Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

anammmmmm demekkı cay keyfı yapmamak lazım cunku cayın yanında yagsız tuzsuz mısır felan yıyordum ben yahuu allahbu insulın dırencını nasıl biliyorsa oyle yapsın onunla yasamak zor yahu ınsulın dırencı hastası olarak aman deyim dikkat edin bi,lgiler için saol mınnakımmm gece delıksız uyumak nasıl bı duygu sekerım inş. Bu gece yasatır o duyguyu pıtırcık sana

duygucum kuzey pasa buyuk aslında gece sık kalkmaması gerekır normalde acaba neden uyanıyor gercı sen emzırıyordun sanırım mem ıcın uyanıyordur benım oğlanda oyleydı memeyı bırakınca duzenlı uykuya gecmıstı masllah darısı senın basına

bugun tvde dinlediklerime gelınce asla hazır yogurt ve kesınlıkle sıse olsun paket olsun sut ıcmeyın yavrulara içirmeyın denıoyor ınekten saglıklı ortamda sagılmıs acık sut alın ıcın hıc bır zararı yok denıyor cunku kapalı sut cok ıslem gordugu iççin vucuda yarardan cok zararı var dedi asla salam sosıs yemeyın dedi kesınlıkle helekı hazır tavukları asla tavukların kemıklerınden yem yapıp tekrar tavuklara verıyorlarmıs deli dana hastalıgının bı benzerı olusabılırmıs ve bunun ınsanı ne kadar buyuk derece etkıleyebılecı tahmın edilemiyormus kesınlıkle yemeyın diyorlar yanı işlenmıs pakaete gırmıs hıc bır urunu ozellıkle et ve sut urunlerını eve sokmayın dıyorlarrr kısaca bu tavukların normalde 81 gun den nce kesılmemesı gerekırken hazır tavukların sırf antıbıyotıkle buyutulup 40 gunde kesılmenın zararlarından bahsettıler ve bu tavuklara verılen antbıyotıkler yıyın ınsana dırek vucuduna gırermıs ve bızım kemeıklerımı eklemlerımı erıtırmıs bu da eklemlerımızın ve kemıklerımızın kolayca kırılmasına erimesıne yol acıyormus uzun bı programdıben kısaca anlatıyorum ama dınlemeye değerdi gerckten
işte emiyor gamzem az kaldı 3 ay dahaa gelirse süt devam ederimm 2 yıl dan önce içime sinmiyorr yani benimde hazır olmam lazımm
yaa işte o düzgün yeri nasıl bulcaz heryerdende açık süt alınmazkiii offf ben günlük şişe süt alıyorum sütaşın geneldee yoğurt olayına gelince kendimde yapıyorum doğru doğru hazırda alıyorum yani varya para kazancam diye her şeyin genetiğiyle oynuyorlarrr paramı helal etmiyorum böyle insanlaraa
dünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek yarım yumurta 1 domates 3 zeytin
ara havuç
öğlen tarhana çorbası (55 kaloriymiş) 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek 5,6 tane acı biber
ara havuç
akşam dana haşlama çorba 2 kaşık yoğurt 2 kaşık iri bulgur pilavı (salçasız soğansız)

2 litreden fazla su
bir fincan ballı tarçınlı su
10 bardağa yakın çay
türk kahvesi şekerli
1 fincan süt
hımm menü gaywet güzel bana göree havuç ara öğün olsrak tercih etmişsin bi sırrın vatmı bakemmm
canlarım yaa valla için bir hoş oldu en çok yediğimiz süt yoğurt böyleyse ne yapcaz biz aç dursak daha iyi...
Ama şehirde imkanlar bu kadar napcaz iyi kötü marketlerden alıp yiyoruz...
Off yaa geçen gün meşhur marketlerden birinde katkısız doğal haşhaş ezmesi vardı aldım eşim çok sever..yapım yeri ısparta yalvaç yazıyodu ona güvendim ıspardada çok haşhaş oluyomuş kayın validemde ezmesini yaptırır boğaça,koşma,nokul yapar haşhaş pekmez tahinlee nefis olurr..denedik işte

kızlar bugün hastaneye gittik tekrar kan tahlili verdik 15 gün sonra çıkacakmış...kist varmış,dalak,karaciğer,böbrek ve akciğerde onlar alınması lazımmış...
canımya inşallah 15 gün sonra güzel haberler alırsın ve inşallahh küçük önemsiz bir operasyondurr
dün yediklerime gelince

sabah:1 portakal

öğlen:4 kaşık barbunya,4 kaşık bulgur pilavı,salat,yoğurt

akşam:2 kaşık pazı kavurması,1 dilim ekmek,2 kaşık yağsız salata

8 de yattım küt... Sabah 8 de kalktım bide
cnm ara öğün yap biraz yaaa erken yatmak nasıl bir duygu butopiğin tavuğu benimdee
kuzeyime acil şifalar diliyorum kuzum bi atlatamadı hastalığı havalar da çok soğuk yavrum bir an önce iyleşsin inş
duyguuuuuuuuuuuuuuu o ne biçim menü biraz daha yesene yaaaaa:35::35::35::35::35::35::35::35:

kızz dünyayı yiyorummm daha ne yiyimmm
seninmenüde gayet iyi bence 160 dk filme az bile yemişsin ben o gün dünyayı yedimmm valla tebriklerr

işte emiyor gamzem az kaldı 3 ay dahaa gelirse süt devam ederimm 2 yıl dan önce içime sinmiyorr yani benimde hazır olmam lazımm
yaa işte o düzgün yeri nasıl bulcaz heryerdende açık süt alınmazkiii offf ben günlük şişe süt alıyorum sütaşın geneldee yoğurt olayına gelince kendimde yapıyorum doğru doğru hazırda alıyorum yani varya para kazancam diye her şeyin genetiğiyle oynuyorlarrr paramı helal etmiyorum böyle insanlaraa
hımm menü gaywet güzel bana göree havuç ara öğün olsrak tercih etmişsin bi sırrın vatmı bakemmm

canımya inşallah 15 gün sonra güzel haberler alırsın ve inşallahh küçük önemsiz bir operasyondurr

cnm ara öğün yap biraz yaaa erken yatmak nasıl bir duygu butopiğin tavuğu benimdee

kızz dünyayı yiyorummm daha ne yiyimmm
seninmenüde gayet iyi bence 160 dk filme az bile yemişsin ben o gün dünyayı yedimmm valla tebriklerr

hadi yaa gerçekten iyi dimi valla çok mutlu oldum şimdi saolasın :38:
aslında onlarıda yemezdim de eşim çok bozuldu bi dışarı çıkmışız iki lokma bişey yemiyosun ddedi kırılmasın diye onun burgerinden ısırdım mecburen :56::56:

hadi yaa gerçekten iyi dimi valla çok mutlu oldum şimdi saolasın :38:
aslında onlarıda yemezdim de eşim çok bozuldu bi dışarı çıkmışız iki lokma bişey yemiyosun ddedi kırılmasın diye onun burgerinden ısırdım mecburen :56::56:

ÇOK CİDDİYM BRAVOO ERCEM SANAA Nazar ... O GÜN BEN MC.DONALS'DAN ÇİFT KÖFTELİ HAMBURGER PATATES DİYET KOLA ORTABOY MISIR VİŞNE SUYU BİRDE 3 SAAT SONRA DÖNER YEDİM:))))

selam herkese

duygucum geçmiş olsun oğluşuna allah şifa versin canım

kontes annen için kolayca atlatacağı bi operasyon olur inş.

gamzecim izlemedim ama hep dedikleri şeyler ne yapalım kaça bildiğimiz kadar kaçıyoruz ama illa yediklerimizde var içlerinde
ben tanıdık sütçümüz var süt alır ve yoğurtumu kendim yaparım:32:
ama bide tavuk yetiştiren birini bulmak lazım:27:

dün yediklerim
sabah yumurta 1 dilimden az ekmek peynir zeytin

ara 1 bardak boza

öğlen 1 tabak etli bamya 1 dilim ekmek salata

akşam yarım elma yarım kivi
1 lokma kaşarlı ekmek

Son düzenleme:
ÇOK CİDDİYM BRAVOO ERCEM SANAA Nazar ... O GÜN BEN MC.DONALS'DAN ÇİFT KÖFTELİ HAMBURGER PATATES DİYET KOLA ORTABOY MISIR VİŞNE SUYU BİRDE 3 SAAT SONRA DÖNER YEDİM:))))

ayyyy çokkk mutlu oldum gel kız öpcem senii:38::38::38::38:
yaaa duygu bu rakiplik beni manyak yaptı be güzelim dün mısırı filmin arasında almıştık millet savaş sahnelerini izliyo ben yediğim mısırları sayıyodum delimiyim ne ayol yesene işte rahat rahat :1::1::1::1::1:
bu arada filme bayıldım gerçekten gittiğime değdi
sinemaya gitçeğimi gündüz bilseydim o kadar su içmezdim biraz zorladı o nun dışında çok güzeldi

yaa kızlar bende katılmak istiyorum ya offff ne zamandır bir başlıyamadım inşallah burda işe yarar kafayı yicem :18::18::18: :43::43::43: şuan 62yim ve 53 olmam gerek Nisan da kuzenimin düğünü var bir ayda o kadar veremesemde 57Leri görsem keşke

selam herkese

duygucum geçmiş olsun oğluşuna allah şifa versin canım

kontes annen için kolayca atlatacağı bi operasyon olur inş.

gamzecim izlemedim ama hep dedikleri şeyler ne yapalım kaça bildiğimiz kadar kaçıyoruz ama illa yediklerimizde var içlerinde
ben tanıdık sütçümüz var süt alır ve yoğurtumu kendim yaparım:32:
ama bide tavuk yetiştiren birini bulmak lazım:27:

sanada merhaba canım
senin nickini her gördüğümde canım kestane şekeri istiyo benim nerden aklına geldi bu nick :34::34:

minnak sabırsızlıkla bekliyorum makarnanın resmini canım gerçekten çok yedinmi
bu arada bende uzun zamandır makarna yemediğimi farkettim
yarın öğlen yapayım bari:56:

ayyyy çokkk mutlu oldum gel kız öpcem senii:38::38::38::38:
yaaa duygu bu rakiplik beni manyak yaptı be güzelim dün mısırı filmin arasında almıştık millet savaş sahnelerini izliyo ben yediğim mısırları sayıyodum delimiyim ne ayol yesene işte rahat rahat :1::1::1::1::1:
bu arada filme bayıldım gerçekten gittiğime değdi
sinemaya gitçeğimi gündüz bilseydim o kadar su içmezdim biraz zorladı o nun dışında çok güzeldi

canım ya kocaların yanında oluyor o kadar takma kafanı az yemişsin tabi

sanada merhaba canım
senin nickini her gördüğümde canım kestane şekeri istiyo benim nerden aklına geldi bu nick :34::34:

bende bayılırım kestane şekerine ayrıca anne tarafım bursalı öyle olunca aklıma geldi herhalde:16:

Son düzenleme:
yaa kızlar bende katılmak istiyorum ya offff ne zamandır bir başlıyamadım inşallah burda işe yarar kafayı yicem :18::18::18: :43::43::43: şuan 62yim ve 53 olmam gerek Nisan da kuzenimin düğünü var bir ayda o kadar veremesemde 57Leri görsem keşke

hoşgeldin canım buyur gel ama 1 hafta boyunca gir menülerini yaz katılımında devamlı olursan duygu seni listeye ekler

anammmmmm demekkı cay keyfı yapmamak lazım cunku cayın yanında yagsız tuzsuz mısır felan yıyordum ben yahuu allahbu insulın dırencını nasıl biliyorsa oyle yapsın onunla yasamak zor yahu ınsulın dırencı hastası olarak aman deyim dikkat edin bi,lgiler için saol mınnakımmm gece delıksız uyumak nasıl bı duygu sekerım inş. bu gece yasatır o duyguyu pıtırcık sana
duygucum kuzey pasa buyuk aslında gece sık kalkmaması gerekır normalde acaba neden uyanıyor gercı sen emzırıyordun sanırım mem ıcın uyanıyordur benım oğlanda oyleydı memeyı bırakınca duzenlı uykuya gecmıstı masllah darısı senın basına
bugun tvde dinlediklerime gelınce asla hazır yogurt ve kesınlıkle sıse olsun paket olsun sut ıcmeyın yavrulara içirmeyın denıoyor ınekten saglıklı ortamda sagılmıs acık sut alın ıcın hıc bır zararı yok denıyor cunku kapalı sut cok ıslem gordugu iççin vucuda yarardan cok zararı var dedi asla salam sosıs yemeyın dedi kesınlıkle helekı hazır tavukları asla tavukların kemıklerınden yem yapıp tekrar tavuklara verıyorlarmıs deli dana hastalıgının bı benzerı olusabılırmıs ve bunun ınsanı ne kadar buyuk derece etkıleyebılecı tahmın edilemiyormus kesınlıkle yemeyın diyorlar yanı işlenmıs pakaete gırmıs hıc bır urunu ozellıkle et ve sut urunlerını eve sokmayın dıyorlarrr kısaca bu tavukların normalde 81 gun den nce kesılmemesı gerekırken hazır tavukların sırf antıbıyotıkle buyutulup 40 gunde kesılmenın zararlarından bahsettıler ve bu tavuklara verılen antbıyotıkler yıyın ınsana dırek vucuduna gırermıs ve bızım kemeıklerımı eklemlerımı erıtırmıs bu da eklemlerımızın ve kemıklerımızın kolayca kırılmasına erimesıne yol acıyormus uzun bı programdıben kısaca anlatıyorum ama dınlemeye değerdi gerckten
hiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyy ben mınnak kızıma hep paket süt içiriorum yaaaa. Allahııımm ben gece ne ıcırsem bu cocuga :S
havalar ısınsın civciv alcam ülen. benım gıbı tavuk manyagını anca kendın beslemek keser heralde. hem kıyamam onlara belkı tavuk tuketımını de azaltırım.
kardesımın kayınpederı agzına surmuo tavugu antıbıyotık verılıolar onlara dıye.

off off daha neler neler yediriyorlar bizlere bildiğimiz unda bile daha uzun süre dursun diye hınzır mamülleri varmış düşünsenze unu alıyoruz 1 sene hiç bişey olmuyor bide gidin köyde kendi ununu kendisi yapanlara sorun onlarıın unu 6 ay sonra böceklenmeye başlar şimdi bunlar nasıl üretip ne hale getiriyorlarsa ne küfleniyor ne böcekleniyor ne ekşiyor salatalığı biberi alıyorsun buzdolabında büyümeye devam ediyor

eğer bir ürün doğalsa böceklenir küflenir ekşir neler yapıp içine ne katıyorlarsa böcekler bile tenezzül edip gelmiyor :1::1::1::1: ama biz afiyetle yiyoruz
walla dogru dedın böcek tenezzul etmıo bız edıoruz.

canlarım yaa valla için bir hoş oldu en çok yediğimiz süt yoğurt böyleyse ne yapcaz biz aç dursak daha iyi...
ama şehirde imkanlar bu kadar napcaz iyi kötü marketlerden alıp yiyoruz...
off yaa geçen gün meşhur marketlerden birinde katkısız doğal haşhaş ezmesi vardı aldım eşim çok sever..Yapım yeri ısparta yalvaç yazıyodu ona güvendim ıspardada çok haşhaş oluyomuş kayın validemde ezmesini yaptırır boğaça,koşma,nokul yapar haşhaş pekmez tahinlee nefis olurr..denedik işte

kızlar bugün hastaneye gittik tekrar kan tahlili verdik 15 gün sonra çıkacakmış...kist varmış,dalak,karaciğer,böbrek ve akciğerde onlar alınması lazımmış...
canım benım ınsaAllah kötü bişey cıkmayacak.
aklına kötu seyler getırme

genellikle küçük taneli fasülye alırım daha lezzetli oluyo .akşamdan ıslarım .tencerede üstüne çıkacak kadar su koyup haşlarım ama çok haşlamadan diriyken başka bir tavada 2 baş soğanı az yağda kavururum 2 kaşık biber salçası 2 kaşık domates salçası koyup iyice kavururum kokusu çıkınca fasülyelere eklerim bir 15 yada daha fazla fasülyeler tam pişene kadar kaynatırım ama fasülyeler dağılmasın dikkat et yoksa çok kötü oluyo
ben genellikle bim den alıyorum fasülyesini beğeniyorum yada şeker fasülye diye satılan bi türü var o da çok lezzetli olur
et yada pastırma koymam eşim hiç sevmiyo ama bana kalsa pastırma veya sucuklu bide toprak güveçte şahane oluyo
ya nedıon sen erceeee!!!! guvecte sucuklu kurufasulyeeeee :43::43::43::43:
Rahmetlı dedem cok severdı, önünde bulunsun ınsaAllah. kocanda hakkaten agzının tadını bılmıo heeee hıhhhh

dprem off offf allah kimseye göstermesi çok zor günler yaşadık
merkeze arabayla 20 dakika uzaklıkta oturuyorum özelden yazarım nerde yaşadığımı mutlaka sahilşimize gezmeye gelmişsinizdir
çok sakin küçük bi kasabadayım
harikalar sahilimi yoğğğsam :27:

gel kusum geeelllll ahhhh bu nısan mayıs duyguyuda benıde yaktı :D

minnak sabırsızlıkla bekliyorum makarnanın resmini canım gerçekten çok yedinmi
bu arada bende uzun zamandır makarna yemediğimi farkettim
yarın öğlen yapayım bari:56:
kestane sekerım leylam ve sevgili arkadaslarım
sosuna 1 tatlı kasıgı kadar zeytınyagı kullandıgım sarımsaklı, domatesli, azıcık salcalı, feslegenli, kekikli, pulbıberlı o şahane 1 tepeleme tabak makarnaya öyle bir daldım kiiiii
resmını cekmek aklıma glmedı inanın. mıdem suan cok fena. haftalar sonra bana bu yuklemeyı nıye yaptın be kadın dıye bagırıo :27:
ama çok özlemişim makarnayı. 100 gr kuru pişmemiş halde makarna 350 kalorıymıs. ben 200 gr yememısımdır ama yedım sayıyıorum 700 kalorı
tarhana corbası 55 kalorı
roka, tere, kıvırcık, maydonoz, nane, 1 tatlı kasıgı zeytınyagı, 1 lımon, az tuz ile hazırladıgım salatam kac kalorı bılmıorum oda 55 dıyelım
toplamda 810 kalorı ıle gunu kapattım elhamdülillaah
her ne kadar layık olamsamda bukadarına Rabbime şükürler olsun verdiği nimetler için ve şükretmeyi bana unutturmadıgı ıcın.

kosu bandım, sauna kemerim, twisterım, mekik aletım geldi. :8::32:
gercı ben mekikleri gulceyı sallarken daha rahat cekıorum. ayagımda agırlık oluo :27:
demın bıraz yurudum. 53 kalorı yaktım 15-20 dk da. dusuk hızda yurudum tabi. yemegın ustune hızlı yuruyemezdım. gercı bu ayarda bıle dalağım şişti inmek zorunda kaldım.:9:

ben geldimmmmmmbende zayiflayip citir olmak isteyenlerdenimmmm
müsli diyeti yapiorummmmmm cnm ervem topigin hayirli olsun guzelimmm

29. subat menum:
3 kucucuk dılım cavdar ekmegı
1 salatlık bır domates
2-3 catal diyt yagsız ymek
ara :1 tane prtakal
aksam:1 kase tutmaç çorbası
2-3 çatal yagsız lımonlu salatta
1 tane tavuk yemgı
3-4 kasık ygurt
2-3 ısırık elna
ara :1 kucucuk dılım ptetes yemgının patetesı (1 ısırık)

Toplam:900 kalorı

01.03 menum:
sabah (4-5 kasık patetes yemegı)( aksamcnm cok cektı yemdım saat gec dıe sabah kalkar kalkmaz onu yedım)

öglen:3 kasık et yemgı
3-4 kasık bulgur pılavı
2 kasık yogurt
1 çatal tursu
ara: küçüçük ama kucukcuk brovnı (30 gr yoktur) bır tane bıskuvı kremlı
aksam mantar corbası (1 bardak)
aktıwıa yogurt
1 bardak lımonlu yesılcay
2 dılım greyfurt
Toplam :1300 kalorı

sizce nasıl?:25::26:

Back