• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bu arada ben kilo bildirimi yapmadim zamanim olmadi temizlik yaptim

geçen hafta 68.2
bu hafta 68.1

bunada $ükür çünkü hafta boyu hep 68.6 kiloydum, ne kadar büyük adaletsizlik yaa vermek için o kadar çabala ama almaya gelince tek gün yetiyor hatta yarim günde bile 2 hafta verdigini alabiliyorum :19:
hadi gayrett 67 görmek üzeresin dün bende 68,1 düm

.................kılom:78.800
gamzemm nasılsınn tatlımmmm kg verme işi son gaz devamediyor maşallahhhhhhhh
herkes burdayken ben yokum ama. Akşam olunca topluca okuyorum napayım:((

kilo bildirimi: 60.3

ya kendime kızıyorum. Bakıyorum bazı arkadaşlar 10 kilo filan vermiş benim vereceğim kilo topu topu 5 kilo ama yok hep aynı. Vücudum ısrarla 60 olmak istiyor resmen benimle inatlaşıyor. 2 hafta diyet yapıyorum verdiğim 1 kilo ya var ya yok. 3 gün normal yiyorum bakmışım yine 60 görünmüş tartıda. Belki de hiç bozmadan uzun soluklu bi diyet bana göredir. Neyse bu gün yediklerim:

2 dilim ekmek çeşitli kahvaltılıklarla

öğle
1 kepçe çorba
3 kaşık makarna

ara
1 bardak süt

ara
elma

akşam
5 kaşık kısır
1 tane biber dolması

yine yazarken farkettim karbonhidrat yemişim bütün gün
aslında günlük ajandana yazcan ki hemen müdahale etcen yazarken görcen diğer öğünle dengelersinnn iş işten geçmezz cnmm
merhabalar sabah biraz geç kalktım yarın misafirim var deli gibi temizlik yaptım camları sildim kilo bildirimi bu saate kaldı ve ne yazıkki kilo veremedim bu hafta
olsun cnmmm kg korumanda başarıı alma yeterkii
günaydın güzelleeer :16: Hemen kilo bildirimi yapıp geçmişi okuyacağım.

Kilo bildirimi : 63.6

bu hafta çok yemiştim, ama ayran detoksu yaptım 1 gün. Bu sayede kilo almamış oldum. Yine de 62 leri görmek isterdim. Biraz üzüldüm açıkçası :(
üzülme son gnlerde güzle kg veriyonnn maşallahhh ayran detoksu işe yaramış ne güzel nasıl rahat geçtimi günün ayran detoksuylaaa
selam kizlar
kizim uyurken hemen yaziyim dedim,dünden beri atesleniyo sanirim dis cikarticaz,zor bi gece gecirdik:14: Dua edin bize,dün sabaha kadar wc ye ciktim sanirim bütün ödemimi attim,bugün reglin 2.günü ,dün cok su ictim,yine 78 cikiyorum tardida,neyse benden bu kadar,giremezsem merak etmeyin,kizimla ugrasiyorum cok miz miz oldu,hepiniz allaha emanet olun:16:
ahh ben ne çektim o dişlerden ilk diş bizdede ateş yaptıııı astaneye gittikk baya zor çıktı sonrakiler de mızmızdı ama ateş çıkmadıı birde köpek dişi zorladı bizi yaza denk geldi birde neyseki son 4 diş kaldıı bu aralar salyası çok akıyor galiba gelcek dişler aman gelsin bitsin bir an önceee kızına allah şifa versinnn böyle temiz bir mendili muzlu suyu daldır dişlernie masaj yap annesi raatlarrr elinee sağlam birşey verr kemirsin en iyisi havuç em suyunu emerrr öp onu benim içinnnn geçmiş olsunn
ben farkettim işteyken ve kendi evindeyken çok düzenliyim yemek içmek konusunda ev dışında misafirlikte felan sapıtıyorum...hafta sonu annemlerde cips yedim çekirdek yedim tuzlu dün valdemlerde pilav nohut kuruyemiş yedim kola içtim hatta baklava bile yedim gece geç saatte sonra eve geldik..aaa arkadaşlarda pasta vs ....neden böyle anlamadım şu 4 günde tatildim ama ne su ne yeşilçay içmedim...hafta sonu açık büfe kahvaltı yapmaya gittik tabi ben dururmuyum hamur işleri vs hepsinden yedim..havalar güzel eşim evde durmuyor o yüzden diyeti yapmak zorlaşıyor..çokmu nazara geldim ya nasıl eskiye döneceğim...çok çabukmu kilo verdim herkes nasıl verdin diyor benı gördükçe..80 ile başladım şuanda 64 olsam 3 ayda.....isteyince oluyor...c.tesi çıkmıycam evdeyiz dedim herşeyi haşladım ayran çorbası yapacakdım durmadık evde çıktık öylece kaldı...bu hafta sonu kızımın dogum günü....

Biliyorum sıkıyorum sizleri ama ben neden böyle davranıyorum anlamıyorum böyle giderse geri alacagım verdikleirmi :)))))))))))

ne olur yardım edin nasıl toparlayacagım vaziyeti
anam sana ne olmuş civcivimmm nazarlara gözemi geldinn kızzz aman aa o kadar emek verdinnn madem veremiyon almaaa tatlım kgg ne zorluklarla verdin kgg aslında biraz sporyapsan vicdan zabı çektiğinde gündee porla dengelersin yada ertesi gün detoks yapp bak ben kaç gündür elma sirkesine dadandımm sabaları ılık suyla içiyorum midemi bulandırıyor ama işe yardıığnı düşünüyorum yoğurt çokyiyprum içibne elma sirkesi ve göbek salata ve salatalık rendeliyorum çok lezzetli oluyorr hme tok tutuyorr ağ şu çekirdek özlemim ama yersem bırakmam o yüzden almıyorum bile neysr inş toparlanırsınnn
duygucum allaha emanet olun hissetmemene sevindimm

allah kolaylık versin alışverişte
çok tşk ler tatlım yaaaa çok naziksinn

hadi, canlarrrr appas yolcu hazırlanayımmmm öptüm hhepiniziiiiiiiii

Ben farkettim işteyken ve kendi evindeyken çok düzenliyim yemek içmek konusunda ev dışında misafirlikte felan sapıtıyorum...Hafta sonu annemlerde cips yedim çekirdek yedim tuzlu dün valdemlerde pilav nohut kuruyemiş yedim kola içtim hatta baklava bile yedim gece geç saatte sonra eve geldik..Aaa arkadaşlarda pasta vs ....Neden böyle anlamadım şu 4 günde tatildim ama ne su ne yeşilçay içmedim...Hafta sonu açık büfe kahvaltı yapmaya gittik tabi ben dururmuyum hamur işleri vs hepsinden yedim..Havalar güzel eşim evde durmuyor o yüzden diyeti yapmak zorlaşıyor..Çokmu nazara geldim ya nasıl eskiye döneceğim...Çok çabukmu kilo verdim herkes nasıl verdin diyor benı gördükçe..80 ile başladım şuanda 64 olsam 3 ayda.....İsteyince oluyor...C.tesi çıkmıycam evdeyiz dedim herşeyi haşladım ayran çorbası yapacakdım durmadık evde çıktık öylece kaldı...Bu hafta sonu kızımın dogum günü....

Biliyorum sıkıyorum sizleri ama ben neden böyle davranıyorum anlamıyorum böyle giderse geri alacagım verdikleirmi :)))))))))))

Ne olur yardım edin nasıl toparlayacagım vaziyeti

Ya canımm senii çok iyii anlıyorumm hergünn yemiyeceğiim desende insan kendinii tutamıyor,bende hergün yarın dedikçe buzamana geldimmm
ne görsem dayanamazdımm mutlaka yerdim,
kendine bir günn ver o gün geldiğinde kesin başlıyorumm deee canımm

Slm kızlar günaydınnnnnnnn dünün yorgunluğu üzerimde hala daha siz diyince deprem kandillinin resmi sayfasına baktım izmirde dünden berti 30 dan fazla deprem olmuş şok oldummm, allah sonumuzu hayır getirsinnnn korktumm az sonra çıkcam dışarı kızlar affedin dğüne 9 gün kaldı oğluma kıyafet bakmaya gidiyorumm bugün kendime ayakkabı bakcamm inş bulurum .. Herkez iyidir inşallahhhh hepimiz allaha emanet olalım inşallahhh

hissetmediğin çok iyi olmuşş
bak sonra resim istiyoruzzz

süper canim vallahi yaza incecik gideceksin böyle devam edersen, bence hiçte $i$ko degilsin :) bende ali$veri$te hiçbir$ey almadan çikiyorum

ilaci hergün kullanmak istemiyordum ama baktim olacak gibi degil, okulum bu hafta tatil evde oturdukca yiyesim geliyor ak$ama dogru iki tane içtim öyle tam i$tahi kapatmiyor ama bayagi azaltiyor ama geçici bir süre tabiki, günde en fazla 4 tane alinacakmi$ ama ben 2 yi geçmedim ama yarin daha dikkatli olup içecegim, birde mesela tatli krizi tuttugunda içince hiçbir i$e yaramiyor çünkü yuttuktan 30dk sonra etkisi oluyor yaziyor üzerinde, ama bunada $ükür artik ihmal etmeden kullanacagim :))
birde adet öncesi her zaman i$tah patlamasi ya$iyorum malesef adetime 3-4 gün kaldi çabuk gelsin diye dua ediyorum resmen :27:

doğal bir şey ama canım adet öncesi hepimiz böyleyiz. en küçük hasarla atlatırsın inşallah. şey yap o zaman sabah hafif bir kahvaltı sonrası iç bir de akşam yemeğine doğru içersin.

üzülme son gnlerde güzle kg veriyonnn maşallahhh ayran detoksu işe yaramış ne güzel nasıl rahat geçtimi günün ayran detoksuylaaa

sağol canım ayran detoksu yaptığım gün iyi geçiyor zorlanmıyorum ama ertesi günü normal zamankinden daha çok yiyorum :S bu psikolojiden kurtulmam lazım. onun dışında ayran diyeti gerçekten güzel, işe yarıyor. senin sayende öğrendim tatlım teşekkür ederim tekrardaan :16:

selam kızlaaar. ya şöyle bir planım var bilmiyorum nasıl karşılarsınız, birazcık sağlıksız gibi. ben pazar günü maça gideceğim, o zamana kadar biraz incelmek istiyorum. perşembe-cuma- cumartesi bu üç gün boyunca sadece sıvı gıdalarla besleneceğim. sıvı gıda dediğim ne oluyor? çorba tabii ki ve ayran. katı hiçbir şey ağzıma sürmeyeceğim. umarım işe yarar ve kilo verebilirim. kararlıyım ama uygulayacağım bunu

eşim şantiyeye gitti kızlar 3 gün oldu can sıkısıntan ne bulursam yiyorum :43::43:
gurbetten nefret ediyorum yaz gelsin istemiyorum bu depresif hallerim bi kaç güne geçer inşallah :43::43::43:
akşamları bir satten fazla tempolu yürüyorum rahat uyumama yardımcı oluyo

kızzlar üzgünüm ama artık pek uğrayamıyorum bu aralar çok yoğunum gelen giden inanın yemek yemeyi unutuyorum sonrada saçma sapan şeyler yiyorum günlük en az bir saat yürüyorum bu 2 saatde çıkabiliyor

ama pek aktif olamıyorum duygucum canım eğer sorun oluyorsa beni listeden çıkarablirsin canım kilo verme işini hala bırakmış değilim burayada uğrayamıyorum ama geldikçe yazacağım haftada bir olur iki olur ama dediğim gibi aktif olmamam problem olursa listeden çıkarabilirsiniz

günaydın arkadaşlarımmm

nerelerdsn ya yaz geldi kimse yokkk

geçen sene giyemediğim gömlekle pantolonu giydimmm Yuppiiiyyyy

kızzlar üzgünüm ama artık pek uğrayamıyorum bu aralar çok yoğunum gelen giden inanın yemek yemeyi unutuyorum sonrada saçma sapan şeyler yiyorum günlük en az bir saat yürüyorum bu 2 saatde çıkabiliyor

ama pek aktif olamıyorum duygucum canım eğer sorun oluyorsa beni listeden çıkarablirsin canım kilo verme işini hala bırakmış değilim burayada uğrayamıyorum ama geldikçe yazacağım haftada bir olur iki olur ama dediğim gibi aktif olmamam problem olursa listeden çıkarabilirsiniz

aaa aşk olsunnnnn olurmu öyle şey hepimizi işi gücü oluyor mesela ben yazın yazlıkta olcam eskisi gibi giremem az girerim ama biliyorum ki son baharda tekrar toplancaz bu topik bizim topiimiz tatlımmm kendin istersen çıkarsınnn ama ben istemem çıkmanı

günaydın arkadaşlarımmm

nerelerdsn ya yaz geldi kimse yokkk

geçen sene giyemediğim gömlekle pantolonu giydimmm Yuppiiiyyyy
ne güzell bendee hamile kalmadan önceki giysilermi giyiorumm

kızlarrrrrrrrr
kendinize gelin
tamam herkesin bir bahanesi var ama,kimse topiği ihmal etmesin etsede telafi etsinnn

yani kontes uğramıyo diye su koyuverdinizz.ben söyliyimm popoları büyütüp geri gelmeyinnn...........

ya benn gerçekten zor günler geçirdim ve geçiriyorumm...ama savaşıyorum her türlü olumsuzlukla ailecek zor bir dönemden geçiyoruz

ve ben işimi çok az ihmal ettim,her gün ofise uğradım az veya çok...sizlerede en azından haftalık kilomu mutlaka bildirdimm,

bir kaç kerede giridm selam kelam verip çıktımm...kimsenin benden fazla mazereti yoktur sanırımm...

sosyal aktivitemiz olan bu topiği kimsesiz bırakmayalım diyorum...

hele,fesleğenim sen sen demirbaşlardansın bel kemiği istikrarlısın
ercem,krizantemim,karabiber ,leylaaa,sarı cücükk,zsa,poti,gamzemm,perspontecikk,ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlarr

kendinize gelin bakın kalaylarr geliyorr..haberiniz olsunn...
duygu sende boşladın asıl kalay sana,tamam alındın bize hayırlı olsun oturmasına gelmedik diyee
kekleri börekleri yapıp kapına dayanırız yakındır...
ama ben yapamam hazır alırım...:)))))))

Ben farkettim işteyken ve kendi evindeyken çok düzenliyim yemek içmek konusunda ev dışında misafirlikte felan sapıtıyorum...Hafta sonu annemlerde cips yedim çekirdek yedim tuzlu dün valdemlerde pilav nohut kuruyemiş yedim kola içtim hatta baklava bile yedim gece geç saatte sonra eve geldik..Aaa arkadaşlarda pasta vs ....Neden böyle anlamadım şu 4 günde tatildim ama ne su ne yeşilçay içmedim...Hafta sonu açık büfe kahvaltı yapmaya gittik tabi ben dururmuyum hamur işleri vs hepsinden yedim..Havalar güzel eşim evde durmuyor o yüzden diyeti yapmak zorlaşıyor..Çokmu nazara geldim ya nasıl eskiye döneceğim...Çok çabukmu kilo verdim herkes nasıl verdin diyor benı gördükçe..80 ile başladım şuanda 64 olsam 3 ayda.....İsteyince oluyor...C.tesi çıkmıycam evdeyiz dedim herşeyi haşladım ayran çorbası yapacakdım durmadık evde çıktık öylece kaldı...Bu hafta sonu kızımın dogum günü....

Ne olur yardım edin nasıl toparlayacagım vaziyeti

şöyle diyim aynada poponu ve göbeğini görünce aklın başına gelir gamsız cücük seni..:47::47:.

ama itiraf ediyim bende dışarda azıtıyorum..

evde ve işte çok iyi dikkat ediyorum...

bilgisayar kursuna başladım arkadaşlar
herşeyi kızıma yaptırmak artık zoruma gitmeye başlamıştı en azından bana yetecek kadar bilgisayar kullanmayı öğrenmem lazım artık devire ayak uydurmak lazım

burnum gözlerim akıyo hapşırmaktan bitap oldum bahar alerjim çok zorluyo bu sene beni

yarın çok rahatsız olmazsam alışverişe gidicem bakalım kaç beden pantolonlara sığcam bu sene evdekileri daraltıp giymiştim artık yeni bişeyler almanın vaktidir
lcw da indirim varmış bugün kurs arkadaşım pantolon almış 19 90 a bol kesim hoşuma gitti
geçmişi okuyayım bakalım neler kaynatmışsınız

aaayy bacım hayırlı olsunn kursun...

pantolon bende alacağımm.ama bu ara çok yiyorumm allah sonumu hayretsin....

kızlarrrrrrrrr
kendinize gelin
tamam herkesin bir bahanesi var ama,kimse topiği ihmal etmesin etsede telafi etsinnn

yani kontes uğramıyo diye su koyuverdinizz.ben söyliyimm popoları büyütüp geri gelmeyinnn...........

ya benn gerçekten zor günler geçirdim ve geçiriyorumm...ama savaşıyorum her türlü olumsuzlukla ailecek zor bir dönemden geçiyoruz

ve ben işimi çok az ihmal ettim,her gün ofise uğradım az veya çok...sizlerede en azından haftalık kilomu mutlaka bildirdimm,

bir kaç kerede giridm selam kelam verip çıktımm...kimsenin benden fazla mazereti yoktur sanırımm...

sosyal aktivitemiz olan bu topiği kimsesiz bırakmayalım diyorum...

hele,fesleğenim sen sen demirbaşlardansın bel kemiği istikrarlısın
ercem,krizantemim,karabiber ,leylaaa,sarı cücükk,zsa,poti,gamzemm,perspontecikk,ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlarr

kendinize gelin bakın kalaylarr geliyorr..haberiniz olsunn...
duygu sende boşladın asıl kalay sana,tamam alındın bize hayırlı olsun oturmasına gelmedik diyee
kekleri börekleri yapıp kapına dayanırız yakındır...
ama ben yapamam hazır alırım...:)))))))

canım kontesim sana katılıyorummm kimse yokkk paylaşım yok öksüz kaldık yaa

dünkü listemm

sabah: 1simit,1 üçgen peynir

öğlen:taze fasulye,salata,cacık,2 dilim kepek ekmeği

ara:1 portakal

akşam:semizotu yemeği,bir kase erişte çorbası,1 dilim ekmek,yoğurt.

2lt.su,6 bardak çay+1 türk kahvesi+4 minik lokumm

ay bu arada konyadan bize bir yoğurt geldi canınız çekmesin yok abi böyle bişeyy

yanıksı tadı var anam dondurmamı kaymakmı muhteşem bişey

valla hayatımda böyle yoğurt yemedim resmen keyfini çıkarıyorum...

kontes gelmiş forum şenlenmişş :16: kızlar iki gündür çok hastayım çok yorgun hissediyorum kendimi :( ay ne oldu bana bilmiyorum sınavlar da kapıda toparlanmam lazım bir an önce.

dün yediklerimi duysanız beni topicten atarsınız :18::18: 1 paket cips yaklaşık 100 grdı, 100 gr da çikolata yedim. milkanın bonibonlusu :16::16: neyseki bugün hiç iştahım yok

Back
X