kizlar dertle$meye çok ihtiyacim var kaç gündür agliyorum

kilo falan umrumda degil
bie sene daha okuyup müdür tarzinda bir i$ yapacaktim ama yurt di$inda master yapmakta zor üniversite bulmakta yani kabul etmiyor her yer, ve benim bekledigim haber geldi, malesef kabul edilmemi$im

==4 yil okudum, ya i$ arayip i$ bulmaliyim (buna kendimi hazir bile hissetmiyorum) bu kadar okuyupta i$ bulmak zor nede olsa hem yabanciyim hemde gencim yani gençleri cok sorumluluk gerektiren i$ler vermiyorlar
==yada özel okula yazilmam lazim ama o okula girebilmek için 1 sinav, 2 kerede görü$me yapilmali, çokta pahali tl olarak 11 500 tl yillik, bende var o kadar para, ama $ehir di$i oldugu için ev kirasi ali$veri$ tren parasi falan çok masrafli olacak, babam ben veririm diyor ama ben kaç yildir çali$ip para biriktirdim araba almak için hiç aklima gelmedi bu olasilik, ve ben paramin her bittiginde babamdan para istemeye utanirim, istedigim gibi para harcardim kendi alin terim diye $imdi hepsi gidecek tekrardan babaya muhtaç olacagim

ne yapayim kizlar, ikinci seçenek benim gelecegim açisindan daha iyi olur ama sinav beni korkutuyor, tamam maddi konuda babamsiz olmaz ama bir yil katlanacagim, ne yedigim belli ne yemedigim gözlerimin önü morardi, uyuyamiyorum bile