ya canim kafaya bir$eyimi takiyorsun acaba? veya adet döneminemi yakla$tin? off ne olacak bizim halimiz yaa
aklima geldi canim belkide bünyen diyetten bikmi$tir biraz ara versen? kendi kendine "diyeti bioraktim" desen? benim bir arkada$im var 2 ayda 13 kilo verdi ama 90 kiloya yakindi hiç tatli flan yemedi, sonra bünyesi diyete ali$masin ve kendini her$eyden mahrum hissetmesin diye 1 ay ara verdi ve yine eskisi gibi sürekli abur cubura ba$ladi bende $a$irdim aaa diyeti biraktinmi dedim, oda yok böyle yapiyorum 1 ay sonra tekrar eskisi gibi hizli verecegim dedi, sordum peki tekrar kilo aldinmi diye oda dediki sadece 3 kilosunu geri almi$ bir yerde okumu$ki 5 kilo almak normalmi$ bu diyete ara verdiginde
demek istedigi yani 2 ayda 13 kilo verdi, 1 ayda 3 kilo aldi --->10 kilo kâri var
tekrar 2 ay diyet yapacak ve yine 13 kilo verip 1 ay mola yapacak
sende bayagi verdi 1 ay degilde 1-2 hafta ben diyette degilim desen acaba ataklarin çogalirmi yoksa arkada$im gibi azmi kilo alirsin?
evet canim neyin kötü geldigini buldum, aslinda $imdi anladim, diyet ba$ari öykülerini yazanlarin yaptiginin çogunu yaptim ama onlardan az verdim diye psikolojikmen "ne yapsamda veremiyorum" diyorum kendime ve kendimi yemeye veriyorum ama artik okumicam, in$allah kendi yazdigim ba$ari öykümü okurum en kisa zamanda
bende 1 kalip keki yiyebilirim olani o kadardi zaten annemlerde yedi yoksa bitirirdim kesin, he birde dilimler öyle ince falanda degildi