• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar bugün ramazanın 14. günü ve 14 günde 2 defa evde iftar açtık kocacımla hepp biyerlerdeydik,eş dost sağolsun ve ramazan süper geçiyor açlık susuzluk hiç yok sadece ikindiye doğru tatlı bir uyku basıyor hemen gidip elimi yüzümü yıkayıp uyanışa geçiyorum ramazan enerjimi artırdı...:5:

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar olsun
ben hızla zayıflıyorum ve aynalarda artık kendimi çok beğeniyorum ,basenlerim bile gözle görünür derecede eridi .evdeki kıyafetler çok bol gelmeye başladı .hele bluzlar gömlekler felaket sanki emanet gibi duruyolar üstümde .bunları yazacağımı hiç tahmin edemezdim .dolabıma yeni kıyafetler almam lazım ama hiç alışveriş modunda değilim nedense
kızım köye babannesinin yanına gezmeye gitti bayramda dönecek allah nasip ederse
bide arkadaşlar ben işe başlamayı düşünüyorum ama nasıl olcak acaba yapabilirmiyimler kafamda dolanıyo
bu yaşıma kadar hiç çalışmadım hep evdeydim çalışma hayatı nasıldır adapte olabilirmiyim biraz korkuyorum sanki
öte tarftan evde çoook sıkılıyorum kurslardan sıkıldım oradakiler bile hep emekli kişiler sanki ömrümü boşuna geçiriyomuşum gibi hissediyorum bazen
arkadaşlarımın hepsi işe girdi çalışıyo ve ben kendimi çok yalnız hissediyorum
neyse çok uzattım çalışan arkadaşlar bana fikirlerinizi yazın lütfen

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ben geldım daha tatıldeyım donmedım ama kardesım netbaglattı ondan fırsat buldukca gırıyım dedim hepinmizi cok ama cok ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız duygum ercem feslım kestanesekerım ısmını sayamadıgım herkeslerı cok ama cok opuyorummmmmmmmmmmmmmm

merhaba canlarım nasılsınız valla ben oruç bi yandan hamilelik bi yandan çok halsizim ama orucumu tutuyorum çok şükür bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledim :) kilo veriyorum 69 500 olmşum orucun başında 72ye yakındım hadi haırlısı bakalım ayrıca güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler rabbim isteyen herkese versin inşallah

selam arkadaşlarım nasılsınız bakalım ben çok halsizim nedense
su azmı içtin yoksaa

neden canım oruçtan dolayımı,,,yazın tutulan orucun ,kışın alınan abdestin değerine paha biçilmez....
allah kolaylık versin......
ne güzel yaaa
kızlar bugün ramazanın 14. günü ve 14 günde 2 defa evde iftar açtık kocacımla hepp biyerlerdeydik,eş dost sağolsun ve ramazan süper geçiyor açlık susuzluk hiç yok sadece ikindiye doğru tatlı bir uyku basıyor hemen gidip elimi yüzümü yıkayıp uyanışa geçiyorum ramazan enerjimi artırdı...:5:
ohh ne güzell bendede ne açlık ne sususluk evdeolduğum için oğlumla öğle uykusunada yatmaya çalışıyorumm
ben hızla zayıflıyorum ve aynalarda artık kendimi çok beğeniyorum ,basenlerim bile gözle görünür derecede eridi .evdeki kıyafetler çok bol gelmeye başladı .hele bluzlar gömlekler felaket sanki emanet gibi duruyolar üstümde .bunları yazacağımı hiç tahmin edemezdim .dolabıma yeni kıyafetler almam lazım ama hiç alışveriş modunda değilim nedense
kızım köye babannesinin yanına gezmeye gitti bayramda dönecek allah nasip ederse
bide arkadaşlar ben işe başlamayı düşünüyorum ama nasıl olcak acaba yapabilirmiyimler kafamda dolanıyo
bu yaşıma kadar hiç çalışmadım hep evdeydim çalışma hayatı nasıldır adapte olabilirmiyim biraz korkuyorum sanki
öte tarftan evde çoook sıkılıyorum kurslardan sıkıldım oradakiler bile hep emekli kişiler sanki ömrümü boşuna geçiriyomuşum gibi hissediyorum bazen
ayben 73 kadar çıktım şimdi 68 kg ramazanda kg verdimm geçen internetten 40 beden elbise aldım dün geldi bol geldiii nedense çok sevindim ..bu arada çalışmak istemene çok sevindim benim çocuğuma bakanım olsa bende çalışırdım ama niyetim seneye işe dönmekk kuzey derdini anlatıp wc eğitimini tamamlasın yeterki hem emekliliki için hem ek katkı hemde kendimi daha iyi hissetmek için çalışma hayatına bir an önce dönmek istiyorum inşallah iyi bir iş bulursun bencce marketcilikten başla raf elemanı ol eğer bi mesleğin yoksa biten ürünleri raflar yerleştirirsin ben bu işide yaptım vakti zamanındaaa bilg biliyorsan sekreterlik yap,teksiti seviyorsan tezgahtarlık yada konfeksiyonn alternatif çokkk inşallah gönlüne göre iş buluyrsunn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ben geldım daha tatıldeyım donmedım ama kardesım netbaglattı ondan fırsat buldukca gırıyım dedim hepinmizi cok ama cok ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız duygum ercem feslım kestanesekerım ısmını sayamadıgım herkeslerı cok ama cok opuyorummmmmmmmmmmmmmm
ohhhhh hayat sana güzel gamzemm bennim içinde eğlennn bize tatil olmadı kuzey sayesindeee sen tadını çıkar bariii oğluşumu öp benim içinn dikkat edinnn
merhaba canlarım nasılsınız valla ben oruç bi yandan hamilelik bi yandan çok halsizim ama orucumu tutuyorum çok şükür bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledim :) kilo veriyorum 69 500 olmşum orucun başında 72ye yakındım hadi haırlısı bakalım ayrıca güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler rabbim isteyen herkese versin inşallah
ne güzel feslimmm kg vermişsinn bu halde oruç tutuyorsun maşallahhh sanaaaa bebeğini sağ salim doğurmanı dilerimmm arkadaşımmm ALLAHA emanet olun

canlarım nasılsınızzz izmir çok sıcak birde afrika sıcakları geldi tam oldu oruç maşallah çok güzel geçiyorrr kg vermeye devam ediyorum 68 kg oldum malum tatilde 73 kadar çıkmıştım onun dışanda işi gücü bitirip tv izliyorum bilg.bakmak bile içimden gelmiyorrr hepinizi öptümmm ALLAHA emanet olunn

canlarım nasılsınızzz izmir çok sıcak birde afrika sıcakları geldi tam oldu oruç maşallah çok güzel geçiyorrr kg vermeye devam ediyorum 68 kg oldum malum tatilde 73 kadar çıkmıştım onun dışanda işi gücü bitirip tv izliyorum bilg.bakmak bile içimden gelmiyorrr hepinizi öptümmm ALLAHA emanet olunn

:16::16::16::16:

ooooo ercecim tebrik ederim canımmm
neden kıyafet alma hevesin yokk canımm,senin yerinde olmakk isteyen kaç kişii varr
sıcaklar biraz geçsin ve biraz değişiklikk iyii olur canımmm

hamilemisinn canımm çokk sevindimmm

duygucumm nasılsınnn canımmmm
kilo vermene çokk sevindimm bende verdiklerimii gerii aldımm
kendimii dolapta bulmaya başladım
artıkk böyle olmayacakk ve diyetisyenden randevu aldımm
yarınn saat 2de gidiyorumm canımm
artıkk benn döndümm yanii buralara
artıkk fazla gelirimmm canımmmm
yazarımm diyetisyenn neler verdii diyee

Günaydınnnn tombul kızlar
siziiii siziiii bu nedir yaa ölü toprağımı serpildi üstünüze kalkınn artıkkkkkkkkkk

gelin şurayada iki çift laf edelimmm

karabiberim hoşgeldinn

evet doğal olarak küresel ısınmanın zararlarını dünyacanak yaşıyoruz canım yaa...kilo verdiğine çok sevindim kurabiyem darısı başıma..... maalesef kii esefle kınayarak kendimi.. diyorum ki ben kilo alıyorum berbat bir duygu ama değişik duygular içindeyim..durmadan yemek istiyor canım hemde tatlı ama iftardan sonra gündüz oruçluyken ne açlık ne susuzluk...

canım azmini ve iradeni bir kez daha takdir ediyorum,Gerçekten çok başarılı ve olgun davrandın bu süreçte canı gönülden kutluyorum seni,sigarayı bıraktın,kilo verdin hayatında değişiklikler yapmaya gayret ediyorsun...:46::46::46:
iş konusuna gelincede iyi düşünmüşsün geç kalmış sayılmazsın canım neden diyecek olursan zaten yeni sosyal güvenlik yasasında 60 yaş emeklilik sınırı ya yaşı dolduracaksın ya primi prim dolsada yaşı bekleyeceksin..felan filan
gelelim iş tercihlerine öncelikle tabi ortamın nasıl bilmiyorum ama ilçede oturuyordun değilmi ozaman bulunduğun yerde iş imkanları birazdaha kısıtlı olabilir...ama şunu söyleyeyim sakın makyaj,temizlik ürünü satıp pazarlayan firmalara kaydını yaptırma..hepsi kandırıkçı bence..
aslında en güzeli şöyle küçük bir butik açmak kendi işin yani ufak sevimli bir dükkan,derli toplu istanbuldan mahmutpaşadan al ucuz malı koy karını üstüne cazip fiyatla sat çok güzel getirisi olan bir iş...haa ben bunlarla uğraşamam maaşım,sigortam,giriş çıkış saatim olsun diyorsan...
şöyle düzgün kanunlara uygun çalışan fabrika tarzı bir yer varsa oraları bir düşün derim.......
veyada alışveriş merkezleride olabilir,özel hastaneler varsa hasta kabul santral olabilir,hiççç olmadı bana gel bir çalışma arkadaşına acil ihtiyacım var ama hesap kitabı sevmen lazım...:))))))

maşallah canım ya mide bulantılarından dolayımı verdin kiloyu..... buarada allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder..aman dikkat kendine susuz kalma canım...

kızlar gelelim bugünkü konumuza :

aslında çokta basit gelebilir bazılarımıza göre ama benim için önemli;

hayatınızda ciddi planlar yaparmısınız yapsanızda uygularmısınız...yoksa anı ve günü yaşayıp gelen günlerin süprizlerine merhaba demeyimi beklersiniz...

buda nerden çıktı demeyin benim hep aklımda bir köşede kalbimin ve beynimin çatışmasıdır bu...aslında temelde burcumun yengeç yükselen burcumun oğlak olmasına bağlıyorum bunu yengeç kalbim anı yaşa mutlu ol,3 günlük dünya sev sevil,kimseyi kırma,kimseye kırılma diyor..
oğlak beynimde diyorki,hayatını iyi değerlendir,plan,proje yap,fırsatlarını değerlendir,hayat felsefenden asla taviz verme,hayır demeyi öğren,insanların duygularını su istimal etmesine asla izin verme, duygusal olarak kimseyle ileri derece bağ kurma,...vs.vs.

kızlar bide içimden dünkü menümü yazmak geldi:

iftar:bir tabak patlıcan yemeği,bir tabak tavuklu patates,salata,hoşaf,3 adet köfte+patates kızartması

ara:karpuz

ara2: tahin helvası (ileri derece tatlı isteğimi bastırmak için)

sahur:1 portakal,1 şeftali,bir miktar tuzsuz peynir,pide,domates sövüş..

Back
X