Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ayy canim inanki 2 haftadir bikmi$tim, sadece sirtim çok yagliyd, ve bu yüzden kocaman birkaç sivilce çikti ama nasil agiriyor anlatamam hatta omuzumda çikti bir tane ve kolumu kaldiramiyordum o kadar fenaydi, birde sütyenimin denk geldigi yerler resmen aci çektiriyordu, $u an öyle rahatimki hemen etki gösterdi hihihi
ama beni korkuttun, neyse o zaman sadece sivilce çikinca yaparim :)

en çok iz yapmayan deodorant kullanirim özelliklede vanilya veya hindistan cevizi kokulu olanlardan, parfümlerdense begendiklerim açikcasi çok pahali en sevdigim dior un poison markasi, ama fiyati 200 TL bayiliyorum onaaa bitti ama yine alacagimm :32:

o kokuyada bakmadımm ama adını çok duydumm

jadore ve burbery klasıkk merak ettim bakayım kokularınaa
amaa hpynose sevemedim bir türlü kokusunu çok ağır

dior pur poison ve bulgari2 kullaniyorum.benim kokum kesinlikle pur poison baska hicbirsey onun kadar yakismiyor sanki.chance guzel bencede.jadore da hos.hypnitic poison cok agir geliyor.euphoria var o da hos tasiyana.sondan basladim simdi bi gecmise dalayim:10:

evet canımm yaa kullanamıyorumm 2 gün bozuyorum ve utancımdan yazamıyorumm burayaa

duygucumm eşim banaa parfüm almış adı chanel chance çok hoşuna gitmişş
verirkende diyorkii zayıf olsann sanaa bu parfümüü sıktırmammm
sevinsemmii üzülsemmii anlamadımm
yanii kıskanıyor olupp sıktırmıcakk
kıskandığı içinn sevindimm ama şişkoyumm diye kıskanmıyormusunn dedimm
valla bende anlamadımm canım yaaa

kızlarr bu haftada benn konu başlatayımmm
çok beğendiğinizz yada sıktığınızda adı sorulann parfümünüz varmıı

ben britney spears fantasy kullandığımda sormuşlardı
212 sexy kullanıyorum eşimde chance almışş
birde kızkardeşimm parfümm ismii istiyor benden ne alayım diyorr
chanel no:5 ve tabikiiiii Givenchy Absolutely Irresistible hastasıyım bu kokununn
Duygucum ne güzel kış geride kaldı yaza merhaba diyeceksiniz az kaldı..
Biizm buralarında bahardan farkı yok ama aydınlık açık hava oh beeeee insan şenleniyor...
Hep bahar kalsa..
evet yaaa gökyüzü mas mavi olsunn yeterkiii

kızlar sabahtan beri yemek konusunda harika gidiyorum eskisinden bile güzelll
şuan bir salata yiyorum hem doyurucu hem lezzetli keyifaldımm remen evdeki tüm yeşillikleri elimle böldüm özellikle taze nane çok yakıştı biraz marul evde light beyaz peynir var biraz ondan ufaladımm veeeeee akşama yapmaya planladığım erişteli yeşil mercimek yemeğine kullavcağım haşlanmış yeşilmercimek serptim 2 kaşık kadar birde limın sıktı ütüne kuru kekikserptimm mühteşem olduuuu tavsiye ederimm y.mercimek etle eş değerr vitamin vve lif açısından zengin kalori açısından masummmm

Son düzenleme:
hava çok sıcak bugün piştim valla, yaz geliyor diye de üzüldüm biraz :43: normalde çok severim yaz mevsimini ama daha önce hiç bu kilolarla yaza girmemiştim. neyse artık hazirana kadar inceleyim de mayonun içinde balina gibi gözükmek istemem :1::1:

ay ne iyi olmuş bu parfüm konusunu açmanız. bana da lazımdı. not edicem isimleri.
alien'i duymuştum ben, o güzelmiş.
ben body shop parfümlerinden vanilya olanını kullanıyorum. çok hesaplı. ama değiştirmeyi düşünüyorum paraya kıyıp :1:

kızlar sabahtan beri yemek konusunda harika gidiyorum eskisinden bile güzelll
şuan bir salata yiyorum hem doyurucu hem lezzetli keyifaldımm remen evdeki tüm yeşillikleri elimle böldüm özellikle taze nane çok yakıştı biraz marul evde light beyaz peynir var biraz ondan ufaladımm veeeeee akşama yapmaya planladığım erişteli yeşil mercimek yemeğine kullavcağım haşlanmış yeşilmercimek serptim 2 kaşık kadar birde limın sıktı ütüne kuru kekikserptimm mühteşem olduuuu tavsiye ederimm y.mercimek etle eş değerr vitamin vve lif açısından zengin kalori açısından masummmm

maşallah maşallah :nazar:
bu hafta duraklamaya son verirsin inşallah canımm

kızlarr bu haftada benn konu başlatayımmm
çok beğendiğinizz yada sıktığınızda adı sorulann parfümünüz varmıı

ben britney spears fantasy kullandığımda sormuşlardı
212 sexy kullanıyorum eşimde chance almışş
birde kızkardeşimm parfümm ismii istiyor benden ne alayım diyorr
canım ben klasık ama avonun celebresını cok ama cok sevıyorummm esımde bayılıyor hem yaz hem kıss kullanıslı cok agır değil ama hıssettıryor kendını
212 sexy ve channelde favorılerım bırde caldıon yenı serı cıkarmıs pembe şişedeki tam adını bılmıyorum caldıan pembe şişe kuzenımde vardı bayıldım kokusu tam yaz kokusu superrr
ilahi leyya ya aklına nelerde geliyro senin kız bırak yapma öyle şeyleri alerji yaparsın vücüduna akıllı kız ya

Çok haklısın kuşum....Cilt bu hiçbirşeye benzemez sonra ugraş dur Allah korusun..Gamzem sen tv den ne kadar bilgiler topluyorsun maşallah..

Chance bana kıştan geldi yurtdışından gerçekten hoş kokuyor..
Şuanda kış diye ben jadore kullanıyorum.
Ama hpynose ve burbery klasık olanını begenirim...
Sipariş verdim eşime onlarıda getirtcek..

Hoşgeldin canım maşalalh kilon ne güzelmiş..Darısı başımıza hadi kolay gelsin.

Bende de aynı durum söz konusu be canım ne yapcagımı şaşırdım.Bu hafta frenlemeye başladım kendımı misafirliğie gittikçe ayar kaçıyor..Çok güzle kilo veridm bende herkes şimdi ne kadr kilo vermişsin diyor hep gözemi geliyorumda ayar kaçtı bilemiyorum..

Daha iyileşemedin mi canım sen sigarasız bir hayat nasıl gidiyor maşallah bu arada..
Vallahi ben martın sonunda yapacagım dip bucak temizliği.

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar..Benimde dogum sonra oldu kaşıntılarım ay ne korktum tahlil vs verdim emziiryordumda dr dediki ciddi bir durum yok bebek yagı ile yıkan o kadar ilaç veremem emziriyorsun çok şükür birkaç günde geçip gitmişti..

saol cnm ben severım boyle saglık seylerını dınlemeyı saglık akanllarını ızlemeyı hatta d smart kullananlar bılır tıp hıkayelerının anlatıldıgı bı konal var amelıyat dogum falan o evrelerrrr ohhh bırak benı saatlerce ızleyım bunun dısanda bırde acayıp belgesel hastasıyım ozellıkle balınalar falan dev balıklar cok ılgımı ceker aslında ben tıp ınsanı olmalıymısım ev hanımı değilll:27::27::27:

kızlar şimdi sizlere birsey onerıcem aklımda nacizane bir sey varr malum anneler gunu gelıyor mayısta bunun ıcın kendı topiğimiz içinde bi çekiliş yapalım ve ufak tepek cok maddı kulfet olmayacak işte bi toka yanına bi corap bi penye boyle ufak ufak hediyelerden olusabılen maksat bırbırımızı mutlu etmek ıcın bı cekılıs yapalım dıyorum ben daha once kk yapılan bi çekilişe katılmıstım gercekten zevklı oluyor am bu bı onerı ve cogunluk kabul ederse olsun yada baska fıkırlerınızde olabilir bırde benım tek cekındıgım konu yurt dısı arkadaslarımızda var onlarla heiyelesmek kmargo acısından zor olabilir bu sefer ayrımcılık gıbı anlasılsın ıstemem de benımkı sadece bı onerı gerısı sıze kalmıs eger kabul edlirse bunun ıcın ayrı bır topik acmayı dusunuyorum duyurular kısmına porası kendımızı tanıtma topiğmiz olur sonra devamı gelır ona gore hadı bakalım onerıler gelsınn

parfümlerden konuşulmuş bende avonun tomorrovunu kullanıyorum bana çok yakışıyo eşim kokusuna bayılıyo hatta bazıları adını soruyo ama sölemiyorum tabee
parfüme çok para vermek işime gelmiyo biraz cimriyim o konularda :27::27::27::27::27:
bende bu aralar yaz için değişik bişeyler kullanmayı düşünüyorum hatta buradan parfüm topiklerinden isimlerini aldım beğenirsem bide paraya kıyabilirsem alırım
belki eşime aldırırım sigara bırakma hediyesi
şu an konyada iş gezisinde gelince kutlama yapıcaz bide hediye alıcam sana dedi gelmesini dört gözle bekliyorum:12::12::12::12:

şimdi geldim dr dan 1 aydır aşırı derecede kaşıntım vardı tüm vücudumda bir sürü tahlil verdim kan idrar tiroid karaciğer enzimleri falan hepsine bakılacak sonuç daha çıkmadı daha ergenlik sivilcesi bile hiç görmeyen ben yüzümde garip sivilcelerle dolaşıyorum anlayamadım büyük ihtimalle stresten olduğunu söyledi hemen antidepresan yazıyordiki sakın yazma kullanmam dedim :):)

sonuçlar çıksın bakalım ne olacak aslında korkuyorum biraz kaşıntı pek hayra çıkmaz karaciğerden kaynaklanıyor diye düşünüyorum yada böbrekten....

geçmiş olsun canım
hemen aklına kötüyü getirme kaşıntı sıkılıncada oluyo :34::34::34::34:

geçen hafta benden öncekileri okudum ama kimse kilo yazmadı diye gördüm o yüzden yazmamıştım canın sağolsun yönetici sensin sana özelden mesaj da atamadım çünkü daha mesaj hakkım yok sen de yoktun arada kaynar diye düşündüm dedim ya canın sağolsun

ilahi leyya ya aklına nelerde geliyro senin kız bırak yapma öyle şeyleri alerji yaparsın vücüduna akıllı kız ya

Çok haklısın kuşum....Cilt bu hiçbirşeye benzemez sonra ugraş dur Allah korusun..Gamzem sen tv den ne kadar bilgiler topluyorsun maşallah..

Chance bana kıştan geldi yurtdışından gerçekten hoş kokuyor..
Şuanda kış diye ben jadore kullanıyorum.
Ama hpynose ve burbery klasık olanını begenirim...
Sipariş verdim eşime onlarıda getirtcek..

Hoşgeldin canım maşalalh kilon ne güzelmiş..Darısı başımıza hadi kolay gelsin.

Bende de aynı durum söz konusu be canım ne yapcagımı şaşırdım.Bu hafta frenlemeye başladım kendımı misafirliğie gittikçe ayar kaçıyor..Çok güzle kilo veridm bende herkes şimdi ne kadr kilo vermişsin diyor hep gözemi geliyorumda ayar kaçtı bilemiyorum..

Daha iyileşemedin mi canım sen sigarasız bir hayat nasıl gidiyor maşallah bu arada..
Vallahi ben martın sonunda yapacagım dip bucak temizliği.

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar..Benimde dogum sonra oldu kaşıntılarım ay ne korktum tahlil vs verdim emziiryordumda dr dediki ciddi bir durum yok bebek yagı ile yıkan o kadar ilaç veremem emziriyorsun çok şükür birkaç günde geçip gitmişti..

tam iyileşemedim henüz hiç halim yok sanki :2::2::2:
sigarasız hayat harikaymış civcivim kendime güvenim geldi heeettt bee diyesim geliyo bazen sigara bırakıyorum seni
bazende anlamsız bi sıkıntı içimde kocaman bir boşluk karışık duygular yaşıyorum
eee 15 senelik arkadaşımı terkettim sarsıldım birazcık ama geçicek allahın izniyle
tek düşüncem eşim şantiyeye gidince tek başına kalınca o boşlukta tekrar başlamak allah korusun :50::50::50:

gunaydın canım valla ıstanbulda ısındı tabı kısa kollu gıyecek kadar değil ama ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyor geldı bahar ayları gevsedı gonul yaylarıı:52::52::52::52::52:
sabah erkenden kalktım sporumuda yaptım yuruyuse gıttım 1 saat parkta yurudum gedlım evımı topladım kahvaltıjı yaptım sımdı dınlenıyorummmm
duygum kılo vermemıssın ama almamıssında cnm bu da cok guzell almamak en onemlısı

bu haftakı kılom:81.600 cnm inş. haftaya daha cok veririm bu hafta 600 gr vermısımm

cezana gelınceee
inşallah bırgun karsılasırsak gamzeme yaglı ballı bır kahvaltı ısmarlama sozu verıyorummm diye yazman yeterlı sekerım
inş. bırgun tanısırız sohbet etme ımkanı buluruz kahvaltımızı yapar kahvelerımızı yudumlarken bolbol eski şişman hallermızı anarızzz:1::1::1::1:

tebrikler kuşum sen kazanmışsın :46:

kızlar bir çok alıntı yapmıştım ama hepsi gitti aklımda kalanları yazayım bari

duygucum kilo verememişsin inş. bu hafta telafi edersin

gamzem sen kazanmışsın bu hafta tebrikler canım cezanda ayrıca güzel

civcivim inanamadım yediklerine kız o kadar yedinmi gerçekten ama olsun ilk defa gördüm sende böyle bu hafta acısını çıkarırsın

ercecim elbisene ne tepki verdiler onu merak ettim verdikleri tepkiler seni mutlu ettimi ayrıca sigara olayı içinde çok seviniyorum senin adına canım

leyya aman ha sakın bir daha yapma tatlım o deterjanlar eller için bile ne kadar tehlikeli ellerin derisi daha dayanıklı olmasına rağmen cildini mahfeder canım ya

kızlar ya leslie express 3 mil yaptım. kan ter içinde bıraktı beni çok yoruldum. spor yapmak lazım da her gün bu kadar vaktimi ayıramam ben buna yorgunluk da cabası. sonrasında ders çalışamıyorum.. haftada 3-4 kez yapsam yeterli olur mu acaba?

gelelim bana sabah erkenden camları sildim tülleri falan yıkadım baya bi temizlik yaptım arada gelir bildirim yaparım diyodum ama fırsatım olmadı öğleden sonrada gezmeye gittim

duygucum bende veremeyenlerdenim canım ama regl oldum onun şişkinliği vardır almış olarak çıkmadığım için sevindim bile
bu hafta ne oldu bize ya bahar havası yaramadı galiba :37:

kızlar ya leslie express 3 mil yaptım. kan ter içinde bıraktı beni çok yoruldum. spor yapmak lazım da her gün bu kadar vaktimi ayıramam ben buna yorgunluk da cabası. sonrasında ders çalışamıyorum.. haftada 3-4 kez yapsam yeterli olur mu acaba?

canım hergün yapmak doğru değil zaten haftada 3-4 yeterli :34:

kızlar bir çok alıntı yapmıştım ama hepsi gitti aklımda kalanları yazayım bari

duygucum kilo verememişsin inş. bu hafta telafi edersin

gamzem sen kazanmışsın bu hafta tebrikler canım cezanda ayrıca güzel

civcivim inanamadım yediklerine kız o kadar yedinmi gerçekten ama olsun ilk defa gördüm sende böyle bu hafta acısını çıkarırsın

ercecim elbisene ne tepki verdiler onu merak ettim verdikleri tepkiler seni mutlu ettimi ayrıca sigara olayı içinde çok seviniyorum senin adına canım

leyya aman ha sakın bir daha yapma tatlım o deterjanlar eller için bile ne kadar tehlikeli ellerin derisi daha dayanıklı olmasına rağmen cildini mahfeder canım ya

kuzenler elbiseme bayıldılar
ee bide beni ilk defa elbiseli gördükleri için heralde çok değişik gelmişim çok beğendiler hatta bundan sonra ki aylık yemeklerimizde hep bu tarz görmek istiyolarmış :1::1:
sigara için de çok teşekkür ederim canım buradaki arkadaşlar da çevremdeki herkeste o kadar mutlu olduki sigarayı bıraktığım için
bugün tam bir haftadır tek nefes çekmedim 15 senedir ilk defa allahın izniyle kurtuluyorum bu illetten

Back
X