• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Günaydınlar,

Geçmişe bakmadan hemen daldım kızçeler nasılsınız?
Ben dün gece itibariyle regl olmulşum şişliğimden belliydi birde dün çok gergindim bel agrım feciydi..Bu arada kızlar aylardır yapmadığım şeyi yaptım annem gönül koymasın diye kardeşim askere gidiyor diye mevlüdümüz vardı..1 adet börek 1 tane tatlı yarım pide ve bir tabak dolusu dolma yedim z.yaglı sarma.2 bardakta ayran...Öglenden akşama kadar yedikleirm bunlar ilk defa abarttım..Ben bunmları nasıl telafi edicem bugün leslie yapayım bolcana ögle arasında patroın öglen çıkıccak..
naan cik cik sopam hazirdi ama aksam yemediysen yirttin bu sefer:20:(diyene bak:52:) sekerim zaten aylardir yapmamissin normal bunlar takmaa:34:kardesin saglikla gitsin gelsin:72:yarin kaldigin yerden devam edersin olduda bitti:8:tabi leslie yapsan ahanda alkislarim seni boole:46::46:

saç ve boyu bildin :kkk: iradesiz oldugumuda bildinn hihihi :1:

bazilari sari$in der bazilari kumral :) 1.62 boy ve spor giymeyi çok ama çok seviyorum ama üniye gittigim için pek fazla spor giyinmiyorum

iyi tahmin ettin :kkk::kkk: :1::1::1::1:

evet aileye çok önem veririm bagliyimdirda, herkesin yardiminada ko$arim bu yüzden fazla zor durumda kalmam (annem hep hizir sana yardimci olsun dar zamanin olmasin diye dua eder canim)
seviyeli olmayi severim :) ama yakin arkada$larla çok samimiyimdir :)
çabuk baglanirim ve çok çabuk güvenirim hatasini duysam bile toz kondurmam sonrada gerçegi ögrenince aglarim
kilo haricinde birde a$kta skinti çektim :)

yani çogu $eyi bildin canim

bayagi uydu

evett kendimi anlatayim
mavi$im :ssz: (gök mavisi)
kahve rengi tonlarinda hatta kestane gibi bir renk saçlarim
162 boy, popom var ama belim ince gögüs normal
beyaz tenliyim (ki$in çok beyaz) ama yazin çabuk yanan biriyim
hiperaktifimdir hiç erinmem
aileme bagli, dinime bagli (ama açigim) ilgi çekmekten nefret eden ama ilgi çeken biriyim veee ferihaya benzedigimi derler hep
he birde en önemlisi $i$ko ve çirkinim :1::1::1::1:

leyyacik resmini koysana merak ettim seni:23: su yememe durumundan midir nedir sana bir hassasiyetim var:31:

kızlar günaydın
dün gayet mütevazi ve fit olarak başladığım günüm akşam hüsranla bitti,kaynanamın rejim darbesi oldu

sabah:1 portakal,yarım poğaça

öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,salata,6 kaşık makarna

akşamm:esefle söylüyorum eşimin canı kızarmış tavuk çekmiş biz tavuğumuzu ve bir adet lavaşımız almış laylay evimize giderken bir telefon kaynancım kuru biber ve patlıcan dolması yapmış hadi bekliyoz dedi...
tabi hemen gittik sayısını bilmiyorum bissürü dolma yedim,bir ikidilim tavuk göğüs eti yedim,bir kase yoğurt,ekmek yemedim

1 türk kahvesi
yatmadan bitter tadelle yedim...

bide devenin pabucunu yeseydim dimi...

aferim kontesim az yemişsinn benide yeseydinnn

gunaydın kızlar.
dunku menu:
kahvaltı: 1 yumurta, yesıl çay, 3 zeytın, cok az peynır, 2 ısırık eşimin tostundan aldım
öğle ve aksam: karnabahar, yogurt

way anasınıııı adrenalini seven bı arkadasımız var topicte ben gibi :D ya bende ıstıodum ama nasıl yapıldıgını gorunce mıdem kalktı. yaptıramam asla daha sanırım :D
kaça yaptırdın?

deminde tatlı ıstıo canım yazmıssın, sanırım artık ıstemıodur. zayıfla leyla zayıfla benım belim bile 85 suan yani. nerelerden ındi o ölçüye :D

gene yemek yok menude yaaa

Allahhhh patlıcan dolması dedın benı yaktın capriiii

bazen güüüce de yapıo oyle. elime vuruo actırmıo :D ııııııığğğğhhhhhh :47: yapıo
ulen tarhanayı yemekten saymıyonmuuu şeyyyyy kem küm şu saat oldu 2 tane bisküvidışında birşey yemeimmm işin tuhaf tarafı açda değilimmm
Günaydınlar,

Geçmişe bakmadan hemen daldım kızçeler nasılsınız?
Ben dün gece itibariyle regl olmulşum şişliğimden belliydi birde dün çok gergindim bel agrım feciydi..Bu arada kızlar aylardır yapmadığım şeyi yaptım annem gönül koymasın diye kardeşim askere gidiyor diye mevlüdümüz vardı..1 adet börek 1 tane tatlı yarım pide ve bir tabak dolusu dolma yedim z.yaglı sarma.2 bardakta ayran...Öglenden akşama kadar yedikleirm bunlar ilk defa abarttım..Ben bunmları nasıl telafi edicem bugün leslie yapayım bolcana ögle arasında patroın öglen çıkıccak..
aha bu günleride gördümyaartık ölsemde gam yemem:9::9:
maşallah canım ya ne güzelde hayalin varmış inş. neden olmasın bir gün olur belki

kız tariflerinlerinden bizede yazsana
aaa seve sevee amazayıflayıncaaaaa şimdi cıssssss
düşündüklerimin arasında sadece duygu için olanlar tuttu
ne demiştin ki sennn unuttum de bir daha
DUYGU BANA MAMA YAP:56::56::52: tum liste hedef kilosuna ulasinca bizi biraraya toplayip pasta yapican miii:34:

çok sevinirim seveseveee a dan z yee herşey yapar patlayaaya kadar yerizzzz

Son düzenleme:
aferim kontesim az yemişsinn benide yeseydinnn

ulen tarhanayı yemekten saymıyonmuuu şeyyyyy kem küm şu saat oldu 2 tane bisküvidışında birşey yemeimmm işin tuhaf tarafı açda değilimmm

aha bu günleride gördümyaartık ölsemde gam yemem:9::9:

aaa seve sevee amazayıflayıncaaaaa şimdi cıssssss

ne demiştin ki sennn unuttum de bir daha

çok sevinirim seveseveee a dan z yee herşey yapar patlayaaya kadar yerizzzz
o zaman bana ozel g(yumsak g cikmiyor klavyemde:33:) harfiyle bisey yapar misin:27:

selamlaaaaaar herkesee :16::16:
kızlar ben fark ettim de yazdan beri alışveriş yapmıyorum, yaz sonundan beri 6-7 kilo aldım şimdi gidip o 38 bedene giremiycem moralim bozulacak diye hiiçbişey almıyorum. geçen seneden kalma bol bikaç bişeyle idare ediyorum :( huuuuu yazık bana :43::43::43: tartıldım 66.5 kilo çıktım, 1.7 kilo vermişim iki günde.
57 olana kadar alışveriş yok :( sonrasında abartırım biisürü ciciler alırım :1::1:

Ne güzel bak canım demekki alışveriş konusunda iradelisin kilo verme konusunda dahada başarılı olabilirsin..O yüzden kilo almak yok......Şahsen ben ufak tefekte olsa bişeyler almışımdır..

selam kizlar,bugün güne bir dilim kek ve bir fincan kahveyle basladim,dünden sebze yemegi yapmistim kendime bugünde onlari yemeyi düsünüyorum,en azindan kilomu koruyayim :32::32:

Vawww kek yedin demek afiyet olsun canım benim bende geceden uykusuzdum sabah kalkınca sütlü nescafe içtim vallahi iyi geldi..

her iki haftada diet degistiriyorum:37::37::37:dietle kafayi bozmus durumdayim,insallah bu dietler sonra basima is acmaz:1:,bide onu arastirayim nasil bi diet:111::111::111::111:

Potim yaww sen güzel kilo verdin son resmin gözümün önüne geldide abartılı kilon yok çıkıntıların yok zamanla ver canım yavaş yavaş...Saglıgın çok önemli 2 tane bebeğin var peşinde koşturduğun....Öylecede verirsin..

metabolizmanı şaşırtmış oldun canım dünle
sen normalde hiç kaçamak yapmadığın için bence bişey olmaz bugünü de biraz hafif geçirirsin olur biter tatlım

Canım benim inşallah çok şaşmazda beni yolda bırakmaz....Düzenli gider yahuuuu
Vallahi sabah nescafe-8 adet dolmaz-ayran ve 1 adet etimek yedim bugün...

dünkü menüm

yarım yeşil elma

sabah 1.5 haşlanmış yumurta
yarım yagsız peynirli gözleme
2-3 zeytin

ara 1 küçük kase boza

ara 1 bardak süt

akşam saat 16.30 da
2-3 kaşık patlıcanlı mantarlı et
yoğurt
2 dilim ekmek
2 salatalık turşusu

ara 1 dilim kek

yarım limon

1.5 litre su
spor yapmadım ne yazıkki

Canım benim gözleme kek ve turşu olmamış beyaaaaaa sende düzgün ana menüde yapmamışsın dün...Saglam ana ögün yapılınca acıkmıyor insan ama nerde bizde o irade...Dün yedim ye bişeyle rkendime çok kızgınım çok....

selam kizlaar:3:gezdim tozdum mamalari huplettim geldim:1:dunki menum:

Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
Lor+domates+nane
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
1dilim ekmek
Ara:yesilcay
Oglen:yarim kase mercimek corbasi
yogurtlu mayonezli kabak-lahana salatasi

Aksam:potpori
Su :1.5lt
yatmadan ilik sirkeli su
simdii gunum super baslamisti 1 onceki gun dunyayi yedigim icin sanirim hic acligimda yoktu sadece duzen olsun diye kahvalti yapmistim fakaaat bi tokluk hali sevgili esimin turkiyeden aksam saatlerinde donmesiyle son buldu.canimin ici ben seviyorum diye yuklenmis simitleri tatlilari:38::21: potpori demek iste oyle karisik karisik catlayana kadarturk mamalari yemek demek :27:aksam inanin uyuyamadim midemden sunu anlamis oldum:benim midem artik aksam yemegini kaldiramiyor.eskiden bu yediklerimi saat 10da bile yesem yatar uyurdum yeminle:20: cok sukur bu gunleride gordum organlarimin cigligini duyabiliyorum artik:21:
bugunu de yarin anlatayim bari:27:arkadasin mamalari ve benim diyet falan dusunmedigim bu haftanin gidisatina nasil katkida bulundugum:27: ama dogru ya metabolizmam sasirdi haftaya dikkat edince saaakkk diye gitcek kilolar:27::27:
bu arada tahmin edenleri kutluyorum beyaz tenli ela gozlu kumralim:21: yuzum degil bedenim kemikli o yuzden cok kilolu yada cok zayif gorunmem:21:ayy bunlari demisken kocacim cook memnun kilo gidisinden:38:

Sana diyecek lafım yok anacım senin verilcek çok fazla kilon yok o yüzden böle rahatsın..Aahhhhhhh Şu basenlerde kurtulsammmmmmmmmmmmm şu 2 buçuk aydır koruduğum iradeyi düzeni disiplini birkaç ay daha korusam oo yaza hızlı başlarım.

naan cik cik sopam hazirdi ama aksam yemediysen yirttin bu sefer:20:(diyene bak:52:) sekerim zaten aylardir yapmamissin normal bunlar takmaa:34:kardesin saglikla gitsin gelsin:72:yarin kaldigin yerden devam edersin olduda bitti:8:tabi leslie yapsan ahanda alkislarim seni boole:46::46:

Ha ha ha ya leslieleri ben indiremiyorum nette arama yaparken hep farklı miller yazıyor ama hepsi aynı sanki anlayamadım ben onu :)))) Sporu sevmeyince ben anlamak içinde kafa yormuyorum sanırım....Canım sağolasın inşallah.....Bak ya diyet topiğindeyiz ben kaçırdım diyorum hatun ban adiyroki normal bunlar bişey olmaz ooooooo yandık anacım :52:

havaçok güzelllllllllllllllllll işim bitti şimdi dışarı çıkcammmm inşş herkez eyumuu

ooo evi temizledin sanırım spor ne oldu bugün ???İst.hava açık ama soguk olsun bunada razıyız :)))
Bu arada ben dün o kaçamakları yapmazdımda o toplumda herkes üstün erimiş sen dogumdan sonra neydin şimdi epey zayıflamışsın diyince bende gururla 11 kilo verdim verdim diyerek gaza geldim verdiğim kiloların şerefine yedimde yedim...Öle gözğm dönmüşkü 11.e çay içiyorlar bizimkiler bende tatlı börek yesemmi acaba diyorum kendi kendime yuh yuh diye diye yattım...artık napim oturursam yandım...

nerdesiniz naan siz gelene kadar kiz uyandi afferin:41::4:

senin kızda benimki gibi kuş uykusundamı tikli diyroum ben kendisine tık sesi olsun açar gözleri uyumaz dahada.....

Basenlerimden kurtulmam lazım sporrrrrrr ile ama nasıl akşamları eve gidince pertim kızımla ugraşmaktan....İşteyken neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum...

Ne güzel bak canım demekki alışveriş konusunda iradelisin kilo verme konusunda dahada başarılı olabilirsin..O yüzden kilo almak yok......Şahsen ben ufak tefekte olsa bişeyler almışımdır..

Vawww kek yedin demek afiyet olsun canım benim bende geceden uykusuzdum sabah kalkınca sütlü nescafe içtim vallahi iyi geldi..

Potim yaww sen güzel kilo verdin son resmin gözümün önüne geldide abartılı kilon yok çıkıntıların yok zamanla ver canım yavaş yavaş...Saglıgın çok önemli 2 tane bebeğin var peşinde koşturduğun....Öylecede verirsin..

Canım benim inşallah çok şaşmazda beni yolda bırakmaz....Düzenli gider yahuuuu
Vallahi sabah nescafe-8 adet dolmaz-ayran ve 1 adet etimek yedim bugün...

Canım benim gözleme kek ve turşu olmamış beyaaaaaa sende düzgün ana menüde yapmamışsın dün...Saglam ana ögün yapılınca acıkmıyor insan ama nerde bizde o irade...Dün yedim ye bişeyle rkendime çok kızgınım çok....

Sana diyecek lafım yok anacım senin verilcek çok fazla kilon yok o yüzden böle rahatsın..Aahhhhhhh Şu basenlerde kurtulsammmmmmmmmmmmm şu 2 buçuk aydır koruduğum iradeyi düzeni disiplini birkaç ay daha korusam oo yaza hızlı başlarım.

Ha ha ha ya leslieleri ben indiremiyorum nette arama yaparken hep farklı miller yazıyor ama hepsi aynı sanki anlayamadım ben onu :)))) Sporu sevmeyince ben anlamak içinde kafa yormuyorum sanırım....Canım sağolasın inşallah.....Bak ya diyet topiğindeyiz ben kaçırdım diyorum hatun ban adiyroki normal bunlar bişey olmaz ooooooo yandık anacım :52:
irade abidesi duygu bilemkaciriyorsa normaldir sekerim:9:haa vur dediysek oldurme:kacamak diyoruz,telafi diyoruz.salmak demiyoruz:20:
bak ne hayirli arkadasim al sana video
startwalkp1.flv - YouTube

irade abidesi duygu bilemkaciriyorsa normaldir sekerim:9:haa vur dediysek oldurme:kacamak diyoruz,telafi diyoruz.salmak demiyoruz:20:

Oooooo kim duygumu iradeli senin habeirn yok herhalde cuma ve pazar günü yediklerinden aralarda kuzeyin mamalarındada kaçırması cabasıııı :21: 6.lı rakamları gördüya rahatladı oda artıkın......
Arkidişim telafi diyorsun peki ama dünkü yediklerinden sonra sen bugünü telafi edebiliyormusun anacım :47::47: hiç sanmıyorum bu saate kadar sen neler götürmüşsündür...

canım topiğin bekcisi oldun valla gelen giden senden sorulur..zati duygu hanım lakayit kimbilr nerlerde geziyor

minnak bugün güne mi gidecekti azıtır şimdi yemese bari bak bana dün çatlayana kadar yedim bugün isyanlardayım...
dun ki performansini bende begendim cicim:27:olcak bu is olcaaak:32:pisman ola ola ne ettigimizi ogrencez.sen napiyosun kahve molasi mi:56:

maşallah videoların hali hazırda 7/24 duruyor isteyene şıp diye kopyalıyorsun sen gizli gizli bunları mı yapıyorsun bizede yedim içtim diyorsun kandııryorsun kandırıkçı seni.

Oooooo kim duygumu iradeli senin habeirn yok herhalde cuma ve pazar günü yediklerinden aralarda kuzeyin mamalarındada kaçırması cabasıııı :21: 6.lı rakamları gördüya rahatladı oda artıkın......
Arkidişim telafi diyorsun peki ama dünkü yediklerinden sonra sen bugünü telafi edebiliyormusun anacım :47::47: hiç sanmıyorum bu saate kadar sen neler götürmüşsündür...
sen bana bakma ben topigin kotu ornegiyim atilmam yakindir:53:ama ben oncede soyledim yemezsem olmaz ben bunlari-pasta hamur isi-evimde hep yapicam ve yedircem,kendimde bu duzenle vermek istiyorum:51:bu hafta costum o ayri:50:valla yarin okursun bugun yediklerimi gozlerin ahanda boole:53::53: olacak.ama hepsi 6dan onceydi suanda 9 oluyor ben sade turk kahvemi ictim yesil cayimi da yatmadan icicem.yaa kizlar birde sirkeli duyu deneyin derim benim bu bogazimi goruyorsunuz hareketimde cok yok hep evdeyim cocuklarlayim sanirim o bende baya ise yariyor:46:

:1:
maşallah videoların hali hazırda 7/24 duruyor isteyene şıp diye kopyalıyorsun sen gizli gizli bunları mı yapıyorsun bizede yedim içtim diyorsun kandııryorsun kandırıkçı seni.

:1::1: aaah sekerim keske yapsamda kandirmis olsam dicem olmicak.ben simdilik bunlari gozumle yapiyorum 55e inince bedenimle yapcam insallah.sorma ben cok cabuk sikilan biriyim yani bu spor konusunda.zaten bi topik olmasa asla bu kadar kilo veremezdim ben.bilgim var uygulamam yok:51:

işte duyguda yapıyo ya bunu meşhur leslıe si

Şu günleri atlatayım yapacagım artık hızlanmam gerek anacım martta giricez şurda ne kaldı..Nisan sonuna kadar fit olmam gerek ama zor gibi karamsara bagladım ben...

sen bana bakma ben topigin kotu ornegiyim atilmam yakindir:53:ama ben oncede soyledim yemezsem olmaz ben bunlari-pasta hamur isi-evimde hep yapicam ve yedircem,kendimde bu duzenle vermek istiyorum:51:bu hafta costum o ayri:50:valla yarin okursun bugun yediklerimi gozlerin ahanda boole:53::53: olacak.ama hepsi 6dan onceydi suanda 9 oluyor ben sade turk kahvemi ictim yesil cayimi da yatmadan icicem.yaa kizlar birde sirkeli duyu deneyin derim benim bu bogazimi goruyorsunuz hareketimde cok yok hep evdeyim cocuklarlayim sanirim o bende baya ise yariyor:46:

Canım işe gelirken apar topar çıktığım için ılık su vs içemiyorum ben yaaaaa
sen yaz yaz bakalım yedikleirni hamur işi yiyipte kilo vereni seni görücem maşallah ama sen 59 kilo olmuşsun negüzel darısı başıma...

evet canım günlük standart türk kahvesi molamı verdim...

Afiyet olsun kontesim bende çok severim türk kahvesini hergün nescafe ve türk kahvesini içerim....

Back
X