• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bend dünki menümü yazayım
sabah
bie dilim çavdar ekmeği domates salatalık maydonoz bir çay kaşığı nutella
ara
tek şekerli türk kahvesi

öğle
bir kase yoğurt
bir dilim çavdar ekmeği

bir salkım üzüm

akşam
sebze çorbası
közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu
bir dilim ekmek
marul salatası az
küçük salkım üzüm bir elma

sabah bir saat akşam bir buçuk saat tempolu yürüyüş
bir bardak elma sirkeli su ,2 bardak şekersiz neskafe 2 litereye yakın su
bütün gün annemle biber salçası yaptık oda spora girer heralde çok yoruldum

bu aralar çok meyva yiyorum
hele incir hiç dayanamıyorum bahçede var .artık mevsimi geçiyo yoksa hiç kilo veremicem
üzümüde çok seviyorum öle taneyle yiyemiyorum salkım mutlaka

bu aralar çok meyva yiyorum
hele incir hiç dayanamıyorum bahçede var .artık mevsimi geçiyo yoksa hiç kilo veremicem
üzümüde çok seviyorum öle taneyle yiyemiyorum salkım mutlaka

evet canım bendede var o meyve aşkı ve eminim meyveler beni bu hale getiriyor en kalorili tatlı meyveleri seviyorum,
muz,incir,büyük mor üzüm,kavun,taze hurma antalyada amme deriz olgunu bal damlar,dut
en sevdiğim meyveler düşünsene bende incir incir diye bitiyorum...

Selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım özledim sizleri hemen yazmak istedim.Çok güzel bir yaz geçirdim prensesimizle hiç üzmedi bizleri güzelbir tatil arkadaşı oldu bize.Uzunca bir yaz tatilinden 3 kez yapılan 10 nar günlük tatilde yediklerimden sonra (gazlı içicekler mahvetti aslında) kilo aldığımı farkettim ve bu hafta diyete başlamaya karar verdim.Tatil bitti bir süre bir yerlere gitmeyeceğiz nasılsa fırsat bu fırsat dedim.Topige giremedim ama hep aklımdaydınız canlarım ya haziranda temmuzda ve ağustosda ayrı ayrı aylarda yıllık izine çıktım hafta sonlarıda istandabulda yoktuk buda ayrı bir koşturmaca oluyur birde ramazan modu derken ayrı kaldık..29 ağustosa izine çıktım 10 eylül pazartesi iş başı yaptım izinler bitti.Kış moduna gireyim dedim ve start verdim.Ben elimden geldiğince iş durumlarıma göre topiğe menümü bildireceğim.Ama kimseler yokki..Benden haberler böyle siz anlatın bakalım.

Pazartesi menü[/B]

Sabah 1 dilim etimek 3 adet karper peynir
Öglen 1 dilim etimek 3 adet karper peynir yeşillik
Akşam salata ızgara tavuk 1 dilim etimek
1 bardak sütlü nescafe
2 fincan yeşilçay
1 buçuk lt su

Salı menü

Sabah yarım dilim etimek 3 adet karper peynir
Öglen 1 dilim etimek 3 adet karper peynir ve 1 kase yogurt
Akşam salata 4 kaşık makarna ve 1 adet piliç ızgara
1 salkım üzüm siyah ekşi
1 bardak sütlü nesface ve 4 adet hurma
Aralarda avuç dolusu badem
1 lt su
2 fincan yeşilçay

Son düzenleme:
evet kızlar işte benim menüm
sabah 1 dilim ekmek 2 dilim domates 1dilim peynir 2 bardak sekersiz cay
ögle ekmeksiz salçasız az yağlı pirinç çorbası bir kaç dilim karpuz 2 fincan yeşil çay
akşamada zeytin yağında kavrulmuş sarımsaklı yoğurtlu patlıcan ekmeksiz bir kase corba
yatana kadar 3-4 bardak sekersiz çay 1 - 2 bardak su bira egzersizde yapsam iyi olacak
kızlar ben su içemiyorum napıcam ya en fazla 4 bardak içerim heralde gün içinde sabah 7 den beri hiç su içmedim mesela

Kolay gelsin herkese :) Düşük bel giymek olduğundan daha kilolu gösteriyomuş bilginize göbek kaslarınız ve yağlarınız daha yukarda ve daha sıkı duruyormuş ve öyle kalıyormuş bir süre aşağı inmesi zaman alıyormuş öyle durmuştum...

İçinizde dukan diyetini deneyen var mı ?

Selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım özledim sizleri hemen yazmak istedim.Çok güzel bir yaz geçirdim prensesimizle hiç üzmedi bizleri güzelbir tatil arkadaşı oldu bize.Uzunca bir yaz tatilinden 3 kez yapılan 10 nar günlük tatilde yediklerimden sonra (gazlı içicekler mahvetti aslında) kilo aldığımı farkettim ve bu hafta diyete başlamaya karar verdim.Tatil bitti bir süre bir yerlere gitmeyeceğiz nasılsa fırsat bu fırsat dedim.Topige giremedim ama hep aklımdaydınız canlarım ya haziranda temmuzda ve ağustosda ayrı ayrı aylarda yıllık izine çıktım hafta sonlarıda istandabulda yoktuk buda ayrı bir koşturmaca oluyur birde ramazan modu derken ayrı kaldık..29 ağustosa izine çıktım 10 eylül pazartesi iş başı yaptım izinler bitti.Kış moduna gireyim dedim ve start verdim.Ben elimden geldiğince iş durumlarıma göre topiğe menümü bildireceğim.Ama kimseler yokki..Benden haberler böyle siz anlatın bakalım.

Pazartesi menü[/B]

Sabah 1 dilim etimek 3 adet karper peynir
Öglen 1 dilim etimek 3 adet karper peynir yeşillik
Akşam salata ızgara tavuk 1 dilim etimek
1 bardak sütlü nescafe
2 fincan yeşilçay
1 buçuk lt su

Salı menü

Sabah yarım dilim etimek 3 adet karper peynir
Öglen 1 dilim etimek 3 adet karper peynir ve 1 kase yogurt
Akşam salata 4 kaşık makarna ve 1 adet piliç ızgara
1 salkım üzüm siyah ekşi
1 bardak sütlü nesface ve 4 adet hurma
Aralarda avuç dolusu badem
1 lt su
2 fincan yeşilçay

sevgili civciv sana iyi şeylerle hoşgeldin demek isterdim ama maalesef topiğimiz terkedildi,
üzgünüm ama bazı haftalar hiç kimse uğramadığı için duyguda ben tatildeyken kilidi vurmuş kayıp yok
erce leyla biz ve tren arkadaş var şimdilik krizantemde uğrayacağım diyor ama kaldık dımdızlak ya yeni gurup kurup devam edecez yada yeniden topiği toplayacağız bilmem artık kafam çok dağınık sende düşün...ama günde bir kez kesin girmek zorunlu olsun lütfen...

Kolay gelsin herkese :) Düşük bel giymek olduğundan daha kilolu gösteriyomuş bilginize göbek kaslarınız ve yağlarınız daha yukarda ve daha sıkı duruyormuş ve öyle kalıyormuş bir süre aşağı inmesi zaman alıyormuş öyle durmuştum...

İçinizde dukan diyetini deneyen var mı ?

evet canım maalesef düşük belin zararları saymakla bitmez...doğru dediklerin...

evet kızlar işte benim menüm
sabah 1 dilim ekmek 2 dilim domates 1dilim peynir 2 bardak sekersiz cay
ögle ekmeksiz salçasız az yağlı pirinç çorbası bir kaç dilim karpuz 2 fincan yeşil çay
akşamada zeytin yağında kavrulmuş sarımsaklı yoğurtlu patlıcan ekmeksiz bir kase corba
yatana kadar 3-4 bardak sekersiz çay 1 - 2 bardak su bira egzersizde yapsam iyi olacak
kızlar ben su içemiyorum napıcam ya en fazla 4 bardak içerim heralde gün içinde sabah 7 den beri hiç su içmedim mesela

hoşgeldin canım,topimize yeni katıldın sanırım yada ben çıkaramadım.
menün gayet güzel çorba tüketiyorsun ya ögünlerinde o zamanlar ekmeği kes.1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor.
Kapruzdan'da kare şeklinde 2 dilim yemen gerekli fazlası kilo yapıyor malesef.Suyu mutlaka tüketmelisin olmazsa olmaz koskaca yaz bende içmedim şimdi masamda şişem zorlada olsa 1 buçuk lt içtim bu saate kadar.Aralarda yeşil çay tüket.görüşürüz.

sevgili civciv sana iyi şeylerle hoşgeldin demek isterdim ama maalesef topiğimiz terkedildi,
üzgünüm ama bazı haftalar hiç kimse uğramadığı için duyguda ben tatildeyken kilidi vurmuş kayıp yok
erce leyla biz ve tren arkadaş var şimdilik krizantemde uğrayacağım diyor ama kaldık dımdızlak ya yeni gurup kurup devam edecez yada yeniden topiği toplayacağız bilmem artık kafam çok dağınık sende düşün...ama günde bir kez kesin girmek zorunlu olsun lütfen...

deme yaa neden böyle oldu ama yaz sezonu böyle olacagını biliyorduk herkes ara vermişti zaten kışa girmeye başlıyoruz ufaktan herkesin toparlanacağından eminim ben lütfen ben başka topic istemiyorum..
3 kişide kalsak devam edeceğiz demiştik söz vermiştik..Bak 3 kişiden fazlayız...Duygucum sende ortalara çık tatlım hadi bak herkes ufaktan toplanamya başladı kar kış gelince herkes burda olacak biz onlardan önce başlayalım diyete hadi duygucum..

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık...

sarı civcivimm senin önerilerine uymak gerek haklısın

canım nasılsın görüşemedik yaz boyunca en son sağlık sorunun vardı diş ile ilgili nasıl oldu?
Estagfurullah canım elimden geldiğince bildiklerimi aktarıyorum...
Hani hep deriz karpuzdan bişey olmaz meyve sulu ama öyle değilmiş..şekerli düşman..

kontesim ho$geldin, vallahi bende çok üzüldüm burda hangimiz 38 beden oldukki topik kapansin dimi?

ama duygumda hakli bazi günler kimseler ugramiyor malesef, hani biz toplanacaktik? ben geliyorum bakiyorumki kimseler yazmami$, ne olur sanki günde bir kere herkes giripte kendi durumunun raporunu verse?

bence yeni safya açalim, bugün sanki hepimiz diyete yeni ba$lami$iz gibi tekrardan ba$lasak?

leyyam canım türkiye tatilin nasıl geçti bakem anlatsana :)))) özledim sizleri yaaaaa

bide kızlar acı yeşil biber benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor

3 aydır nerdeyse ciddi sorundu benim için malum ramazanda biber acı ekşi yemedim içim yanmasın diye iyice tembelleştik neyse düzeliyoruz yavaş yavaş...

kontesim acı iyidir iyi sen yemeye devam et midene dokunmuyorsa..

Back
X