- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.861
kiiiizz erce duyduguma gore foto ekleyecekmissinyok bırakırmıyım hiçç hep buralarda olucam
zaten nisana kadar kilo verebileceğimi hiçç zannetmiyorum kocayı şantiyeye gönderince diyete devam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiiiizz erce duyduguma gore foto ekleyecekmissinyok bırakırmıyım hiçç hep buralarda olucam
zaten nisana kadar kilo verebileceğimi hiçç zannetmiyorum kocayı şantiyeye gönderince diyete devam![]()
günaydınnnn
cumanız mubarek olsun dualarınız kabul olsun
nasılsınız arkadaşlar
aaaaaaayyyyy su oglana bisey deyin yaaa durmuyor ac anne accccc...cizgifilm izleyecekmis bilgisayari birakmiyor kesinlikle.pazartesi degil hadi bakalım kızlar bugunden herkes kendıne gelsın catır catır verelım kıloları:) dıyene bak demeyın nolur:))) duygucum dunu yazmayayım dunyaları yedım cok cesıt vardı ama bugun cıslarımda olsa yazcam bırazdan
olsun cnm sen dikkat et yine malum almak kolay vermek zoryok bırakırmıyım hiçç hep buralarda olucam
yer ve zaman söyle ercemm kaçırmaalımm haa herkezden yoklama alcan burdamı diye herkexzz burdayım diyince paylaşcan haakiiiizz erce duyduguma gore foto ekleyecekmissin
hani nerde bakiiim
kiiiizz erce duyduguma gore foto ekleyecekmissin
hani nerde bakiiim
ama olmazki yaaa erce ben öğlen toplantıya gideceğimm kesin ben yokken paylaşırsın sen![]()
günaydınnn hayırlı cumalarr beniyiym sen nasssınnn
ac karna sirkeli su(nihayet!kac gundur icmedim)tamam cnm bende yazdım sabah hiç örnek olaman menümü:))
olsun cnm sen dikkat et yine malum almak kolay vermek zor
yer ve zaman söyle ercemm kaçırmaalımm haa herkezden yoklama alcan burdamı diye herkexzz burdayım diyince paylaşcan haa
Az önce eşim aradııı akrabaları vefat etmişşş evlerininn arkasında iştenn izinn almışş ve birazdann köye ggideceğizz
pazara kadarda ordayızz kayınbabamında sene mevlüdüü varr geçene senede o vefat etmiştii
küçükk kızıı okula göndermeyeceğim artıkkk
bu aradaa benn çokk uzunn zamandır yediklerimii yazmıyorumm inşallahh pazertesii günündenn itibarenn bende başlayacağımm
gunaydin duygucum bugun tekrar basladim dikkat etmeye dun de davetteydim goturdum mamaciklari:) azonce girdim hem ogle yemegimi yerim hem 2laf ederiz dyeee amma1i kucagimda kimil kimil oteki ortada zipir zipir
kizlar mart sonu 55i goreyim cok oyalandim.yaris,mak isteyen?valla kolay rakibimdir
zaafim cok
![]()
hafta sonu benim kız eklicek canım
ama kafadan aşağısını çektirip yani boydan çekip buraya koyucam sonra silmicem malum sonunda ceza varmış
hayatımda ilk defa elbise aldım da ayıptır sölemesiherkes görsün istiyorum
![]()
ayyy pazartesi buyuk gun haa
kontesin suprizi senin foton kilo bildirimlerimiz yeniden hararetli diyete baslamamizbenimde ara kablom yok esimde gorevde yoksa var ya ne alsam gosteresim var
ben cok severim begenip aldigim seyleri arkadaslarima da gostermeyi
gule gule coook mutlu huzurlu giy tatlim elbiseni omru de uzun olsun.
bende su online satis sitesinden 1 elbise begendim ama almadim
![]()
vuuuu meydan okuyorsun haduaların için çook teşekkür ederim canım
ben internetten güvenipte hiç bişi almadım henüz gidip deneyip elbiseyi ellemem lazım
eşin gelince seninde elbiselerini bekliyorum eklersin o zaman
eee rakipmiyiz peki pazartesi
potii dün ben hemen yazdımm ve koydum yastığın altınaa
yazmammı potim dünden daha iyiydi çok şükürrr niyette ettimmm inş bundan sonra aha iyi giderr yastığına koydumm
evetya eyecan yaptımm bayaaaaaayyy pazartesi buyuk gun haa
kontesin suprizi senin foton kilo bildirimlerimiz yeniden hararetli diyete baslamamizbenimde ara kablom yok esimde gorevde yoksa var ya ne alsam gosteresim var
ben cok severim begenip aldigim seyleri arkadaslarima da gostermeyi
gule gule coook mutlu huzurlu giy tatlim elbiseni omru de uzun olsun.
bende su online satis sitesinden 1 elbise begendim ama almadim
![]()
duaların için çook teşekkür ederim canım
ben internetten güvenipte hiç bişi almadım henüz gidip deneyip elbiseyi ellemem lazım
eşin gelince seninde elbiselerini bekliyorum eklersin o zaman
eee rakipmiyiz peki pazartesi
bu bile iyi eveli güne göreee potim allah hepinizden rAZI OLSUNbana yazan oglumun ögretmeni,hem osmanlica hem türkce yazmis,ikisinide koydum yastigin altina ondan uyuyo belkide benim kiziki kere tesir ediyo demekki
VUUUUUUUUU ORTALIKKIZIŞTIIII HADİ BAKALIMM AAAP .TESİDEN SONRA BAŞLASINvuuuu meydan okuyorsun haolur ama biz ikimizde hamurislerini yer dururuz
nasil olsun bugunden pazartesiye kadar mi yoksa pazartesiden sonra 1 hafta mi?
ay insaallah su mart ayi hepimize cok verimli gelir,her yonden hayatimizda guzel adimlar atariz,kilolarimizi hepimiz hizla ve saglikla veririz.gamzenin nickinin altinda yaziyor ya 2012 yeni bir ben-cok hosuma gidiyor.bende kilo verme niyetini 1 ocak gunu almistim bu benimicin guzel bir adim yillardir kendimicin kilo bile vermedim dusunun.hayatimhep biseylerin telasinda gecti ama bu sene sorunsuz ve benim huzurum agirlikli bir sene olur insaallah..2012 YENI BIR BENevetya eyecan yaptımm bayaaaaa
vayyy ortalıkkızıştıı iyiceee rakipler çoğaldı ben gamzeyle sen zsaylaa hadi bakalımm