- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.421
biz iyiyiz en nassınherkese merhaba kaç gündür giremedim her
kes iyidir inşallah![]()
hoşgeldingeldimmmmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz iyiyiz en nassınherkese merhaba kaç gündür giremedim her
kes iyidir inşallah![]()
hoşgeldingeldimmmmmm![]()
ALLAH bağışlasın kızını cnm tekrar hoşgeldinpekimüsait oldukça aranızda kalcam inşallah kendimden bahsediyim 23 yaşına gircem ve bu yaşımda 83 kiloyum boyum170 iki gün sonra 10 aylık olcak dünya tatlısı kızım var çalışıyorum bu kadar şimdi bana sizlerin yapmış oldugu kilo verme çizelgesini nasıl oluştururum söleyin bakim ilk iişim o olsun
aaaabeğen butonu geri gelmiş![]()
bugün herkes nerede acaba bu arada zayıflama işleri nasıl gidiyor herşey yolundamı benim çok iyi sayılmaz![]()
biz iyiyiz en nasılsın
iyiyim canım çok şükür teşşekür ederim birde zayıflayabilsem daha iyi olucam
biz iyiyiz en nassın
hoşgeldin
biz iyiyiz en nassın
iyiyim canım canım çok şükürn teşekkür ederim birde zayıflayabilsem daha iyi olucam ama neyse!!!!!!!
kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn izmire şuan yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sıfır kara bulutt ayyyyyyyyyyy içim kıpır kıpırr
günün şarkısı ama eller havayaaa ona göreee
Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
Güzel gözlüm seni bana çok gördüler çok gördüler,
Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
Güzel gözlüm seni bana çok gördüler çok gördüler.
Abe kaynana da naptın bize de naptın bize,
Biz birbirimizi çok sevdik,
Kaçıyoz bize,
Kaçıyoz yarimle.
haydeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu güzel havayı değerlendirip çamaşır yıkamam lazımmm temizlik yapmam lazım ki oğlanı gezdirmeye çıkarayım garibim gezsinnnnn![]()
haaa bugün cuma hayırlı cumalarr kızlarrr saat 10 da fac.'e ilk günümüz bugün
günaydınnnn ..ayy bu $arkiyi bende çok seviyorummgünaydin bu aradaaaaa
hayirli cumalarrr canimmm
günaydin kizlarrr, bugün yine morelim bozuk dün arkada$larla yedim, aslinda tüm gün çok az yedim bildigim için, ama ak$am revani ve yarim dl kek+ kuru yemi$ yedim
güldül eglendik ama kizin biri tam giderken, "leyya sen kilomu aldin?" dedi bende "bilmem" dedim, sonra diger kiz hee almi$sin bacaklarin çok kalinla$mi$ dedi" sonra gittiler, bende aglaya aglaya odama çekildim
haaa bugün cuma hayırlı cumalarr kızlarrr saat 10 da fac.'e ilk günümüz bugün
günaydin kizlarrr, bugün yine morelim bozuk dün arkada$larla yedim, aslinda tüm gün çok az yedim bildigim için, ama ak$am revani ve yarim dl kek+ kuru yemi$ yedim
güldül eglendik ama kizin biri tam giderken, "leyya sen kilomu aldin?" dedi bende "bilmem" dedim, sonra diger kiz hee almi$sin bacaklarin çok kalinla$mi$ dedi" sonra gittiler, bende aglaya aglaya odama çekildim
evet artık ben de menü yazmaya karar verdim. hayırlı olsuun
sabah : tam buğday ekmeğine tost
şekersiz çay
ara : 2 tane kuru kayısı
öğle : 1 kase çorba
yarım dilim tam buğday ekmeği
ara : yarım paket çikolatalı form bisküvi
akşam : 11 tane etli kara lahana sarması
125 gr light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara : yarım paket form bisküvi
ya aslında yarım paket bisküvi hakkım vardı ama yemekten sonra tutamadım kendimi diğer yarısını da yedim :14ayırlısı olsu
Harikasın ya,konuda seyirci olarak kalma niyetindeydim ama yazmadan geçemedim ziraa bir haftadır atlama ipi arıyorum ya unutuyorum ya da çocuklar için satılanlardan buluyorum,dolayısıyla fazla kaçan kalorileri yakamıyorum.vallahi bornoz kuşakları hiç aklıma gelmemişti aklınla bin yaşagün içinde
sabahları aç karnına mutlaka ılık su yada form çaylarından içiyorum
30-40 dk sonra kahvaltımı yapıyorum bazen tam buğdaylı mısır gevreğiyle
bazen lorlu bol yeşillikli salatayla
bazen domates yeşillik peynir kızarmış ekmekli bi tabak hazırlayarak
araö ğün mutlaka yapıyorum öğle yemeğe saldırmamı engelliyor
öğle yemeğin özel birşeyyapmıyorum sadece yağını tuzu azalttım bide porsyonumu ekmek genelde yemem bazen 1 dilim oda en fazla
30-45 dk sonrA 1 saat sporumu yaparım 35 dk eliptik 5 dk yan karın kaslarnı çalıştıran hareketler günlük ortalam 200 yarımmekik çekiyorum 30'ar setler halinde
bide ip atlarım (evde aleti olmayanlara şiddetle tavsiye ediyorum ) 1 dk orta eviyede ip atlama 10 kalori yakmaya yardımcı (ben eşimin ve benim bornozumdaki ipleri bağladım öyle atlıyorum
spordan hemen sonra yeşil çayımı içerim yağ yapmada birebir tadı iğrenç ama kg verme adına her yol çekilir
bir kaç saat sonra tekrar ara öğün yaparım yine yeşil elme yemeği tercih ederim
akşam yemeğdie tıpkı öğle yemeğim gibi özel birşey yapmam az yağda yaptığım tüm yemekleri küçük porsyonda yerim
ve tabi günde az 1.5 lt en fazla 2 lt su içerim şişem hep yanımdadır yoksa unutuyorum su içmeye
bebeğimden dolayı erken yatan biriyim en geç 10da uyurum