• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

:1:

:1::1: aaah sekerim keske yapsamda kandirmis olsam dicem olmicak.ben simdilik bunlari gozumle yapiyorum 55e inince bedenimle yapcam insallah.sorma ben cok cabuk sikilan biriyim yani bu spor konusunda.zaten bi topik olmasa asla bu kadar kilo veremezdim ben.bilgim var uygulamam yok:51:

Hadeee yapıyorsun bence kandırıkçııııı 59 kilo olduguna güvenme :46: böl eyersen geri alırsın demedi deme

Hadeee yapıyorsun bence kandırıkçııııı 59 kilo olduguna güvenme :46: böl eyersen geri alırsın demedi deme
prensip icabi yalan soylemem sekerim
:1::ssz: ha bak boyle deyip beni gaza getirmeye calisiyorsan ve hatta mart sonu 55i gormemi istiyorsan gel burayaaa:54::54::54::54::54::13::13::13:
anacim ben evlenmeden 52 hamileyken 80 gormus adamim neyime guveneyim valla bir depresyona bir gebelige bakar:)

Son düzenleme:
prensip icabi yalan soylemem sekerim
:1::ssz: ha bak boyle deyip beni gaza getirmeye calisiyorsan ve hatta mart sonu 55i gormemi istiyorsan gel burayaaa:54::54::54::54::54::13::13::13:
anacim ben evlenmeden 52 hamileyken 80 gormus adamim neyime guveneyim valla bir depresyona bir gebelige bakar:)

Heytt be işte bu gel gaza ne olmuş yanişiiiiii ver şu kilolarını kurtullll ben 55 i artık hayal olarak görüyorum....
Bende evlenmeden 48 kiloydum 52 de neymiş...Evlendim 55 idim dogum yaptım 80 nim......Daha söze gerek yok......2 buçuk aydır 80.den buralara kadar geldim ama yeterli değil hız şart bana........:9::9:

kimsecikler yok topikte inler cinler top oynuyo nerdesiniz kızlar :ssz::ssz:
bugün çok koşuşturmalı bir gün oldu sabah yedide kalktım şimdi oturdum bugünkü yediklerim erimişmidir acaba :1::1:
sabah kalktım kursa gittim öğle kızımı okuldan aldım köpeğimizi aşıya götürdük hiç canı yanmadı yavrumun
tam trafiğin göbeğinde arabam bozuldu arıza lambası yanınca ödüm koptu trafikte kalcam diye güç bela servise gittik kaç saat onu bekledim elimizde köpek herkes bize bakıyo :53::53:
dün duygudan aldığım destekle bugün ekmek arası köfte yedim :43::43::43::43:
duyguuuuuuuuu yaktın beni :1::1::1::1:

bugün çok koşuşturmalı bir gün oldu sabah yedide kalktım şimdi oturdum bugünkü yediklerim erimişmidir acaba :1::1:
sabah kalktım kursa gittim öğle kızımı okuldan aldım köpeğimizi aşıya götürdük hiç canı yanmadı yavrumun
tam trafiğin göbeğinde arabam bozuldu arıza lambası yanınca ödüm koptu trafikte kalcam diye güç bela servise gittik kaç saat onu bekledim elimizde köpek herkes bize bakıyo :53::53:

kızlar siz<i görmemişim kusuruma bakmayın
nasılsınız :3::3::3::3::3:

ask olsun kısss ben varım yaaa burda aaaaaa :52::52::52:
neyse kazasız belasız eve gelmıssın ya cok sukur sekerım kofte ekmekte afıyet seker olsun cnm aksamı cok hafıfı yaparsın yarın da dıkkat ettımmı erir gider ekmekler

ask olsun kısss ben varım yaaa burda aaaaaa :52::52::52:
neyse kazasız belasız eve gelmıssın ya cok sukur sekerım kofte ekmekte afıyet seker olsun cnm aksamı cok hafıfı yaparsın yarın da dıkkat ettımmı erir gider ekmekler

ben yazarken kimse online görünmüyordu ondan görmedim canım :17::17:
köfteler mideme ya dokundu yada vicdan azabından midem ağrıyo şu an akşama bi çorba limonlu iyi gider
sen nasılsın canım bugün topik pek bi sessiz kalmış

ben yazarken kimse online görünmüyordu ondan görmedim canım :17::17:
köfteler mideme ya dokundu yada vicdan azabından midem ağrıyo şu an akşama bi çorba limonlu iyi gider
sen nasılsın canım bugün topik pek bi sessiz kalmış

mıdene dokunmus olabılır cnm bende ıyım bugun evet sessız bende sabahtan hastaneye gittim seker trioid tahlıllerımı 6 ayda bır yaptırıyorum onları tekrarlattım bakalım sonucunu cumartesı alıcam buhafta full gezıyorum masllah evde durdugum yok :1::1::1::1:

selam kizlaar:3:gezdim tozdum mamalari huplettim geldim:1:dunki menum:

Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
Lor+domates+nane
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
1dilim ekmek
Ara:yesilcay
Oglen:yarim kase mercimek corbasi
yogurtlu mayonezli kabak-lahana salatasi

Aksam:potpori
Su :1.5lt
yatmadan ilik sirkeli su
simdii gunum super baslamisti 1 onceki gun dunyayi yedigim icin sanirim hic acligimda yoktu sadece duzen olsun diye kahvalti yapmistim fakaaat bi tokluk hali sevgili esimin turkiyeden aksam saatlerinde donmesiyle son buldu.canimin ici ben seviyorum diye yuklenmis simitleri tatlilari:38::21: potpori demek iste oyle karisik karisik catlayana kadarturk mamalari yemek demek :27:aksam inanin uyuyamadim midemden sunu anlamis oldum:benim midem artik aksam yemegini kaldiramiyor.eskiden bu yediklerimi saat 10da bile yesem yatar uyurdum yeminle:20: cok sukur bu gunleride gordum organlarimin cigligini duyabiliyorum artik:21:
bugunu de yarin anlatayim bari:27:arkadasin mamalari ve benim diyet falan dusunmedigim bu haftanin gidisatina nasil katkida bulundugum:27: ama dogru ya metabolizmam sasirdi haftaya dikkat edince saaakkk diye gitcek kilolar:27::27:
bu arada tahmin edenleri kutluyorum beyaz tenli ela gozlu kumralim:21: yuzum degil bedenim kemikli o yuzden cok kilolu yada cok zayif gorunmem:21:ayy bunlari demisken kocacim cook memnun kilo gidisinden:38:

ohhh canimmmm ne güzel anlatmi$sin simitler tatlilar canim çekti yaww :52::52:
vallahi ikimizde bu forumun yüz karasiyiz yaa bu arada afiyet olsun yinede :56::56:

leyyacik resmini koysana merak ettim seni:23: su yememe durumundan midir nedir sana bir hassasiyetim var:31:

canim in$allah yarin koymayi dü$ünüyorum sende koysana bende seni çok merak ediyorum :)
yarin ögleden sonra kalabalik olursak koyar ve hemen silerim in$allah :38:

sen bana bakma ben topigin kotu ornegiyim atilmam yakindir:53:ama ben oncede soyledim yemezsem olmaz ben bunlari-pasta hamur isi-evimde hep yapicam ve yedircem,kendimde bu duzenle vermek istiyorum:51:bu hafta costum o ayri:50:valla yarin okursun bugun yediklerimi gozlerin ahanda boole:53::53: olacak.ama hepsi 6dan onceydi suanda 9 oluyor ben sade turk kahvemi ictim yesil cayimi da yatmadan icicem.yaa kizlar birde sirkeli duyu deneyin derim benim bu bogazimi goruyorsunuz hareketimde cok yok hep evdeyim cocuklarlayim sanirim o bende baya ise yariyor:46:

ah canim ah valla $u dünyada $eker diye bir$ey olmazsa ben yig gibi olurdum, bugün tatli bi$ey yemedim ama gözüme çikolatalar bisküviler gelip duruyor $eytan dürtüyor

aaa geçmi$ olsun canimmm

ufff benimiçin kötü bi gündü sabahla öğlende sorun yok :(:( ama akşam 3 kaşık ev yapımı erişte ve 8 dilim patates kızartması yedim :(:( mideme oturdu resmen yaa ben unutmuşum artık kızartmayı falan midem almıyor ama misafirim geldi bir sürü mamalar yaptım onlara onlardan hiç yemedim hatta irmik helvası yaptım ondanda bi kaşık bile yemedimmm

Back
X