Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

eşim aradı kar yağdığı için şantiyede iş yokmuş sinemaya gidelim dedi
duygu sana çoook gıcık oldum şimdi sen dün bana sinemayla ilgilide yorum yapmıştın dimi :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

valla tavsiye ederimmm ama öncesinde güzel bir tuvalete gitmek lazımm ilk ara 80 dk yanlış hatırlamıyorsamm
ercem küçük bir öneri şekerli bir meşrubat bide büyük koVa patlamış mısır birde cipsde al yanına hani miden kazınırr tamamen iyi niyetli yAZIYORUMMM:47:

duygu canım kalbin çokk temizmiş valla işte bana dünki yorumun :53::53:
senden tırsmaya başladım haaa daha pazartesiye çooookkk var bakalım başıma daha neler gelcek :18::18::18:
en iyisi yenilgiyi kabul edip paşa paşa cezamı çekiyim :47::47::47::47::47::47::47:

duygu sana çoook gıcık oldum şimdi sen dün bana sinemayla ilgilide yorum yapmıştın dimi :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
aboo duygu ne dese cikiyo:53::53:

zsa duygu duymasın canım çok fena elmalı kurabiye istiyo benim bugün elim una gitti gitti geri geldi yapmadım kurabiye ama pazartesi kimse beni tutamaz :1::1::1:
bak yakın olsaydık gelirdin bana elmalı kurabiye yanınada miss gibi çay bide kısır yapardım ayıptır sölemesi kısırım çok meşhurdur ohhh afiyetle yerdik ama çin nire türkiye nire :32::32::32::32::32:
ayyy ercecim biz senle cok iyi anlascaz hissediyorum:1::1: soylemesi ayip cumartesi menumun tatlilarindan biri elmali kurabiye:1:sanirim senden once yemis olcem:27:sakin yapma sakiiin benim evde ne varsa bitene kadar icim huzur bulmuyor:25:banada gecen arkadaslarim biryer acsana sen dediler-mutfakla aram iyi cok sukur:6:sen hangi sehirdeydin canim?

duygudannn tırsıyorum artık :1::1::1::1::1:
ayyy ercecim biz senle cok iyi anlascaz hissediyorum:1::1: soylemesi ayip cumartesi menumun tatlilarindan biri elmali kurabiye:1:sanirim senden once yemis olcem:27:sakin yapma sakiiin benim evde ne varsa bitene kadar icim huzur bulmuyor:25:banada gecen arkadaslarim biryer acsana sen dediler-mutfakla aram iyi cok sukur:6:sen hangi sehirdeydin canim?

aahhh ahhh zsa cım benim yerimede ye sen o elmalı kurabiyelerden :43::43::43:
ben kocaelideyim canım benimde hayalim şölee ev yemekleri yapılan arada spesiyaller olan bi lokanta açmak var
benim kuru fasülyeme yiyen herkes bayılır hatta eşim bir gün işsiz kalırsam elime bi seyyar araba alıp senin yaptığın kuru fasülye pilavı satarım der bana :56::56:

duyguuu gördüm seni aşadasın yukarı çık bakem
ben yarın yokum akşam belki girebilirim kursa gidicem
veeee simit yicem işte o kadar kasıyom kendimi ne değişiyo heççççç bişey :47::47::47:

aahhh ahhh zsa cım benim yerimede ye sen o elmalı kurabiyelerden :43::43::43:
ben kocaelideyim canım benimde hayalim şölee ev yemekleri yapılan arada spesiyaller olan bi lokanta açmak var
benim kuru fasülyeme yiyen herkes bayılır hatta eşim bir gün işsiz kalırsam elime bi seyyar araba alıp senin yaptığın kuru fasülye pilavı satarım der bana :56::56:
benimde en ozurlu oldugum yemek kuru fasulye:25:nohutum barbunyam bile cok sukur tam kivamli olur o fasulyenin tadi cok iyi oluyor ama kivamini tutturamiyorum yaa.fasulye cinsinden mi diyorum ama hep oyle.ve herturlu haslama yontemini denedim sanirim ona kabiliyetim yok:26:bana bi tarif etsene canim ama soyle fasulyenin markasini falanda.insaallah ya hayallerimiz huzurla saglikla nasib olsun birgun

duygu canım kalbin çokk temizmiş valla işte bana dünki yorumun :53::53:
senden tırsmaya başladım haaa daha pazartesiye çooookkk var bakalım başıma daha neler gelcek :18::18::18:
en iyisi yenilgiyi kabul edip paşa paşa cezamı çekiyim :47::47::47::47::47::47::47:

aha aha aha 160 dk kolay geçmezz kolay gelsinnn şekerimm

:10: :55::47:

ona göre davran bana bundan sonra sanada bir şey derim kalırsın öylee haaaaa çan çi,n ülkesndee :47:

benimde en ozurlu oldugum yemek kuru fasulye:25:nohutum barbunyam bile cok sukur tam kivamli olur o fasulyenin tadi cok iyi oluyor ama kivamini tutturamiyorum yaa.fasulye cinsinden mi diyorum ama hep oyle.ve herturlu haslama yontemini denedim sanirim ona kabiliyetim yok:26:bana bi tarif etsene canim ama soyle fasulyenin markasini falanda.insaallah ya hayallerimiz huzurla saglikla nasib olsun birgun

yarın söz uzunnn bi tarif yazarım şimdi çıkıyorum
hepinizi öptüm yarın görüşürüz

duyguuu gördüm seni aşadasın yukarı çık bakem
ben yarın yokum akşam belki girebilirim kursa gidicem
veeee simit yicem işte o kadar kasıyom kendimi ne değişiyo heççççç bişey :47::47::47:[/QUO

hadi taktik yapma bana kül yutmam bennnnn
kötüyüm ben kötüyüm isal yapar kustururum bezdiririmm:47::47::47:

zsa duygu duymasın canım çok fena elmalı kurabiye istiyo benim bugün elim una gitti gitti geri geldi yapmadım kurabiye ama pazartesi kimse beni tutamaz :1::1::1:
bak yakın olsaydık gelirdin bana elmalı kurabiye yanınada miss gibi çay bide kısır yapardım ayıptır sölemesi kısırım çok meşhurdur ohhh afiyetle yerdik ama çin nire türkiye nire :32::32::32::32::32:
aaa hemen yap ye şekerim zor değilll e ne olcakkk bunda kötü birşey yokkii yersin 1 tanecik olur biter devamı gelmez merak etmeee :47:

Aaaa duyfer tatlım sen resim mi yükledim bakkkkkkk göremedim ama kuzeyin resimlerini görmüştüm maşallah..:nazar:
leylla seni görmüştüm karabiberide gördüm o kadar....

iver şekerim koydumm herkez gördü beniii ne uyuz olduğumuu :10:

Yarın rejime başlayacam diye bugün önüme geleni yiyorum:)))) :21:

gönlünü gözünü doyurrrr yarın başlıyorsun ama evde ne var ne yok boşalt bak benim buzdolaptaa incin top atıyorr ilk günlerde şimdi ABUR CUMUR HERŞEY VAR ELLEEMİYOERUM İLK GÜNLERDE ZOR OLCAK AMA Bİ ATLATT GERSİ ÇOK KOLAYY

şimdi eliptik zamanıı 1 saat sonraa tüm işlerim bitmiş yeşil çayımı almış olurummm 1 saat sonra toplanıyoz kızlarrrr öpüldünüzz

gönlünü gözünü doyurrrr yarın başlıyorsun ama evde ne var ne yok boşalt bak benim buzdolaptaa incin top atıyorr ilk günlerde şimdi ABUR CUMUR HERŞEY VAR ELLEEMİYOERUM İLK GÜNLERDE ZOR OLCAK AMA Bİ ATLATT GERSİ ÇOK KOLAYY

Duyfer aynen dediğini yapacağım, çünkü moralim bozuk olduğunda yaptığım ilk iş mutfak çekmecelerini ve buzdolabını karıştırmak oluyor:))) Yani tokum aç olduğumdan değil, ama patlarcasına yiyorum.... Yarın sabah yeni bir güne başlayıp inşallah zorlanmadan bu işin üstesinden geleceğim....:nazar:

Duyfer aynen dediğini yapacağım çünkü moralim bozuk olduğunda ilk işim buzdolabına bakmak oluyor....:56:

Hoşgeldin cnaım neyseki burdasın artıkın valalhi bende resim silme ve yükleme işlerinden pek anlamam ama iyi silinmiş..
Neden 1.800 gram aldın ki regliden dolayı şişkinliğin olabilri canım...Reglin bitene kadar böle..
..

ho$buldum canim, ya bilmiyorumki neden 1.800 azda degil bunaldim artik yazada az kaldi :20::18:

Aaaa duyfer tatlım sen resim mi yükledim bakkkkkkk göremedim ama kuzeyin resimlerini görmüştüm maşallah..:nazar:
leylla seni görmüştüm karabiberide gördüm o kadar....

evet gördün bizi, ben seni görmedim ammmmaaaaa

hosgeldın leylaaaaaaa:9::9:

ho$buldum canim :29:

geçmiş olsun leyla mapusluk bitmiş
haoşgeldin tekrar aramıza

saol canim :34:

Canım benim az yaglı ve tuzsuz sebze yemeği çok değil yanındada 1 dilim k.ekmeği yada etimek normal yani.....Pirinçli yiyecekelr diyette uzun zaman uzak kalıyor....Etide sadece ana ögünde veriyor benimkide 3 köfte büyüklüğünde olacaktır...Sebze yemeğimde 65 kaşık her dr listesi farklı. Sık sık az yiyince veriyorsun hemde tok kalarak...Yaşadığım için biliyuorum...
Evet senin yaptığını yaparsak topicce yandık...Senle erce maşallah hamur işleri ustasısınız: Fesli yemiyor dikakt ediyorum...

bende hamur i$ini sevmem, gözleme falan yapinca iç harcindan yerim hep ama gözleme yemem, poaça yemem, kisir hiç sevmem, makarna ve pilav çok az yerim ama $ekerkolikim :47:

offff yarama tuz bastiniz mmmmm kurabiyeee, benim canimda 4-5 aydir sütlaç ve helva çekiyor ama güya onlari yapip yemiyorum ama yerine çikolata yiyorum salak gibi :47:
kaç haftadir abim sürekli revani istiyor sanirim bugün yapacagim yazik onada :36::36: ama fazla yemem aram yok

Yarın rejime başlayacam diye bugün önüme geleni yiyorum:)))) :21:

bu yöntem gerçekten i$e yariyor bende lahana çorbasi diyeti yapmadan bir gün önce her$eyi yedim sonra daha kolay ba$ladim

Duyfer aynen dediğini yapacağım, çünkü moralim bozuk olduğunda yaptığım ilk iş mutfak çekmecelerini ve buzdolabını karıştırmak oluyor:))) Yani tokum aç olduğumdan değil, ama patlarcasına yiyorum.... Yarın sabah yeni bir güne başlayıp inşallah zorlanmadan bu işin üstesinden geleceğim....:nazar:

kolay gelsin canim, bende senin gibiyim dertli oldugum zaman hemen dolaplara saldiriyorum :20::20::20: kendimi zor tutuyorum hatta litrelerce su içiyorum yememek için o zaman i$e yariyor

kizlar $u anki menüm nasil sizce?

sabah 125gr yagsiz yogurt
1 litre su
1 tatli ka$igi zencefil zerdeçal kari$imi :25::25: hayatimda tattigim en igrenç $eylerden biriydi bööö
ögle : 1 kase yagsiz somates çorbasi
1 kk peynir
2 yemek ka$igi makarna (aklima hemen minnak geldi :1::1: )
ara : 1 k fleks bar (kirmizi meyveli)

ak$ama somon baligi var

kizlar pazartesinden beri böyle kendimce saglikli besleniyorum $imdilik faydasi olmadi denemedi demeyin :17:

Karabibercim sen nerelerdeisn yahuu diyetlerle aran nasıl en son isveç yapıyordun...
Aaa leylla banlandımı ne zaman gelecek merak ettim ?
Duygucum ya sabah tartıldım aç karnına 66-67 gibiydi seçemeidm boncukta baskulu çekiyordu bu böyle olmaz dedim daha 2 gün önce 68 lerdeydi şimdi ne oldu düştü aşagıya diye tartılmadım..saçmalık var.Geçenlerdede 66 yi gördüm sonra 68 oldu o yüzden tartılsamda güvenemiyorum baskule...

sarıcivcivimm geçen hafta çopk misafirimm vardı ard arda ağırladımm sonra eşimin köyüne gittikk derkenn fazla gelemedimm
duyguyada faceboktan söylemiştimmm
isveçç sadece 5 gün yapabilidimm sonmra gelenn olunca yapamadımm

BİRDE GÖZÜNÜN ÖÜNÜNE MEYVA KASESİNE Y.ELME YIKa koy CANIN BİR ŞEY YEMEK İSTERSE ONU YERSİN MUTFAĞA GİTMENİ ENGELLER CANIMM
kizlar $u anki menüm nasil sizce?

sabah 125gr yagsiz yogurt
1 litre su
1 tatli ka$igi zencefil zerdeçal kari$imi :25::25: hayatimda tattigim en igrenç $eylerden biriydi bööö
ögle : 1 kase yagsiz somates çorbasi
1 kk peynir
2 yemek ka$igi makarna (aklima hemen minnak geldi :1::1: )
ara : 1 k fleks bar (kirmizi meyveli)

ak$ama somon baligi var

kizlar pazartesinden beri böyle kendimce saglikli besleniyorum $imdilik faydasi olmadi denemedi demeyin :17:

HADİ BAKALIM BU SEFER OLCAK GÜZEL LEYAM BEN,MMM BU KADAR GÜZELLİKTE ZAYIFLA ARKADAŞIMMM BEEE DEĞMEZMİ GENÇSİN GÜZELSİN BİRDE ZAYIFLASAN VARYAA 10 TANESİNİ CEBİNDEN ÇIKARIRSINN

Back
X