- Konu Sahibi Betul_20162010
- #4.781
hemen dunki menumu yazayim-utanmadan
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
Dereotu
kurabiye
Ara:yesilcay mandalina
Oglen:4 tepeleme kasik kereviz yemegi
3 kasik pilav+yogurt
Ara:yesil cay
Muz
Aksam:saat 9 civari 1 tahinli corek
4 rulokat gibi bisey burda satilanlardan
4tane kucuk baharatli grissini
12 ye dogru kahve+mozaik pasta 1 kase
Su :2lt
Yatmadan ilik sirkeli su
Spor:yok
gune iyi baslamistim ama aksam cok ac olmama ragmen cozuttum hele gece yediklerim mahvetti beni.eskiden hep yer yatardim simdi alismis vucudum gece resmen kivrandi yazik midecigim
birdaha bedenime bu kadar eziyet etmemeliyim
bugunde misafirim vardi yine yedik ictik cok sukur
nuda yazayimda sopanizi toptan atin

sabah:sirkeli su
kahvalti +ara +oglen +ara:havuclu kek iri kare dilim,serbetli tatli,ispanakli borek,hamur kizartmasi,kisir(1 kase kadarCIK),4 rulo kat,2 kasak mantar sote besamelsoslu kasarli,un kurabiyesi,sekersiz cay.valla hepsini nereme yedim sigdirdim bende bilmiyorum ama oluyor iste arkadaslar azmin elinden hicbirsey kurtulamiyor

tek tesellim gun menumun bunlardan olusmasi ogun degil.simdi yesil cayimi aldim bu aksam leslie 3 yapsam negzel olur

Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
Dereotu
kurabiye
Ara:yesilcay mandalina
Oglen:4 tepeleme kasik kereviz yemegi
3 kasik pilav+yogurt
Ara:yesil cay
Muz
Aksam:saat 9 civari 1 tahinli corek
4 rulokat gibi bisey burda satilanlardan
4tane kucuk baharatli grissini
12 ye dogru kahve+mozaik pasta 1 kase
Su :2lt
Yatmadan ilik sirkeli su
Spor:yok
gune iyi baslamistim ama aksam cok ac olmama ragmen cozuttum hele gece yediklerim mahvetti beni.eskiden hep yer yatardim simdi alismis vucudum gece resmen kivrandi yazik midecigim

bugunde misafirim vardi yine yedik ictik cok sukur

sabah:sirkeli su
kahvalti +ara +oglen +ara:havuclu kek iri kare dilim,serbetli tatli,ispanakli borek,hamur kizartmasi,kisir(1 kase kadarCIK),4 rulo kat,2 kasak mantar sote besamelsoslu kasarli,un kurabiyesi,sekersiz cay.valla hepsini nereme yedim sigdirdim bende bilmiyorum ama oluyor iste arkadaslar azmin elinden hicbirsey kurtulamiyor