Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

şimdiden özledimmmmmmmmmm:9::9::9:
:16::16::16::16::38::38::38::38:
oh iyi yapmışsın ama bizide ihmal etmee merak eidyoz bakkk

sen iddanın bitmesni beklemişsin kuzum yaaa

erceeeeeeeee lütfen bi fac adres alırmısınnnnnnnnnn lütfennnnnnn
bencede erceeee fir face adresı alda grubumuza gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
selam arkadaslar bende bu topige dahil olmak istiyorum.... evleneli 4sene oldu ve ben tam 33 kg aldim dogum kilolari dahil... bunlardan kurtulmanin zamani geldi catti... hayatimin hic bir diliminde zayif bir insan olmadim, ama en azindan su 33 kg vermek iyi gelir bana - bize- esimde cok istiyor zayiflamami...27 yasindayim, 1,5 yasinda bir kizim var. boyum 1,63 kilom 103 :((( cok utaniyorum ya... hedefim 70 kilo olmak. bende burda günlük yediklerimi paylasmak isterim... ya bu zayiflama cetvelini yapamadim ben,yardimci olursaniz cok sevinirim

Weight Loss - Diet Ticker
hosgeldın cnmmmm:kkk:
tek başıma mı kaldım topikte neyse öğle yemeği saati o zaman he menüde su yok ama suyumu düzenli içiyorum:)
ben geldım olmamııııııı:27::27:
gamzeeeeeeeeeee nerdesinnn evdemisinnnn???
geldım sekerım sımdı gırdım eve oğlanı ayagıma alım sallıyorum hedıyemı aldımmmm oğlanı mcdonaldsa goturdum ve ıredemı kontrol ederek sadece cay ıctım 3 4 tane oğlanınkınden patets kızartması attım agzıma ben hamburger yemedimmmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46:

sen napıyorsun kuzu nasıll

allahım razı olsun senden sizler olmasaydınız ben bırakırdım bu kilo işini sanırım ama burda acayip gaza geliyorum herkesin verdiği kiloları gördükçe

sendende razı oosun cümlemizden razı olsun inşallahh inş istediğin kg ya düşersin düşerizzz

tmm seni örnek almam ama şunu söyleyeyim bir aydır yediğim aburcubur sadece 1 dilim kek 3 goflet 1 2 parça çikolata bir avuçtan az çekirdek

:16::16::16::16::38::38::38::38:

bencede erceeee fir face adresı alda grubumuza gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

hosgeldın cnmmmm:kkk:

ben geldım olmamııııııı:27::27:

geldım sekerım sımdı gırdım eve oğlanı ayagıma alım sallıyorum hedıyemı aldımmmm oğlanı mcdonaldsa goturdum ve ıredemı kontrol ederek sadece cay ıctım 3 4 tane oğlanınkınden patets kızartması attım agzıma ben hamburger yemedimmmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46:

sen napıyorsun kuzu nasıll

iyiym şekerimmm paşamı yatırırken öp benim için aifyet olsun yedikleri paşama ona yARASIN inşallahh sanada bravoooo

tmm seni örnek almam ama şunu söyleyeyim bir aydır yediğim aburcubur sadece 1 dilim kek 3 goflet 1 2 parça çikolata bir avuçtan az çekirdek
yanlıs anlama sekerım benı ornek alma derken ben pek bıır kılo vermedımde ondan sen bol bol verrrrr:16::16:
iyiym şekerimmm paşamı yatırırken öp benim için aifyet olsun yedikleri paşama ona yARASIN inşallahh sanada bravoooo

tesekkur ederim canım öptum şimdi kocamannnnn:55::55:

vayyyyy be leyyama bk sennn hadi bakalımmm bu sefer süper gidiyorsunnn

in$allah devam ederim Allah'im ya bu sefer o kadar çok istiyorumki ah bi 5 kilo versem ah bi verebilsem gerisi gelir eminim ne olur banada dua edin ne olurr

vallacanım çektiii bende şu balığın kokusunu hiç sevmiyorum küçük tüp alcam balkonda yapcam ben kokuya karşı çok duyarlıım kiç sevmiyorum kötü kokuyu ayy yanında rokaaa ohhhh denizden babam çıksa yerim boşuna denmemiş

ay bende baligi çok severim diyodum geçenlerde somon baligi yaptik az kalsin kusuyordum :25: tadi koyun tadi gibi geldi tiksindim biraktim, neden yemedigimi demedim ama sonra annemler hiç bu kadar lezzetli somon baligi yememi$tim diyince $ok oldum! bööö birdaha yemem taze olanindan ben konservesini daha çok seviyorum
bende kokuya çok hassasim ama en çok koyun ve keçi ürünlerine peyniri falan hiç dü$ünmek bile istemiyorum :25::25::25:

darisi benim ba$ima in$allah bu dediklerin ben bir günde yedigim abur cuburlarin miktari...

aa niye almasınki senki mc donalslara kadar gidip 4 tane patates yiyen bir annesin bence al örnek birde benim 1 aydır yaptığımk açamakları yazsam korkarsınnn ama yokk yaaa yapmıcam hatta günlük yemn etmeyi düşünüyorum bu gün ettim bileee konu sahibi olarak iyi örnek olmam lazımm

sorun değil bende bir ayda anca durumum belli ne güzel yavruşun var bak onunla beraber hemen kilo verirsin havalar acmaya başladı oyunlar da başlar

in$allah devam ederim allah'im ya bu sefer o kadar çok istiyorumki ah bi 5 kilo versem ah bi verebilsem gerisi gelir eminim ne olur banada dua edin ne olurr

ay bende baligi çok severim diyodum geçenlerde somon baligi yaptik az kalsin kusuyordum :25: Tadi koyun tadi gibi geldi tiksindim biraktim, neden yemedigimi demedim ama sonra annemler hiç bu kadar lezzetli somon baligi yememi$tim diyince $ok oldum! Bööö birdaha yemem taze olanindan ben konservesini daha çok seviyorum
bende kokuya çok hassasim ama en çok koyun ve keçi ürünlerine peyniri falan hiç dü$ünmek bile istemiyorum :25::25::25:

Darisi benim ba$ima in$allah bu dediklerin ben bir günde yedigim abur cuburlarin miktari...

inşalllllllahhh bu sefer vercen vercezzz biraz gayretttt
bende o dediklerini sevmem balıkta sadralye ,çıpra levrek severim
aha demek 1 günlük kaçamağınn hatta kamağındı dimiii:9::9::9:

kizlarr $imdilik menümü yaziyorum çünkü hepsini bir yazinca $ok oluyorum çok yemi$im diye böyle yapinca ak$am daha dikkatli oluyorum

sabah : yarim litre su ve 125 gr light yogurt ve bir fincan metabolizma hizlandirici çay (50kal)
ara : yarim litre su
ögle : bir kase yagsiz mantar çorbasi (60 kal)
yarim kk peynir (60 kal)
1 ka$ik tahin (50kal)
2 çatal sucuklu omlet (az yagliydi) (60kal)
1 yemek ka$igi labneye benzeyen bir peynir türü ama %0 yagli (30kal)
yarim litre su

toplam : 310 ama $una 350 diyelimm

kizlarrr özellikle duyfer siz bilirsiniz tahin kilo yaparmi? pekmezsiz ve üzerine biriken yagigin döktüm bayagi vardi yagi?????
ben farkettimde canim nutella çekince onunyerine tahin yedigimde tabi ekmeksiz ka$ikla nutella istegim geçiyor ama daha fazla kilo yapar diye korkuyorum

aa niye almasınki senki mc donalslara kadar gidip 4 tane patates yiyen bir annesin bence al örnek birde benim 1 aydır yaptığımk açamakları yazsam korkarsınnn ama yokk yaaa yapmıcam hatta günlük yemn etmeyi düşünüyorum bu gün ettim bileee konu sahibi olarak iyi örnek olmam lazımm
ayy saol cnm benımmmmmm :16::16::16: ama evet sen ıyı bır orneksın olmaya devam edıyorsun bu yemın ısıyle
Gideyim eliptik yapayımmm öpüldünüzzz

:8::8::8::8: kolay gelsın canım bol kalorı harca emii:52::52:

kizlarr $imdilik menümü yaziyorum çünkü hepsini bir yazinca $ok oluyorum çok yemi$im diye böyle yapinca ak$am daha dikkatli oluyorum

sabah : yarim litre su ve 125 gr light yogurt ve bir fincan metabolizma hizlandirici çay (50kal)
yarim kk peynir (60 kal)
1 ka$ik tahin (50kal)
yarim litre su

kizlarrr özellikle duyfer siz bilirsiniz tahin kilo yaparmi? pekmezsiz ve üzerine biriken yagigin döktüm bayagi vardi yagi?????
ben farkettimde canim nutella çekince onunyerine tahin yedigimde tabi ekmeksiz ka$ikla nutella istegim geçiyor ama daha fazla kilo yapar diye korkuyorum

tahınn cok kalorılı canımmm bence canın talı cekınce mıgroslarda var yuzde 80 kakoo içeren portakallı yada sede olna cıkolatalar var kakao oaranı yuksek oldugu ıcın bıraz acımsı bı tat var ama dıyete uygun oluyor ondan 1 kucuk kare koparıp atabılırsın agzınaaa tahın tamamen susamdan elde edıldıgı ıcın kalorısı bayabır yuksek dıye bılıyorum
:16::16::16:

yarim kk peynir (60 kal)
1 ka$ik tahin (50kal)
yarim litre su

Tabilo kilo yapar susamdan yapiliyor
spordayyim tam yazamiyorum sen yagsiz corbayi .azil yaptin tebrikler

benim bildiğim tahin susamdan yapılıyor yağını dökmüşsün ama dikkatli ye bence

tahınn cok kalorılı canımmm bence canın talı cekınce mıgroslarda var yuzde 80 kakoo içeren portakallı yada sede olna cıkolatalar var kakao oaranı yuksek oldugu ıcın bıraz acımsı bı tat var ama dıyete uygun oluyor ondan 1 kucuk kare koparıp atabılırsın agzınaaa tahın tamamen susamdan elde edıldıgı ıcın kalorısı bayabır yuksek dıye bılıyorum
:16::16::16:

yagini döktüm ya içim rahat yemi$tim

gamzecimmm bende o çikolatalardana liyorum ama o kadar inceledimki, mesela normal bi çikolata alinca $eker miktari çok ama yagi az oluyor, ama o %80 veya %85 olanlarin $ekeri az ama yagi çok oluyor bu yüzden kalorisi diger çikolatalarla neredeyse ayni

selam canım arkadaşlarım benim
işten vakit bulunca geliyorum geçmişi okurken zamanım bitiyor size iki kelam yapamıyorum ama hepinizden haberim oluyor
hepinizi kocaman kucaklıyorum

Back
X