Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

herkese iyi pazarlar kızlaaar :16:
:21::21::16:
dunki menum guzel basladim ama kotu bitti:25:
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
2 fincan sekersiz cay
Domates+maydanoz
Yarimkk peynir+3zeytin
Ceyrek susamsiz simit(disinda misir unu vardi)
1 kucuk tatli
Ara:yesilcay+kayisi
Oglen:yogurt+mercimek corba
Ara:cay+1mayali pogaca(ama cok puf puftu yani unu azdir:9:
Aksam:2 tane findikli cikolata top(kucuk olanlardan)
Saat 10da yine kocacimin sabotajina ugradim:disardam geldik cook actik evde yiyelim dedik-dedim sana sosisburger yapayim cok israr etti bende yedim+1 bardak kola+yarim dilim sutlu nuriye:56:

kaçamaksız bir pazar olması umuduyla dünki menümü yazıyorum
sabah
ıspanaklı peynirli karışık gözleme
tek şeker çay

öğle
bir dilim baklava

akşam
küçük bir kase şehriye çorbası
havuçlu turplu salata
3 çatal makarna

2 fincan tek şekerli neskafe
2 litreden fazla su

gün içinde akşma kdara ev işi yerleşemedim hala bugün devam :24::24:

sinirden ölüyorum patlıyorum deliricem
hayatımda ılk defa bı kuaforden sinirle çıktım
sacımı kestırmeye gıttım.
evlendıgımden beri oturdugum yer ve cıvarında hıc kuafore gıtmedım hep oncekı kuaforume gıttım teee 3 saatlık yolu teperek.
ılk defa burda bı yere gıttım tesettur bolumu olan sanırım tek kuafor...
3 hanım dısarıda sıgaralarını ıcıyorlardı. ne olucak sıze dedıler kesim fön dedim. ayh hanımefendı sıgarasını daha yenı yakmıs offf daha yenı sıgaramı yaktım yaaa bıraz daha gec geleydın ya der gıbı bı bakıs attı ve gırdı ıcerı.
hayatımda ılk defa kuru iken sacım kesıldi.
insan bı ıslatır. kupkuru kesti sacı abuk sabuk yerler oldu. 50 kere duzelttırdım hanıma. he sacını ıstedıgın gıbı kesıtımı dersenız hayır tabiki!!!
uclarından alın fazla kısaltmadan katlı kesin dedim. kadın arkayı dumduz yaptı. percem abuk sabuk.
lutfederek geldi sacımı kesti sağolsun. allahım cıldırıcam yaaa oruclu oruclu gunaha gırmek ıstemıorum ama ya cıldırdım resmen. ben hayatımda boyle hızmet gormedım. he bıde buna hızmet denırse tabi.
ayh bıde demezmı bıdaha kı gelısınde sunları sunalrı yapalım dıye. la bı bas gıt... daha kapının onunden gecmem. deli midir nedir.
ağlıcaktım nerdeyse yaaa. saygısızlık etmiyim. yarıda bıkarıp kalkıp gıtmıyım dedım. ama onun yaptıgı ne....
3 saat yol da tepsem bıdahakıne yıne kendı kuaforume gıderım arkadas.
neyse öyle işte. sinirden kuduruorum. geldim eşime cattım birsürü. bana ne bagırıon dıo. bagırırım tabi. senın yuzunden gıtmedım annemlerın oraya...

dunku ıftar menum:
tarhana corbası
kerevız
6-7 bardak su (surahının ıcıne sırke döktüm full sırkelı su ıctım)
2 gundur hıc yesıl cay ıcmıorum. mıdem almıo yaaa

bugunde gene tarhana ve kerevız yıcem.

sinirden ölüyorum patlıyorum deliricem
hayatımda ılk defa bı kuaforden sinirle çıktım
sacımı kestırmeye gıttım.
evlendıgımden beri oturdugum yer ve cıvarında hıc kuafore gıtmedım hep oncekı kuaforume gıttım teee 3 saatlık yolu teperek.
ılk defa burda bı yere gıttım tesettur bolumu olan sanırım tek kuafor...
3 hanım dısarıda sıgaralarını ıcıyorlardı. ne olucak sıze dedıler kesim fön dedim. ayh hanımefendı sıgarasını daha yenı yakmıs offf daha yenı sıgaramı yaktım yaaa bıraz daha gec geleydın ya der gıbı bı bakıs attı ve gırdı ıcerı.
hayatımda ılk defa kuru iken sacım kesıldi.
insan bı ıslatır. kupkuru kesti sacı abuk sabuk yerler oldu. 50 kere duzelttırdım hanıma. he sacını ıstedıgın gıbı kesıtımı dersenız hayır tabiki!!!
uclarından alın fazla kısaltmadan katlı kesin dedim. kadın arkayı dumduz yaptı. percem abuk sabuk.
lutfederek geldi sacımı kesti sağolsun. allahım cıldırıcam yaaa oruclu oruclu gunaha gırmek ıstemıorum ama ya cıldırdım resmen. ben hayatımda boyle hızmet gormedım. he bıde buna hızmet denırse tabi.
ayh bıde demezmı bıdaha kı gelısınde sunları sunalrı yapalım dıye. la bı bas gıt... daha kapının onunden gecmem. deli midir nedir.
ağlıcaktım nerdeyse yaaa. saygısızlık etmiyim. yarıda bıkarıp kalkıp gıtmıyım dedım. ama onun yaptıgı ne....
3 saat yol da tepsem bıdahakıne yıne kendı kuaforume gıderım arkadas.
neyse öyle işte. sinirden kuduruorum. geldim eşime cattım birsürü. bana ne bagırıon dıo. bagırırım tabi. senın yuzunden gıtmedım annemlerın oraya...

dunku ıftar menum:
tarhana corbası
kerevız
6-7 bardak su (surahının ıcıne sırke döktüm full sırkelı su ıctım)
2 gundur hıc yesıl cay ıcmıorum. mıdem almıo yaaa

bugunde gene tarhana ve kerevız yıcem.
valla sen iyi davranmışsın ben orayı onun başına yıkar öyle çıkardımm öncelikle nasıl bi hizmet anlayışı biraz daha geç gelseydin der gib bakması ben o tavrı görür görmezz neyse siz içmenize davam edin der oraya girmezdim bile neysee nasıl saçları yıkamaz ben yıkamaz diyorum çünkü ıslatma yok artıkkk densizlerrr neyseeee saç kesimini gördükden sonra demedinmi kulağında bir sorunmu var diyee ben böyle birşey demedim buranın yertkilisi kim der kesen kişiyi şikayet ederdimmm neysee sen çok kibar birisinn yada ben çok cazgırımmm geçmiş olsunn .ben şu kuaför olayını basit birşey olarak geçemiyorum çünkü sağlıklı bir saç bile ada 1.cm uzuyor salağın biride geliyorr içine ediyorr her önüne geleni kuaförü yapmalarınamı kızayım yoksaa bunlar nasıl kuagför oluyorrr bunamııbunlar kuaför değil kasap ayy bende sinir oldumm yaaa:47::47:

Bugunku menum

Sabah
1portakal 2 mandalina
1bardak sut

Ogle
1 kucuk kase light yogurt
2havuc
1dilim kepekli ekmek

Ara
1mandalina

Aksam
2tane haslama yumurta
1dilim ekmek
1havuc
1kase brokoli-karnabahar haslama

2ltreye yakin su
Bugn spor yapmadim malum 6 gun yapip 1 gun ara veriorum ilk haftami tamamladim slim in 6da ve gozle gorulur bir degisim soz konusu :46:

selam arkadaşlarım nasılsınız bakemm
dün bi arkadaşıma gittim dukan yapıyırmuş ve 10 günde 4 kilo vermiş şimdi ikinci 10 güne geçmiş karnı erimiş yüzü çökmüş çok şaşırdım inanamadım bende telefonda 2 kilo verdim diye hava atıyırdum ve bana bile söylememiş yuhh yani dedim bu diyet işi çok mu gizli bişey arkadaşlar

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulmuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN..:)))

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

kızlar canım çok sıkkın ya :( maça gittim bugün, fotoğraflar çekildik. eve geldim bir baktım resmen dobişkoyum ya, şişkonun tekiyim :(
şükürler olsun kazandık diye seviniyordum, fotoğraflar tüm sevincimi alıp götürdü. ahh ahh ben başımı nerelere vuram :43::43::43:

gunaydinlaar:72:dunki menum

Kahvalti:
2 fincan sekersiz cay
Domates+salatalik+nane
Yarimkk peynir+3zeytin
Yarim dilim ekmek
1 catal ezme+2 catal peteklibal
Ara:yesilcay+kayisi+2 hurma
Oglen:yogurt+2 kasik bulgur pilavi+1 kasikkurufasulye-2 dilim sucuk icinde
Ara:4 tane bonibon gibi draje
Aksam:ton balikli salata
Su :1,5lt anca olmustur:25:
kilo bildirimim
gecen hafta:59.2
bu hafta:58.8

Gelelimm geçmişii okumaya canlarımm
Hepinizii çokk özledimm, bu haftaa gelenn giden çok olduu vee eşiminn köyüne gittikk cumadann dünn gece 11 de geldimm vee fazla katılımm yapamadımm duygucuğuma faceboktann bildirimm yaptımmm
kENDİMDEE ÇOKK VİCDANN AZABII HİSSEDİYORUMM İSVEÇLE AZ VERMİŞKENN GERİİ ALDIMM DİKKAT ETMEYEREKK AMAA HADİİ BAKALIMM YENİİ BAŞTANN YAPIYORUMM
kızlar bir sorumm olacakk nickimizin altınaa nasıl yazı yazıyoruzz yapamıyoruzzz

günaydın arkadaşlar :3::3:
geçen hafta 70
bugün 69 700

hafta içi 71 700 e kadar çıkmıştım çok şükür geri vermişim aldığım kiloyu :21::21:

dünkü menüm
sabah
bir dilim ekmek
az yağda peynirli yumurta
tek şekerli çay

ara
elma

öğle
bir dilim ekmek
kereviz

akşam
ızgara tavuk
bir tane köfte
2 dilim ekmek
bir bardak fanta

şekersiz çay
bir dilim haş haşlı krem şantili tatlı
2 litre su
2 tek şekerli neskafe

kaymaçina diye arnavutların yaptığı sütlü tatlı var arkadaşlar hiç denedinizmi
tarifi hem çok kolay hemde çok güzel görünüyo bugün denemek istiyorum:56:

kızlar canım çok sıkkın ya :( maça gittim bugün, fotoğraflar çekildik. eve geldim bir baktım resmen dobişkoyum ya, şişkonun tekiyim :(
şükürler olsun kazandık diye seviniyordum, fotoğraflar tüm sevincimi alıp götürdü. ahh ahh ben başımı nerelere vuram :43::43::43:
ahh bu resimlerrrr bende hiç sevmiyorum kiloluykenç eklimeyiii bu arada galatasarayımızı kutluyorummm

günaydın kilo bildirim günü demi 61.5
yessss 300 gr vermişsin tebriklerrr
gunaydinlaar:72:dunki menum

Kahvalti:
2 fincan sekersiz cay
Domates+salatalik+nane
Yarimkk peynir+3zeytin
Yarim dilim ekmek
1 catal ezme+2 catal peteklibal
Ara:yesilcay+kayisi+2 hurma
Oglen:yogurt+2 kasik bulgur pilavi+1 kasikkurufasulye-2 dilim sucuk icinde
Ara:4 tane bonibon gibi draje
Aksam:ton balikli salata
Su :1,5lt anca olmustur:25:
kilo bildirimim
gecen hafta:59.2
bu hafta:58.8
menün gayet güzelll 400 gr da vermişsin tebriklerrr

kilomm bu hafta kaçamaktan dolayıı böyle olduu

ya cnm dert etmee çünkü evde tonla müsafir ağırladınn haftaya devamı gelirrr
günaydın arkadaşlar :3::3:
geçen hafta 70
bugün 69 700

hafta içi 71 700 e kadar çıkmıştım çok şükür geri vermişim aldığım kiloyu :21::21:
ooo tebrikler sen bana yetiştin tebrik ediyoruumm ve seninle direk rakip olarak kendimi ilan ediyorummmmm yarıştayız gözüm üzerindeee
günaydın güzel arkadaşlarım

kilomu bildiriyorum 65,3 bende inanamadım amaaaa

oo tebrikler 1.600 grr harikaadarısı başımaaa

dünkü menüm
sabah
bir dilim ekmek
az yağda peynirli yumurta
tek şekerli çay

ara
elma

öğle
bir dilim ekmek
kereviz

akşam
ızgara tavuk
bir tane köfte
2 dilim ekmek
bir bardak fanta

şekersiz çay
bir dilim haş haşlı krem şantili tatlı
2 litre su
2 tek şekerli neskafe

menü güzel amaaa akşmaki tatlı cıssssssss

oh ne güzel tahminler falann yapılmışş bende duygu ve gamzeyi gördümm diğer arkadaşlarda faceboka eklenmişler sayfamızaa amaa daha bresimlerinii göremedimm arkadaşlıkk yollayacağım onlarada
bu arada leyya banlanmışş neden acabaa

Back
X