• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

makarna ve kzıartma
her sabah kahvaltıda patates kızartması bazen bıberde kızartıp yogurt dokerdım.
patates garanti olurdu.
sadece patates olsa ıyı resmen brunch mı yapıoruz kahvaltı mı bellı degıldi.
milfoy hamurunu cok severım bı tek, öyle altın gunu yemeklerı gıbı seylerden. kahvaltıyada yapardım.
hergun makarna yerdim. eşimde bende cok sevıoruz.
makana yıyınce cok mutlu olurdum. zaten gecen gun okudum makarnanın mutluluk verıcı etkısı varmıs.

öle işte sekerım. benı yakan makarna ve kızartma

yaaa ay işte sevdiğimiz şeyler ama yakıyo bizi
bende tatlıya dayanamam şerbetli tatlılar değilde kek pasta kurabiye bayılırım

huhuhhhhhhhhhhhh ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm topiğinnn cadısı
cadııı duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:33::33::33::33::33:
makarna ve kzıartma
her sabah kahvaltıda patates kızartması bazen bıberde kızartıp yogurt dokerdım.
patates garanti olurdu.
sadece patates olsa ıyı resmen brunch mı yapıoruz kahvaltı mı bellı degıldi.
milfoy hamurunu cok severım bı tek, öyle altın gunu yemeklerı gıbı seylerden. kahvaltıyada yapardım.
hergun makarna yerdim. eşimde bende cok sevıoruz.
makana yıyınce cok mutlu olurdum. zaten gecen gun okudum makarnanın mutluluk verıcı etkısı varmıs.

öle işte sekerım. benı yakan makarna ve kızartma
mınnakım sende benım gıbısın desene bende kahvaltıyı resmen brunch gibi yapardım ve oyklede severım kızartmalar bırkac cesıt domates soslu yanın da yogurt borekler yada gozleme mutlaka ben oyle klasık zeytın peynır ile sınırlı kalmam kahvaltı (allaha cok susksur verdıgı nımetlere ) hatta cogu kısıyen garıp gelır sabah kanvaltıda yogurtlu seylerı nasıl yıyorsun dıye ama bayılırım hatta beyaz peynırı bıle aksamdan fılım dldım keserım kara sekılde uzerıne sızma zeytın yagı kekık puk bıbr doker bırazda bıberıya sabaha kadar bekletır sonrada sabah sofrada yagına banıp banıp ekmle yerdım peynır oyy oyyyy
evet az yemişsin tatlım :13:abartmamışsın

:32::32::32:

:56::56:

eskiden ne pis boğazmışsın sen yawwwwww:35::35::35::27::27::9::9::30::30::52::52::53::53:

ahhgünce gelinmi anan senide şişmanlatırr bu boğazlaa gel sengaynanana kuziyle sanaa sağlıklı ama iyi baarızz

hem gelin dio hem adını bilmio "GÜLCE GÜLCE"
kuzey ne tatlı yaa maşaallah. Allah nazarlardan saklasın. :)

hakkaten ciddi pisboğazmısım. ya kızartma falan yemem artık agır oluo da belki makarnayı hala deli gibi yıyebılırım. sonra agır gelır ama ac gözlülük işte... önceden beslenmıomusum ben yaa resmen zehırlenıomusum. onu anladım dıyete baslayınca.
normal bı ınsan oldummu yoksa ınsan taklidi mi yapıorum suan bılmıorum. ama kılo verınce korumam lazım. kılo almamalıyım asla.

Mınnakım sende benım gıbısın desene bende kahvaltıyı resmen brunch gibi yapardım ve oyklede severım kızartmalar bırkac cesıt domates soslu yanın da yogurt borekler yada gozleme mutlaka ben oyle klasık zeytın peynır ile sınırlı kalmam kahvaltı (allaha cok susksur verdıgı nımetlere ) hatta cogu kısıyen garıp gelır sabah kanvaltıda yogurtlu seylerı nasıl yıyorsun dıye ama bayılırım hatta beyaz peynırı bıle aksamdan fılım dldım keserım kara sekılde uzerıne sızma zeytın yagı kekık puk bıbr doker bırazda bıberıya sabaha kadar bekletır sonrada sabah sofrada yagına banıp banıp ekmle yerdım peynır oyy oyyyy

efendim biri banamıseslendiii :52: Oyy yaktın beni peynir üstünee yağ pul biber

mınnakım sende benım gıbısın desene bende kahvaltıyı resmen brunch gibi yapardım ve oyklede severım kızartmalar bırkac cesıt domates soslu yanın da yogurt borekler yada gozleme mutlaka ben oyle klasık zeytın peynır ile sınırlı kalmam kahvaltı (allaha cok susksur verdıgı nımetlere ) hatta cogu kısıyen garıp gelır sabah kanvaltıda yogurtlu seylerı nasıl yıyorsun dıye ama bayılırım hatta beyaz peynırı bıle aksamdan fılım dldım keserım kara sekılde uzerıne sızma zeytın yagı kekık puk bıbr doker bırazda bıberıya sabaha kadar bekletır sonrada sabah sofrada yagına banıp banıp ekmle yerdım peynır oyy oyyyy

walla aynıyız...

kestane gürgen palamut altı yaprak üstü bulut gel sen burda derdi unut orman ne güzel negüzelll :52::52::52::27::27::27::27:
günün anlam ve önemii:33::33:
:33::33::33::33::33::33::33::33: deli işteeeeeeeeeeeeeeee
yarın akşam evde sohbet varrrr aylar sonra tatlı yapcam off ALLAHIM SEN YARDIM ETT
bebemmm bende işstiyom datluuuuuu :52::52::52::52::52::52:
yaaa ay işte sevdiğimiz şeyler ama yakıyo bizi
bende tatlıya dayanamam şerbetli tatlılar değilde kek pasta kurabiye bayılırım
canım zaten senın nıckten bellı tatlı sevdıgın bende tatlı değilde tuzlu hamur ıslerı hastasıyım borek poğaca bazlamalar off offfff hee mantıyı unuttum bide tatlıyıda encok sutlu tatlıolarak severım ama ıkıncı planda
efendim biri banamıseslendiii :52: Oyy yaktın beni peynir üstünee yağ pul biber

:30::30::30::30::30:

:33::33::33::33::33::33::33::33: deli işteeeeeeeeeeeeeeee

bebemmm bende işstiyom datluuuuuu :52::52::52::52::52::52:

canım zaten senın nıckten bellı tatlı sevdıgın bende tatlı değilde tuzlu hamur ıslerı hastasıyım borek poğaca bazlamalar off offfff hee mantıyı unuttum bide tatlıyıda encok sutlu tatlıolarak severım ama ıkıncı planda

:30::30::30::30::30:

evet canım yaaa ta orda bile belli ediyom kendimi demi:17::17::17:

benimde hamurlar 2. planda

minnak o da iyi tatlım ya onlarıda sevseydin :52:
walla halim duman olurdu heralde 76 degil 176 kg olurdum . vinçle cıkarırlardı benı evden

kız sende tatlı sevmezsin zaten niye korktun o kadar

bu arada ne yapacan merak ettim?

duygu sinangil markasının hazır profıterolu var canım. hamurları hazır. çok pratik. kreması ve cıkolata sosu da içinde toz olarak var. sütle onalrı hazırlayıp hemen şipşak yapıosun 15-20 suruyo. 1 pakette 18 top var.
bıde sekerpare yap. portakal agacı sitesinın sekerpare tarıfi guzel. ben yapıorum hep. kolay bunlar

walla halim duman olurdu heralde 76 degil 176 kg olurdum . vinçle cıkarırlardı benı evden

duygu sinangil markasının hazır profıterolu var canım. hamurları hazır. çok pratik. kreması ve cıkolata sosu da içinde toz olarak var. sütle onalrı hazırlayıp hemen şipşak yapıosun 15-20 suruyo. 1 pakette 18 top var.
bıde sekerpare yap. portakal agacı sitesinın sekerpare tarıfi guzel. ben yapıorum hep. kolay bunlar

:60::60::60: aman allah korusun

kızlar iyi ki diyet topiği burası tatlılar kızartmalar makarnalar mantılar havada uçuşuyor:27::27:

20 DK zıpladım durdum yaaa
canım cıktı.
ha aerobık ha gobek atıp zıplama bı farkı yok. fena terledım yaaa
gun ıcınde 200 mekık cektım. bacaklarımı gogsume kaldırıp ındırdım artık kac 10 ar kere yaptım bılmıorum. aklıma geldıkce yaptım. yanları erıtme hareketlerı yaptım.
ölüorum kızlar... dus bıle paklamadı yaaa...

menümü yazıp kaçıyorum :)

sabah yarım katmer 1 yumurta 1 kk peynir
ara 1 bardak süt
öğlen 1 patlıcan közlemesi 2 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
akşam: öğlen çok közlemiştim patlıcanı patlıcan kovalama yaptım 3 kaşık ondan yedim
iki kaşık kesme çorba 1 dilim ekmek 1 kk peynir

ara 1 kk helva

2 litre su
ballı tarçınlı çay
tarçınlı limonlu çay
5 fincn çay
1 bardak su işe yapılmış sıcak çikolata

200 oklava
15 dk oynaık kızımla

Back
X