Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Hayırlı cumalar kızlar,

Öncelikle dün sabah kalkasıya tartıldım 63 ü gördüm bir çoştum anlatamam 60 .... 2 çizgi vardı...
Kızlar dün evdeydim kızımla misafirliğe davet edildik gittik aman allahım yediklerimi yazayıdma görün...Akşama bişey yemem derken bombayıda eşim patlattı :II:35::35:
Eşim akşam söyledi normal bu durumun yaklaşık 2 akşamdır benim canım bişeyler istiyor diye dönüyorsun diyor..Gerçekten öyle haftay aregl olucam o yüzden olabilirmiki yawwSabah; Peynir zeytin etimek
Ara siyah üzüm siyah çayla şekersiz
Öglen patates salatası 2 adet susamlı galeta tahinli çörek yarım avuç içi kadar galiba şekersiz çay ile..(Pogaça ve kekten yemedim)
Akşam dürüme sarılı çiğ köfte ama dürümün yarısını yemedim...Çiğ köfteleirn hepsini yedim göbek salata ile..

Yanındada 2 adet limonlu turp

2 LT su 2 bardak yeşilçay

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn izmire şuan yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sıfır kara bulutt ayyyyyyyyyyy içim kıpır kıpırr
günün şarkısı ama eller havayaaa ona göreee

Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
Güzel gözlüm seni bana çok gördüler çok gördüler,
Sevenleri sevdiğine vermediler vermediler,
Güzel gözlüm seni bana çok gördüler çok gördüler.

Abe kaynana da naptın bize de naptın bize,
Biz birbirimizi çok sevdik,
Kaçıyoz bize,
Kaçıyoz yarimle.

haydeeeeeeeeeeeeeeeeee :52::52::52::52::52::52:

bu güzel havayı değerlendirip çamaşır yıkamam lazımmm temizlik yapmam lazım ki oğlanı gezdirmeye çıkarayım garibim gezsinnnnn :9::9::9::9:

Canımcımmmmm OH OH ne güzel enerjiksin....Hep böyle ol emi...Bizlerede yansıyor gız.
İşlerini bitirde ogluluşunu bu havadan mahrum etme...Bizim yerimizede gezin...Dün gezdik biz sıra sizde..
Yarında babannemize gidicez.Artık pazar gezdiririz kızı..Burdada hava açık ama soguk :))

kizim asi oldu bugün,hemde iki asi birden,halsiziz:50:

Geçmiş olsun potim aşı oldukları gün hep öyle oluyorlar normal yani..Ama bir anne olarak o aglamalara dayanmak feci birşey kendim aklıma geldi..Birde 6.ayda 4 adet aşı oluyor 1.tanesi damla agızdan...
Biz kızıma drunda rota virisü aşıda yaptırmıştık...4.AYDA.

peki :1: müsait oldukça aranızda kalcam inşallah kendimden bahsediyim 23 yaşına gircem ve bu yaşımda 83 kiloyum boyum170 iki gün sonra 10 aylık olcak dünya tatlısı kızım var çalışıyorum bu kadar şimdi bana sizlerin yapmış oldugu kilo verme çizelgesini nasıl oluştururum söleyin bakim ilk iişim o olsun
aaaaaaaaaaaa kız aynı boy dayız aynı yasatyız ne guzel ayrıca aynı kıloda sayılırız 1 kılo asagıdayım bennnn bende evlıyım 3 yasında oğlum var memnun tanıstıgıma nerde yasıyorsunnn
aaaabeğen butonu geri gelmiş :52::52::52:
evet evett cok guzellll
haaa bugün cuma hayırlı cumalarr kızlarrr saat 10 da fac.'e ilk günümüz bugün
ayy ne ıyı ettın tatlım yaa cok guzel seyler yazmıs kubrammm cok guzel bılgıler vermıssss
Harikasın ya,konuda seyirci olarak kalma niyetindeydim ama yazmadan geçemedim ziraa bir haftadır atlama ipi arıyorum ya unutuyorum ya da çocuklar için satılanlardan buluyorum,dolayısıyla fazla kaçan kalorileri yakamıyorum.vallahi bornoz kuşakları hiç aklıma gelmemişti aklınla bin yaşa

bende canım ıp atlayım dıyorum ama bırtek cocuklar ıcın satılan ıpler var aldım ee boy 1.70 olunca atlayamadım kucuk geldııı bornoz kusagı ıyı fılk:32::32:rmısss

ben geldım kızlar sabahtan kahvaltıya mısafırım vardı anca gırebıldım
bende artık gunesı gordum kızlar ıstanbula gunes actı ınş. hep boyle gıder pazartesı dısarda yuruyuse baslmak ıstıyorum kısmetse artık kalın gıyınır ıdare ederimmmm

kızlar neler yapıyorsunuz . ben 3 kilo verdim 86 dan 83 e 2 haftada çok uzun bir süre amaa
tam uygulamadığım için böyllee oldu yoksa bünyem çabuk verir kilolarımı...
dün eski resimlerime baktım daaa nasıll güzelmiş zayıflııkk ... hepimize kolay gelsinnnnnnnnnn:32:

TEŞEKKÜRLER KIZLAR ASLEN SİVASLIYIM AMA EVLENİP ANTALYAYA YERLEŞTİM MİMARLIK FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM .ANTALYA HAVA AÇIK BUGÜN AMA ACAYİP Bİ FIRTINA VAR ŞU KİLO ÇİZELGESİ NASIL OLUŞTURULUYO DEMEMİŞSİNİZ ŞİMDİ Bİ ARKADAŞAIMIN PAYLAŞTIGI YAZI ÇOK HOŞUMA GİTTİ PAYLAŞIYIM SİZİLEDE

Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim.
Ben olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlen...se, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..
Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.
Yerler leke olacak diye korkmazdım.
Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.
Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım.
Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim.
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum.
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.
Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım.
Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..
Dikkatle bak.
Gerçekten gör.
Yaşa.
Vazgeçme.
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç.
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi.
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım.
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah’a şükredin.
Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.
Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz

BUNU YAZAN BAYAN ÖLMEDEN Bİ GÜN ÖNCE BUNLARI KALEME ALMIŞ BENİ ÇOK ETKİLEDİ SİZLER NE DURUMDASINIZ HAYATI NE KADAR YAŞAYAMADIGIMI ANLADIM HER ANIMI MUTSUZ EDEREK KENDİME :(

ben geldım kızlar sabahtan kahvaltıya mısafırım vardı anca gırebıldım
bende artık gunesı gordum kızlar ıstanbula gunes actı ınş. hep boyle gıder pazartesı dısarda yuruyuse baslmak ıstıyorum kısmetse artık kalın gıyınır ıdare ederimmmm

Hoşgeldin kuşum Misafirlerle kaçırmadın mı mamaları :))
Evet evet sabah güneş vardı sanki biraz kapadı...

Hoşgeldin kuşum Misafirlerle kaçırmadın mı mamaları :))
Evet evet sabah güneş vardı sanki biraz kapadı...

gunaydın cıvcıvım nasılsın bıraz kacırdım fırından hamur aldım ondan 3 tane hamur yedım kcuuk kucuk kızarttım 3 tanesıde beyaz ekmekle 2 dilime falan denk gelır gerı normla peynır zeytın yesıllık falan cok yemedım ama beyaz ekmek sonucta :52::52:sen nasılsın sekerım

gunaydın cıvcıvım nasılsın bıraz kacırdım fırından hamur aldım ondan 3 tane hamur yedım kcuuk kucuk kızarttım 3 tanesıde beyaz ekmekle 2 dilime falan denk gelır gerı normla peynır zeytın yesıllık falan cok yemedım ama beyaz ekmek sonucta :52::52:sen nasılsın sekerım

iyi sayılırım sabahtan yerli yersiz aglamaların yine baş etti..Ama geçti iyiyim...
Sorma ya ben de dün yedimde yedim maşallah bana en güzelide aylardır istediğim çig köfteydi oh yedim ,iyide oldu..

Kafam karışık bu arada ben kardeşimin yemin törenine gitmek istiyorum..Eşimde gidebilirsin diyor..Kardeşimd ehep soruyor abla geliyormusun diye havalarda açmaya başladı...Ama 9 saatlik yol...Gece kızım uyur gerçi ama 4 saatlik yola gittik 2 aylıkken ama kendi arabamızla..Kızıma kıyamıyorum kızımla yolculuk nasıl olu racaba? Kendi arabamızla gitsek rahat ederizde eşim çalışıyor..Otobüsle sizlerin fikrini alabilirmiyim? Kalbim ortadan ikiye ayrılmış vaziyette...

Canım benim tebrk ederim..3 gün olsun maşallah inşallah böyle devam ederde geri başlamasızn...Hastalığın vesile oldu bak...Her şerde bir hayır vardır diye boşuna demiyoruz.

uzun zamandır sigarayı bırakmayı düşünüyodum
duamda şuydu allahım beni elemsiz sağlıkla bu illetten kurtar çok şükür bugün 4 gün oldu çook kararlıyım başlamıcam tekrar
kızımın gözleri parlıyo sevinçten çok mutlu sigarayı bıraktığım için
annem ağlıcaktı nerdeyse kadın sesi titredi telefonda bi sigara için değermi sevdiklerimi üzmeye
civcivim bazen nasıl canım istiyo varya anlatamam ama yook yenemicek bu sefer beni :46::46:

iyi sayılırım sabahtan yerli yersiz aglamaların yine baş etti..Ama geçti iyiyim...
Sorma ya ben de dün yedimde yedim maşallah bana en güzelide aylardır istediğim çig köfteydi oh yedim ,iyide oldu..

Kafam karışık bu arada ben kardeşimin yemin törenine gitmek istiyorum..Eşimde gidebilirsin diyor..Kardeşimd ehep soruyor abla geliyormusun diye havalarda açmaya başladı...Ama 9 saatlik yol...Gece kızım uyur gerçi ama 4 saatlik yola gittik 2 aylıkken ama kendi arabamızla..Kızıma kıyamıyorum kızımla yolculuk nasıl olu racaba? Kendi arabamızla gitsek rahat ederizde eşim çalışıyor..Otobüsle sizlerin fikrini alabilirmiyim? Kalbim ortadan ikiye ayrılmış vaziyette...

şimdiki otobüsler çok konforlu bence bi sorun olmaz hem annenlerde olucak yanında hep beraber kızınla ilgilenirsiniz
gidiceğiniz yer soğuksa kızını ona göre giydirirsin hiç bişey olmaz hem sizede değişiklik olur kardeşinede iyi gelir sizi görmek

şimdiki otobüsler çok konforlu bence bi sorun olmaz hem annenlerde olucak yanında hep beraber kızınla ilgilenirsiniz
gidiceğiniz yer soğuksa kızını ona göre giydirirsin hiç bişey olmaz hem sizede değişiklik olur kardeşinede iyi gelir sizi görmek

Evet otobüsler konforlu hatta bilindik iyi firmayla gidilecek ama uzun yol diye korkuyorum soguk olması beni, korkutmuyor açıkcası sıkı giydiririm benim kız zaten sıcagı sevmez dru da sıcagı tavsiye etmiyor..Aaa dr arayıp sorayım ben.

uzun zamandır sigarayı bırakmayı düşünüyodum
duamda şuydu allahım beni elemsiz sağlıkla bu illetten kurtar çok şükür bugün 4 gün oldu çook kararlıyım başlamıcam tekrar
kızımın gözleri parlıyo sevinçten çok mutlu sigarayı bıraktığım için
annem ağlıcaktı nerdeyse kadın sesi titredi telefonda bi sigara için değermi sevdiklerimi üzmeye
civcivim bazen nasıl canım istiyo varya anlatamam ama yook yenemicek bu sefer beni :46::46:

Ay canım etrafındaki herkes bırakmanı istiyor demekki ne güzel....Bak sevdiklerini sevindirmek için bunu yapmalısın...
Kızın için hayata 4 elle sarılmasın senden başka sıgınacak kimi varki...Canın ister haklısın yemek gibi düşün canın çeker çeke ryemezsin yemezsin nasıl kötü olursun öyle ama kendine zaman ver aşacaksın bunuda.

Son düzenleme:
[sıze=3]kızlar acıl cevap ben koltuklarımı değiştiricem istikbal bellona ve mondİye baktık mondıdekını begendım fakat netten sıkayet sıtelerıne bakayım dedim mondı ve ıstıkbale sıkayet yagdırmıslarr kararsız kaldım sımdı ıstıkbal ve mondıdekı beylerde ıstıkbal mondı ve bellonanıın aynı fabrıka uretımı oldugunu soyledıler kararsız kaldım simdi sizin mobılyalarınız hangı marka memnunmuzsunuz
[/sıze]

Son düzenleme:
valla hiç böylesini görmedim sürekli aldığımız biri vardı ama ona ulaşamayınca buna kaldık keşke dursaymışda hiç yaptırmasaymışız yani 80 lira para aldı 200 lira masraf açtı onuda geçtim beni mahfetti yaa allahım ağlayacam sinirden

kovamadım işte canım bir tanıdık vasıtasıyla geldi ona ayıp olmasın diye sesimi çıkarmadım paranla rezil olmakda böyle birşey herhalde

canımm benimm yaa benn bile burdann çok sinirlendimmm
işlerimii hep sen yapacaksann ne diye işlere giderlerkii
bizim burda sadece halıları kaldır süpür sil toz al cam pencere kapı 80 tl

canımm benimm yaa benn bile burdann çok sinirlendimmm
işlerimii hep sen yapacaksann ne diye işlere giderlerkii
bizim burda sadece halıları kaldır süpür sil toz al cam pencere kapı 80 tl

hiç sorma canım geldi başımıza böyle bir iş

neyse kızlar bu hafta pek uğrayamadım menümü yazayım

dünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 çay kaşığı reçel
öğlen yarım katmer 1 kaşık kadar çemen 1 çatal peynir 1 çay kaşığı fındıok ezmesi
ara yarım dilim ekmek 1 kaşık pırasa
akşam 1 tabak mercimek yemeği yarım bardak ayran salata
ara yarım dilim kek
2 lt su 5.,6 bardak çay
1 türk kahvesi

regl olduğum için acayip tatlı isteğim var kendimi tutmasam deli gibi çikolata yiyeceğim

Back
X