsınn bu sanazaten cezaaa yarın bür gün biri çıkcak karşına evlenven şişko gelin sen olcan sonra doğum kg alıp 2 katı yine sen olcann resimlere baktıkçaa off ya ne şişko gelinmişim diye sen kahrolcannn tamam cuma ve pazar bende çok yedim ama ben istediğim sonucu alıp kendmi ödül verdim ve devamını getirmedimmm 2 yaşındaki bebeklee tüm günümü planlayıp afedersin eşşek gibi spor yapıyorum belki bencilce ama akşam yemeğini kaldırdım haa eşimdee buna itiraz etmedi çünkü oda zayıflamak istiyorr benim elektirik süpürgesi gibi herşeyi içine çeken eşim kadardamı oksun tamam sende migren var sana aç kal o diyeti bu diyeti yap demiyorum allah aşkına elma diyeti dddışında benden diyet duydundunmu haa elma diyetini detoks niyetnie ayda yapcam ama onun dışında az ama sık yiyerek ve günde 2 saatten fazla spor yaparak 40 günde 5 kg verdim düşünn valla hayat senin hatay benneye üzülürüm genç yaşta veremezsen merak etmee sonra hiç vermezsinn kendini toparlaa vee birşeye alışkanlık hale getir gel enmi buzdolıbına bak insanın içi kapanır bom boşsayılır çübnkü ben boğa burcuyum yemek en büyük zevkim ama eve birşey almıyorum sebze ot var mutfaktaaaa biraz sen ve ailece fedakarlık yapcaksanızzz neyse cnm dedşğim gibi hayat senişn hayattt :20:

merhaba kızlar anca gırebıldım nete
57.900 ken bu hafta 57.700 olmusum 200 gr anca vermısım gercı gıc dıkkt etmedım bu hafta o yuzden 200 gr vermısım neyse bu hafta daha cok dıkkat edıcem bakalım nolucak cok yorgunumm hmn yatıp uyucam:(:ssz:

tebriklerr cnmm kg çok güzel yaaa

bende kesin 2 kilo almi$imdir ya, pi$manim pi$manim pi$manimmmmmmmmmmmmmm DUYFER VE MINNAKK beni öldürecek :18::18::17:
ben açıklamamı ukarda yaptımmm
sizi pisboğazlar, sizi şişkolar
leyla gene az bucuk spor yapmış, su ıcmıs.
sen seçil!!!!! getirmeyin beni yanınıza 1 haftalığına yemın edıosun. bı haftada verdıgınden daha fazla alıosun nutella yerken. Allah bılır sen korkundan yedıgınden daha az yazmıssındır. ah sen yokmusun seeeennnn. 1 ay yemıcem dıye yemın et cabuk.
tavuk goğsuymüş, sütlaçmış, ekmek arası recelmiş
noluo beee :47:
kendinize gelin....
zaten 2 gun sıvı detoks yapıcam sakız bıle cıgnemıcem cenemı mıdemı dınlendırıcem diye. cenemı size calıştırırım heee.

ikinizde yemin edin hemen. 2 hafta kaçamak yok. zayıflıcaksınız !!!
ben yıyemıorum sızde yıyemeyın. ayyyhhhhh:47:

oldumu, rahatladınızmı fırca yıyınce:27::27::27::27:

kızlar o kadar alıştımkı makarna yememeye, leylam Allah senden razı olsun. tadını unuttum resmen aklıma bıle gelmıo kız makarna.
ayın 1 ınde yıcem delı gıbı dıodum ama yemeyebılırım bıle yani.

yaw hersey bı yana. valla azıcık ıradenıze sahıp olun. yemeyın be
şimdiye kadar yedık ıste. ne var.
bundan sonra bı sure yemeyın. nolcak ayol. bı sure sonra canınız ıstemıo. Alın ben ıste. canım makarna ıstemıo. varmı boyle bısey yaaa. benım canım makarna ıstemıo. annemlere soylesem şoka gırerler hee :D
ağzına sağlıkk minakkımm
Merhaba arkadaşlar...
bende doğum kilosunu veremeyenlerdenim.. belki bi kac yandaş bulursam yanıma doping alırım zayıflayabilmek icin diye düşündüm...

bekarken 58 idim, 62 ile hamile kaldım, 75 ile doğuma girdim, 70 ile cıktım doğumdan, şu an 67 kiloyum..
Denizim de 5,5 aylık...

neler yapıyorsunuz zuayıflamak icin, bildirimleri hangi gün yapıyosunuz.?

bide malesef armut tipi kilolarım bölgesel zayıflayabilmek icin basen eritici diyet bileneniz var mı?
benimde armut tipi kilolarım ama en zararsız oymuuşşş .neyse emziriyorsan kesinlikle diyet yapmaa bol sebze meyva u tüket proteini ihmal etme sütün çoğalsın tatlıdan kaçın yada sütlü tatlı tüket oda azz sık ama az beslennn birde spor ben şuan bunu uyguluyorum cnmm sen emziriyon hayatının her döneminde kg verirsin ama emzirmek çok kutal bir şey akın ağır rejimler yapmaaa
ben geldimmmmmm

bugünkü menümmm

sabah 1 kepekli tost 1 zeytin
ara havuç

öğlen 1 dilim biber salçalı ekmek
ara 1 havuç 1 dilim muz 5 fındık

akşam fırnda balık 1 dilim ekmek
1ısırık çikolatalı gofret :)

sütlü kahve
türk kahvesi
5 fincan cay
2 litre su içtim

3 saat ütü yaptım akşama kadar ev işiyle uğraştım spor yok sadece 100 tane oklva yapım
ooooooooooooooooooo harikasınnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldinn

pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz fazla yiyeni rencide ediyoruz:1::1: kimi detoks yapıyo herkes spor yapmaya çalışıyo sağlıklı ve dikkatli beslenmeye çalışıoruz ve hergün bi önceki günün menüsünü yazıyoruz

aynennn :9: :9:

Allah sendende razi olsun canim vallahi belki daha fazla yerdim ama sizden korktum özelliklede senden ve duyferden
kemküm kemküm farkettimde yedigim bir ka$ik tahini yazmayi unutmu$um :18:
ya gerçekten bende 1 ay için yemin etmek istiyorum ama tutamam unuturum diye korkuyorum mesela senin gibi makarna için olsa ona yemin ederdim veya hamur i$ine veya ekmege ama i$in içine $eker girince farkli oluyor $eker yemicem diye yemin edersem ve ne bileyim bi kahve içersemde içinde $eker olursa yemini bozmu$ olurum günaha girmek istemem korkuyorum açikcasi...
ama gün gün yemin etmeyi denicem sanirim :17:

senin adina çok sevindim makarna için :) vallahi bende nutella yedim ama tadi eskisi gibi güzel degildi :52::52:
:20: :20:

geçmiş olsun canım allah şifa versin

ayyyy canım allah korusun bir daha olmaz inş. büyük geçmiş olsun

allah sağlık versin canım umarım ciddi birşey yoktur
amin canımm inş hiç biryerde olmazz
maşallah canım tebrik ederim seni :46::46::46:
teşekkürlerrr
selam kizlar giremedim bugün,dün gece baya rahatsizlandim,üsüttüm galiba,diete bir süreligine ara verdim,cok kötü kabizlik yasadim diet boyunca,:37:zaten tembel olan bagirsaklarim hepden calismaz oldu,ilk hafta 6. gün ,ikinci hafta 5.gün tuvalete ciktim:37:,birde hemorodim oldugundan ne kadar aci cektigimi tahmin bile edemezssiniz,kilom,77 ,bir süreligine az yiyerek devam edicem,tabi spor yaparak:8:hepinizi öpüyorum:16:

geçmiş olsun potimmmm yaa diyetlerle midenizi çıldırttınızzz az yiyiın şık yiyin işte bukadarr

kg bildirmi yapmayanlarrr

kestaneşekeri
imseval
zeynexx
flower

şimdi kestaneşekeri hadi imsevaldee yurta geçecekti bugün bildirirler ya diğerleri herhafta birilerni siliyorumm arkadaşlar dışardan kimseyi almıcam haa yazsın yorum yapalımmm onlarda yapsın ama ciddiyete almıyorlarr belli birdee sayfanınn düzenide kaçtıı kimse burda olmak zorunda değil ama istediğim neydii hergün yazılması menüsünü bir merhaba ama kimisi sadece tartı gününde uğruyor neysee valla 1 kişde kalsaa hatta kimsede kalmasa ben yola devamm haa ne olurr en son 57 olurumm yada 60 ozaman dükkanı kaparımm

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin annene inş
izmirdeki arkadaşlarada geçmiş olsun daha büyüğünü göstermesin
amin cnmmm

bulanır kontesım bulanır ben daha once 2 kez daha boyle ıdrar yolu enfeksıyonu olmustum asırı bır mıde bulantısı eslıgınde cumartesı aksamaıda dayanamadım dr gıttım ve sonuc tahlıller yapılda yuksek co-ıktı hemde enfeksıyon ıdrar yolu enfeksıyınu olmusum bulantım ondanmıs ıgne yaptı bulantı ıcın cok ıyı geldı bır 3 tane hap verdı bugun daha ıyıym ama arar arar bulantım oluyor datlumm:16::16: bebek mujdesını baskalarına bırakıuyorum sımdılık

gecmıs olsun ercem kızın nasıl yok sekerım hamıle falan değilim bu deli kızlar mıdemın bulantısını hayıra yordularrrr:16::16:

ayyy cok hossun duygum ya yuppiyı annem bandırmadan geldı suprız oldu onun ıcın yazdım bebiş yok sımdılık ama bı kaza olupta olsaydıda ne guzel olurdu dıye dusunmedende gecemedım hanı:52::52::52::52::52::52:

sorma tatlım yahu oğplanı everecekler nerdeyse bayılıyorum kızlar sızlere ya ıyıkıde tanımısımm:16::16::16:

sekerım sen kızımızı dogur oğlan hazır bıle barkın paşayla kerterız olmamııııı:52::52::52::52::9::9::9::9:

ayy gecmıs olsun feslım ya duzelemedı gıttı su kuzucuk :9::9:

gecmıs olsunnn duygummmm:50::50::50:

gecmıs olsun cnm hayırlı haberleler donun ıns.

:16::16::16::16::16::16::16::16:
hoşgeldinn gazmemm kız nebilemmm midem dedinnn yuppi dedin tozadumana karışık kayboldun sen benim yerimde olsan aynı şeyi düşünmezmisinn neyse açık zayıfla öyle hamile kal bu kg üstüne kg eklemee dimi kardeşimmmm
kızlarrrrrrrrrrr ben gelsım ozledım hepinizii
hamıle değilmişim zaten spiralle olma olasıgı cok azdı ilk tahmınım gıbı ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum cumartesı aksamaı dayanamadım bulantılara dr gittim tahlılde cıktı hemde bayagı yuksek cıktı ıgne yaptı bulantım ıcın cok ıyı geldı 1 gunlukte olsa 3 tanede hap verdı bıtene kadar ıcıcıem bugun daha ıyıyım bulantım bayagı azaldı bu arada masum ısvecı suclamıs oldum sanırım ben ilk basta dıyetın etkısı dıye dusunurken enfeksıyon cıktı şimdilik isveci aklanmıs lıstesıne koydumm
dduyygum canımmmm facemı yuppi yazdım cumartesı gunu sızlerle konsuurken annem aradı ve gelecegını soyledı(bandırömada yasıyr ailem) onun için sevincimden yazdım datlummm 2 gundurde annem oldugu ıcın gıremedım kızlar gezmekten daha dogrusu bu aksam gıdıyor annem uzuntuluyum yanı

kılo bıldırımı
gecen hafta:80.00
bu hafta :79.00 :32::32::32:

duygucum yarın duruma gore oğlene kadar gıremeyebılırım hazır dahılıyeye gıdıp cumartesı aksamı muayene ucretı odemısken trioid ve seker olcumlerımıde tekrarlatayım dedim ne alemdeler bakalım 8 ayy oldu bayagı gectı kontrol zamanım geldı giremezsem haberım olsun sonra tam gaz burdayım ınş..
gazmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 7 li rakamların hayırlı olsunnn kuşummm emini bundan sonra daha rahatkg vercen ,bu arada çok geçmiş olsun senin idrar yollarını ben bebek olarak adlandırdımm :9::9::9: aneyne slm söyle bizdenn

Son düzenleme:
evet kızlarr dünkü menümü vereyim gücellemeye gidiyorumm artık 2 haftada beklemicem bi derdi olan bana özelden msj atardıı atmadığna göree siliyorumm
dünkü menüm
aç karnına form çayı
minik kare tost
yanında ayran
ara ceviz
öğle: 1 porsyondan az kuru fasulye 1 dilim kepek ekmekle
ara şekersiz sütsüz nescafe
ara yeşil çay
6-7 tane balık krakerr
akşam 2 portakal yarımmuz
eşim akşam ekmek almış minik dilim tam buğday attım ağzıma

leslie 2 mil
60 dk eliptik:330 kalori
100 mekik
1.5 lt su

üzgünüm dün kendimi temizliğe kaptırmışım camlar falan derken bide akşam saat 21.30 da uykum geliyor üşümeyle ne olduğunu çözemedim kilom 61.8 oldu umarım hasta olmam

kg bildirmi yapmayanlarrr

kestaneşekeri
imseval
zeynexx
flower

şimdi kestaneşekeri hadi imsevaldee yurta geçecekti bugün bildirirler ya diğerleri herhafta birilerni siliyorumm arkadaşlar dışardan kimseyi almıcam haa yazsın yorum yapalımmm onlarda yapsın ama ciddiyete almıyorlarr belli birdee sayfanınn düzenide kaçtıı kimse burda olmak zorunda değil ama istediğim neydii hergün yazılması menüsünü bir merhaba ama kimisi sadece tartı gününde uğruyor neysee valla 1 kişde kalsaa hatta kimsede kalmasa ben yola devamm haa ne olurr en son 57 olurumm yada 60 ozaman dükkanı kaparımm

Günaydın canım,

Beni de sildin galiba... Çünkü ismimi bildirim yapmayanlar arasında göremedim.

kontes annesnin hastalığı sebebiyle çarşamba bildirim yapcam
imseval taşınma telaşında
kestane şekeri bugün yapcak
onun dışında güncelleme bitti arkadaşlar lütfen kontrol edin bir hata olmasınn çok karışık çünküü
az öne flowerı aşada gördüm eğer bildirim yapmışsaa onun kinide yapcam yapmıyorsa onuda silcem artık 2 hafta beklemicem baız arkadaşlarım gibi mazeretini bildirenleri herzaamn beklerimamabildirmeyeni kusura bakmayın siliyorummm

üzgünüm dün kendimi temizliğe kaptırmışım camlar falan derken bide akşam saat 21.30 da uykum geliyor üşümeyle ne olduğunu çözemedim kilom 61.8 oldu umarım hasta olmam
ok hemen güncelliyorum aşada görmeseydim siliyordumnerdiysee

Günaydın canım,

arkadaşımm bak burda bazı arkadaşlarım hastalık devresinde bile girip ben gelemicem diyor haadenk geldiysem görüyorum bazıları özelden msj atıyor ki bunu daha çok tercih ederim ama bu hafta dışında herkezi 2 hafta bekledimmm yani 2 hafta üst üste yoktun demekkk şimdi ismini arıcam benim gzden kaçırdığım bi bildrim yaptıysan ben grmediysem kusura bakmaaa ama mazeret bildirmemişsenn zatenyapcak birşeyim yokk

Ben geçen hafta oğlumun ameliyat olması sebebiyle izne ayrılacağımı bildirmiştim. Dün işe başladım ve zaten yeni üye olduğum için kilo bildirim zamanını da bilmiyordum. Dün burda okudum ve yarın (bugünden için) bildirim yapacağımı yazdım.

Buna rağmen ismimi bildirim yapmayanlar rasında görmeyince silinmiş olduğumu düşündüm.

Buna rağmen siliyorsan da sen bilirsin. Başarılar...

Son düzenleme:

Günaydın canım,

evet baktım cnm ben seni hiç eklememişim zaten çünkü büyük bir ihtimal haftai çi yazdın bende p.tesi eklerim hemde bakalım düzenmli gircekmi diye bakmıışmdırr bu arada geçmişi okudum amiliyat demişsin herşey youlndamı eğer burdayım diyorsan kaydını yapayım bana bilgilerni verr

Ben geçen hafta oğlumun ameliyat olması sebebiyle izne ayrılacağımı bildirmiştim. Dün işe başladım ve zaten yeni üye olduğum için kilo bildirim zamanını da bilmiyordum. Dün burda okudum ve yarın (bugünden için) bildirim yapacağımı yazdım.

Buna rağmen ismimi bildirim yapmayanlar rasında görmeyince silinmiş olduğumu düşündüm.

Buna rağmen siliyorsan da sen bilirsin. Başarılar...

yok hata benimmm ama şöyle birşey varr hani bütün günümü burda geçiren biri değilim bebekte var gözümden kaçtı yada unuttum büyük bir ihtimal amasende hak ver hergün biri leri benide ekle diyor sonra kayboluyor ortadann liste hazırlamak güncellemek çok meşakatli birşeyy karışıkk zor değildee birde bir giriyor bir kayboluyorr haa birdee bundan sonra tüm arkadaşlarıma rica ediyorum özel bir durum olduğundaözelden msj atın haaa msj. o hakkınız yoksaa diyelim ben yokum yada varım ama yazmıyorum o an devamlı yazan arkadaşa söyleyin o bana söylesinn

evet kızlarr dünkü menümü vereyim gücellemeye gidiyorumm artık 2 haftada beklemicem bi derdi olan bana özelden msj atardıı atmadığna göree siliyorumm
dünkü menüm
aç karnına form çayı
minik kare tost
yanında ayran
ara ceviz
öğle: 1 porsyondan az kuru fasulye 1 dilim kepek ekmekle
ara şekersiz sütsüz nescafe
ara yeşil çay
6-7 tane balık krakerr
akşam 2 portakal yarımmuz
eşim akşam ekmek almış minik dilim tam buğday attım ağzıma

leslie 2 mil
60 dk eliptik:330 kalori
100 mekik
1.5 lt su

canım menüm çok güzel bi ara kızıyordum sana hiç yemek olmuyordu menülerinde en azzından bi öğününü sıcak yemekle geçir :):)

bir bardak yeşil çay biraz peynir birkaç zeytin sonra salatalık kızarmış bir dilim ekmek sonra bir saat spor öğleden sonra da 1 saat yürüyüş bakalım neler yapabileceğim bugün bu arada çizelgeyi bir türlü yapamadım en son aşamaya geliyor sonra oturum kapatıldı diye ingilizce bir yazı çıkıyor bunu yaşayan var mı:3:

bir bardak yeşil çay biraz peynir birkaç zeytin sonra salatalık kızarmış bir dilim ekmek sonra bir saat spor öğleden sonra da 1 saat yürüyüş bakalım neler yapabileceğim bugün bu arada çizelgeyi bir türlü yapamadım en son aşamaya geliyor sonra oturum kapatıldı diye ingilizce bir yazı çıkıyor bunu yaşayan var mı:3:

bende şuçizelge olayını sevmediğim içinn bıraktım hala daha 71 kusur yazıyorr bakk

Back
X