Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aaa hemen yap ye şekerim zor değilll e ne olcakkk bunda kötü birşey yokkii yersin 1 tanecik olur biter devamı gelmez merak etmeee :47:

iver şekerim koydumm herkez gördü beniii ne uyuz olduğumuu :10:

aşk olsunn uyuzmuu neden öyle dedinn senn,yok canımm sen harika bir bayansınn benn sanaa bayıldımm diğerr arkadaşlarıı görmedimm amaa sadece gamzeyii gördümm
diğer arkadaşlarıda merak ediyorumm amaaa

sus kiz kendini ele verme :1::1:

hayatimda hiç ruj sürmedim :1::1: dudaklarim ne kalin ne ince ama rahat edemem ya rujla
vallahi ben göz makyajini bile düzgün yapamam alta bir çizgi o kadar, benim gözler sende olsaydi eminim sende yapmazdin, geçen hafta mavi kalem sürdüm okula gittim kizin biri kar$imda oturuyordu sürekli yüzüme bakiyordu bende "neye bakiyosun" dedim :1: "gözlerine" dedi :1: "neden" dedim :1: "çok güzeller" dedi :1: sonra yanimda ve kar$imda oturanlarda öyle dedi bende hemen kizariyorum dedilerki tamam yaa kizarma :1::17::17:
fondöteni sivilce çikan yere sürüyorum arada bir :)

bu hafta dikkat edecim canim bakalim nasil olacak
kız ne güzel işte hergün felak nas oku olur biterrr baskası ilgiyi üstünede siter sende kendni kapatıyonnn haydaaa

hemen yılmak yokk canımmm
yaaaaaaa karabiber bırak kabul etsinnn :4::4::4::4:

kizlarrr kahve içmeye kom$u geldi ben $ekersiz kahvemi içip geleyim:ssz::ssz:
haydaaa budaa bayılıyor koca kadınlarla kahvve içmeyee gel kız burayaaa
kocaelidemeisinn ayy benn evliğimm ilk senesii gebzede 1 yıl oturdumm eşimm orda polislikk yapıyorduu çokk ağlardımm o sene depremde olmuştuuu
aklıma ooseneler geldii koceli deyince
sen merkezdemisinnn

ay ordamıydınn çok geçmiş olsunnn resmen yaşadınmı o depremii birşey olmadı dimi evinizdee

gönlünü gözünü doyurrrr yarın başlıyorsun ama evde ne var ne yok boşalt bak benim buzdolaptaa incin top atıyorr ilk günlerde şimdi ABUR CUMUR HERŞEY VAR ELLEEMİYOERUM İLK GÜNLERDE ZOR OLCAK AMA Bİ ATLATT GERSİ ÇOK KOLAYY

Duygu ya bakk benimm nasıll oluyorr bu diyett işii
ilk 2 günn süperr sonra aklıma yook elmalı kurabiye ,yada poğaça geliyorr ,yada kaşarlıı tost yarımm ekmekk olacak meselaa
sarmaya dayanamammm
yadaa hemenn muhallebiii
ve hemenn aklımaa düşünce yapıyorumm ve diyett gidiyorr gümee
kendimee yeminlerr ediyorumm yokkk eda yapmıyacaksınn 23 nisanaa kadarr diyeee
ve çokk sıkıı bir diyetle bu işiii yaz gelmeden çözeceğimmm

aşk olsunn uyuzmuu neden öyle dedinn senn,yok canımm sen harika bir bayansınn benn sanaa bayıldımm diğerr arkadaşlarıı görmedimm amaa sadece gamzeyii gördümm
diğer arkadaşlarıda merak ediyorumm amaaa

ben kendimle uğraşmayı severimmm kızzz bende sana bayılıyorumm napcaz şimdiii:33::33:

kızlar ne çok çene yapmışınız geçmişi okuyamıyorum

öğlen misafirim vardı onlarla uğraştım tek lokma kaçamak yapmadım :):)

leyya gelmiş çok sevindim hoşgeldin leyya

ilk 2 günn süperr sonra aklıma yook elmalı kurabiye ,yada poğaça geliyorr ,yada kaşarlıı tost yarımm ekmekk olacak meselaa
sarmaya dayanamammm
yadaa hemenn muhallebiii

cnm gözünün önüne ve mutfak masaaına atıştırmalık hazırlaa oturma odasınada hazırla meyva kuruyemiş giriseni ,kuru kayısı gibi ama heryere küçük bir şey hazırlaa en azından gittiğin her odada onu görürsünn onlarla doyarsın şöyle 2 haftayı atlatsann bu iş biter cnm biraz gayret 75 olunca yienn bunlardannn ama ertesi gün telafi etcennn biraz sabırr

yürüyüşş bandıı oluncaa ne güzel hergünn yapabiliyorsunn
bbugünn sabahtann berii yağmur kesilmedii bende çıkamadımm
cnm benimki eliptik yürüyş bantı değil valla imkanı olan herkez eve alet almalı çünkükışın soğuk diye yazın sıcak diye yürüş yapılmıyorr çünkü birde aleti ben gözümün önüne koydumki onu hiç ihmal etmiyorumm

hoşgeldinn feslimmm benimm naberrrr gel sende sohbete katıl bacımmm

cuma günü gidip biraz alış veriş yapcam inşallah kurumeyvalar alcam tuzsuz badem fındık alcam inşallah aktarcıya gidip kil alcam doğal gül suyu bulcam yüz temizleme köpüğümden alcam birde cilt bakım araştıcam çıkmışken sıraylaa başlıcam önce zayıflama ve aynı anda cilt bakımı son noktayıdaa 38 beden giydi ile vurcam bugün trendyol 38 beden ceket beğendim hemde 30 lira kemerli alcaktımm korktumm:)))) tam benlik ama biraz daha geçsin ilk baharda kışlıklar daha ucuzlucak ozaman alayım diyorummm valal en akıllıcası yaz bitinminde yazlık kış bitinminde kışlık almak ayakkabılar indi hep takipediyorum alışveriş sitelerini aöma ayakkabıda güvenemiyorum bazwen 38 bazen 39 giyorum ama giysi ve ceket mutlaka alcam pantalonda güvenemem

daha çokk hangii sitelerii takip ediyorsunn canımmm
benn sadecee lcw kikiyi takip ediyorumm
önceden pahalı olduğuu dönemlerde alıyoprdumm çocuklara kıyafett
ogünn oğlana 150 tl lik alışveriş yaptımm bissürüü şey aldımm normalde daha fazla tutardıı
26.90 olan kazaklarr 13.90 na inmişlerrr
onun gibii 7 tane faklıı 3_4 yaş aldımm bu sene saten bittii
bir daha seneye elimde olur en azındannn
3 tanede pantalon aldımm 2 yaş
başkada adanada öyle güzell çocukk mağazasıı yokk satenn mecbur orayıı takip etmeye başladımm
birdaha hayatta beğendiğimm şeyii indirime girmeden almayacağımm

haydi sohbeteeeeeeee kızlarrrrrrrrrr
kontes
gamzem
feslim
karabiberim
leyya
civciv
ercem
krizanteb
flower
minnak
persophonecik
zsam gerçi gece olmuştur ona
potim
kestaneşekerim

daha ismni unutuuğm var haydi gelin sohbeteeeeeeeeeeeeee
yatmadan ugrayayim dedim ammaa dagilmissiniz:41:

ohh ne güzel bende bir ara kilo verdim ya lahana sayesinde o zaman öyle demi$tim ama $imdi artik bir kaç ay sonraya kaldi...

bu arada ben banliyken soru sormu$tun cildiniz için ne yapiyorsunuz diye, cevap vereyim, ben 2-3 haftada bir dove sabunla yikiyorum yüzümü ve banyo yaptikca saçimdan akan $ampuanla iyice yüzümüde yikiyorum ba$ka bir$ey yapmiyorum, makyaj yapmayi sevmiyorum arada bir ¨siyah sürme sürüyorum ama üste degil sadece alta bir çizgi, bazende mavi kalem sürüyorum onuda sadece alta ama nadiren sürüyorum çünkü onu kullandigimda gözlerim "bana bakin" diyor gibime geliyor ben sevmiyorum ilgi çekmeyi :)
ayy mahcup kedi yerim ben seni yaa:29:insaallah utanma duygunu hic kaybetmezsin tatlim:17:
ya kizlar ozelliklede leyya sen su topigi bi okutun hele:44:bence cok ilginc ve mantikli: o kadar bakim yapiyor neden sonuc alamiyoruz diye sac uzatma bolumunde ama sactan baska konularlada etkili

daha çokk hangii sitelerii takip ediyorsunn canımmm
benn sadecee lcw kikiyi takip ediyorumm
önceden pahalı olduğuu dönemlerde alıyoprdumm çocuklara kıyafett
ogünn oğlana 150 tl lik alışveriş yaptımm bissürüü şey aldımm normalde daha fazla tutardıı
26.90 olan kazaklarr 13.90 na inmişlerrr
onun gibii 7 tane faklıı 3_4 yaş aldımm bu sene saten bittii
bir daha seneye elimde olur en azındannn
3 tanede pantalon aldımm 2 yaş
başkada adanada öyle güzell çocukk mağazasıı yokk satenn mecbur orayıı takip etmeye başladımm
birdaha hayatta beğendiğimm şeyii indirime girmeden almayacağımm

markafoni -vıp dükkan-limango-trendyol buralardan alışveriş yapıyorummm geneldee

hoşbulduk canım çok vaktim yok eşim gelir şimdi yemek faslına geçeriz neler konuştunuz bugün :):) günün konusu neydi ha birde netten bim in afişine baksana yüz için bi kaç ürün varmış bu hafta

öyle lay lay yaptık önemli birşey konuşmadıkkk

leyyaaaaaa konuşturma beniiiii migrenim tutuyor diyip diyetleri bozan sensinn menülerni gördükkk arkadaşımmm, du bakalım 2 gün dikkat etmeyle olmaz bu iş öncelikle şu hergün tartılma oalyını kenara bırakkk eğer imkanın var bir diyetisyene git yadaa ssknın karşıladığı hastaneelre git bi tahlli yaptırr cnm bir sorun varmı valla spora devam elbet bir yerden sonra kg vercen ee bende pkoluyum benimde vermem zor ama bir şeklide veriyorum ama eşşek gibi çalışıyorum görüyon el kadar bebeğe göre kendi düzenimi kuruyorummm leyyaa biraz dikkat hem mutfağa alış biraz evlenince işene yarar biraz kendi yemeğini kendin hazırla bakalım salatalar haşlamalar dene bi kendine atıştırmalıklar hazırla ben kuru kayısı kuru meyva alcam cuma günü atıştırmalık yeşil elma al meselaa senin migren var sık ye ama az ana yemek ızgara haşlama olsun atıştırmalıklar meyva kuryyemiş ye biraz bitki çay iç yoğurt tüket hadi leyyam herkez yapıyor sende yap şu 3-4 gün yada daha fazla ne yersen yaz bi bakalım nerde yanlış yapıyon az yemekte kg aldırır çok yemekte sen sık ve az beslen derimm valal leyyam iste emin ol yaparsınn bu kadar güzellikte yapmalısında
çok güzel anlatmışsınn
teşekkür ederim canııım :) verdim evet, az önce tartıldım toplam 4.9 kilo gitmiş. tabii önemli olan diyet bitiminde geri almamak bunları :1:
inşallah bu sefer başarırsın canım. kilo verdikçe insanın azmi artıyor, dün canım o kadar badem istedi ama yemediim :46:

dualarımız seninle kontescim. umarım iyi haberler alırız bir an önce...

valla biz de özledik senii. yokluğun hissedildi hep. hooşgeldiiiin :16:

bence menün çok güzel. zerdeçal ciddi ciddi yakıyormuş yağları. ben de kullanmayı düşünüyorum.
4.9 kilo çokk güzell
bugünn şu saate kadar benimde herşey yolundaa
şu 3 günüü bir atlatsammm
daha önce 2 defa yaptım bende ve 6 kilo vermiştimm 13 gündee
sen kaçıncı gündesin
ee bende sildimmm birşey olmadııı
senii farketmemişlerr farkederlerse banlıyorlarrr
kız ne güzel işte hergün felak nas oku olur biterrr baskası ilgiyi üstünede siter sende kendni kapatıyonnn haydaaa

yaaaaaaa karabiber bırak kabul etsinnn :4::4::4::4:

ay ordamıydınn çok geçmiş olsunnn resmen yaşadınmı o depremii birşey olmadı dimi evinizdee

Canımm benn ozamanlar nişanlıydımm tamm depreme 1 hafta kalaa ,gebzeye gittikk bursadan mobilyalarımızıı aldıkk evi yerleştiridikk, neysee daha biz kalacağızzz 2 gün kadarr
Ama annemm yokk kalmıyalımm dahaa davetye dağıtacağımm falann dedii neyseee biz ogece bilett aldıkk ve gece 12de yola çıktıkk,annem benn nişanşımm kızkardeşimm adanaya geliyoruzz gece 3 te depremm olmuşş,biz hiçç hissetmedikk sabahh adanaada öğrendikk herkezz bizii arıyorrrr ,
yanii 1 gece daha kalsakk hissedecektikkk,,

o hafta sonuu evlendimm ,depremden 7 gün sonra gerii döndükk biz eşimleee

ve 1 yıll bütün artçılarıı yaşadımm kabus gibii 1 yıldııı

yani oda etgendir elbett hem dur sabrett doğru yoldaa gitt elbet biryerden sonra bünye alışcak uzun süre açbırakma mide ilk yediğin yağ olarak depolarrr bak hjaftaya güzel haber cercen güven bana yeterki devam et biryerde bozma bak tekrar diyorum bunun evliliği var ve mutlaka evlendinmi kg alcan birde doğumu var en az 15 kg koy üstünee düşün yani şuan zayıfladığın yere kadar zayıflaa cnmm düşün 53 kgdaydım hep dünyayı yerdim evlilk hap hareketsizlik birde doğum 90 oldum düşün

yani 10 dk da olsa dans hoplama zıplama ip atalmaa yeter yeterki kareketsiz kalmaa

haklisin canim iyiki varsiniz kizlar, ben o kadar kafaya taktimki kararliyimda elin erkekleri ba$ariyorda neden ben ba$aramayimki diyorum, ama hiçbir zaman gerisi gelmiyor, ne zaman karar alsam bir$eyler çikiyor, örnek : bu hafta tam kararliyim, cuma günü babamin dogum günü ve her$eyi ben hazirlayacagim, cumartesi ak$am çaya davetliyiz ve ben saat 7 ye kadar çali$acagim ve i$ yerinden direk oraya gidecegim, en son 11 de yemi$ olacagim, $imdi gelde bir$ey yeme orda, hep di$ faktörler var etrafimda, belki çantama yicek bir$ey alirim arabada yerim yoksa i$ yerinde yemeye zaman yok
birde $unu belirteyim, evliler bir bakimdan daha $ansli diyet konusunda, mesela ben evli olsaydim kendi ali$veri$imi yapsaydim abur cubur almazdim, ama karde$lerim istiyor diye annem 6-7 çe$it abur cubur aliyor, hadi bir gün yemedim, ikinci gün illaki benim yanimda herkes yediginde canim çekiyor zaten $eker bagimlisiyim:47:

annem hep okur bana :1:
ne bileyim ben hep tek bir ki$inin ilgisini çekmek istedim halada istiyorum ama olmuyor :38::17::43:

sarmaya dayanamammm
yadaa hemenn muhallebiii

aynen canim bende 3. gün kendimi zor zaptediyorum tatlilara saldirmamak için ve 4. gün patliyorum :47:

ho$buldum anim bende tekrar araniza geldigim için çok mutluyum

yatmadan ugrayayim dedim ammaa dagilmissiniz:41:

ayy mahcup kedi yerim ben seni yaa:29:insaallah utanma duygunu hic kaybetmezsin tatlim:17:
ya kizlar ozelliklede leyya sen su topigi bi okutun hele:44:bence cok ilginc ve mantikli: o kadar bakim yapiyor neden sonuc alamiyoruz diye sac uzatma bolumunde ama sactan baska konularlada etkili
:17::17::17::17::17:
tamam okuyacagim canimm

kizlar $unu belirteyim herkes beni odamda ders çali$iyor saniyor :1::1::1:

zsacigim baktim in$allah dogru çikar o zaman 8 gün sonra manken gibi oluyoruz :32::32:

22 Şubat 2012 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz.deyim yerindeyse su içsek yarayacak..yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
08 Martta gerçekleşecek olan dolunaya kadar..
08 Marttan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek :)

ALINTI

eskiden hic bakmazdim artik bakiyorum da buna butkum tutuldu tek bir cay kurabiyesi gibi bisey 416 calori.ayyyhhh
hööööö :53:

Aç karnına 1 büyük bardak ılık-sıcak su

Kahvaltı: (9.00)
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
gün aşırı 1 yumurta
çok istendiğinde 1 tatlı kaşığı reçel(haftada 1-2'yi geçmeyecek)
domates,salatalık,yeşil salata (sınırsız,yağsız)
şekersiz çay

Ara : (11.00)
3 adet ceviz,3 adet kuru kayısı

Öğle:(13.00)
5 adet köfte veya1 el büyüklüğü tavuk veya 1 küçük çupra büyüklüğü balık
Bol salata(1 tatlı kaşığı yağ)
1 dilim ekmek
1 küçük ayran veya ufak kase yoğurt

İkindi:(16.00)
1 dilim ekmek- 1 kibrit kutusu peynir
1 orta boy meyva 2 grissini
çok acıktım dayanamıyorum diyen 1 yagsız beyaz beynirli tost (ama akşamki 1 dilim ekmek bu durumda yenmeyecek)

Akşam :(19.00-19,30)
1 dilim ekmek
8 çorba kaşığı sebze yemeği(susuz)
Bol salata (1 tatlı kaşığı yağ)

Gece :(21,30)
1 bardak süt
1 ota boy meyva

Yemeklerden önce 1-2 bardak su içiniz tokluk veriyor.Yemek arası ve sonrası çok susarsanız yudum su için çünkü mide yemekten dolayı şişmiş olduğundan üstüne su içilince mide iyicene büyüyor. Günde 2,5 lt su için. 2-3 bardak kadar yeşil çay içebiirsiniz. Tatlı krizine girenler yiyeceği meyva üzerine bol tarçın serpmesini tavsiye ederim. Ve yürümekte zorluk çekmeyecek olanlar haftada 3 gün yarım saat yürüsün. Hepimize kolay gelsin şimdiden ......:nazar:
ben boyle yersem fena kılo alırım gıbıme gelıo:40:

kizlar size bu 3 gün sonrasinda iyi haberler vermek isterdim ama malesef anlamadigim sebepten dolayi 1,800 kilo aldim ve gitmiyor bir türlü oysa i$tahim kapali, nutellanin bile eski tadi yok, birçok $ey için yemin ettim yemicem diye ama yok veremiyorum, görseniz midem içine girmi$ bir vaziyette ama göbek aldi ba$ini gitti, bana tam olan pantolon artik o kadar darki, morelim çok bozuk iki gündür o kadar dikkat ettim gram vermedim, hatta o kadar çok yürüyü$ yaptimki, bugün bile 30dk lik yolu 20dakikada yürüdüm öldüm resmen ko$acarcasinayürüdüm sonra tekrar bir saat yürüdüm, i$e ula$tim ter içinde yorgun bir halde, orda hiç oturmadan yük ta$idim ko$tura ko$tura, ama yok gram gitmiyor :43::43:

kendimi teselli etmek istiyorum adetime 3 gün falan var, ama su olsa neden pantolonum dar gelsinki?
ödemdir o ödemdir takma kafanı seker
ay ozledım yaa seni. banlandı dedı karabıber şaşırdım.
kizlar $u anki menüm nasil sizce?

sabah 125gr yagsiz yogurt
1 litre su
1 tatli ka$igi zencefil zerdeçal kari$imi :25::25: hayatimda tattigim en igrenç $eylerden biriydi bööö
ögle : 1 kase yagsiz somates çorbasi
1 kk peynir
2 yemek ka$igi makarna (aklima hemen minnak geldi :1::1: )
ara : 1 k fleks bar (kirmizi meyveli)

ak$ama somon baligi var

kizlar pazartesinden beri böyle kendimce saglikli besleniyorum $imdilik faydasi olmadi denemedi demeyin :17:
leyla ben bu topikte 1.5 aydır falan takılıorum sanırım, yahu bı kere dogru duzgun kahvaltı etmedın. adam gıbı kahvaltı etsene. bak mesela süt ve yumurta acaip tok tutuo.
sabahları bı yumurta ye, yanında bı bardak süt, bıraz peynır, 2-3 zeytın, yesıllık falan ye, roka, tere, maydonoz 1-2 dilim ekmek ye.
acıkmıcaksın.

bıde anlamıorum yaaa ınsan nıye makarna pılav svmez kızım normal degilsin sen :D
gıtmıs 2 kasık makarna yemıs. yarın ben nasıl saldırıcam makarnaya gör sen :D resmını cekıcem tabagın :D
oooha olabılırsınız :27:

canlarım çok kalamayacağım yarın hastanede olcaz son tetkikler yapılacak herşey güzel olacak...
hadi hayırlısı, inşaAllah ıyı cıkıcak tahliller kontesim.

hööööö :53:

ben boyle yersem fena kılo alırım gıbıme gelıo:40:

ödemdir o ödemdir takma kafanı seker
ay ozledım yaa seni. banlandı dedı karabıber şaşırdım.

leyla ben bu topikte 1.5 aydır falan takılıorum sanırım, yahu bı kere dogru duzgun kahvaltı etmedın. adam gıbı kahvaltı etsene. bak mesela süt ve yumurta acaip tok tutuo.
sabahları bı yumurta ye, yanında bı bardak süt, bıraz peynır, 2-3 zeytın, yesıllık falan ye, roka, tere, maydonoz 1-2 dilim ekmek ye.
acıkmıcaksın.

bıde anlamıorum yaaa ınsan nıye makarna pılav svmez kızım normal degilsin sen :D
gıtmıs 2 kasık makarna yemıs. yarın ben nasıl saldırıcam makarnaya gör sen :D resmını cekıcem tabagın :D
oooha olabılırsınız :27:

hadi hayırlısı, inşaAllah ıyı cıkıcak tahliller kontesim.

in$allah ödemdir canim ya, evet banlandim resmimi sildirdim diye :1::1:
kahvaltiyi hiç sorma ya hele birkaç aydir saati 6 ya veya 5 e kuruyorum ve ben saati kapatip geri uyuyorum bi kalkiyorumki saat 6.45 veya 5.45 olmu$ ve ben saat 7 veya 6 da i$te olmam lazim o yüzden mutfaga girip elime ne geliyorsa onu yiyip çikiyorum :20::20:
aaaa ben normalim damak zevki canikom sen nasil tatliyi sevmiyorsan bende hamur i$ini sevmiyorum genelde 2 ka$ik bile yemem :32:
vallahi koy makarnanin resmini :1::1::1: merakla beklicemmmm:emir_bebek:

Back
X