• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

vıyyyyyyy 330 kaloriymişşş 1 porsyon
lavaşlı dürüm 3 tane çğ köfte içinde 262 kalori

Son düzenleme:
anladım canım o zaman bol bol la havle çek selavat çek iyi gelir canım
inşallah en kısa zamanda keyfin yerine gelir canım
inşallah canım sağ ol ilgin içinn

amannnn çok ta değilmiş :27::27::27::27::27:
ben çiğ köfteyi genellikle öğün olarak yiyorum o yüzden bana fazla gelmedi kalorisi

sana çok değilde ben 3 tane yemiyorum 2 lavaş yarım göbek marul 6-7 tane çiğ köfte:)))) yani 600-700 kalori alıyorumdur. bende genelde öğlen yiyorum akşam yemiyorum yani bu aralar kg veremiyorum ama kg koruyorummm

inşallah canım sağ ol ilgin içinn

sana çok değilde ben 3 tane yemiyorum 2 lavaş yarım göbek marul 6-7 tane çiğ köfte:)))) yani 600-700 kalori alıyorumdur. bende genelde öğlen yiyorum akşam yemiyorum yani bu aralar kg veremiyorum ama kg koruyorummm

amann arada bir de canımızın istediğini yiyelim be duygucum ben canım bişeyi çok istiyosa ve yiyemezsem o kadar gergin oluyorum ki aklımda hep o yiyemediğim şey oluyo genellikle hamurişi veya tatlı asla hayır demiyorum valla

amann arada bir de canımızın istediğini yiyelim be duygucum ben canım bişeyi çok istiyosa ve yiyemezsem o kadar gergin oluyorum ki aklımda hep o yiyemediğim şey oluyo genellikle hamurişi veya tatlı asla hayır demiyorum valla
aynı bende o yiyeceğe odaklanıyorum ondan başka birşey düşünmüyorum:)) ve sonunda yiyorummm

ben çıkıyorum duygucum benim kızçenin konserini kaçırmıyım :24::24::24::24::24:
akşam üstü gelirim yineee:10::10::10:
oo harika bir resital benim içinde eğlennn

selam kizlar nasilsiniz? aaaa zsam gelmi$ ho$gelmi$!!!

kizlar ya misafirden gözümü açamiyorum yaa, üstelik pek gelmeyen misafirler oldugu için bir gün öncesinden pasta börek sarma falan yapip duruyoruz, ve tatlilari ben yaptigim için hem yaparken yiyorum hemde misafirle, ama bu hafta normalde misafir gelmicek, dün vardi, pazar vardii, heee ama bu ak$am belki gelen olacak

dün hiç ana ögün yapmadan ati$tirdim yaa, iki günde 1.400 almi$im!:14:

yediklerim

yarim tabak sarma
2 dilim kek
1 kase cacik
2 ka$ik bezelya
biraz çikolata
çekirdek
yarim muz
bir elma
3 çatal karpuz
yarim avuç kuru üzüm ve bir avuç yer fistigi

evet bunlari gün boyu yedim:18::18: ve sonucu hemen bugün artilarla aldim yuh banaa

selam kizlar nasilsiniz? aaaa zsam gelmi$ ho$gelmi$!!!

kizlar ya misafirden gözümü açamiyorum yaa, üstelik pek gelmeyen misafirler oldugu için bir gün öncesinden pasta börek sarma falan yapip duruyoruz, ve tatlilari ben yaptigim için hem yaparken yiyorum hemde misafirle, ama bu hafta normalde misafir gelmicek, dün vardi, pazar vardii, heee ama bu ak$am belki gelen olacak

dün hiç ana ögün yapmadan ati$tirdim yaa, iki günde 1.400 almi$im!:14:

yediklerim

yarim tabak sarma
2 dilim kek
1 kase cacik
2 ka$ik bezelya
biraz çikolata
çekirdek
yarim muz
bir elma
3 çatal karpuz
yarim avuç kuru üzüm ve bir avuç yer fistigi

evet bunlari gün boyu yedim:18::18: ve sonucu hemen bugün artilarla aldim yuh banaa
eesende haklıın burdan söylemek kolay evde herşey yapılıyor kokular havada uçuşuyor çok büyük irade ister karşı koymak için hhele yapraksarmasıına hayır diyecek birini bilmiyorummm leyyaa tek yolu bir önce evlen ve herkezden uzak bir yere taşınn size gelen giden oldukça sen baya zorlancan müsafir iyidir berekettir ALLAH eksikliğini göstermesinn amarejim yaparken zor oluyorr

kızlarrr günaydınn
canlarımm geldimm işteee..
duygumm beni sormuşsun annemide sağol canım annem şuanda hastanede başında teyzemle kayınvalidem var, bugün karın boşluğundan ve ciğerinden su alacak doktorlar inş.dualarımızla rabbim şifasını verecekk...
sıcak ve boğucu bir gün olmasına rağmen içim bir hoşş bugün sabah sadece bir miktar kayısı yedimm...kahvaltı yapmadım yanii
şimdi kızlarr:
şöyle bir değerlendirme yapacak olursakk,
topiğin maşallahı ercem aman nazar değmesin motivasyonu bizede bulaşsınn
zsa geldiğine sevindimmm
feslininde tabii
şimmdi gelelim duygum sana senin sıkıntının sebebi tahmin ettiğim şey ise hiç boşuna evde pinekleme derhal, profesyonel destek all, ama tahmin ettiğim şey değilse ayriyeten konuşuruz bırakma kendini canım...
kızlar inanın hepimizin iyi kötüü bir sürü sorun sıkıntıı ve gel gitli dönemlerimiz var...ama dirayetli olmamız lazımm unutmayınn
lütfen umudumuzu kaybetmeyelimm inanın dünyadaki en kötü şey sağlık sorunu ve hastalıklar onda bile büyük sabır her zaman bizi daha iyiye götürür...
diğer herşeyy gelip geçer demesi kolay diyorsunuznuzdur içinizden bazen gelip geçmiyor delipte geçiyor
evet kimimizin maddi sıkıntıları,kimimizin evlat hasreti var,kimimizin eşi gurbette,kimimizin kendi gurbette,kimimiz kocasından ayrılmak üzere,kimilerimizz hayatından memnun değill...vs.vs.dedimyaa her şeyy çeşit çeşit...
Kadınızz sabırr en çok bize yakışır ve en kötü ayrılıkta ölüm ayrılığıdır rabbim zamansız yaşatmasın,bizi kimsesiz ve çaresiz bırakmasın
onun için naçizane derimki silkelenelimm kendimize gelelimmm ve rabbimiz her sabah sağlıkla uyandığımız için hamd edelimm,şükredelim,teşekkür ederimm

şimmdi günün bombasıı
GAMZEEEEEE........size gamzeyle ilgili dedi kodu yapacamm yada istersenizz kendi itiraf etsinn ben kızdım uyardım kendini topikçe dövelim yoksa onu cısss diyelimm neyse demiyim daha fazla anlayan anladı...

eesende haklıın burdan söylemek kolay evde herşey yapılıyor kokular havada uçuşuyor çok büyük irade ister karşı koymak için hhele yapraksarmasıına hayır diyecek birini bilmiyorummm leyyaa tek yolu bir önce evlen ve herkezden uzak bir yere taşınn size gelen giden oldukça sen baya zorlancan müsafir iyidir berekettir ALLAH eksikliğini göstermesinn amarejim yaparken zor oluyorr

evet canim inanki çok zor, birde karde$imin okulunda eglence yaptilar (ilk okul) orayada pasta yaptim, birde misafire derken, yine ucuz atlattim diye dü$ünsemde 1.400 kiloyu vermek neredeyse 2 haftami alir ya :47:

bende çok seviyorum misafiri hatta anneme diyorumki anne bugün bo$um ke$ke kom$uyu çagirsanda eglensek, $ansima kom$ularin hepsi genç bu yüzden iyi anla$iyorum ama kilolar bakiminda çok kötü, ben evlensemde sürekli misafirim olur eminimmm

kızlarrr günaydınn
duygumm beni sormuşsun annemide sağol canım annem şuanda hastanede başında teyzemle kayınvalidem var, bugün karın boşluğundan ve ciğerinden su alacak doktorlar inş.dualarımızla rabbim şifasını verecekk...
sıcak ve boğucu bir gün olmasına rağmen içim bir hoşş bugün sabah sadece bir miktar kayısı yedimm...kahvaltı yapmadım yanii
şimdi kızlarr:
zsa geldiğine sevindimmm
feslininde tabii
şimmdi gelelim duygum sana senin sıkıntının sebebi tahmin ettiğim şey ise hiç boşuna evde pinekleme derhal, profesyonel destek all, ama tahmin ettiğim şey değilse ayriyeten konuşuruz bırakma kendini canım...
kızlar inanın hepimizin iyi kötüü bir sürü sorun sıkıntıı ve gel gitli dönemlerimiz var...ama dirayetli olmamız lazımm unutmayınn
lütfen umudumuzu kaybetmeyelimm inanın dünyadaki en kötü şey sağlık sorunu ve hastalıklar onda bile büyük sabır her zaman bizi daha iyiye götürür...
diğer herşeyy gelip geçer demesi kolay diyorsunuznuzdur içinizden bazen gelip geçmiyor delipte geçiyor
evet kimimizin maddi sıkıntıları,kimimizin evlat hasreti var,kimimizin eşi gurbette,kimimizin kendi gurbette,kimimiz kocasından ayrılmak üzere,kimilerimizz hayatından memnun değill...vs.vs.dedimyaa her şeyy çeşit çeşit...
Kadınızz sabırr en çok bize yakışır ve en kötü ayrılıkta ölüm ayrılığıdır rabbim zamansız yaşatmasın,bizi kimsesiz ve çaresiz bırakmasın
onun için naçizane derimki silkelenelimm kendimize gelelimmm ve rabbimiz her sabah sağlıkla uyandığımız için hamd edelimm,şükredelim,teşekkür ederimm

şimmdi günün bombasıı
GAMZEEEEEE........size gamzeyle ilgili dedi kodu yapacamm yada istersenizz kendi itiraf etsinn ben kızdım uyardım kendini topikçe dövelim yoksa onu cısss diyelimm neyse demiyim daha fazla anlayan anladı...

geçmi$ olsun canimm acil $ifalar diliyorum
haklisin herkesin kendine göre bir derdi var maalesef

kizlar bende beni iki haftadir aglatan derdimden bahsedeyim, aslinda belki size komik gelecek ama yinede içimi dökmek istiyorum,

benim karde$im ilk okulda aramizda bayagi ya$ farki var, ve o annemle tatile gidecek, ben burada kalacagim onlar bir ay gidecek, ve ben karde$imin hasretine $imdiden dayanamiyorum onu bir gün görmesem içim tuhaf oluyor özlüyorum inanin okuldan gelince ilk onu soruyorum, $imdi ise gidecegini bildigim için neredeyse her gün agliyorum, o uyurken onu izliyorum yanina uzanip sarilip öpüp kokluyorum, rüyalarima bile giriyor,
kizlar bunlari yazarken bile gözya$larim kiyafetimi islatti, onu çok ama çok seviyorum, Allah kimseyi karde$inden ayirmasin

kızlarrr günaydınn
şimdi kızlarr:
zsa geldiğine sevindimmm
feslininde tabii

şimmdi günün bombasıı
az sonra yazıcam güzel yazılarına cvp ama önce aşayasarkan azımı toparlamam lazım gamze hamilemi yoksaaaa hemen cvp istiyorummmmmmmm

Back
X