• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bu arada mınnak ve duyfer hıcbırınız tahmın edemedınız bnı(:

uzun koyu kahverengı saclarım var gözlerim de koyu kahve 168 boyum var azcık gbegım azcık da popocugum var(:
manken gıbı flnım ıste:32: bu arada oldukca mutevazıımdır:52:

vay vay vay sen neler becermişsin :1::1::1: ailenden ayrı mı yaşıyorsun? fark etmediler mi?

yaptırcagımı soluodum tabı annm yok fln fln olmaz ddı berbr yasıorum ama hem annm hm babam calısıo bnde calısıorum 2 haftalık ızın aldım yaptım oldu bıttı bıde cocuk dgrunca fln yaptırırım belkı ama sımdı sporla fln erıtmeye calısıorum kalanı(: annm anladı da ıspatlayamadı ıste sorup duruo kadın:23:

yaptırcagımı soluodum tabı annm yok fln fln olmaz ddı berbr yasıorum ama hem annm hm babam calısıo bnde calısıorum 2 haftalık ızın aldım yaptım oldu bıttı bıde cocuk dgrunca fln yaptırırım belkı ama sımdı sporla fln erıtmeye calısıorum kalanı(: annm anladı da ıspatlayamadı ıste sorup duruo kadın:23:

hahah çok hoşsun valla canım :9: ben cesaret edemem o kadarına, sen iyi cesurmuşsun valla tebrikler :1:

hahah çok hoşsun valla canım :9: ben cesaret edemem o kadarına, sen iyi cesurmuşsun valla tebrikler :1:

evet bıraz cahıl cesaretı ıste bn bıraz fazla cesrum adrenalın fazla hayatımda:D sevgılımle gıttım yaptırdım cıkınca hıc bısey yokken cok aglamısım hatrlamıorum erkek arkım cok korkmus fln ama ole ıste oldu bttı 2 ay fln olmustur.onun kredısını oduoyorum işte hayırlısı.:24:

Ya kizlar gun boyu morelim iyidi ne olduysa su an kilolarimin yuzunden aglamak istiyorum kendi kendime ben ne hale geldim diyorum ya eskiden belim inceydi simdi 72cm olmus :43:

kız sende tatlı sevmezsin zaten niye korktun o kadar

bu arada ne yapacan merak ettim?

düşünüyorummmmm ben yemekte pek iddalı değilim ama harika pasta börek çörek tatlı yaparım birde klasik şeyler değil farklı şeyler yaparımm hattta derler hazırmı aldınnn yani bu konudaa kendmie çok güveniyorummmm hatta ilerdee şirinn bir pastane açmak bile istiyorum ama daha butik tarzı yani sosyatik güllerin 5 çaylarını organize etmek gibi belki 1-2 masaa atar öğle arasındaa yemek isteyeni nsanlara servis çıkarırımm bilmiyorum böyle bir hayalimde varr

walla halim duman olurdu heralde 76 degil 176 kg olurdum . vinçle cıkarırlardı benı evden

duygu sinangil markasının hazır profıterolu var canım. hamurları hazır. çok pratik. kreması ve cıkolata sosu da içinde toz olarak var. sütle onalrı hazırlayıp hemen şipşak yapıosun 15-20 suruyo. 1 pakette 18 top var.
bıde sekerpare yap. portakal agacı sitesinın sekerpare tarıfi guzel. ben yapıorum hep. kolay bunlar

aaaaaaaaaaa hamuru Yapmak çocukoyuncağı o pişerken ben çikolata sos hazırlıyorum bak belki mutfakta tembelim ama hAMUR İŞİ YAPMAKTAN ASLAA KAÇMAM KAYTARMAM O YÜZDENNN FIRNI KALDIRDIMMM ZATEN ESKİDEN NE GÜZEL BAZEN SABAH KAHVALTIDA BAZEN AKŞAM YEMEĞİ OLARAK GÖZLEME YAPARDIM AMA YUFKADAN DEĞİL KENDİM YAPARDIM KOL BÖREKLERİ OYYY OYYYY MUFFİNLERR POFİDİKLERR TATLILAR HELE UZMANLUI ALANIM DEĞİŞİK PASTALARRR AMA YILLAR OLDUU NERDİYSE YAPMAYALIII İNŞ ZAYIFLAYIP OĞLUŞUMA YAPCAM KG VERMEDENN BANA BUNLAR YASAK TABİ BÖYLE MÜSAFİR GELDİMİ İSTİSNAAA

:60::60::60: aman allah korusun

kızlar iyi ki diyet topiği burası tatlılar kızartmalar makarnalar mantılar havada uçuşuyor:27::27:

AHA AHA AHAAAA

çok işim var çokkkkkkkkkkkk
ev köşe bucak temizlenccek çamaşırlar varrr hazırlık yapcam oğlanı yıkıcamm oyy bunları iyi bir organize edip sporumuda yapmam lazımmm şimdi kahvaltımı yapıp birşeylerin ucundan başlamam lazımmm

dünkü menüm

aç karnına form çayı
sabah nesfit
ara ceviz
öğle tarhanaa 1dilim light ekmekle
ara yeşil çay
akşam 1 portakal yağsız az tuzlu patlamışmısır
ama dün ilkkez 1.5 lt az su içtimmm
leslie 1 mil
eliptik 40 dk

Günaydın kızlar,

İşlerim yoğunlaşmadan dünkü menümü yazayım.

Sabah: 1 simit+ 1 açık çay

Ara: -

Öğle: 3 minik patlıcan dolma + yoğurt

Ara: 1 elma

Akşam: 1 kase çorba+ 4 kaşık bulgur piavı

Ara: 2 bardak çay

Su: 1 lt ( maalesef içemiyorum yaa)

Midemm bulaniyyyyyyyyyyyyyyyy hiç bir şey yiyesim yokkkkkkkkkkkkkkkkk kuzey kaka yapmış sıpa altını açtırmıyorrrr ayy fenalardayımmm

gunaydın kızlar.
dunku menu:
kahvaltı: 1 yumurta, yesıl çay, 3 zeytın, cok az peynır, 2 ısırık eşimin tostundan aldım
öğle ve aksam: karnabahar, yogurt

bn de 19 um:D bızımkıler bılmıyor(: yapcak bısey oldu bıttı pısmanmıyım asssllaaa(:
way anasınıııı adrenalini seven bı arkadasımız var topicte ben gibi :D ya bende ıstıodum ama nasıl yapıldıgını gorunce mıdem kalktı. yaptıramam asla daha sanırım :D
kaça yaptırdın?
Ya kizlar gun boyu morelim iyidi ne olduysa su an kilolarimin yuzunden aglamak istiyorum kendi kendime ben ne hale geldim diyorum ya eskiden belim inceydi simdi 72cm olmus :43:
deminde tatlı ıstıo canım yazmıssın, sanırım artık ıstemıodur. zayıfla leyla zayıfla benım belim bile 85 suan yani. nerelerden ındi o ölçüye :D

çok işim var çokkkkkkkkkkkk
ev köşe bucak temizlenccek çamaşırlar varrr hazırlık yapcam oğlanı yıkıcamm oyy bunları iyi bir organize edip sporumuda yapmam lazımmm şimdi kahvaltımı yapıp birşeylerin ucundan başlamam lazımmm

dünkü menüm

aç karnına form çayı
sabah nesfit
ara ceviz
öğle tarhanaa 1dilim light ekmekle
ara yeşil çay
akşam 1 portakal yağsız az tuzlu patlamışmısır
ama dün ilkkez 1.5 lt az su içtimmm
leslie 1 mil
eliptik 40 dk
gene yemek yok menude yaaa

Günaydın kızlar,

İşlerim yoğunlaşmadan dünkü menümü yazayım.

Sabah: 1 simit+ 1 açık çay

Ara: -

Öğle: 3 minik patlıcan dolma + yoğurt

Ara: 1 elma

Akşam: 1 kase çorba+ 4 kaşık bulgur piavı

Ara: 2 bardak çay

Su: 1 lt ( maalesef içemiyorum yaa)
Allahhhh patlıcan dolması dedın benı yaktın capriiii

Midemm bulaniyyyyyyyyyyyyyyyy hiç bir şey yiyesim yokkkkkkkkkkkkkkkkk kuzey kaka yapmış sıpa altını açtırmıyorrrr ayy fenalardayımmm
bazen güüüce de yapıo oyle. elime vuruo actırmıo :D ııııııığğğğhhhhhh :47: yapıo

kızlar günaydın
dün gayet mütevazi ve fit olarak başladığım günüm akşam hüsranla bitti,kaynanamın rejim darbesi oldu

sabah:1 portakal,yarım poğaça

öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,salata,6 kaşık makarna

akşamm:esefle söylüyorum eşimin canı kızarmış tavuk çekmiş biz tavuğumuzu ve bir adet lavaşımız almış laylay evimize giderken bir telefon kaynancım kuru biber ve patlıcan dolması yapmış hadi bekliyoz dedi...
tabi hemen gittik sayısını bilmiyorum bissürü dolma yedim,bir ikidilim tavuk göğüs eti yedim,bir kase yoğurt,ekmek yemedim

1 türk kahvesi
yatmadan bitter tadelle yedim...

bide devenin pabucunu yeseydim dimi...

kızlar günaydın
dün gayet mütevazi ve fit olarak başladığım günüm akşam hüsranla bitti,kaynanamın rejim darbesi oldu

sabah:1 portakal,yarım poğaça

öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,salata,6 kaşık makarna

akşamm:esefle söylüyorum eşimin canı kızarmış tavuk çekmiş biz tavuğumuzu ve bir adet lavaşımız almış laylay evimize giderken bir telefon kaynancım kuru biber ve patlıcan dolması yapmış hadi bekliyoz dedi...
tabi hemen gittik sayısını bilmiyorum bissürü dolma yedim,bir ikidilim tavuk göğüs eti yedim,bir kase yoğurt,ekmek yemedim

1 türk kahvesi
yatmadan bitter tadelle yedim...

bide devenin pabucunu yeseydim dimi...

EVET ONUDA YESEYDİNN:):)
fotolara baktımda lcden aldığın tişört ün mavilisi şuan üstümde :1::1:

Günaydınlar,

Geçmişe bakmadan hemen daldım kızçeler nasılsınız?
Ben dün gece itibariyle regl olmulşum şişliğimden belliydi birde dün çok gergindim bel agrım feciydi..Bu arada kızlar aylardır yapmadığım şeyi yaptım annem gönül koymasın diye kardeşim askere gidiyor diye mevlüdümüz vardı..1 adet börek 1 tane tatlı yarım pide ve bir tabak dolusu dolma yedim z.yaglı sarma.2 bardakta ayran...Öglenden akşama kadar yedikleirm bunlar ilk defa abarttım..Ben bunmları nasıl telafi edicem bugün leslie yapayım bolcana ögle arasında patroın öglen çıkıccak..

Back
X