Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Zsasam sen biz uyurken girer menünü yazadın bacımm niye yazmıyonn yaaaa
gunaydin duygucum bugun tekrar basladim dikkat etmeye dun de davetteydim goturdum mamaciklari:) azonce girdim hem ogle yemegimi yerim hem 2laf ederiz dyeee amma1i kucagimda kimil kimil oteki ortada zipir zipir:27::nazar::emir_bebek:
kizlar mart sonu 55i goreyim cok oyalandim.yaris,mak isteyen:27:?valla kolay rakibimdir:33:zaafim cok:51:

gunaydin duygucum bugun tekrar basladim dikkat etmeye dun de davetteydim goturdum mamaciklari:) azonce girdim hem ogle yemegimi yerim hem 2laf ederiz dyeee amma1i kucagimda kimil kimil oteki ortada zipir zipir:27::nazar::emir_bebek:
kizlar mart sonu 55i goreyim cok oyalandim.yaris,mak isteyen:27:?valla kolay rakibimdir:33:zaafim cok:51:

hıh yaaa şöylee hadi kızlarr mart 9 azk aldıı siz böyle yapınce bende koptumm yaa had bakem silkelenenin hep ben size moral veriyom biridebana desin ya duygu hadi yoparlan düğüne azkaldı diyee
zsaa ister bugün isteryarın menü bekliyorum sendennn ister cıssslı olsun ister şahane olsunnn tememmi

bende dünkü menümü yazayım hemen

sabah 10 tane kadar patates kızartması yarım kk peynir 2 lokma ballı kaymaklı ekmek
ara 1 küçük kare bitter çikolata
öğlen 2 kaşık kıymalı yumurta 1 dilim ekmek yarım kk peynir
ara yarım dilim ekmek 1 çay kaşığı salca sürdüm üstüne
akşam 4 kaşık mercimek çorba 1 büyük levrek fırında 1 dilim ekmek salata

1.5 litre su
5,6 bardak çay tatlandırıcı ile
20 dk kadar yürüdüm
yeğenlerimle boğuştum yarım saat :):)

günaydın herkese dünkü menü
kahvaltı yeşil çay bir kaşık bal peynir 3 zeytin domates salatalık
öğle bir kase yoğurt ve nesfit
akşam salata bir tabak kurufasülye salata 1 dilim ekmeksu içmedim :(

geçen ay 273 gelen elektrik faturam dün 205 lira geldi çok sevindimm:))) su faturayım 31 den 26 düştüü darısı telefon internetin başınaa

oy duygumm benimde 197den 160 a düşmüşş bende sevindimm
ama benn klimadan çokk elektirklii şohbenii kullanıyordumm hemm tuvalette hemm mutfakta sıcak su akandan bağlı evdeee
havalar ısında artıkk gerekk kalmaz inşallahh

bende dünkü menümü yazayım hemen

sabah 10 tane kadar patates kızartması yarım kk peynir 2 lokma ballı kaymaklı ekmek
ara 1 küçük kare bitter çikolata
öğlen 2 kaşık kıymalı yumurta 1 dilim ekmek yarım kk peynir
ara yarım dilim ekmek 1 çay kaşığı salca sürdüm üstüne
akşam 4 kaşık mercimek çorba 1 büyük levrek fırında 1 dilim ekmek salata

1.5 litre su
5,6 bardak çay tatlandırıcı ile
20 dk kadar yürüdüm
yeğenlerimle boğuştum yarım saat :):)

AYY NE AKLIMA GELDİ SALÇA DİYİNCE ESKİDEN BÖYLE 5 ÇAYLArında evde hiç birşeyyoksa çay demler ekmeğe yağ ütüne çemen sürerdik ada salçaaa canım çekti çok severim salça ekmeği :)) menü çok iyi ağırşeyler var ama yerinde yemişsinn çikolatayıda sabahtan yemişsin akşam gitmiştir zatenn

ayırması çok zor oluyor psikolojik olarak
insan kendini suçlu hissediyor ama kuzeyin iyiliği için olacak

evet ya oda var suçluluk hissi oda ayrı bir konu herşey onun için

duygucum sütten kesmek için bence zamanın gelmiş büyükler sıcaklarda kesmeyin derler çocuğa yaramaz derler seninkinin maşallah iştahıda yerinde

sana bi tavsiyemde memeden kesince sakın gece mamasına alıştırma
uyanınca sadece su ver bunu bana annem tavsiye etti ikincisinde ve ben .çok rahat ettim çocukta gece uykusu bölünmeyince rahat uyuyor

yaaa sumuu vermekk lazımmışş bende öyle yapayım artık
bende çok emzirmeye kalkıyorumm benimm oğlanıı
hatta kesinliklee ayakta sallanarakk uyumazz,kendii başına uyumazz
gündüzde gecede illakii karyolada yanına yatıp benii emerekk uyuyorrr
gece sağdann sola dönerkenn uyansınn yine uyumaz illakii emecekk
birdee istersen acıkmışş diye mama ver gece kalktığında doysunn yine ağlar meme diyee

oy duygumm benimde 197den 160 a düşmüşş bende sevindimm
ama benn klimadan çokk elektirklii şohbenii kullanıyordumm hemm tuvalette hemm mutfakta sıcak su akandan bağlı evdeee
havalar ısında artıkk gerekk kalmaz inşallahh

aynı cnm şohben çekiyor bizimde abdest alınıyor birde çeşme suyu civi gibi hep sıcak su kullanılırr klimayıda aslındaç lıştırmamda malum bebiş varr o yüzden neyse artık düşer fatura seneye kismetse doğalgaz istiyorum oğlan içinn ama faturaların düşmeside beni mutlu etmeye yetti

Az önce eşim aradııı akrabaları vefat etmişşş evlerininn arkasında iştenn izinn almışş ve birazdann köye ggideceğizz
pazara kadarda ordayızz kayınbabamında sene mevlüdüü varr geçene senede o vefat etmiştii
küçükk kızıı okula göndermeyeceğim artıkkk

bu aradaa benn çokk uzunn zamandır yediklerimii yazmıyorumm inşallahh pazertesii günündenn itibarenn bende başlayacağımm

aynı cnm şohben çekiyor bizimde abdest alınıyor birde çeşme suyu civi gibi hep sıcak su kullanılırr klimayıda aslındaç lıştırmamda malum bebiş varr o yüzden neyse artık düşer fatura seneye kismetse doğalgaz istiyorum oğlan içinn ama faturaların düşmeside beni mutlu etmeye yetti

aynenn aslında benimm sıcakk günlerde elektriklii şohbenii kullanmama gerek yoktuu amaaa,
vana bozulmuşş kıvırıncaa su akmaya başlıyorduu banyoyooo
o yüzdenn uzunn süre ellemedikk
neyse şimdii yaptırdıkk
bizimm binanınn sıcakksu sistemide varr
yaniii herkezinn evinee sıcakk su akıyorrr biz ayriyeten bağlattıkk
yazınn hiçç şohbenn açmıyoruzz amaa kışınn gerek olunca almıştıkk
az güneşlii günn olsunn bizee sıcakk su kalmıyorduu haliyle herkez kullanıyorduu

az önce eşim aradııı akrabaları vefat etmişşş evlerininn arkasında iştenn izinn almışş ve birazdann köye ggideceğizz
pazara kadarda ordayızz kayınbabamında sene mevlüdüü varr geçene senede o vefat etmiştii

bu aradaa benn çokk uzunn zamandır yediklerimii yazmıyorumm inşallahh pazertesii günündenn itibarenn bende başlayacağımm

ay çok şükür kendimize geliyoruz sonunda hepimizz:)) hadi bakalımm p.tesi yerni başlangıç yapıyoruzzz

günaydın herkese dünkü menü
kahvaltı yeşil çay bir kaşık bal peynir 3 zeytin domates salatalık
öğle bir kase yoğurt ve nesfit
akşam salata bir tabak kurufasülye salata 1 dilim ekmeksu içmedim :(
HANİ ARA BAKİMMMM ARA ÖĞÜNNN BİRŞEYLERYAPTIN AKTİVİTEE

yaaa sumuu vermekk lazımmışş bende öyle yapayım artık
bende çok emzirmeye kalkıyorumm benimm oğlanıı
hatta kesinliklee ayakta sallanarakk uyumazz,kendii başına uyumazz
gündüzde gecede illakii karyolada yanına yatıp benii emerekk uyuyorrr
gece sağdann sola dönerkenn uyansınn yine uyumaz illakii emecekk
birdee istersen acıkmışş diye mama ver gece kalktığında doysunn yine ağlar meme diyee
BUNLAR BİZİ İNEK YERİNE KOYDU İYİCE KARABİBERİMM YAAA SENİN Kİ Tm olarak kaç aylıkk
Az önce eşim aradııı akrabaları vefat etmişşş evlerininn arkasında iştenn izinn almışş ve birazdann köye ggideceğizz

başınız sağ ol sun cnmmm p.tesi gün inş başlarsın sende
aynenn aslında benimm sıcakk günlerde elektriklii şohbenii kullanmama gerek yoktuu amaaa,
vana bozulmuşş kıvırıncaa su akmaya başlıyorduu banyoyooo
o yüzdenn uzunn süre ellemedikk
neyse şimdii yaptırdıkk
bizimm binanınn sıcakksu sistemide varr
yaniii herkezinn evinee sıcakk su akıyorrr biz ayriyeten bağlattıkk
yazınn hiçç şohbenn açmıyoruzz amaa kışınn gerek olunca almıştıkk
az güneşlii günn olsunn bizee sıcakk su kalmıyorduu haliyle herkez kullanıyorduu
ama varya sıcak su kışın çokiyi oluyor evde çocuk varsa helee
potii dün ben hemen yazdımm ve koydum yastığın altınaa

ay çok şükür kendimize geliyoruz sonunda hepimizz:)) hadi bakalımm p.tesi yerni başlangıç yapıyoruzzz
aaaaaaayyyyy su oglana bisey deyin yaaa durmuyor ac anne accccc...cizgifilm izleyecekmis bilgisayari birakmiyor kesinlikle.pazartesi degil hadi bakaLIM KIZLAR BUGUNDEN HERKES KENDINE GELSIN CATIR CATIR VERELIM KILOLARI:) DIYENE BAK DEMEYIN NOLUR:))) DUYGUCUM DUNU YAZMAYAYIM DUNYALARI YEDIM COK CESIT VARDI AMA BUGUN CISLARIMDA OLSA YAZCAM BIRAZDAN

Back
X