teşekkür edrim ama ben kendimi hiç bu kadr kararlı görmemiştim ama bu sefr olacak inşallah hala spor yapıyorum sabah 1 saat akşam yatmadan önce 1 saat yapıyorum çok ii geliyor darısı tüm isteyenlerin başına
maşallahh subhanallah çok sevindim yaaa ben bu hafta kaçırmıyorum ama sağlıklıda beslenmiyorum
senin oğlanmı huysuzlanıyor gecelei yoksa
evet maleseff
oo maşallah, tebrik ederiim

ay canım ya inşallah işe yarar da bugün kuzeycik de sen de rahat bir uyku çekersiniiz.
canım çok tebrik ederiiiim

aynı şekilde devam edersin inşallah
bugün daha iyi bir uyku çektim en azından başım ağrımıyor
kızlar bu ara cok yogunum bıraz da rahatsızım kendımı ıı hıssetmıyorum bu iş artık bnm psıkolojımı bozmaya basladı

neyse fazla kacamak yapmıorum dııkkat edıyorum bir kac gundur umarım bu hafta ii kg verebılrı:)
kıymama bahardan dolayı havalardan dolayıdır bende ruh gibiyim geçecek elbet
hııhhh küstüm size akşama kadar yoktum kimseler merak etmemiş beni:)) saka yapıyoum canlarım öpğyorum hepinizi
bazı tatsızlıklar olmuş allah hayırlısını versin diyorum başkada bişey demiyorum
duygucum eğer korku için bişey istersen ben kızıma yazdırdım sanada kargoyla gönderebilirim bende çok problem yaşıyorum kızımdan dolayı çook şey çektim çok psikolojim bozuldu defalarca anti depresan yazdı dr ama hiç kullanmadım kendi kendimi iyileştirdim sende düşün bugünler geçecek canım inşallah allah yardımcın olsun
7 uyurların ismini ezberle her daraldığında maddi manevi emin ol andığın an rahatlarsın
ben çok şükür bugün güzel bir gün geçirdim hava güzeldi kızımla gezdik akşam abimlere davetliydik oraya gittk çok yemedim merak etmeyin fırında balık yedim :):)
ahh feslim küsme kusuruma bakma emi dün çok kötü bir gündü her açıdan görsen halimi acırdın eşim akşam eve geldi işte çocuk hakkında konuşuruz bi başladım ağlamaya dolmuşum iyicee şaşırdı sen baya yıpranmışsın dedi
ALLAH senden razı olsunn yani konuşmaya başlamadı daha tam anlamıyorum sorununu korkumu ağrımı
şimdi durumu anlatayımmm
kuzey 21 aylık emiyordahasüt namına birşey kaldımı bilmiyorum ama zevk için emdiğini düşünüyorum dogduğundan beri erken yatar yani naparsam yapayım 8:30 da huysuzlanır ben yatırmasamda kendi uyur kalır o denli daha 1-2 ay öncesinde 2 kere kalkar ıhh ıhh diyeses çıkarır yani ağlamaz inler gibi ses çıkarırdı bende bazen alır emzirir bazen pış pışlardım döner arkasına yatardı birde benim oglan çok hasas mesela dün dşardaydı kudur du resmen oynadı zıpladı bilerek gittim yormak iiçin neyse tanıdıığımızın kızıyla oynadı sağ olsun ilgilendii hiç düşmedi etmedi eve bi geldim yine kolunu kullanmıyor tek kolunu dönem dönem dönem ysşıyorum bunuu neyse konudan uzaklaştım demek istediğim hassas biri kim bilir naptıda kolunu acıttı odakullanmıyor kkolunu elini neysee
şimdi geceleri kalkarkenn artık sanki dövmüşümm gibi ağlıyarak kalkıyor birde ayaklarnı vuruyor debelenior emziriyorum uyuyor yatırıyrum kalkıyor hiç bunuda yaşamazdı nelermi denedim son 4 dişmizi kaldı ağrı kesici fark etmedi ki dahaönce işe yaramış tı diğer dişlerde , açmı desem herşeyi yiyen bir çocuk gecede büskivili sütün içer yatar ve gecede baktım sık kalkıyor süt yaparım giç onaylamasamda bazen tahıllı muhaele bi yaPIYOUM AYNI sonuç meselea bugün 8 kere kalktım bunada şükür diyorumm .
sebepler
1-emzirmek doktorda dedi 18 aydan sonra bağ yaparr duygusal öyle olabilir
2- 2 yaşsendromu
3- dişi ağrıyor
4-korkuyor (bunuda sen aklıma getirdin)
birde son günlerde şöyle yapıyor gündüzleri belli saatlerde çok keyiflidir ve o saatlereinde kendi halinde bir çocuktur gider arabasıyla kamyonlarıyla oynarr diğer odalarda keşif yapar mutfağı dağıtır asla dakarışmam yapsın derim keşfedior bu aralarr hep kucağımda koltuğa koyuyorum notbooku yerde otururum resmen notbookun önüne yatıyor kedi gibi hani yere yatar ya kedi sırt sütü bir oraya bir bir buraya sürünür öylee :))) hep kucağımda hep tepemdeee bunu yeni yapıyorrr hiç yapmazdıı gün boyu tek eğlenvcesi benim artıkk de cizgi film nede oyunca yüzüne bakmıyor
kimse yanlış anlamasın evladımı şikayet etmek için yazmıyorum sadece derdi var ve anlamaya çalışıyorumm sonuçta burda annemiz çok benim halimi anlayanda çok ve inanın uykusuxluk onuda bizide çok etkiliyor çünkü bebekler uyurken büyür kendi bünyesini böyle etkiliyor bizide beyinen bedenen etkiliyor sonuçta bend edinlenmeliyimki ona daha verimli olaımm.sütten kesmek istiyorum ama vicdanen rahat edemiyorum kuranda 2 yaş yazıyor rabbim bildiği var diyorum 3 ay sık dişini sık diyorum bir yandan 21 ay oldu 1 ay daha bekleyim kış çıksın alıştırayım diyorum bir yandan yza denk gelcek oruçlarda temmuzda başlıcak şimdi gece sahurakalkınca ya kalkarsa uyku açılır diyorum bir an öne alıştırayım belki deliksiz uykuya lışır diyorum kaldım böyleee yaniiii
işte böyleee ALLAH varlıklarını başımızdan eksik etmesin sağlık sihat versin cümlesine elbet bunlarda geçecek bir günn güzel yüzünü görünce unutuyorum herşeyi zatenn