- Konu Sahibi Betul_20162010
- #8.181
Vallahi ne desen haklısın boynum kıldan ince..
Off dün dışarda bişey bakmadım aklım hep almaktaydı dedim 1.ay daha müsadece ediyorum kendime zayıflardam o zaman alırım diye..
Ama ben giden bu mart ayına çok üzülüyorum koskoca ay aynı yerdeyim...:14:
Sende hele hiç kıpırtı yok canımcım azıcık dikkat ya havalar açıldı herkesi şaşırttt aaa kontes kilo vermiş seslerini duymak hoş olmazmı?[/I]
KONTESİMM SENDE ELMA DİYETİ YAP CİVCİVİMLE YAPIYOZZ ŞİMDİLİK GÜZLEGİDYORR 2 ELMA YEDİM 2 GRİSİNİ BİRDE GÜZEL BİR KAHVALTI YAPTIMM YULAF EZMELİ 1 BARDAK YEŞİL ÇAY İÇTİMM ŞİMDİ NESCAFE İÇCEĞİM SÜTSÜZ ŞEKERSİZZHA BİRAZ MİDEM KAZINIYOR AMA İDARE ETMEM LAZIM BU HAFTA TARTI OYNUCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BAŞKA YOLU YOK
Duyguuu ben ne yaptım yaaaaaa
Fren yok bu aralar..
Yemeyeceğim dedikçe çekiyor beni...
Yarın saçlarımı sarı yapacağım motive olur bana canlanırım belki...[/QUOTE]
geldım kızlar yaaa havlar guzellestı yaa sabah yuruyuse gıdıyorum gelınce evı topla bulasık yemek ev sıl supur oğle oluyoroğlanı parka gotur gel kalan ıslerı yapp vakıt bulup giremiyorum valla hepinizi ozledim bendee
mama falan yemıyorum kızzlar dıkkat edıyorummmm sizler nasılsınız bakalımmmm
gecmıs olsun bebmmm
iyiyim datlum sen nıslın evet kılo bıldırımı yapmaya gelmıstım pc dondu sonra actım kapadım buraya gırmekle ugrasmıyım faceden gruptan bıldrım yaptım sen nasılsın kestanesekerım ozledım hepinızı havalar ısındı ya yuryuse gıtgel oglanıparka gotur ısyapmak yemek bulsasık ev sılsupur gıremez oldum artık
ben geldım gene kımseler yok yahuuuuuu
kız ben burdayım yaa şu elma diyetini anlat hele,,bide iştah kesici bişeyler keşfediyom az sonra yazacammm..