Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kız erce sporamı başladın yoksammm oğlan uyusun sen görürsünnn p.tesi acaba topikte sana ne dedirtsemmm :33:

ahh ahh sizler spor yaptıkça ben imreniyorum. şu isveç diyeti ve beraberindeki halsizliğim bir bitsin ben de başlarım ufaktan spora.

leslie 500 adım yap 5dk sürüyor günde 2 kere bile yapsan sana aktivite olur tatlımmm hareket şarttttttttttt diyorum başkada birşey demiyorummm

gamzemmmm nerde yaaaa huu minnakımmm dünkü kuaför olayına sinir oldum kuzummm yaaa tekrar geçmiş olsunnnn

ya evet bende o kuaförü mahvederdim duygu zaten kırk nazla giderim ben kuaföre saçlarımda hassastır,,,

ya bikere bende manikür mü kaş mı emin değilim bekliyorum kadının müşterisi var kadın pedikür yapıyordu koc pis ayaklı yaşlı bir kokoş...

neyse işi bitti ovdu kremledi bi baktım beni aldı masaya hoop noluyo dedim kıza git elini yıka dezenfekte et gel dedim bi bozuldu

eşşek gibi yıkadı geldi tabi... şimdi gidiyorum hem yıkanıyo hem dezenfaktan kullanıyo gözüme soka soka...niye bırakmadın dersen kızın işçiliği süper çok iyidir 1 numara ama kalabalık müşteride temizlik husunda bocalamıştı ozaman...

günaydin kizlar
kizim anca uyudu,bende anca girebildim,cok kisa girdim kilo bildirimi yapmak icin, isler beni bekliyo cünkü.kahvaltimi yaptiktan sonra tarildim tam 79 geldim tika basada yedim,ac karnina 78 falanim,bir kilo geri almisim:37:

günaydin kizlar
kizim anca uyudu,bende anca girebildim,cok kisa girdim kilo bildirimi yapmak icin, isler beni bekliyo cünkü.kahvaltimi yaptiktan sonra tarildim tam 79 geldim tika basada yedim,ac karnina 78 falanim,bir kilo geri almisim:37:

şimdi ne desem bilmiyorum canım sana...sağlık olsun telafi et bu hafta ...

valla sen iyi davranmışsın ben orayı onun başına yıkar öyle çıkardımm öncelikle nasıl bi hizmet anlayışı biraz daha geç gelseydin der gib bakması ben o tavrı görür görmezz neyse siz içmenize davam edin der oraya girmezdim bile neysee nasıl saçları yıkamaz ben yıkamaz diyorum çünkü ıslatma yok artıkkk densizlerrr neyseeee saç kesimini gördükden sonra demedinmi kulağında bir sorunmu var diyee ben böyle birşey demedim buranın yertkilisi kim der kesen kişiyi şikayet ederdimmm neysee sen çok kibar birisinn yada ben çok cazgırımmm geçmiş olsunn .ben şu kuaför olayını basit birşey olarak geçemiyorum çünkü sağlıklı bir saç bile ada 1.cm uzuyor salağın biride geliyorr içine ediyorr her önüne geleni kuaförü yapmalarınamı kızayım yoksaa bunlar nasıl kuagför oluyorrr bunamııbunlar kuaför değil kasap ayy bende sinir oldumm yaaa:47::47:
oruclu oruclu gunaha gırmek ıstemedım. kalbini kırmayyaım dedım canım. oruclu olmasam kalkar gıderdım zaten.
bı dunyada laf ederdım. zaruretten kıbar davrandım.
sıra bana geldiii
dünkü kabus dolu gecenin ardından herkeze gün aydınnn dilerim tüm haftanız öncelikle sağlıklı geçsinnn bereketli hayırlı geçsinnnnn
izmirde bugün yağış lale devri bittii yaniii kapancaz evlereee,dünkü kabus gibi güne gelirsemm oğlan beni maf ettiiii ne zaman şöyle deliksiz uyucam çok merak ediyorum tabi dünkü için diyorum garibimin elinde değildi burnu tıkanmış şuan nezlee nefes alamadıkça kalktı 4.30 da bir kalktık 2 saat hiç uyumadı sabah ezan okunduu biz uyumuyozz hala daha oturdum ağladımm çünkü bi gece uykusu varr ve uykuya çok düşkünüm hastalık dışındada çok kaldırıyorrr neyse böyle yazıncada kızıyorum kendime ALLAHIN EN güzel hediyesi oğlum banaa rabbim başımdan eksik etmesin sağlık versinn iştee 2 yıldır doğru düzgün uyumamanın etkisiyle yazdımmm , şuan nezle sıpaaa tüm gün nazlanırrr bana şimdi inş fazla uzun sürmezzz banada geçmezzz inşallahh
gelelim dünee c.tesi sabah kahvaltımı güzel yaptım sonrası dıdşardaydık abur cubur çok yedimm bu arada reglinin etkisiylee biraz çikolata yedimm pazar günü ekmeğin içini çıkardım öyle tost yaptım kendimeee ve bir daha galete dışında birşey yemedimmm
kilomda bir değişiklik yok şuan regliyim etkisi varmı bilemiyorummm bildiğim şu artık benden kaçamak çokk zor duyarsınız çünkü 6 lı rakamı gördüm göreliii şubat sonuna kadar şımar şımara bildiğin yere kadar dedim. mart full nisan full yani 60 günüm varr9 kg vermem içinnn neyse tekrarlamam gerekirsee regliyim ve geçen haftadaki kilomdayım 69,5

kızlar bu arada oğlan nezle yaa acaba ilaç alsammı regl 3.günü kesermii acabaa
ayyy bazen gulcede kalkıo 2-3 saat sallıorum arada benımde agladıgım oluo duygum coook ıyı anlıorum seni.... çıldırıorum bazen.
az daha buyuseler gecer heralde bu gunlerde...
kızlarr hepinize günaydın...

kaçamaklarla dolu cumartesi ve pazarın ardından,

bugün tartıldım 73,800 gördüm pek bir değişiklik yok,noral olarak ben 2 kilo felan aldığımı düşünüyordum açıkçası

neyse bu hafta daha sıkı durup vermem lazım kiloları 10 kilo nasıl gider acepp..tabiiki istikrarla inşallah istikrarla vereceğim...
sen ye sayısını bılmedıgın dolmaları 10 kılo nasıl gıder de. zaten yıyemiorum. pilav makarna patates yemınım var. gelmıs bıde burda yazıo yaa :D
minik kusum azıcık hareket etmen lazım... eve gıdınce bı 10-15 dk egzersız yap yahu. duvar şınavı cek. kollarını kalp hızasında dırsegınden buk, ellerın yukarı baksın, o sekılde sırtına dogru gotur sonra gogsunun ortasında bırlestır. hem kolları hem sırtı calıştırıo gögsü sekıllendırıomus.

şekerim bak sana bi tarif vereceğim

10 kilo şöyle gider akşamları mutlaka 3 tabak yemek :1::1::1: sayısını bilmediğin dolmalar :1::1: bunları sürekli yemeye çalış eminim verilecek 10 kilo gider 20 kilo gelir :52::52:
dalga gecme kız kontesimnen :27:
anammm minnakımda gelmiş kız nakadar verdin yaz bakem ben bu hafta yerimde saymışım...malum dolmalar etli nohutlar...etli pideler
bide ben dün annemin arkadaşlarının gününe gittim kısır ve milföy böreği yedim ama...akşam keza bol döküm ayyy ne olacak benim bu halim..yanlız üzüntülü olduğumda daha çok yiyorum...
ohh maşaAllah. kim üzdü kuşum seniiii... söyle ben döviiim onu. zaten o kuafore sinirliyim. kilom 65.6 neseciğimde aldıgım kıloları verdım bıde ustune 1 kılo daha verdim :D
ama persembe makarna yıcem :27: abartmıcam tabi.
krize giricem nerdeyse yani...
bı hamılelgımde yıyememıstım makarna. bıde sımdı yaaa :)))

bu hafta cok disari coktim günümüz vardi,eltimin cocuklarinin dogum günü vardi iki gùn arayla,bide dün mevlüt,yine iyiyim diyorum,ben daha fazla bekliyodum,ama bu hafta spora agirlik veriyim diyorum,yemegide az yerim,bi kafama göree diet arastiramadim,yine dukanami gecsem acaba,bi seyler düsünücem yarina kadar

sıra bana geldiii
dünkü kabus dolu gecenin ardından herkeze gün aydınnn dilerim tüm haftanız öncelikle sağlıklı geçsinnn bereketli hayırlı geçsinnnnn
izmirde bugün yağış lale devri bittii yaniii kapancaz evlereee,dünkü kabus gibi güne gelirsemm oğlan beni maf ettiiii ne zaman şöyle deliksiz uyucam çok merak ediyorum tabi dünkü için diyorum garibimin elinde değildi burnu tıkanmış şuan nezlee nefes alamadıkça kalktı 4.30 da bir kalktık 2 saat hiç uyumadı sabah ezan okunduu biz uyumuyozz hala daha oturdum ağladımm çünkü bi gece uykusu varr ve uykuya çok düşkünüm hastalık dışındada çok kaldırıyorrr neyse böyle yazıncada kızıyorum kendime ALLAHIN EN güzel hediyesi oğlum banaa rabbim başımdan eksik etmesin sağlık versinn iştee 2 yıldır doğru düzgün uyumamanın etkisiyle yazdımmm , şuan nezle sıpaaa tüm gün nazlanırrr bana şimdi inş fazla uzun sürmezzz banada geçmezzz inşallahh
gelelim dünee c.tesi sabah kahvaltımı güzel yaptım sonrası dıdşardaydık abur cubur çok yedimm bu arada reglinin etkisiylee biraz çikolata yedimm pazar günü ekmeğin içini çıkardım öyle tost yaptım kendimeee ve bir daha galete dışında birşey yemedimmm
kilomda bir değişiklik yok şuan regliyim etkisi varmı bilemiyorummm bildiğim şu artık benden kaçamak çokk zor duyarsınız çünkü 6 lı rakamı gördüm göreliii şubat sonuna kadar şımar şımara bildiğin yere kadar dedim. mart full nisan full yani 60 günüm varr9 kg vermem içinnn neyse tekrarlamam gerekirsee regliyim ve geçen haftadaki kilomdayım 69,5

kızlar bu arada oğlan nezle yaa acaba ilaç alsammı regl 3.günü kesermii acabaa

geçmiş olsun canım oğluna inş. çabuk iyileşir
kilonda şişliktir tahminen geçer 2 güne
ilaç genelde kesiyor canım

aaaa neden banlanmışşş ne gibi durumlarda banlanır karabiber sen eskisin buralarda bilirsinn belkimm

evet ya neden banlandı ki:5: yazdığı bişey de yok gerçi silinmişte olabilir
genelde kavga yada reklam olunca banlanıyor 2-3 günde döner herhalde

yaa kızlar şu takım arkadaşı olayını isteyen yapsınn diyorum serbest bırakıyorum yanii ben erceyle takım arkadaşı oldumm şimdi aramızda 200 gr var, ve rekabet olunca insan acayip hırslanıyorr bir cezaaa olayı olsun mesela ben erceylee rakibiz aramızda 200 gr var onu göz önünde bulundurmucaz önemli olan kim daha fazla verdi diyelim ben 900 gr sen 1 kg verdin aramızda fark 100 gr indi yada inmedi yani önemli olan kim daha fazla vermiş o haftaa daha az veren topikte kazanan kişinin bir istedğini yerine getirsin meselaa haftaya ben kazanırsam ki kazancam erceye dicem git 70-79 kg topiğinee ben şişkoyumm kg zor veriyorum desin yadaa başka önerisi oaln varsaa oda o bilir yada kendi topiğimizdee işte ben beceriksizim tembelim desinn yani kazananın istediğini söylesin

varmısın ercemmm :9::9::9: kız biz böyle 2 aya 10 kg verir kg defterini kaparızz topiği değil kg sorununu:9::9::9:

olabilir bence güzel fikir:46:

2 haftadır ihmal ettiğim sporuma bugün başlıyorum çevremdeki tepkiler süper herkes kilo verdiğimi söylüyor çevremede gerek yok 42 bedenlerim olmaya başladı az önce doğumdan sonra aldığım 50 beden patolonuu giydim inanamadım yaa arada bir karış fark var ve ben o zzaman aynaya baktığımda hiçde öyle gelmiyordu bana

allahım yaaa revamıdır bu cumartesi akşam görümcem bizdeydi tartıldı 45 kilo olmuş nasıl sevindiğini anlatamam kilo aldım diye :):)

kız erce sporamı başladın yoksammm oğlan uyusun sen görürsünnn p.tesi acaba topikte sana ne dedirtsemmm :33:

şekersiz< çaylı kavaltımı yaptım
bacak hareketlerimi yaptım kızımın odası üst katta 20 kere inip çıktım akşama kadar 50 ye tamamlarım :1::1:
gülbende diyetisyen konuşuyo onu izliyorum

ya ben seni başka topiğe gönderirsem bakıyorumda pek bi güveniyosun kendine :33::33:

ay minnakcigim keske kendin kesseydin saclarini,ben gecen gün kendim kestim saclarimi:1:kat attim saclarima,resmini cekip koyarim,pek bi afilli oldu,eltim diyo bidahakine benim saclarimida kes,bide perem kestim ohhhh mis,su kuaförler nedense bi istedigimiz sekli vemiyolar saclarimiza,hepsi degil tabi,iyi kesim yapanlarda var,bu rarda benim kiz uyandi ben daha is yapacam:37:

ay minnakcigim keske kendin kesseydin saclarini,ben gecen gün kendim kestim saclarimi:1:kat attim saclarima,resmini cekip koyarim,pek bi afilli oldu,eltim diyo bidahakine benim saclarimida kes,bide perem kestim ohhhh mis,su kuaförler nedense bi istedigimiz sekli vemiyolar saclarimiza,hepsi degil tabi,iyi kesim yapanlarda var,bu rarda benim kiz uyandi ben daha is yapacam:37:

2-3 ay evvel kestım sacımı kuaforeunkunden daha gusel oldu hemde. percemde kestim. valla marıfetime hayran kaldım. bu sefer gıdeyım dedım kuafore sonuc husran.

2 haftadır ihmal ettiğim sporuma bugün başlıyorum çevremdeki tepkiler süper herkes kilo verdiğimi söylüyor çevremede gerek yok 42 bedenlerim olmaya başladı az önce doğumdan sonra aldığım 50 beden patolonuu giydim inanamadım yaa arada bir karış fark var ve ben o zzaman aynaya baktığımda hiçde öyle gelmiyordu bana

allahım yaaa revamıdır bu cumartesi akşam görümcem bizdeydi tartıldı 45 kilo olmuş nasıl sevindiğini anlatamam kilo aldım diye :):)

45 kilomu:30:
keske bizde yiyip yiyip kilo almasak,benimde vücudum sikilasti,eskipantolonlarimi giyebiliyorum artik,sporun etkisi,:8:

Back
X