- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.381
şimdiden özledimmmmmmmmmm![]()

bencede erceeee fir face adresı alda grubumuza gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllloh iyi yapmışsın ama bizide ihmal etmee merak eidyoz bakkk
sen iddanın bitmesni beklemişsin kuzum yaaa
erceeeeeeeee lütfen bi fac adres alırmısınnnnnnnnnn lütfennnnnnn
hosgeldın cnmmmmselam arkadaslar bende bu topige dahil olmak istiyorum.... evleneli 4sene oldu ve ben tam 33 kg aldim dogum kilolari dahil... bunlardan kurtulmanin zamani geldi catti... hayatimin hic bir diliminde zayif bir insan olmadim, ama en azindan su 33 kg vermek iyi gelir bana - bize- esimde cok istiyor zayiflamami...27 yasindayim, 1,5 yasinda bir kizim var. boyum 1,63 kilom 103(( cok utaniyorum ya... hedefim 70 kilo olmak. bende burda günlük yediklerimi paylasmak isterim... ya bu zayiflama cetvelini yapamadim ben,yardimci olursaniz cok sevinirim
Weight Loss - Diet Ticker

ben geldım olmamıııııııtek başıma mı kaldım topikte neyse öğle yemeği saati o zaman he menüde su yok ama suyumu düzenli içiyorum:)

geldım sekerım sımdı gırdım eve oğlanı ayagıma alım sallıyorum hedıyemı aldımmmm oğlanı mcdonaldsa goturdum ve ıredemı kontrol ederek sadece cay ıctım 3 4 tane oğlanınkınden patets kızartması attım agzıma ben hamburger yemedimmmmmmmmmmmmmmmgamzeeeeeeeeeee nerdesinnn evdemisinnnn???

sen napıyorsun kuzu nasıll