Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duygucum yarıştaysak işler değişir valla :1::1::1:
haftaya seni geçicem bak görürsün bu hafta hiç kaçamak yapmadan bol spor hareket pazartesi görüşürüz canım :33::33::33:

sıra bana geldiii
dünkü kabus dolu gecenin ardından herkeze gün aydınnn dilerim tüm haftanız öncelikle sağlıklı geçsinnn bereketli hayırlı geçsinnnnn
izmirde bugün yağış lale devri bittii yaniii kapancaz evlereee,dünkü kabus gibi güne gelirsemm oğlan beni maf ettiiii ne zaman şöyle deliksiz uyucam çok merak ediyorum tabi dünkü için diyorum garibimin elinde değildi burnu tıkanmış şuan nezlee nefes alamadıkça kalktı 4.30 da bir kalktık 2 saat hiç uyumadı sabah ezan okunduu biz uyumuyozz hala daha oturdum ağladımm çünkü bi gece uykusu varr ve uykuya çok düşkünüm hastalık dışındada çok kaldırıyorrr neyse böyle yazıncada kızıyorum kendime ALLAHIN EN güzel hediyesi oğlum banaa rabbim başımdan eksik etmesin sağlık versinn iştee 2 yıldır doğru düzgün uyumamanın etkisiyle yazdımmm , şuan nezle sıpaaa tüm gün nazlanırrr bana şimdi inş fazla uzun sürmezzz banada geçmezzz inşallahh
gelelim dünee c.tesi sabah kahvaltımı güzel yaptım sonrası dıdşardaydık abur cubur çok yedimm bu arada reglinin etkisiylee biraz çikolata yedimm pazar günü ekmeğin içini çıkardım öyle tost yaptım kendimeee ve bir daha galete dışında birşey yemedimmm
kilomda bir değişiklik yok şuan regliyim etkisi varmı bilemiyorummm bildiğim şu artık benden kaçamak çokk zor duyarsınız çünkü 6 lı rakamı gördüm göreliii şubat sonuna kadar şımar şımara bildiğin yere kadar dedim. mart full nisan full yani 60 günüm varr9 kg vermem içinnn neyse tekrarlamam gerekirsee regliyim ve geçen haftadaki kilomdayım 69,5

kızlar bu arada oğlan nezle yaa acaba ilaç alsammı regl 3.günü kesermii acabaa

haftaya seni geçicem bak görürsün bu hafta hiç kaçamak yapmadan bol spor hareket pazartesi görüşürüz canım :33::33::33:

yani bir boğa buru olarakkk yarışı severim bizimki tatlı rekabet olsun ... aslında kg yakın olanlar takım rkadaşı olsa rekabet olsa nasıl oulrrr mesela ben senle kg yakın aramızda 200 gr var bakalım haftayaa nasıl olcakk sana hem resimli yollucam inşallahhh kg muu
evettt sen beni tatlı rakibemsinn ercemmm göze gözz dişe dişşş:47::47::47:

oh ne güzel tahminler falann yapılmışş bende duygu ve gamzeyi gördümm diğer arkadaşlarda faceboka eklenmişler sayfamızaa amaa daha bresimlerinii göremedimm arkadaşlıkk yollayacağım onlarada
bu arada leyya banlanmışş neden acabaa
aaaa neden banlanmışşş ne gibi durumlarda banlanır karabiber sen eskisin buralarda bilirsinn belkimm

yaa kızlar şu takım arkadaşı olayını isteyen yapsınn diyorum serbest bırakıyorum yanii ben erceyle takım arkadaşı oldumm şimdi aramızda 200 gr var, ve rekabet olunca insan acayip hırslanıyorr bir cezaaa olayı olsun mesela ben erceylee rakibiz aramızda 200 gr var onu göz önünde bulundurmucaz önemli olan kim daha fazla verdi diyelim ben 900 gr sen 1 kg verdin aramızda fark 100 gr indi yada inmedi yani önemli olan kim daha fazla vermiş o haftaa daha az veren topikte kazanan kişinin bir istedğini yerine getirsin meselaa haftaya ben kazanırsam ki kazancam erceye dicem git 70-79 kg topiğinee ben şişkoyumm kg zor veriyorum desin yadaa başka önerisi oaln varsaa oda o bilir yada kendi topiğimizdee işte ben beceriksizim tembelim desinn yani kazananın istediğini söylesin

varmısın ercemmm :9::9::9: kız biz böyle 2 aya 10 kg verir kg defterini kaparızz topiği değil kg sorununu:9::9::9:

yani bir boğa buru olarakkk yarışı severim bizimki tatlı rekabet olsun ... aslında kg yakın olanlar takım rkadaşı olsa rekabet olsa nasıl oulrrr mesela ben senle kg yakın aramızda 200 gr var bakalım haftayaa nasıl olcakk sana hem resimli yollucam inşallahhh kg muu
evettt sen beni tatlı rakibemsinn ercemmm göze gözz dişe dişşş:47::47::47:

bende başak burcu olarak tatlı rekabeti çok severim güzel olur biz buraya menümüzü yazıyoruz diye yediklerimize bile dikkat ediyoruz yarışma olunca daha bi zevkli olur :8::8:

yaa kızlar şu takım arkadaşı olayını isteyen yapsınn diyorum serbest bırakıyorum yanii ben erceyle takım arkadaşı oldumm şimdi aramızda 200 gr var, ve rekabet olunca insan acayip hırslanıyorr bir cezaaa olayı olsun mesela ben erceylee rakibiz aramızda 200 gr var onu göz önünde bulundurmucaz önemli olan kim daha fazla verdi diyelim ben 900 gr sen 1 kg verdin aramızda fark 100 gr indi yada inmedi yani önemli olan kim daha fazla vermiş o haftaa daha az veren topikte kazanan kişinin bir istedğini yerine getirsin meselaa haftaya ben kazanırsam ki kazancam erceye dicem git 70-79 kg topiğinee ben şişkoyumm kg zor veriyorum desin yadaa başka önerisi oaln varsaa oda o bilir yada kendi topiğimizdee işte ben beceriksizim tembelim desinn yani kazananın istediğini söylesin

varmısın ercemmm :9::9::9: kız biz böyle 2 aya 10 kg verir kg defterini kaparızz topiği değil kg sorununu:9::9::9:

duyguuuuuuuu abovvv gözlerim fırladı kız ben şişkoyum yazarım tamam yanınada geçenki resmimi eklerim malum yüzüm zayıf :53::53::53::53:
valla bu korkuylan ben bi hafta aç yaşarım kız mesala kavaltı sofrası gözümün önünde duruyo aman o nutella ne kadar pisss koktu öyle :30::30::30::30:
ben varımmmm diyorum bakalım duyguşum kim kazancak :122::122::122::122::122:

kızlarr hepinize günaydın...

kaçamaklarla dolu cumartesi ve pazarın ardından,

bugün tartıldım 73,800 gördüm pek bir değişiklik yok,noral olarak ben 2 kilo felan aldığımı düşünüyordum açıkçası

neyse bu hafta daha sıkı durup vermem lazım kiloları 10 kilo nasıl gider acepp..tabiiki istikrarla inşallah istikrarla vereceğim...

günaydınnnn kızlar

dündü menümle başlayım

sabah yarım portakal 5 adet badem
öğlen 1 dilim börek yarım domates 1 kk peynir 3 zeytin

ara 1 lokma ekmek 1 dilim domates 1 çatal peynir

akşam fırında 1 baget 6 dilim patates 2 kaşık pilav

abimlerdeydik yengem baya bişler yapmış ama bi dilim tatlı yedim bi ısırıkda çikolatalı gofret

2 lt su
6.7 bardak çay

geçen hafta 74.900
bu hafta 74 :):)

duyguuuuuuuu abovvv gözlerim fırladı kız ben şişkoyum yazarım tamam yanınada geçenki resmimi eklerim malum yüzüm zayıf :53::53::53::53:
valla bu korkuylan ben bi hafta aç yaşarım kız mesala kavaltı sofrası gözümün önünde duruyo aman o nutella ne kadar pisss koktu öyle :30::30::30::30:
ben varımmmm diyorum bakalım duyguşum kim kazancak :122::122::122::122::122:

tamam ozaman rekabet başlamıştırrr gözüm üzerindeee :47: sen bu arada git ye nutellayı ye ekmekde yee yağda sürrrrr şerkli çay iç 3 kaşık koy hemidee:))):9::9::9:

merhabalar
aranıza yeni katıldım ;
ben de diyete pazartesi başlanır tabusunu yıkıp yarın itibari ile başlıyor olacağım.
basen bölgemden özellikle şikayetim olduğu için internette bulduğum kalça eritme diyetini uygulayacağım.

umarım bu sefer devamını getirip ; başarılı olurummm

bugün tartıldım 73,800 gördüm pek bir değişiklik yok,noral olarak ben 2 kilo felan aldığımı düşünüyordum açıkçası

neyse bu hafta daha sıkı durup vermem lazım kiloları 10 kilo nasıl gider acepp..tabiiki istikrarla inşallah istikrarla vereceğim...

şekerim bak sana bi tarif vereceğim

10 kilo şöyle gider akşamları mutlaka 3 tabak yemek :1::1::1: sayısını bilmediğin dolmalar :1::1: bunları sürekli yemeye çalış eminim verilecek 10 kilo gider 20 kilo gelir :52::52:

kızlar 900 gr kilo almısım 58.6 yımm hıc dıkkat edemedım bu hafta ondan oldu ama bugunden itibaren cok sıkı bir diyet hem bu aldıgım 900 gr mı hemde artı yanında kılo verıcem ama cok üzüldüm :43:

Son düzenleme:

günaydın kontesimmmm istersen 10 kg değil15 kg de verirsinnn

günaydınnnn kızlar

dündü menümle başlayım

sabah yarım portakal 5 adet badem
öğlen 1 dilim börek yarım domates 1 kk peynir 3 zeytin

ara 1 lokma ekmek 1 dilim domates 1 çatal peynir

akşam fırında 1 baget 6 dilim patates 2 kaşık pilav

abimlerdeydik yengem baya bişler yapmış ama bi dilim tatlı yedim bi ısırıkda çikolatalı gofret

2 lt su
6.7 bardak çay

geçen hafta 74.900
bu hafta 74 :):)

tebrikler fesleğenimmm hafta sonu olmasına rahmen menün süperr

bir hafta uğraş durum bu ya 26 günde 3.5 kilo nasıl iş anlamadım resmen duruyorum

olsun canım az olsun candan olsun bizim olsun...ben akapunktura giderken normalde her hafta 1 kilo garanti veriyodum

bikeresinde 300 gr vermiştim ordaki tartı alan abla boşver azda olsa vermek iyidir almadıktan sonra ben hiç moralim bozulmadan daha bir asılıp sonraki haftaya telefi ederdim...onun üçün az olsun senin olsun...

merhabalar
aranıza yeni katıldım ;
ben de diyete pazartesi başlanır tabusunu yıkıp yarın itibari ile başlıyor olacağım.
basen bölgemden özellikle şikayetim olduğu için internette bulduğum kalça eritme diyetini uygulayacağım.

umarım bu sefer devamını getirip ; başarılı olurummm

canım hoş geldin..inş.herşey dilediğince olur...
ama ne yapıyoruz bulduğumuz yöntemleri arkadaşlarımızla paylaşıyoruz...onun içindirki söyle bakalım kalça eritme nasıl oluyor benim kalça sorunum yok benim omuz ve sırtım etli üst bedenim iri yani bende onu düzeltirsem bayaa bi güzellik olcam yani...

anammm minnakımda gelmiş kız nakadar verdin yaz bakem ben bu hafta yerimde saymışım...malum dolmalar etli nohutlar...etli pideler
bide ben dün annemin arkadaşlarının gününe gittim kısır ve milföy böreği yedim ama...akşam keza bol döküm ayyy ne olacak benim bu halim..yanlız üzüntülü olduğumda daha çok yiyorum...

gamzemmmm nerde yaaaa huu minnakımmm dünkü kuaför olayına sinir oldum kuzummm yaaa tekrar geçmiş olsunnnn

Back
X