• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet leylaa

tıp okumak için geç değill,

hatta çok ilginçç antalyada çok ünlü bir kadın doğumcu varr adamın hayat hikayesi çok iiginçç aslında öğretmen
hatayın bir köyünemi ilçesinemi tayinle gidiyor ve bir kaza geçiriryorr köylüler adama yardım etmiyor yaralı haliyle 5 km yol yürüyüp şehre ulaşıyorr...

o gün kafaya koyuyor köyde sağlık ocağı yok ve köylüde cahil ve yobaz adam doktor oluyo 35 yaşında tıp fakültesine başlıyorr

çok ünlü bir kadın doğum doktoru tabi 80 li yaşlarda şimdi....

aaa cok sasirdimmmm ya benimde icimde kaldi ama cesaret edemem ya. boyle insanlara hayranim gercekten

kızzlllaaarr size bişey anlatacağım bu aralar 6 yıldır sadece cüzdanda duran ehliyetimi kullanmaya karar verdim :):) araba sürüyorum dün köye gittik geldik gidip gelirken boş bi yol var orda ben aldım arabayı :)

sabah kalktık kızım dediki annne inşallah seninde birgün araban olur dedi kızım o nerden çıktı dedim allah söyletti dedi hala şoktayım yaaaa anasının kuzusuuuuuuuuuuuuuuu

Aa cok guzel ya aslinda araba sürmek o kadar zevkliki ben cok seviyorum ama yürümek icin araayi kullanmiyorumm

bir kase ayran çorbamı içtim tadına bayıldım harika olmuş ellerime sağlık :1::1::1::1:
içine bol nane de koydum yaz için harika bi çorba kızlar tavsiye ederim

bacımm aman salla gitsin totoyu bende korktum başlka bişeymi varr diyee..

anacım vercez vercezz...

sen sigarayı bıraktınyaa asıl başarın odur unutmaa

kızz başlamadın demi gizli gizli (hep bırakanlara şüpheyle bakarım bazı dönemler hani hiç lafını etmiyoz ya ondan)

anammm koyun kavurmaa..bayılırımm...

yok vallahi vede billahi 13 marttan beri tek nefes almadım allahta bidaha içmeyi bana nasip etmesin çok şükür kurtuldum zıkkımdan :ssz::ssz::ssz:
ben burada sigara lafını etmiyorum ama bir topik açtım hergün bırakma sürecinde yaşadıklarımı yazdım oraya
dün kavurmaları yerken aklıma sen geldi kontesim senin içinde bir tabak yed,im :27::27::27:

yok vallahi vede billahi 13 marttan beri tek nefes almadım allahta bidaha içmeyi bana nasip etmesin çok şükür kurtuldum zıkkımdan :ssz::ssz::ssz:
ben burada sigara lafını etmiyorum ama bir topik açtım hergün bırakma sürecinde yaşadıklarımı yazdım oraya
dün kavurmaları yerken aklıma sen geldi kontesim senin içinde bir tabak yed,im :27::27::27:

canım arkadaşım nasıl biliyosun bacının hassas noktalarını
hiçç kilo olmaz inşallah...

kızzlllaaarr size bişey anlatacağım bu aralar 6 yıldır sadece cüzdanda duran ehliyetimi kullanmaya karar verdim :):) araba sürüyorum dün köye gittik geldik gidip gelirken boş bi yol var orda ben aldım arabayı :)

sabah kalktık kızım dediki annne inşallah seninde birgün araban olur dedi kızım o nerden çıktı dedim allah söyletti dedi hala şoktayım yaaaa anasının kuzusuuuuuuuuuuuuuuu

hayırlı olsun feslim rabbim sanada araba nasip etsin kuzunla gezmelere gidin :nazar:
en büyük zevkim hobim araba kullanmak çok seviyorum hele verdiği özgürlük hissi çok güzel
kazasız belasız kullanmak nasip olsun canım

Araba kullanmaya yeni başladıysanız ayna kullanmayı öğrenin arkadaşlar , 1,5 yıllık arabam var ve iyi kullandığıma inanıyorum çünkü aynı zamanda ambulans şoförüyüm :)) yani aktif kullanmıyorum ama arada kullanırım , bashekimlik hadi geç derse onuda yaparım :)) ayna kullanmaya alışmak çok önemli ve araba kullanmak muhteşem stres atıyor ...

Araba kullanmaya yeni başladıysanız ayna kullanmayı öğrenin arkadaşlar , 1,5 yıllık arabam var ve iyi kullandığıma inanıyorum çünkü aynı zamanda ambulans şoförüyüm :)) yani aktif kullanmıyorum ama arada kullanırım , bashekimlik hadi geç derse onuda yaparım :)) ayna kullanmaya alışmak çok önemli ve araba kullanmak muhteşem stres atıyor ...

ilahi yaa çok güldüm valla allah iyiliğini versin emi :1::1::1::1:
ben bazen araba kullanırken diğer şöferlere çok sinir oluyorum :47::47::47:
herkes kurallara uysa nerdeeee hele kadınsan trafikte işin zor

Ambulans Şöförü Süperdii:)))

Back
X