• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

herkes burdayken ben yokum ama. Akşam olunca topluca okuyorum napayım:((

kilo bildirimi: 60.3

ya kendime kızıyorum. bakıyorum bazı arkadaşlar 10 kilo filan vermiş benim vereceğim kilo topu topu 5 kilo ama yok hep aynı. vücudum ısrarla 60 olmak istiyor resmen benimle inatlaşıyor. 2 hafta diyet yapıyorum verdiğim 1 kilo ya var ya yok. 3 gün normal yiyorum bakmışım yine 60 görünmüş tartıda. belki de hiç bozmadan uzun soluklu bi diyet bana göredir. neyse bu gün yediklerim:

2 dilim ekmek çeşitli kahvaltılıklarla

öğle
1 kepçe çorba
3 kaşık makarna

ara
1 bardak süt

ara
elma

akşam
5 kaşık kısır
1 tane biber dolması

yine yazarken farkettim karbonhidrat yemişim bütün gün

merhabalar sabah biraz geç kalktım yarın misafirim var deli gibi temizlik yaptım camları sildim kilo bildirimi bu saate kaldı ve ne yazıkki kilo veremedim bu hafta

slm güzel arkadaşlarım dünü okumadımmm bugün eşime tatil işçi bayramı nedeniyleeee bizde yazlık bakmay gitcezzzz sezonluk bugün buralarda yokummm az önce tartıldımm 67-9 tam görür gibi oldum tak 68,1 yaptııı neyseyaklaştımmm kızlarrr dün çok dikkat ettim sırf yoğurt yedim diye bilirimm

açkarnına elma sirkesi eşliğinde su
aç karnına sütsüz şekersiz nescafe
kahvaltı: yeşilllik domates salatalık ligt peynir eşliğinde bir küçük dilim çavdar ekmeği
öğle : göbeksalatalı kekik naneli salatalık rendeli elma sirkesi eklediğim yoğurt
ara: bir etimek bir üçgen ligt peynir
ara sütsüz şekersiz nescafe
akşam göbek salatası salatalık rendesi baharat pul biberli yoğurt
yeşil çay
ara: kral tv müzik ödüllerni izledimm anladımmki ne kadar geç yatıyorsam o kadarr atıştırıyorum birde şunu çözdüm benİM açlıkla sorunum yok karnım taş gibi olmasına rahmen akşam atıştırma gibi sorunum varr neysee akşam 12 de yattımm açık mutfak malumm gittim geldimm eti form yedimm oda olmasa nAPARDIMM bir araa kekik ve nane eklediğim yoğurt yedimmm
1.5 su içtimmm

benden bu kadar arkadaşlar hayırlı günlerrr :16:

günaydın güzelleeer :16: hemen kilo bildirimi yapıp geçmişi okuyacağım.

kilo bildirimi : 63.6

bu hafta çok yemiştim, ama ayran detoksu yaptım 1 gün. bu sayede kilo almamış oldum. yine de 62 leri görmek isterdim. biraz üzüldüm açıkçası :(

günaydın güzelleeer :16: hemen kilo bildirimi yapıp geçmişi okuyacağım.

kilo bildirimi : 63.6

bu hafta çok yemiştim, ama ayran detoksu yaptım 1 gün. bu sayede kilo almamış oldum. yine de 62 leri görmek isterdim. biraz üzüldüm açıkçası :(

süpersin canim, diyete ba$layali kaç kilo vermi$ oldun?

benim i$tahim acaip açik ya, adetime 4 gün var sanirim ondan, birde kilom takildi kaldi hani bir kilo aldim ya o gitmiyor bir türlü

selam kizlar
kizim uyurken hemen yaziyim dedim,dünden beri atesleniyo sanirim dis cikarticaz,zor bi gece gecirdik:14: dua edin bize,dün sabaha kadar wc ye ciktim sanirim bütün ödemimi attim,bugün reglin 2.günü ,dün cok su ictim,yine 78 cikiyorum tardida,neyse benden bu kadar,giremezsem merak etmeyin,kizimla ugrasiyorum cok miz miz oldu,hepiniz allaha emanet olun:16:

süpersin canim, diyete ba$layali kaç kilo vermi$ oldun?

benim i$tahim acaip açik ya, adetime 4 gün var sanirim ondan, birde kilom takildi kaldi hani bir kilo aldim ya o gitmiyor bir türlü

teşekkür ederim canım :16: 68.2 oldum en fazla, 4 kg 600 gr vermişim yani. ama hala çok şişkoyum ya alışverişe çıktım hiçbir şey almadan döndüm yine :( off off

canım ilacını kullanıyor musun? ona rağmen mi açık iştahın?

teşekkür ederim canım :16: 68.2 oldum en fazla, 4 kg 600 gr vermişim yani. ama hala çok şişkoyum ya alışverişe çıktım hiçbir şey almadan döndüm yine :( off off

canım ilacını kullanıyor musun? ona rağmen mi açık iştahın?

süper canim vallahi yaza incecik gideceksin böyle devam edersen, bence hiçte $i$ko degilsin :) bende ali$veri$te hiçbir$ey almadan çikiyorum

ilaci hergün kullanmak istemiyordum ama baktim olacak gibi degil, okulum bu hafta tatil evde oturdukca yiyesim geliyor ak$ama dogru iki tane içtim öyle tam i$tahi kapatmiyor ama bayagi azaltiyor ama geçici bir süre tabiki, günde en fazla 4 tane alinacakmi$ ama ben 2 yi geçmedim ama yarin daha dikkatli olup içecegim, birde mesela tatli krizi tuttugunda içince hiçbir i$e yaramiyor çünkü yuttuktan 30dk sonra etkisi oluyor yaziyor üzerinde, ama bunada $ükür artik ihmal etmeden kullanacagim :))
birde adet öncesi her zaman i$tah patlamasi ya$iyorum malesef adetime 3-4 gün kaldi çabuk gelsin diye dua ediyorum resmen :27:

Günaydınlar herkese,

Ben bu hafta bildirim yapamayacağım...Bol bol yedim içtim.Bugün iş başı yaptım zaten topiğe ugrayamadım...

Duygucum deprem olmuş nasılsınız ses ver tatlım merak ettim...

Ben farkettim işteyken ve kendi evindeyken çok düzenliyim yemek içmek konusunda ev dışında misafirlikte felan sapıtıyorum...Hafta sonu annemlerde cips yedim çekirdek yedim tuzlu dün valdemlerde pilav nohut kuruyemiş yedim kola içtim hatta baklava bile yedim gece geç saatte sonra eve geldik..Aaa arkadaşlarda pasta vs ....Neden böyle anlamadım şu 4 günde tatildim ama ne su ne yeşilçay içmedim...Hafta sonu açık büfe kahvaltı yapmaya gittik tabi ben dururmuyum hamur işleri vs hepsinden yedim..Havalar güzel eşim evde durmuyor o yüzden diyeti yapmak zorlaşıyor..Çokmu nazara geldim ya nasıl eskiye döneceğim...Çok çabukmu kilo verdim herkes nasıl verdin diyor benı gördükçe..80 ile başladım şuanda 64 olsam 3 ayda.....İsteyince oluyor...C.tesi çıkmıycam evdeyiz dedim herşeyi haşladım ayran çorbası yapacakdım durmadık evde çıktık öylece kaldı...Bu hafta sonu kızımın dogum günü....

Biliyorum sıkıyorum sizleri ama ben neden böyle davranıyorum anlamıyorum böyle giderse geri alacagım verdikleirmi :)))))))))))

Ne olur yardım edin nasıl toparlayacagım vaziyeti

haberlerde duydum izmirde deprem olmu$, DUYFER hissettinizmi? nasilsiniz korktunuzmu?
hadi yA DEPREMMİ OLNMUŞŞŞ HİÇ FARK ETMEDİMM ))) KAÇ ŞİDDETİNDE OLMUŞŞ
evet leyyacım bende tamm duyguyu merak edip geldimmm
şimdii sabah haberlerde gördümmm
BEN İYİYİMMM ÇOKŞÜKÜR ZATEN HİSSETMEDİMMM
Günaydınlar herkese,

Ben bu hafta bildirim yapamayacağım...Bol bol yedim içtim.Bugün iş başı yaptım zaten topiğe ugrayamadım...

Duygucum deprem olmuş nasılsınız ses ver tatlım merak ettim...
SESSSSSSSSSSSSSSSSSSS :)))) VALAL AZ ÖNCEDE YAZDIĞIM GİBİ HİSSETMEDİM ÇOK ENTERESAN

Annem şunu diyor evinde otur oturmalara - dışarılara sık çıkma iyide kış değilki ya evde durulmuyor...Hemde kızımın dogum günü diye alışveriş vs işlerimiz vardı hep dışarda olmak zorundaydık..

Slm kızlar günaydınnnnnnnn dünün yorgunluğu üzerimde hala daha siz diyince deprem kandillinin resmi sayfasına baktım izmirde dünden berti 30 dan fazla deprem olmuş şok oldummm, allah sonumuzu hayır getirsinnnn korktumm az sonra çıkcam dışarı kızlar affedin dğüne 9 gün kaldı oğluma kıyafet bakmaya gidiyorumm bugün kendime ayakkabı bakcamm inş bulurum .. Herkez iyidir inşallahhhh hepimiz allaha emanet olalım inşallahhh

sarıcivcivim noldu sana yaa nazar mı değdi yoruldun mu diyetten kilo vermek çok zor ama almak çok basitt noluurr dikkat et kendineee

Back
X