- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.441
allah beterinden esirgesin hemen bi sadaka ver hatta benden bir tavsiye bi sadaka kutusu yapın kötü bir rüya gördüğünüzde başınızdan bir sıkıntı geçtiğinde bir hastalık atlattığınızda rabbim senin rızan için sıkıntımdan kurtar diip içine 50 kuruş bir lira elinizde ne varsa atın ay sonundada bir fakire verin
dokunmayın kestane sekerıme o bana bı kere yaz dedi ama ben birkac sefer yazdım o bunu hakkettı cunku hakkıyla kazandı ayrıca bence cezamn cok guzel ve masum allah beterınden korusunn
gecmıs olsun canım verilmiş sadakanız varmıs allah korumus gulceyı canım basından ekmekle tuz cevır ver yada sadaka verebılecegın bıryer kısı var 5 10 krurus bırseyler verrr
evet cnm halıl sezaı ıncır recelındekı adam dagha oncede bır dızıde oynamıstı ısmı aklıma gelmedı sevgılı dunurummu neydı
]
sağolun kızlar, böyle seyler pek söylenmez ama ben sık sık verıyorum sadaka çok şükür.aman allah korumuş canım geçmiş olsun
tarhana mımmmm heleki kıymalıysa bayılırım bende hergün yiyebilirim
benı cooook kurtarmıstır sadakalarım ve ananeciğimin duaları..
sekerım bende bugun senın kayınvalideciğine davetliyim. bana ızgarada yapmıs cuprayı :)))))dünkü listem canlar:
sabah:1 portakal
öğlen: 3 köfteile 2 dilim sulu patates,1dilim kepek ekmeği,mercimek çorba,salata
ara:2 dilim kepek ekm.yarım 3gen peynirle yağsız tost
akşam:1 kase tarhana çorbası nefis,1 iri çupra yağda kızartılmış,salata,1 adet yufka ekmeği
toplam:1600 calori hesapladım
çayı suyu bilemedim hesap etmedim totalde 2 litreyi geçmiştir tahminen
yarım saat yürüyüş...
ahhh canımm hoşgeldın. bızde dogum ve evlılık kılolarımızı vermeye calışıoruz.selam arkadaslar bende bu topige dahil olmak istiyorum.... evleneli 4sene oldu ve ben tam 33 kg aldim dogum kilolari dahil... bunlardan kurtulmanin zamani geldi catti... hayatimin hic bir diliminde zayif bir insan olmadim, ama en azindan su 33 kg vermek iyi gelir bana - bize- esimde cok istiyor zayiflamami...27 yasindayim, 1,5 yasinda bir kizim var. boyum 1,63 kilom 103(( cok utaniyorum ya... hedefim 70 kilo olmak. bende burda günlük yediklerimi paylasmak isterim... ya bu zayiflama cetvelini yapamadim ben,yardimci olursaniz cok sevinirim
Weight Loss - Diet Ticker
ınsaAllah yardımımız dokunur sana da.
afferin kuzucumaaaaabana gelinceeee, bugün diyetimin ilk günü sayiyorum veee 2 gün tatli yemicem diye yemin ettim, bu yüzdenmi ne canim bir$ey yemek istemiyor, ki zaten en sevdigim yemek tatli ondandir heralde, bu iki gün hayatin tadi olmicak ama idare edicem, daha fazla gün için yemin etmek isterdim ama açikcasi cesaret edemedimm
benim $u an hiç i$tahim yok hatta midem bulaniyor, oysa saat 7.30 da 125gr light yogurt yedim o kadar hala bir$ey yemedim ama annem beni birazdan çagirir öglen yemegine![]()

nıye platonık bu cocuk soyle bakem. cok mu yakısıklı? senı begenmez dıye mı korkuosun? azıcık muhabbet et, ortam kurmaya calış.
ohhh valla yemekler kaynanandan, bulasıklar enısteden hayat sana guzel kontesım. benı evlat edının sız yaaa. babaaanne namzeti dolamlar balıklar yapıo beslıo sızıya aslında akşam yemeğinde kayın validedeydik balığı kızartmış oda ama güzeldi...
bakalım bugünü nasıl devireceğim...

wayyy wayyy wayyyy sayın seyırcıler flowerım çiçeğim gaza gelmiş. helal devaaammmevet günün menüsü
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Dost Tam Yağlı Yoğurt 40 GRAM 32
Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
Armut 1 ADET 70
Leblebi Beyaz 3 AVUÇ 60
Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 85 dak -420.988
Pilates 45 dak -163.08
Kepekli Ekmek
1 DİLİM 55
Bal
1 YEMEK KAŞIĞI 70
siyah zeytin
8 adet (3gr) 64
Domates
1 ADET 14
Salatalık (hıyar)
1 ADET 11
Toplam :
76.932 kal.
en sondaki rakamlar kaloriler hesaba göre çok karlı bir gün inşallah yanlış değildir :):121:
neyse kızlar ıftar vaktı yaklasıo, ben gıdıp corbamı , balıgımı yıyım.
125 mekık cektım bu arada
3-4 dk da twister