• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kusummm yaa valla cok tatlısın haaaaa yirim senı aslında 2 gun once yaptım ama adetımı sadece 2 gun gecmıstı yanı eger yenı hamıle kaldıysam cıkmamaıstır dıye dusundum sonuc negatıftı bu haftada gecsın eger olmazsam gıdıp kanda baktırıcam ınsallah bebıs verdırda ondan gecıkmıstır normal bır gecıkme olmasınallahım lutfennnn

ayyy çok heycanlandımm
inşallah bebiş vardır :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
rabbim hayırlısını versinn

iyi geceler sessiz topiğimiz
bugün hiç uğrayamadım ,annemi gözlükçüye götürdüm ondan sonra misafir geldi ,annemin cısss lardan yedim ,yedim işte offff offff
zaten dışarı çıkıp sporda yapılmıyo dışarısı yanıyo tek umudum sıcaklardan erimek :1::1::1::1::1:
yarın detoks yapıcam inşallah ayran çorbası ohh misss

birinin hamile oldugunu duydugumda cok seviniyorum ben heyecanlaniyorum valla.oglumda aynen oyle olmustu hatta cuma mens beklerken pazartesi oldu test yaptim cikmadi 2 gun sonra cikti idrar testinde:)hayrlisi suan ise umarim hamilesindir canim.merakla bekliyorum haberini

ah be zsam bu havalarda sporda yapılmıyor orayı bilmem ama burası o kadar sıcakki 36 derecelere vardı

ayyyyyyyyyyy hadi bakalımmm gamzem heyecanlandımmm inşallah vardırrrr

bu güzel msj hakkını sabah veremedim ne güzel şeyler yzmışsınnn tşk ederimmm zsammm sizlerde iyi varsınızzz

inş tabi hayırlıysa bebiş geçikmesidir tatlım

ayyy çok heycanlandımm
inşallah bebiş vardır :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
rabbim hayırlısını versinn
ayyyyyyyyyy ınsallah kızlar yaaa dualarınız ıcın cok mutluyum tesekkur ederim hayırlısı ınsallah bu haftada gecsın haftaya daha olmadı dr gıdıp kan testı yaptırıcam hemde muayene olmus olurum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam kizlar nasilsiniz?

ben ölüyorum yorgunluktan yaa, annemler memlekete gidecek bir yandan ali$ veri$ bir yandanda i$e gidiyorum bitiyorum kaç gündür, üstelikte bilirsiniz ögrenciler herhangi bir i$te çali$ir, bende bu hafta hep magazanin deposunda çali$tim kas yaptim resmen, kollarim çok yorgun, bu yetmezmi$ gibide ali$veri$e gidiyoruz sürekli, ordada ssatlerce yürüdügümüz için bacaklarim agiriyor eee griye ne kaldi, yorgun bitkin bir kiz :)

sabah 7 de kalktim i$e gittim 13.30 da eve geldim yemegimi yedim 14.30 da çikacagiz ak$am 6-7 ye kadar magaza magaza gezcezz hiç halim yok, çok düzensiz besleniyorum bu arada gittigimiz yerlerde bisküvi falan aliyorlar bende agzima atiyorum ama çok yogunum diye galiba 200-300gr verdim :52:

ayyyyyyyyyy ınsallah kızlar yaaa dualarınız ıcın cok mutluyum tesekkur ederim hayırlısı ınsallah bu haftada gecsın haftaya daha olmadı dr gıdıp kan testı yaptırıcam hemde muayene olmus olurum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aman Allahim nasil dayaniyosun gamzecim ben olsam 30 test yapmistim!hadi bakiiim hadi bi daha tekrarla-bekleme haftayi

iyi geceler sessiz topiğimiz
bugün hiç uğrayamadım ,annemi gözlükçüye götürdüm ondan sonra misafir geldi ,annemin cısss lardan yedim ,yedim işte offff offff
zaten dışarı çıkıp sporda yapılmıyo dışarısı yanıyo tek umudum sıcaklardan erimek :1::1::1::1::1:
yarın detoks yapıcam inşallah ayran çorbası ohh misss
hem de ne SESSSIIZZZ!!!nerdesiniz uleyyynn!!bende yaptim o detokstan bikere.cok hevesle basladim cunki cok sevdigim seylerdi ama tuzsuz olunca birde gun boyu icince bir mutsuz hissettim ki sorma.ama ilk gun 1 kiloverdim.2.gun karistirmadim hepsini ayri ayri ictim 200gr verdim ve geri de almadim.beni dinlendirdigini hissettim dogrusu.umarim keyifli gecer

selam kizlar nasilsiniz?

ben ölüyorum yorgunluktan yaa, annemler memlekete gidecek bir yandan ali$ veri$ bir yandanda i$e gidiyorum bitiyorum kaç gündür, üstelikte bilirsiniz ögrenciler herhangi bir i$te çali$ir, bende bu hafta hep magazanin deposunda çali$tim kas yaptim resmen, kollarim çok yorgun, bu yetmezmi$ gibide ali$veri$e gidiyoruz sürekli, ordada ssatlerce yürüdügümüz için bacaklarim agiriyor eee griye ne kaldi, yorgun bitkin bir kiz :)

sabah 7 de kalktim i$e gittim 13.30 da eve geldim yemegimi yedim 14.30 da çikacagiz ak$am 6-7 ye kadar magaza magaza gezcezz hiç halim yok, çok düzensiz besleniyorum bu arada gittigimiz yerlerde bisküvi falan aliyorlar bende agzima atiyorum ama çok yogunum diye galiba 200-300gr verdim :52:

saglikla gitsinler gelsinler leylacim.tatli telas bunlar.ilerde calismaya baslayinca da yorulacaksin ama inan bu gunleri ozleyeceksin.hersey gencken guzel:))):27:

aman Allahim nasil dayaniyosun gamzecim ben olsam 30 test yapmistim!hadi bakiiim hadi bi daha tekrarla-bekleme haftayi

hem de ne SESSSIIZZZ!!!nerdesiniz uleyyynn!!bende yaptim o detokstan bikere.cok hevesle basladim cunki cok sevdigim seylerdi ama tuzsuz olunca birde gun boyu icince bir mutsuz hissettim ki sorma.ama ilk gun 1 kiloverdim.2.gun karistirmadim hepsini ayri ayri ictim 200gr verdim ve geri de almadim.beni dinlendirdigini hissettim dogrusu.umarim keyifli gecer

saglikla gitsinler gelsinler leylacim.tatli telas bunlar.ilerde calismaya baslayinca da yorulacaksin ama inan bu gunleri ozleyeceksin.hersey gencken guzel:))):27:

zsa cım ben azcık tuz ve bol nane koydum tadı çok güzel oldu .tansiyon problemim var benim tamamen tuzsuz yiyemiyorum hiç bişeyi . duyguyla yarışma yaptığımız hafta bu ayran çorbasının sayesinde 1 700 gram vermiştim bendede çok işe yaradı ve kendimi çok hafif hissetmiştim sanırım işe yarıyo gerçekten
bu hafta o kadar çok şey yedimki doğru dürüst menü bile yazamadım .hem eşim geldi 3 gün gezdik dışarda çok fazla yedik hem misafir geldi derken bu hafta çok abarttım inşallah kilo almadan bu haftayı atlatırım

selam kizlar nasilsiniz?

eee ne güzel işte leyyacım bu koşuşturmada kilo veriyosun hemde işe gidiyosun bi taşla iki kuş buna denir
annenler hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah

kızlarr iyi gecelerr iyice gece kuşu oldum ben ki 9 larda uyuyordum eski evde neyse bugün sabak 7:30 da bi elektrikler kesildi saat kaç oldu gelmedi en son 1'e geliyordu saat apartman görevlisinie sordum demezmi akşam 6!ya kadar gelmicek trofo yenileniyormuş ,bende hazırlandım karşıyakaya gittik oğlumlumu ilkkez vapura bindirdim çok güzel geçti akşam 9:30 da geldim ayaklarım maf oldu yarın elektrikler kesilirmi bilmiyorum kesilirse merak etmeyin bacılar .herkez iyi dir inşallahhh hepinizi öptümmm

ayışığı nirdesin kız bikdrim yapmadın yineee seni gidi seni flower canım sen ne durumdasınn sende yapmadın bildrimmm iyisiniz dimi kızlarr

hanımlar bu hafta persophonecikte tatile çıktı 2 hafta yokk

canlarım iyi geceler , kusura bakmayın sizlerden biraz uzaklaştım ama elimde değildi ... cmartesi paldır küldür ıspartaya gitik ananeyi yogun bakıma almıslar , dün geldim bugün nöbete girdim , anane hala yogun bakımda :2: diyet yapamadım , dondurma dısında abartılı yemegim olmadı , kilo verdigimi düsünmüyorum ama almadımda sanırım .... birkaç gün daha sizlerden uzak kaalacagım , annem de gitti bakıcı yada kreş vs derken kendimi toplarlayıp bomba gibi dönmek istiyorum ... beni mazur görün , net imkanı buldukça sizlerleyim cancanlar ... iyi kilo vermeler :1:

canlarım iyi geceler , kusura bakmayın sizlerden biraz uzaklaştım ama elimde değildi ... cmartesi paldır küldür ıspartaya gitik ananeyi yogun bakıma almıslar , dün geldim bugün nöbete girdim , anane hala yogun bakımda :2: diyet yapamadım , dondurma dısında abartılı yemegim olmadı , kilo verdigimi düsünmüyorum ama almadımda sanırım .... birkaç gün daha sizlerden uzak kaalacagım , annem de gitti bakıcı yada kreş vs derken kendimi toplarlayıp bomba gibi dönmek istiyorum ... beni mazur görün , net imkanı buldukça sizlerleyim cancanlar ... iyi kilo vermeler :1:

geçmiş olsun canım
en önemli şey sağlık hele sen işlerini yoluna koy kilolar verilir

zsammm aslında bende cok sabırsızlanıyorum ama testte de negatıfı gorurusem uzulurum dıye cesaret edemıyorum bı kere yaptım negatıf cıktı herhalde daha erkendır dıye negatıf cıkmıstır dıye yorumladım sımdı azcık beklıyımde oyle yapayım dıyorummm :52:

günaydınnnn hayırlı cumalar
sabah 6 30 kalktım 2 saat yürüyüş yaptık eltimle beraber ,şimdide neskafemi yudumluyorum
ohhhhsefan olsunnnnnnnn cnm çektii bendemi kahve içsemm

zsammm aslında bende cok sabırsızlanıyorum ama testte de negatıfı gorurusem uzulurum dıye cesaret edemıyorum bı kere yaptım negatıf cıktı herhalde daha erkendır dıye negatıf cıkmıstır dıye yorumladım sımdı azcık beklıyımde oyle yapayım dıyorummm :52:

tatlım hayırlıysa rabbim yüznü güldürsünnn bencede beklee regl geçikmesi devam ediyormuu??

kızlarrrrrrrrrrrrrr nabersnizzz bilmem biliyomusunuz benim meslek muhasebe oğluş için işi gücü bıraktımm bilen bilir bu iş çokzevkli ama bir o kadardaa dikkat isteyen bir iş tekrar kendmi bu denli işe kaptırmak istemiyorum hobi olarak çok zevk aldığım önemüzeki 1k aç yıl içinde denemelerde bulunup bu işi meslek haline getirmek istediğim bir meslek var butik pastacılık yani tasarım pastalar kurabiyeler mevlüt için isme cisme özel tasarım kurabiler kekler şeker hamurlu doğum günü pastası nişan pastası yani ağırlıklı çocuk doğum anı mevlüt doğum günü üzerine olacak kısmetse neysee bu aralar araştırıyorummm malzemeleri önce evde deneme yapcamsonra pastacılık kursuna gidip işi proafösyönel boyutuna geçmek istiyorum ordaki eğitmenlerden neyi nerden alırım bunları öğrenip iyice hazırolduğumda butik pastanemi açmayı planlıyorum uzun bir süredir araştırıyorum dua edin banaada hayallerimiz gerçekleşir bu şeklide hem oğlumu ihmal etmicem hemde zevk aldığım şeyi yapcamm

cnmsen bizidüşünmee çok geçmiş olsun rabbim şifa versinnn yeterki arada haber verrr de merak ettirmee öptümmsenii

kızlarrrrrrrrrrrrrr nabersnizzz bilmem biliyomusunuz benim meslek muhasebe oğluş için işi gücü bıraktımm bilen bilir bu iş çokzevkli ama bir o kadardaa dikkat isteyen bir iş tekrar kendmi bu denli işe kaptırmak istemiyorum hobi olarak çok zevk aldığım önemüzeki 1k aç yıl içinde denemelerde bulunup bu işi meslek haline getirmek istediğim bir meslek var butik pastacılık yani tasarım pastalar kurabiyeler mevlüt için isme cisme özel tasarım kurabiler kekler şeker hamurlu doğum günü pastası nişan pastası yani ağırlıklı çocuk doğum anı mevlüt doğum günü üzerine olacak kısmetse neysee bu aralar araştırıyorummm malzemeleri önce evde deneme yapcamsonra pastacılık kursuna gidip işi proafösyönel boyutuna geçmek istiyorum ordaki eğitmenlerden neyi nerden alırım bunları öğrenip iyice hazırolduğumda butik pastanemi açmayı planlıyorum uzun bir süredir araştırıyorum dua edin banaada hayallerimiz gerçekleşir bu şeklide hem oğlumu ihmal etmicem hemde zevk aldığım şeyi yapcamm

hayallerin çok güzelmiş duygucum inşallah hepsini gerçekleştirisin :nazar::nazar::nazar::nazar:

ohhhhsefan olsunnnnnnnn cnm çektii bendemi kahve içsemm

tatlım hayırlıysa rabbim yüznü güldürsünnn bencede beklee regl geçikmesi devam ediyormuu??
evet canım ayın 8 ı 9 u gıbı oluyrodum gecıktı ınsallah bebek gecıkmesıdır

allah gonlune gore versın canım

canlarım kandiliniz mubarek olsun dilerim ki hakkıyla bir gün geçirelim namazları kılalım , tesbih çekelim, bol bol dua edelim inş dualarmız kabul olur inşallah günahlarmız af olur ALLAHA emanet olun öptüm hepinizi

Back
X