hergün tartilmayi birakacagim tamam
ne bileyim ben agzima bi$ey alinca devami herzaman geliyor fren yok bende, ak$amlari yemegi az yedim ve bol ye$il elma yedim gün boyu ama gram vermedim, ben kan grubuna göre diyete inandim artik, a rh + olanlar bol bol sebze yemeliymi$ zayiflamak için ve kirmizi eti mümkün oldugunca az yicekmi$ hatta hiç yemicekmi$, ben farkettim ne zaman kirmizi et yesem kilo aliyorum ve meyveylede hiç kilo verdigim olmami$tir
bitki çaylari çok içiyorum zencefil ve zerdeçalada ba$ladim zaten suyuda çok içerim $imdiden 2 litreye yakla$tim
pazar gününden beri kendime ayri yemek yapiyorum evde oldugum zaman ailenin yemeginide ben yapiyorum her yemegi yapabiliyorum, onlarinkinden tatimlik yiyorum kendiykimi yagsiz yapiyorum onu yiyorum ama ne bileyim $imdilik gram vermedim belki adetime 2-3 gün kaldi ondandir in$allah
benim tatli istegimin sebebi duygusal açlik malesef, bir sevdaya tutuldum kurtulamiyorum

canim çok güzel vermi$sin tebrikler bence diyeti birakinca en fazla 1-2 kilo alirsin 3-4 kilo yanina kâr kalir merak etme
evet sen tahmin ettin :) ho$buldummm