- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #5.221
canım topiğin bekcisi oldun valla gelen giden senden sorulur..zati duygu hanım lakayit kimbilr nerlerde geziyor
minnak bugün güne mi gidecekti azıtır şimdi yemese bari bak bana dün çatlayana kadar yedim bugün isyanlardayım...
hava o kadar güzeldiki gezdim babacuma uğradımmmm
sen zaten benle uğraşmasan çatlarsınnn ben evet bazen kaçırıyorum ama 7 gün spor yapıyorum hemde en az 40 dk kaç kişi haftada 7gün spor yapıyorrr hıhhhhOooooo kim duygumu iradeli senin habeirn yok herhalde cuma ve pazar günü yediklerinden aralarda kuzeyin mamalarındada kaçırması cabasıııı6.lı rakamları gördüya rahatladı oda artıkın......
Arkidişim telafi diyorsun peki ama dünkü yediklerinden sonra sen bugünü telafi edebiliyormusun anacımhiç sanmıyorum bu saate kadar sen neler götürmüşsündür...

işte duyguda yapıyo ya bunu meşhur leslıe si
evett cnm bu benimm leslie
kimsecikler yok topikte inler cinler top oynuyo nerdesiniz kızlar
bugün çok koşuşturmalı bir gün oldu sabah yedide kalktım şimdi oturdum bugünkü yediklerim erimişmidir acaba
sabah kalktım kursa gittim öğle kızımı okuldan aldım köpeğimizi aşıya götürdük hiç canı yanmadı yavrumun
tam trafiğin göbeğinde arabam bozuldu arıza lambası yanınca ödüm koptu trafikte kalcam diye güç bela servise gittik kaç saat onu bekledim elimizde köpek herkes bize bakıyo
dün duygudan aldığım destekle bugün ekmek arası köfte yedim
duyguuuuuuuuu yaktın beni![]()