Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kizlar size bu 3 gün sonrasinda iyi haberler vermek isterdim ama malesef anlamadigim sebepten dolayi 1,800 kilo aldim ve gitmiyor bir türlü oysa i$tahim kapali, nutellanin bile eski tadi yok, birçok $ey için yemin ettim yemicem diye ama yok veremiyorum, görseniz midem içine girmi$ bir vaziyette ama göbek aldi ba$ini gitti, bana tam olan pantolon artik o kadar darki, morelim çok bozuk iki gündür o kadar dikkat ettim gram vermedim, hatta o kadar çok yürüyü$ yaptimki, bugün bile 30dk lik yolu 20dakikada yürüdüm öldüm resmen ko$acarcasinayürüdüm sonra tekrar bir saat yürüdüm, i$e ula$tim ter içinde yorgun bir halde, orda hiç oturmadan yük ta$idim ko$tura ko$tura, ama yok gram gitmiyor :43::43:

kendimi teselli etmek istiyorum adetime 3 gün falan var, ama su olsa neden pantolonum dar gelsinki?

Aç karnına 1 büyük bardak ılık-sıcak su

Kahvaltı: (9.00)
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
gün aşırı 1 yumurta
çok istendiğinde 1 tatlı kaşığı reçel(haftada 1-2'yi geçmeyecek)
domates,salatalık,yeşil salata (sınırsız,yağsız)
şekersiz çay

Ara : (11.00)
3 adet ceviz,3 adet kuru kayısı

Öğle:(13.00)
5 adet köfte veya1 el büyüklüğü tavuk veya 1 küçük çupra büyüklüğü balık
Bol salata(1 tatlı kaşığı yağ)
1 dilim ekmek
1 küçük ayran veya ufak kase yoğurt

İkindi:(16.00)
1 dilim ekmek- 1 kibrit kutusu peynir
1 orta boy meyva 2 grissini
çok acıktım dayanamıyorum diyen 1 yagsız beyaz beynirli tost (ama akşamki 1 dilim ekmek bu durumda yenmeyecek)

Akşam :(19.00-19,30)
1 dilim ekmek
8 çorba kaşığı sebze yemeği(susuz)
Bol salata (1 tatlı kaşığı yağ)

Gece :(21,30)
1 bardak süt
1 ota boy meyva

Yemeklerden önce 1-2 bardak su içiniz tokluk veriyor.Yemek arası ve sonrası çok susarsanız yudum su için çünkü mide yemekten dolayı şişmiş olduğundan üstüne su içilince mide iyicene büyüyor. Günde 2,5 lt su için. 2-3 bardak kadar yeşil çay içebiirsiniz. Tatlı krizine girenler yiyeceği meyva üzerine bol tarçın serpmesini tavsiye ederim. Ve yürümekte zorluk çekmeyecek olanlar haftada 3 gün yarım saat yürüsün. Hepimize kolay gelsin şimdiden ......:nazar:

bence bu liste cook fazla.gerci amac diyet degil saglikli beslenmekse ok:26:

ay kıyamma keşke bana şifreni falan verseydin özelden silerdim burdan anlatması zor o gün ben bile zorlandım kendi resmimi silerkenn ben hallettin sandımm şireni yine değiştirirdinn neyseee bizde seni özledikk yaramaz kızzz hoşgeldin tekrar kg nu anı diye geçtimmm neyseki karabiber banlandığını haber etti yoka ben hiç anlamam o işlerdenn

vallahi ne yaptiysam silinmedi, ben moderatörlük yapmi$im ba$ka sitelerde yani bu i$leri bilirim ama bunu silemedim :1::1::1:
ho$buldum :)
ayni kilomu yazdigin iyi oldu zaten kilo aldim morelim bozuk daha fazla bozulmasin :4:

leyyaaaa:52:hosgeldin cicim:29:

ho$buldummmmm :54::54::54::54::54::54:

tam çıkıyordum seni gördümm yazdım..çıktım bu seferr bye

güle güle canimmm

Selam kizlar sizleri çok özledim ya, hep takip ettim ama elim bagli gibi yazamadim :1::1:

evet sebebini
merak ediyosunuzdur
küfür falan etmedim
reklam yapmadim
ama.........resmimi sildirdim :1::1::1::1::1::1:

O gün koydugum resmimi silemedim, çünkü dosya olarak yükledim ba$ka siteyi kullanmadan, bu yüzden mecburen admine rica ettim (aslinda yalvardim hihihihi) silsin diye oda sildi saolsun ama ceza aldim 3 gün sizleri çok özledimmmmmmmmmm :72::kkk::kkk::72:

Hoşgeldin cnaım neyseki burdasın artıkın valalhi bende resim silme ve yükleme işlerinden pek anlamam ama iyi silinmiş..
Neden 1.800 gram aldın ki regliden dolayı şişkinliğin olabilri canım...Reglin bitene kadar böle..

Aç karnına 1 büyük bardak ılık-sıcak su

Kahvaltı: (9.00)
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
gün aşırı 1 yumurta
çok istendiğinde 1 tatlı kaşığı reçel(haftada 1-2'yi geçmeyecek)
domates,salatalık,yeşil salata (sınırsız,yağsız)
şekersiz çay

Ara : (11.00)
3 adet ceviz,3 adet kuru kayısı

Öğle:(13.00)
5 adet köfte veya1 el büyüklüğü tavuk veya 1 küçük çupra büyüklüğü balık
Bol salata(1 tatlı kaşığı yağ)
1 dilim ekmek
1 küçük ayran veya ufak kase yoğurt

İkindi:(16.00)
1 dilim ekmek- 1 kibrit kutusu peynir
1 orta boy meyva 2 grissini
çok acıktım dayanamıyorum diyen 1 yagsız beyaz beynirli tost (ama akşamki 1 dilim ekmek bu durumda yenmeyecek)

Akşam :(19.00-19,30)
1 dilim ekmek
8 çorba kaşığı sebze yemeği(susuz)
Bol salata (1 tatlı kaşığı yağ)

Gece :(21,30)
1 bardak süt
1 ota boy meyva

Yemeklerden önce 1-2 bardak su içiniz tokluk veriyor.Yemek arası ve sonrası çok susarsanız yudum su için çünkü mide yemekten dolayı şişmiş olduğundan üstüne su içilince mide iyicene büyüyor. Günde 2,5 lt su için. 2-3 bardak kadar yeşil çay içebiirsiniz. Tatlı krizine girenler yiyeceği meyva üzerine bol tarçın serpmesini tavsiye ederim. Ve yürümekte zorluk çekmeyecek olanlar haftada 3 gün yarım saat yürüsün. Hepimize kolay gelsin şimdiden ......:nazar:

canım listen güzel listen çok gibi görünüyor ama sen alternatiflerinle yazmışsın o yüzden kalabalık görünmüş saglıklı beslekmek bu işte bende bu tarz bir listeyle 12 kilo vedim...Şimdi listeyi uygulamıyorum sabitlendim kaldım ölece...Martta dr gidicem yine..

Liste 70-75 kg kişilere uygundur. Ben bu liste ile ayda 4 kg yağdan verdim ve hiç acıkmadım. Tamamen sağlıklı bir şekilde vücudu yormadan kilo veriliyor.

İlk başlarda doyurucu gibi geliyro ama zaman geçince mide küçülmüyor sadece hevesden doydun sanıyorsun bana öle oldu...

3 ana ögünü tam yapıcan..Ara ögünleri altamıycan işte...

1 ögünde 6 kaşık sebze yersen diger ögünde et oda 90 gr civarındaydı benimki

Aaaa duyfer tatlım sen resim mi yükledim bakkkkkkk göremedim ama kuzeyin resimlerini görmüştüm maşallah..:nazar:
leylla seni görmüştüm karabiberide gördüm o kadar....

Ooo bakın hele nuriye yiyen kurabiye yiyen hatun alternatifli listeye çok fazla diyor kız simitleri hüpleten sanki sen değilsin..:41::21:
ya benim dedigimi yapin yaptigimi yapmayin:27:ekmek yemiyorum pasta simit yiyorum ben.soyle ki:aksam 8 kasik yemek cok degilmi yaa?gerci yaninda pilav yok 1 dilim ekmek var.oglen 5 kofte salata ekmek yogurt herkes doyar zaten ama iste bunu ben yapsam vermem alirim sanirim:27:uygulanacak kilo onemli

Son düzenleme:
Hoşgeldin cnaım neyseki burdasın artıkın valalhi bende resim silme ve yükleme işlerinden pek anlamam ama iyi silinmiş..
Neden 1.800 gram aldın ki regliden dolayı şişkinliğin olabilri canım...Reglin bitene kadar böle..

canım listen güzel listen çok gibi görünüyor ama sen alternatiflerinle yazmışsın o yüzden kalabalık görünmüş saglıklı beslekmek bu işte bende bu tarz bir listeyle 12 kilo vedim...Şimdi listeyi uygulamıyorum sabitlendim kaldım ölece...Martta dr gidicem yine..

İnşallah bende kilomu sabitlediğim günleri göreceğim.....

ya benim dedigimi yapin yaptigimi yapmayin:27:ekmek yemiyorum pasta simit yiyorum ben.soyle ki:aksam 8 kasik yemek cok degilmi yaa?gerci yaninda pilav yok 1 dilim ekmek var.oglen 5 kofte salata ekmek yogurt herkes doyar zaten ama iste bunu ben yapsam vermem alirim sanirim:27:uygulanacak kilo onemli

Canım benim az yaglı ve tuzsuz sebze yemeği çok değil yanındada 1 dilim k.ekmeği yada etimek normal yani.....Pirinçli yiyecekelr diyette uzun zaman uzak kalıyor....Etide sadece ana ögünde veriyor benimkide 3 köfte büyüklüğünde olacaktır...Sebze yemeğimde 65 kaşık her dr listesi farklı. Sık sık az yiyince veriyorsun hemde tok kalarak...Yaşadığım için biliyuorum...
Evet senin yaptığını yaparsak topicce yandık...Senle erce maşallah hamur işleri ustasısınız: Fesli yemiyor dikakt ediyorum...

İnşallah bende kilomu sabitlediğim günleri göreceğim.....

Ah ah canım 80 ile başladım bu yola en son 15 gün önce 69 idim sonra bi,r anda 66 oldum şimdi ise net bilmiyorum sabah baktım 66-67 mi anlayamadım...Ama cumadan bu yana sebze ekmek vss yok hayatımda düzenim sıfır oldu...Saglıksız besleniyroumda diyemiycem yemek dahi yiyemiyorum ki...Ama 1 hafta önce pide börek sarma ve tatlı yedim hatta sarmayı 3 aksam hep yedim..
Ama 2 ay çok güzel diyet yaptım harfiyen uyarak aktartan ay başında ara ögünlerimi alırdım pazar günleri sebze yemeklerimi yapardım işyerime getirirdim disiplindiydim fakat 1 aydır disiplin yok....Dr dahi gitmedim..

Ah ah canım 80 ile başladım bu yola en son 15 gün önce 69 idim sonra bi,r anda 66 oldum şimdi ise net bilmiyorum sabah baktım 66-67 mi anlayamadım...Ama cumadan bu yana sebze ekmek vss yok hayatımda düzenim sıfır oldu...Saglıksız besleniyroumda diyemiycem yemek dahi yiyemiyorum ki...Ama 1 hafta önce pide börek sarma ve tatlı yedim hatta sarmayı 3 aksam hep yedim..
Ama 2 ay çok güzel diyet yaptım harfiyen uyarak aktartan ay başında ara ögünlerimi alırdım pazar günleri sebze yemeklerimi yapardım işyerime getirirdim disiplindiydim fakat 1 aydır disiplin yok....Dr dahi gitmedim..

Ben evlenmeden önce 72 kg idim. 2,5 ayda düzenli beslenerek 63 kg ile evlendim. 2,5 sene oldu evleneli..Şimdi 74,5 kg.ım. Lütfen bak şu an tam eşiktesin. 80 kg.lardan 66 lara kadar düşmüşsün,biraz gayret göster önümüz yaz..Yazın kiloları saklamak zorlaşıyor.Yaza fitttt olmalıyız....Yenilmeyecez....Aynaya baktığımızda yüzümüz gülsün artık:9:

Selam kizlar sizleri çok özledim ya, hep takip ettim ama elim bagli gibi yazamadim :1::1:

evet sebebini merak ediyosunuzdur
küfür falan etmedim
reklam yapmadim
ama.........resmimi sildirdim :1::1::1::1::1::1:

O gün koydugum resmimi silemedim, çünkü dosya olarak yükledim ba$ka siteyi kullanmadan, bu yüzden mecburen admine rica ettim (aslinda yalvardim hihihihi) silsin diye oda sildi saolsun ama ceza aldim 3 gün sizleri çok özledimmmmmmmmmm :72::kkk::kkk::72:

geçmiş olsun leyla mapusluk bitmiş
haoşgeldin tekrar aramıza

Canım benim az yaglı ve tuzsuz sebze yemeği çok değil yanındada 1 dilim k.ekmeği yada etimek normal yani.....Pirinçli yiyecekelr diyette uzun zaman uzak kalıyor....Etide sadece ana ögünde veriyor benimkide 3 köfte büyüklüğünde olacaktır...Sebze yemeğimde 65 kaşık her dr listesi farklı. Sık sık az yiyince veriyorsun hemde tok kalarak...Yaşadığım için biliyuorum...
Evet senin yaptığını yaparsak topicce yandık...Senle erce maşallah hamur işleri ustasısınız: Fesli yemiyor dikakt ediyorum...

kim benmi yok bacım yokkk yanlışın var hiç sevmem hamurişini :1::1::1::1::1::1::1::1:

:90:

:77: bende hic hazzetmem kendilerinden:120:

zsa duygu duymasın canım çok fena elmalı kurabiye istiyo benim bugün elim una gitti gitti geri geldi yapmadım kurabiye ama pazartesi kimse beni tutamaz :1::1::1:
bak yakın olsaydık gelirdin bana elmalı kurabiye yanınada miss gibi çay bide kısır yapardım ayıptır sölemesi kısırım çok meşhurdur ohhh afiyetle yerdik ama çin nire türkiye nire :32::32::32::32::32:

Back
X