Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydınn
kilo bildirimi yapıyım 68 200
baskülüme güvvenmeyip eltimdede tartıldım aynı çıktım çok şükür bu hafta kilo almamışım :21::21:

payla$tigin için çok ama çok te$ekkür ederim inanki ben bu konularda yani vatan konusunda çok hassasim hatta bu yazdigini okurken gözya$larimi engelleyemedim, Allah onlardan razi olsun, mekanlari cennet olsun, HZ Muhammed (sav) kom$ulari olsun, bize böyle bir memleket biraktilar :72::72::72::72::72::72::72::72:

dedem anneme anlatirmi$ onada sanirim dedesi anlatmi$, bizim askerler diger ülkelerdeki askerlerden daha azinlikmi$ ve buna ragmen sava$lari kazanirlarmi$, sormu$lar nasil kazandiniz hem silahlariniz daha az hem kendiniz daha azsiniz diye, onlarda anlatmi$ki, bizde anlamadik, gökten ba$lari sarikli insanlarin indi onlarin sayesinde dü$mani yendik!!

çok dogru konu$mu$sun canim :)
bu arada ne kadar zamanda verdin bu kiloyu ve ne yaptinda verdin?

amin amin

canim dikkat et çubuk kraker tamam ama çekirdek fazla kalorili, sakin bir avuçu geçme

büyüleneceklerr merak etmeeee :nazar:

leylacım güzel sözlerin için teşekkür ederim :38::38::38:
evet gerçekten çok beğendiler mutlu oldum :17::17::17:

Günaydınlar

Bu hafta içi tartıda 63 gören ben bu sabah tartıldım 66,1 buda bana kapak oldu resmen...:3:
Böyle olacağını biliyordum yedim ama inkar edemem...Patates salatası mı, susamlı galeta mı ,çiğ köftemi lavaşlı , baklavalarmı , mevlütte yediğim pilav mı ,lokum fındıklı ,badem kuruyemiş sucuklu yumurtamı yoksa dün yediğim bol tereyaglı iskendermi :17::17: Birde bunların üstüne bu hafta cuma günü regli olmam gerekiyor..Hangisi kilo aldırmazki hangisini, sayayım düzensiz kahvaltı edişlerim birde..

Resmen hayallerim yıkıldı Dün kendime üst baş bakamadım daha zayıflamam lazım diye sonradanda düşündüm aylardır bunları yemeyen ben şimdi ne olduda yemeye başladım rahatladım çünkü dogum kilolarından kurtuldum ya onun rahatlıgı var..attım üzerimden fazla olan sonradan gelen kiloları..Ama benim hedefin önce evet öyleydi sonradan 55 e kadar yeni evlendiğimdeki kiloma dönmekti bu yüzden sirkeleniyorum arkadaşlar...

Dünkü menüyü vermeyeceğim...Diyetle alakası yok çünkü..

:45:Daha ciddi olacagım.....

Arkadaşlar moralim bozuk ya bu yüzden direk kendimle ilgili yazdım kusura bakmayın lütfen..
Sizler nasılsınız bakayım anlatım neler yaptınız?
Bugün pazartesi hafta başı işlerime döneceğim...Sizlere haber vermek istedim..

Geçmişi okuyamadım..Herşey yolundadır inşallah.

Günaydın kızlar nasılsınız en erkencı benım bugun topiği ben acıyorum bugun tartılma gunu insallah gecmısımdır duydugumuuu:1::1::1: Koçiş falan gitsin tartılıcam sımdı sabahın korunde tıkırdamıyım etrafta haftasonu hava cok guzeldı helekı pazargunu gunes ne guzel ısttı valla ozlemısım yazı allah kısmet ederse bugun oğlanı babannesıne bırakıp 8.30 gıbı parka gıdıp 1 saat yuruyup gelıcem baslıyayım artık dımı amaaa
haftasonu olunca benım kacamaklar son bulmuyor malesef amaufak tefet oldu abartmadım
dun aksam dgum gunu vardı bırduru sey vardı ben
2 yemek kasıgı makarna salatası yedım cok az aldım tabagıma 1 kucuk dılım pasta 1 tanede fırında yapılmıs sıgara boregı yedım cay yapmamıslardı kola ıctım kızlarr:52::52:
günaydın şekerimm
gunaydin turkiyeeeeemmmm:72::72::21: daha once programladigimiz ama esimin ani karariyla yola ciktigimiz tatilimiz dun aksam bitti:10:giremedim oralarda cocuklarla cok yogun gecti zaman.aslinda yorulup dondum:31:ama oglum inanilmaz mutluydu.ozledim haa hepinizi bebeler:16:dun aksam tartildim valizleri bosaltirken tarti gozume carpti 59.4.ciktim.bu sabahta unutmusum ac karna tartilmayi.duygucum ben yarin sabah bildirsem?zaten ++++++++dayim belli ama olsun bu hafta yine yeni yeniden basladim:33: VAR MI YARISAN HA VAR MIIII:23::9::41:
günaydın türk lokumu yARI SAAH BİLDİR KG EMİ ŞEKERİMM
günaydın kızlaar
uzun uzun yazamıycam okula yetişmem lazım:1:

kilo bildirimi : 66.8

dönünce görüşürüz, öptüm hepinizi:16:
BYE ÖPTÜMMM
günaydın arkadaşlar kilo 59.5
FLOWERCIM GEÇEN HAFTA AÇILIŞI YAPTIN AMA KG BİLDİRMEDİN SENİ LİSTEDEN ÇIKARDIMMM CNMM BÖYLE OLUNCA YANİ B KONUDA ARTIK TİTİZİM HEMDE ÇARŞAMBA GÜNÜ GÜNCELLEME YAPTIM YANİ O GÜNE KADARDAA BİLDİRİM YAPMADINNN
günaydın kilom aynı regl falan derken 73.7 şimdi çıkıyorum dr gideceğim gelince görüşürüz inşallah
SLM CNM HAYIRDIR DOKTORA NİYE GİDİYORSUNN BİR SORUN YOKTUR İNŞ GEÇMİŞİ PEK GİRMEDİM
takılı kaldımm 75

Annemlerinn sokağa gittimm bu hafta dur bakalımm 3 kişii iddiaya girdikk 15 günde tamm dahaa çokk kilo verecekl diye hepimiz tartıldıkkk
15 gün sonra yine orayaa gittiğimizde tartılacağız kazanana kase alacağızzz
İNŞ BU YARIŞ İŞE YARARRR CANIMM
günaydın canlarım:

sabah tartıldım kaç gündür ne tartıldım nede yediğime dikkat ettim aynıyım 73,50 çakıldım kaldım duraksamayamı girdim anlamadım...
dün 7,5 saat Yeni Türk Ticaret Kanunu semineri eğitimi vardı katılmak zorunluydu bittim... mahvoldu hafta sonum...
hep hazır beslendim ordada...durum bu...
bugün dişçiye gideceğim sanırım dişimde bir sorun var...
hepinizi öpüyorum...
GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM AMAN KG ALMADAA
günaydınn
baskülüme güvvenmeyip eltimdede tartıldım aynı çıktım çok şükür bu hafta kilo almamışım :21::21:
VALLA TEBRİK EDİYORUM SENİ CNMMM
Günaydınlar

Bu hafta içi tartıda 63 gören ben bu sabah tartıldım 66,1 buda bana kapak oldu resmen...:3:
Böyle olacağını biliyordum yedim ama inkar edemem...Patates salatası mı, susamlı galeta mı ,çiğ köftemi lavaşlı , baklavalarmı , mevlütte yediğim pilav mı ,lokum fındıklı ,badem kuruyemiş sucuklu yumurtamı yoksa dün yediğim bol tereyaglı iskendermi :17::17: Birde bunların üstüne bu hafta cuma günü regli olmam gerekiyor..Hangisi kilo aldırmazki hangisini, sayayım düzensiz kahvaltı edişlerim birde..

Resmen hayallerim yıkıldı Dün kendime üst baş bakamadım daha zayıflamam lazım diye sonradanda düşündüm aylardır bunları yemeyen ben şimdi ne olduda yemeye başladım rahatladım çünkü dogum kilolarından kurtuldum ya onun rahatlıgı var..attım üzerimden fazla olan sonradan gelen kiloları..Ama benim hedefin önce evet öyleydi sonradan 55 e kadar yeni evlendiğimdeki kiloma dönmekti bu yüzden sirkeleniyorum arkadaşlar...

OLSUN O KADAR BE CİVCİVİM SEN U HAFTAA EL ATIRSIN BU DURUMAAA ESKİSİNDENDE İYİ SONUÇLAR BİLDİRİRSİNNN
Arkadaşlar moralim bozuk ya bu yüzden direk kendimle ilgili yazdım kusura bakmayın lütfen..
Sizler nasılsınız bakayım anlatım neler yaptınız?
Bugün pazartesi hafta başı işlerime döneceğim...Sizlere haber vermek istedim..

Geçmişi okuyamadım..Herşey yolundadır inşallah.
NİYE MORALİN BOZUK YEDİN DİYEMİ SEN DİSİPLİNLİSİNN BUNUN OLMASI ÖÇOK NORMAL CANN BU ÇEKER VE YERSİNNN

Günaydınnn ben geldimm hayırlı sağlıklı haftalar dilerimmmmmmm kısa kolluları giydim pencereler açıkk temizliğe girişcemmm inş herkez iyidir inş ...
Gelelim banaa kg aynı maleseff benim hoRmunlarımda birsorun olduğu kesin düzensiz bir regl yaşıyorummm şuan normalinden farklıı bilmiyorum sebep bu mu duraklamamı yaşıyorumm bilmiyorum. BU ARADA bahar çarptı GALİBA acil kahvaltı yapıp Hap içeçeğimm başım çatlıyorrr neyse gamzemmm seni şimdiden tebrik ediyorummmmm cnm cezamada razıyımmm cnmm

Son düzenleme:
Günaydınnn ben geldimm hayırlı sağlıklı haftalar dilerimmmmmmm kısa kolluları giydim pencereler açıkk temizliğe girişcemmm inş herkez iyidir inş ...
Gelelim banaa kg aynı maleseff benim hoRmunlarımda birsorun olduğu kesin düzensiz bir regl yaşıyorummm şuan normalinden farklıı bilmiyorum sebep bu mu duraklamamı yaşıyorumm bilmiyorum. BU ARADA bahar çarptı GALİBA acil kahvaltı yapıp Hap içeçeğimm başım çatlıyorrr neyse gamzemmm seni şimdiden tebrik ediyorummmmm cnm cezamada razıyımmm cnmm

ne kısa kollu mu :53::53::53:
ayyy çok güzelmiş bizim kısa kollu giymemize çok var daha
ee sen kadın doğuma gidecektin hani erteleme canım sağlık şakaya gelmez :34::34:

gunaydin turkiyeeeeemmmm:72::72::21: daha once programladigimiz ama esimin ani karariyla yola ciktigimiz tatilimiz dun aksam bitti:10:giremedim oralarda cocuklarla cok yogun gecti zaman.aslinda yorulup dondum:31:ama oglum inanilmaz mutluydu.ozledim haa hepinizi bebeler:16:dun aksam tartildim valizleri bosaltirken tarti gozume carpti 59.4.ciktim.bu sabahta unutmusum ac karna tartilmayi.duygucum ben yarin sabah bildirsem?zaten ++++++++dayim belli ama olsun bu hafta yine yeni yeniden basladim:33: VAR MI YARISAN HA VAR MIIII:23::9::41:

aman canim tatildede diyet yapilmazki :) bu hafta dikkat edersin olur biter :)

günaydın kızlaar
uzun uzun yazamıycam okula yetişmem lazım:1:

kilo bildirimi : 66.8

dönünce görüşürüz, öptüm hepinizi:16:

iyi dersler canim ::)

takılı kaldımm 75

Annemlerinn sokağa gittimm bu hafta dur bakalımm 3 kişii iddiaya girdikk 15 günde tamm dahaa çokk kilo verecekl diye hepimiz tartıldıkkk
15 gün sonra yine orayaa gittiğimizde tartılacağız kazanana kase alacağızzz

in$allah senn galip gelirsinnnnn :)

günaydın canlarım:

sabah tartıldım kaç gündür ne tartıldım nede yediğime dikkat ettim aynıyım 73,50 çakıldım kaldım duraksamayamı girdim anlamadım...
dün 7,5 saat Yeni Türk Ticaret Kanunu semineri eğitimi vardı katılmak zorunluydu bittim... mahvoldu hafta sonum...
hepinizi öpüyorum...

ayy canim herkes takili kaldi galiba ya, geçmi$ olsun canim

günaydınn

bende ayniyimm

leylacım güzel sözlerin için teşekkür ederim :38::38::38:
evet gerçekten çok beğendiler mutlu oldum :17::17::17:

begeneceklerinden emindimmmm

Günaydınlar

oooo sen biraz fazla abartmi$sin canim yemegi, ben o kadar yeseydim en az 5 kilo alirdim
kendine gelll canim hedefine az kaldiiiiii ne güzell :nazar:

ayy herkes takili kaldi ya nedensee

selam kizlaarrr, bu hafta sonu çok iyi geçti yeme konusunda :) kendimi tebrik ediyor ve ma$allah diyorummm :nazar:
evet cumartesiyi 500 kaloriyle kapattim :32: pazar gününü 1300 ile kapattim :32::32:
vee per$embe misafir vardi ve revani ve kuru yemi$ bana +2 kiloya yakin aldirmi$ti onu vermeye çali$tim hafta sonu ve cuma günü çok ama çok dikkat edip sporumuda yaptim suyumuda içe içe bir hal oldum :9: ve aldigim kiloyu verdim, hergün tartildim ve bugün tam geçen haftaki kiloma ula$tim, gönlül kilo vermeyi isterdi ama almadimya oda yeter, in$allah bu hafta misafir gelmezde kaçamagim olmaz :kkk:

geçen hafta 67.5
per$embe 69.2 :19:
bugün 67.5

bu hafta hedefim 1 kilo (geçen haftada ayni cümleyi kurmu$tum :18::18: )

ne kısa kollu mu :53::53::53:
Ayyy çok güzelmiş bizim kısa kollu giymemize çok var daha
ee sen kadın doğuma gidecektin hani erteleme canım sağlık şakaya gelmez :34::34:
he kısa kollu giydimmm sabah yatak kalkar kalkmazz pencreleri açtımmm misssss gii tam sakız çiğneyip temizlik yapma havasıııı ercem

aman canim tatildede diyet yapilmazki :) bu hafta dikkat edersin olur biter :)

iyi dersler canim ::)

in$allah senn galip gelirsinnnnn :)

ayy canim herkes takili kaldi galiba ya, geçmi$ olsun canim

bende ayniyimm

begeneceklerinden emindimmmm

oooo sen biraz fazla abartmi$sin canim yemegi, ben o kadar yeseydim en az 5 kilo alirdim
kendine gelll canim hedefine az kaldiiiiii ne güzell :nazar:

Ayy herkes takili kaldi ya nedensee

yaaa benim düzenim bozulduu leyyaa emzirmeyi kestiğimi çinmi bilmiyorummm vaktınden önce rwgl yaşadımm hap içmeme rahmen hemdee böyle tuhaf bir durummdayım

Kızlar hafta sonu ata gittikkk o kadar güzeldiki havaaa herkezzz zayıflamışsın diyorrr o gün dar paça tayt givi pantalon giydimmm üstümee dar spor bi tunik ben bile zayıfladığımı anladımmm hep bol giyerdimmm ama bu hafta görceksiniz benii hanımlarrr acayip hırslandımm

selam kizlaarrr, bu hafta sonu çok iyi geçti yeme konusunda :) kendimi tebrik ediyor ve ma$allah diyorummm :nazar:
evet cumartesiyi 500 kaloriyle kapattim :32: pazar gününü 1300 ile kapattim :32::32:
vee per$embe misafir vardi ve revani ve kuru yemi$ bana +2 kiloya yakin aldirmi$ti onu vermeye çali$tim hafta sonu ve cuma günü çok ama çok dikkat edip sporumuda yaptim suyumuda içe içe bir hal oldum :9: ve aldigim kiloyu verdim, hergün tartildim ve bugün tam geçen haftaki kiloma ula$tim, gönlül kilo vermeyi isterdi ama almadimya oda yeter, in$allah bu hafta misafir gelmezde kaçamagim olmaz :kkk:

geçen hafta 67.5
per$embe 69.2 :19:
bugün 67.5

bu hafta hedefim 1 kilo (geçen haftada ayni cümleyi kurmu$tum :18::18: )

VALLA LEYYA TOPİKKURULDU KURULALI SENİ İLKKEZ BU KADAR BAŞARILI VE İSTİKRARLII GÖRÜYORUM MÜSAFİR GELDİĞİNDE ONLAR GELMEDEN KENDİNE GÜZEL VE DOYURUCU SLATA YAPP DOYUR KARNINI VE BOL SU İÇ Kİ ONLAR GELDİĞİNDE YİYECEK HALİN MİDENDEDE YERİN KALMSIN:nazar:

gunaydın canım valla ıstanbulda ısındı tabı kısa kollu gıyecek kadar değil ama ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyor geldı bahar ayları gevsedı gonul yaylarıı:52::52::52::52::52:
sabah erkenden kalktım sporumuda yaptım yuruyuse gıttım 1 saat parkta yurudum gedlım evımı topladım kahvaltıjı yaptım sımdı dınlenıyorummmm
duygum kılo vermemıssın ama almamıssında cnm bu da cok guzell almamak en onemlısı

bu haftakı kılom:81.600 cnm inş. haftaya daha cok veririm bu hafta 600 gr vermısımm

cezana gelınceee
inşallah bırgun karsılasırsak gamzeme yaglı ballı bır kahvaltı ısmarlama sozu verıyorummm diye yazman yeterlı sekerım
inş. bırgun tanısırız sohbet etme ımkanı buluruz kahvaltımızı yapar kahvelerımızı yudumlarken bolbol eski şişman hallermızı anarızzz:1::1::1::1:

Son düzenleme:
gunaydın canım valla ıstanbulda ısındı tabı kısa kollu gıyecek kadar değil ama ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyor geldı bahar ayları gevsedı gonul yaylarıı:52::52::52::52::52:
sabah erkenden kalktım sporumuda yaptım yuruyuse gıttım 1 saat parkta yurudum gedlım evımı topladım kahvaltıjı yaptım sımdı dınlenıyorummmm
duygum kılo vermemıssın ama almamıssında cnm bu da cok guzell almamak en onemlısı

bu haftakı kılom:81.600 cnm inş. haftaya daha cok veririm bu hafta 600 gr vermısımm

cezana gelınceee
inşallah bırgun karsılasırsak gamzeme yaglı ballı bır kahvaltı ısmarlama sozu verıyorummm diye yazman yeterlı sekerım
inş. bırgun tanısırız sohbet etme ımkanı buluruz kahvaltımızı yapar kahvelerımızı yudumlarken bolbol eski şişman hallermızı anarızzz:1::1::1::1:

KIZ SEN BANAAAA CEZAMI VERİYONN ÖDÜLMÜ SENLE GERÇEK HAYATTA TANIŞMAK ÖDÜL GİBİ VALLAA BİRDE ÜSTÜNE KAHVALTII OOOOOO YEMEDE YANINDA YATTT TABİ SOHBETTE YİYEBİLİRSEKK TEKRAR TEBRİK EDİYORUMM SENİİİİİİİİ CNMM BAŞARININ DEVAMINIDA DİLİYORUMMM :16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

Gamzemi tekrar tebrik ediyorumm veeeeeeeeeeeee

inşallah bir gün karşılaşırak ve bu izmir olursaaa kordondaa sana mükemmel bir kahvaltı sözü veriyorummm eğer istanbulda görüşmek nasip olursa senin istediğin bir yerde istediğin yerde mekan kahvatlı sözü veriyorummmm ve tekrar tebrik ediyorumm:16::54:

Hoşgeldin kuşum iyi haftalar bu hafta herkesde bir dr gitme durumları var hayırlısı olsun...
Vallhi bende evde kısa kollu ile gezerim öyle temizlik yaparım..Boncuktan dolayı kombi her daim epeyce açık bende sıcagı sevmem..
Maşaalh canım sabit kalmayı başarmışsın...
Evet moralim kilo yüzünden bozuk....Geçen hafta hep yemek yeme istediği vardı...Birde hafat sonu mevlütte karşılaştığım insanlar hep zayıflamışsın dediler bende motive oldum yedim
Bir iki gün sonra kendime gelirim..
Sana kolay gelsin canım benim...Öpüyorum..

günaydın kilom aynı regl falan derken 73.7 şimdi çıkıyorum dr gideceğim gelince görüşürüz inşallah

Günaydın canım geçmiş olsun...Sabit kalmış kilon buda güzel...

günaydın canlarım:

hepinizi öpüyorum...

Bu hafta herkes aynı kalmış birtek ben almışım heyo heyooo
Geçmiş olsun canım.
Pazar günüde eğitim hiç çekilmez yaaaaaaaaaaaa ööööööööö
Geçmiş gitmiş işte..

Gamzem ve Ercecin cevabınız için teşekür ederim ama Seyahate gidemeyeceğim..Kızımın dr aradım uzun yolculuga izin vermiyor...Mart Nisan ve Mayıs ayları alerji ayları oldugu için riskli dedi mecbur değilsen çocugu o ortamlara sokma dedi...Hava değişimi vs..Uçakla dahi gitsen izin yokdedi...Yaza istediğin yere git dedi..Mecbursan tebdirleir alırız öyle gidersin bende deidm yok kızıma kıyamam zaten onun için kararsızdım..Kızımıza bırakıp gidemem 1 gün değilki..3 gün hayırlısı olsun..3G ile görüşürüm bende kardeşimle görmüş olurum o şekilde..
Bu yüzdende yiyorummmmmmmmmmmmm gönlümün yarısı gitmek isterken yarısı istemiyor kızım için neyse pazartesi sabahı böyleyim ben çekilmem uzun süre öpüyorum sizlewr.

Son düzenleme:
Back
X