• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kaçıkkkkkkkkkk

mesafeli değilimdee garip biriyim işteee bende kendi,mi anlamıorum ama çocuksuyumdurr

hayallerim suyA düştü dediğine göree dahamıgüzel bekliyordunnn :16::16: kusura bakma yıktım hayallerinii :9::9:

yok be güzelim fıstık gibisin maşallah :nazar::nazar:
ben seni nedense açık kumral uzun saçlı daha yumuşak hatlara sahip gibi hayal etmişim galiba
6 ncı hissim felakettir zaten benim :1::1::1::1::1:

aaaa duyfer seni hiç böyle tahmin etmiyordum :))) böyle yüzü biraz tonton bekliyordum birde hem sevimli hem çocuksu bir yüz tahmin etmi$tim ama ciddi ve mesafeli birine benziyorsun yüzüne bakinca

ben genelde insanlarin yüzlerine bakinca karakterini tahmin ediyorum ve tutuyor :))

herkes beni tahmin etsin sonra gerçegi açiklicam

şişko çikin bir kızsın iştee:33::33::33::33:

yok be güzelim fıstık gibisin maşallah :nazar::nazar:
Ben seni nedense açık kumral uzun saçlı daha yumuşak hatlara sahip gibi hayal etmişim galiba
6 ncı hissim felakettir zaten benim :1::1::1::1::1:

herkz aynı şeyi düşünür sert havalı burnu havadaa zannederr ama değilimdir tam tersi sıcak kanlı tabii belli bir aşamam var onu geçenler için sıcak kalnıyımdır ama çocuksu bir yapıya sahibim ama kesinlikle sert gözükürümm

hadi bakalım bekliyorum yorumlarınızı[/QUOTE]

ERCEMMMMMMMMMMMMMMMMM BEE MAŞALLAHHHH GÜZELİME KIZ SEN ZAYIFSINN AMASENİ BÖYLE HAYAL ETMEDİM AÇIK BİRİ OLARKA HAYAL ETTİMM AMA DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DAHA ZAYIFSIN ULEN SEN NİYE REJİMDESİNNN Kİİİ MAŞALALHH BU ARADAAA FISTIĞIMAA

Evet artık konuştuğumuz kişileri daha iyi benimsicezz birde şukontesi görseydikkk kim bilir ne cadıdırrr

hadi bakalım bekliyorum yorumlarınızı

ERCEMMMMMMMMMMMMMMMMM BEE MAŞALLAHHHH GÜZELİME KIZ SEN ZAYIFSINN AMASENİ BÖYLE HAYAL ETMEDİM AÇIK BİRİ OLARKA HAYAL ETTİMM AMA DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DAHA ZAYIFSIN ULEN SEN NİYE REJİMDESİNNN Kİİİ MAŞALALHH BU ARADAAA FISTIĞIMAA[/QUOTE]

resmin alt tarafı iki beden daha şişko :1::1::1::1::1::1:
popom erisin diye rejimdeyim :1::1::1::1::1::1:
teşekkür ederim canımmm
yani artık kısırları pizzaları yiyebilirmiyim duyguuuuu:27::27::27:

olmaz önce sen....ekle hemen resmini bakim...bide bana faceni mail at ekliyim...
ulen 2 dene resim attım az önce dur özelden msj atıyom hemenn

ERCEMMMMMMMMMMMMMMMMM BEE MAŞALLAHHHH GÜZELİME KIZ SEN ZAYIFSINN AMASENİ BÖYLE HAYAL ETMEDİM AÇIK BİRİ OLARKA HAYAL ETTİMM AMA DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DAHA ZAYIFSIN ULEN SEN NİYE REJİMDESİNNN Kİİİ MAŞALALHH BU ARADAAA FISTIĞIMAA

resmin alt tarafı iki beden daha şişko :1::1::1::1::1::1:
popom erisin diye rejimdeyim :1::1::1::1::1::1:
teşekkür ederim canımmm
yani artık kısırları pizzaları yiyebilirmiyim duyguuuuu:27::27::27:[/QUOTE]

ya anam yee sen herşeyi yee bizde seni yerken görelimmm samna herşey serbestt

leyyacımm seni tahmin ediyorum

herkesin yardımına koşan aile ye çok önem veren arkadaş ilişkileri seviyeli olan kilo dışında kendinle ilgili başka sıkıntıları olan yada sıkıntılı dönemler atlatan birine hemen bağlanamayan ama bağlanınca zor vazgeçen.....

leyyacımm seni tahmin ediyorum

herkesin yardımına koşan aile ye çok önem veren arkadaş ilişkileri seviyeli olan kilo dışında kendinle ilgili başka sıkıntıları olan yada sıkıntılı dönemler atlatan birine hemen bağlanamayan ama bağlanınca zor vazgeçen.....

bende aynı syeleri dusunuorum leyla için

Back
X