- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.121
aynen civcivim katiyen bırakamıorum kızı bende. 10-15 dk lığına yan daıreye halasının dedesının yanına gıdıyor. amcasını cok sevıo. acaip düşkün. Allah var bende cok severım kaynımı, cok duzgun bırı aynı kocacıgım gıbı. ama bu kadınlar kulubu benı paranoyak etti. aile içi tacız maciz okuyunca artık dedesıde amcası da hatta kendı babam bıle potansıyel sapık oldular gozumde. hastalıklı bı dusunce farkındayım. baskası olsa ohaaa derdım bu ınsanlara mı yakıstırıosun bunu dıye ayıplardım. ama engel olamıorum kendıme. bı yere mısafırlıge gıttıgım zaman asla gozumun onunden ayırmıorum. baska odada katıyen oynamıcakalr kız cocuk bıle olsa.
annemlere gıttıgımde ende bırakıp cıkalbılırım ama aklım hep gülce de kalır dıye bırakmıorum. annemler cok bozuluo.
merak ettım lısteyı şimdi
ananemde yapıo o yufkalardan gecen yaz yaptık gene beraber bana verdı bıraz ama kuflendıler hıııc alakam yok hamur isiyle dıye. o kupkuru yufkaları napcam dedım yani. nasıl yapıonkı onları?
sorma topraaaam bende şimdiden dusunuorum okula nasıl gonderıcem dıye. okulda yatar kalkarım heralde. ya o okulda ogretmenlık ya da hademelık yapıo olmam lazım![]()
ahh minnakım ben de ilkokula aman bugün fırtına var ben götüreyim yok çok kar yağdı kayar düşer diye diye ilkokulu beraber bitirdik resmen annem çok kızıyo artık genç kız oldu rahat bırak diyo ama yok ben hala müdahale etmek istiyorum
mesala dün izmite merkeze gitar kursuna gitti göndermemek için kırk takla attım çok fırtına vardı bide kar başladı gelene kadar yüreğim ağzımda bekledim
bide üniversite var başka şehir başka insanlar bu zehirlenme olayından sonra iyice dengem şaştı benim hani derler ya anneler fazla korumacı olmayın çocuklar özgüvenini kaybeder diye yanlış benimki acayip özgüvenli ve kendine ve çevreye hakim bi kız allaha şükür biz sadece kendimizi yıpratıyoruz
hepimizi evladını rabbim korusun gözetsin inş acılarını göstermesin
yufkayada gelince onlar tam kurumamıştır canım ondan küflenir yufkalarını hava alcak şekilde ser bi tepsiye kalanlara bişey olmaz benimkiler iki sene falan duruyo bozulmuyo
şöle pişiriyorum yufkaları muslukta iyice ıslatırıyorum tezgahta bi 5 dakka bekletiyorum onlar yumuşuyo açılıyo içine istediğin içi koyup ister tavada az yağlı istersen fırında pişir
bennce fırında çok güzel oluyo yufkaların üstüne bir yumurta biraz yoğurt ve azcıkta sıvıyağla bir sos yapıyorum yufkaların üstüne sürüyorum harika oluyo tavsiye ederim ve hafif oluyo