• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hosbulduk canım. sen de hosgeldın. gozum senı aradı dun aksamdan berı.

canım ben senı burdan da takıp edıyorum kı tanıdım tanıyalı. hatta senı ılk burda farketmıstım. bızım topıc olunca ordan devam ettım. burdan da yazarım ıstersen. bılıyorsun ben kurban bayramına kadar sınırlamadım kendımı. yolum uzun, yaza kadar ve kararlıyım ve senı bırakmayacagım benı takıp et lutfen dıyordum. olur burdan da devam ederım canım. kızları tanımıyorum onlar da ok derse burda da yazarım.

tamam ozaman ben yazdıklarımın aynısını buraya da yazarım her zaman, oyle yapalım mı ne dersın ?

bılıyorum benım zayıflamamı cok ıstıyorsun :)))) ben de senı bır ogretmen edasıyla takıp edıyorum her an. sana soruyorum, sana rapor verıyorum farkındasındır.

hosgeldın tanısalım ozaman sekerımmm gamze ben evlıyım 3.5 yasında oglumm var

merhaba arkadaşlar
ne güzel herkesler burada nasılsınız :16::16::16::16:

sende hoşgeldin ercecim nasılsın?

ayyyyyyyyy bebişlerim topik şıkır şıkır oldu........

bende bugün sabah yürüyüşe başladım yarım saat ilk start...aslında çok erken 1 saat koşmak istiyorum bi deneyeyim babakayım olacakmı

bana bakın dizi sezonu fena açıldı evde malak gibi yatıp dizi izleyip çekirdek aburcubur yiyeni yakarım daha en az 2 ay sokak ta yürünür tam gazz sipora evet....

evet canım topimiz negüzel oldu..Evet dizi sezonu açıldı iyide oldu..
kış gelsin diziler başlıyor günler kısa oluyor iyi oluyor.Yazın akşamları uzundu zor oluyordu.
Yok yok ben sadece nescafe içeirm hurma ile..

merhaba arkadaşlar
ne güzel herkesler burada nasılsınız :16::16::16::16:

naber cnmm
evet duygu teyzesi diş diş mahvediyor çocukları yahu.Allahım başla dert vermesin cümlemizin evladını korusun.
Koklamazyım dilbazımı..içime çekerim hemde...
amin canımgeçici bunlar ALLAH sağlık versin başka dert vermesin
oyyy mis miss.kokusu geldibile
ayyyyyyyyy bebişlerim topik şıkır şıkır oldu........

bende bugün sabah yürüyüşe başladım yarım saat ilk start...aslında çok erken 1 saat koşmak istiyorum bi deneyeyim babakayım olacakmı

bana bakın dizi sezonu fena açıldı evde malak gibi yatıp dizi izleyip çekirdek aburcubur yiyeni yakarım daha en az 2 ay sokak ta yürünür tam gazz sipora evet....
İNANMIYORUM KONTESİM SENİ AYLAR SONRA BÖYLE AZİMLİGÖRÜYORUM VE ÇOK SEVİNİYORUMMMMMM
Evet kış gelsin evimde olayım istiyorum havalar güzelken dışarlarda vs oluyorusn olmuyor..Kar kış olunca bebek var çıkamayız diyroum erteliyorum herşeyi ama şimdi öyle olmuyor.Offfffff
Akşam evde değildik işte k.valdemdeydik ee öle olunca olanlardan yedim..hatta diger yemeklerden yemedim yani.ekmek yemeyip pilav yemeyi tercih ettim..Ama kendime cez verdim bu sabah 1 avuç badem yedim üzerinede 1 lt su içtim. kahvaltı yapmadım.
HIH HAVAMI ATAYIMO ZAMAN BENDE KAYINVALİEME GİTTİM KENDİSİ YEMEK SERVİSİ YAPARKEN ELNİDEN Bİ ALDIMKAŞIĞI KENDİME AZ KOYDUMMMMMMMMM
1 KÜÇÜK KARNIYARIK KIYMASINI AZALTTIM
1 KAŞIK ERİŞTE
1 KAŞIK BARBUNYA
BU KAŞIK YEMEK YEDİĞİMİZ KAŞIK HA

hosbulduk canım. Sen de hosgeldın. Gozum senı aradı dun aksamdan berı.

Canım ben senı burdan da takıp edıyorum kı tanıdım tanıyalı. Hatta senı ılk burda farketmıstım. Bızım topıc olunca ordan devam ettım. Burdan da yazarım ıstersen. Bılıyorsun ben kurban bayramına kadar sınırlamadım kendımı. Yolum uzun, yaza kadar ve kararlıyım ve senı bırakmayacagım benı takıp et lutfen dıyordum. Olur burdan da devam ederım canım. Kızları tanımıyorum onlar da ok derse burda da yazarım.

Tamam ozaman ben yazdıklarımın aynısını buraya da yazarım her zaman, oyle yapalım mı ne dersın ?

Bılıyorum benım zayıflamamı cok ıstıyorsun :)))) ben de senı bır ogretmen edasıyla takıp edıyorum her an. Sana soruyorum, sana rapor verıyorum farkındasındır.
tamam cnmburdandayaz diğer kızlarıda bırakmaaa

kırgın mııı ne kırgınlıgı kızz valla sopaylan gelırım orayaaa:30::30:
anamm koktummm yakışıklı alıştımı kreşee

yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin sende

ohh ohh maşallah bütün kızlar toplandıkkkk:nazar:

tamam cnmburdandayaz diğer kızlarıda bırakmaaa

anamm koktummm yakışıklı alıştımı kreşee

alıstı cnm bu sene severek gıdıyor sımdı normal ders gıbı ıslıyor hergun etkınlık falan yapıyorlar oyun agırlıklı hergun oğrendıgı sarkıları soyluyor oğrendıgı oyunları bana oğretıyor masallah guzel gıdıyorrr:46:

hosbulduk canım. Sen de hosgeldın. Gozum senı aradı dun aksamdan berı.

Canım ben senı burdan da takıp edıyorum kı tanıdım tanıyalı. Hatta senı ılk burda farketmıstım. Bızım topıc olunca ordan devam ettım. Burdan da yazarım ıstersen. Bılıyorsun ben kurban bayramına kadar sınırlamadım kendımı. Yolum uzun, yaza kadar ve kararlıyım ve senı bırakmayacagım benı takıp et lutfen dıyordum. Olur burdan da devam ederım canım. Kızları tanımıyorum onlar da ok derse burda da yazarım.

Tamam ozaman ben yazdıklarımın aynısını buraya da yazarım her zaman, oyle yapalım mı ne dersın ?

Bılıyorum benım zayıflamamı cok ıstıyorsun :)))) ben de senı bır ogretmen edasıyla takıp edıyorum her an. Sana soruyorum, sana rapor verıyorum farkındasındır.

burdaki kızlar birbirinden tatlı kıymetli kişiler hepsini çok seviyorum senide sanki ilkgünden beri tanıyormuş gibi aralarınasokarlar biz diğer topkielr gib sonradan geleni aramıza almama gibi durumumuz yok

nezamandırkg vermek için uğraşıyorum şu yeni dank etti kafama;
şimdi bendevar olan kg yani yağ var,ben kaçamak yaptığımda ve ardından spor yaptığımda oyediğimi yakıp var olanları koruyorum yani kg mu koruyorum artık buhep aklımda,geçengün balık yemeye gittik ızgara balıksip ettim istediğim balıkyoktu eşimde tavada mezgit sip.etti bana dediki ne olcak sende tavada ye yedi nasılsa yürücez dedi orda dank etti ee benkg vermek istiyorum o kadar yürücem yediğim tavada mezgit için ama başka bir ızgara sip.edip var olan kg yakayım dedim ogünden beri bu slogan aklımda önemlipolan yediğimi yakmak değil var olanı eksiltmek

çok haklısın.aynen öyle o sırada yediklerini yürüyerek eritiyorsun ama geçmişte yediklerin kalıyor..

alıstı cnm bu sene severek gıdıyor sımdı normal ders gıbı ıslıyor hergun etkınlık falan yapıyorlar oyun agırlıklı hergun oğrendıgı sarkıları soyluyor oğrendıgı oyunları bana oğretıyor masallah guzel gıdıyorrr:46:

ya kamereya çekip koysana şarkı söyleyişini facbooka

arkadaşlar oğlumu okuldan alacam öğleden sonrada araziye çıkacam yarında ankaraya gidecemm görüşmek dileğiyle mutlu ve zayıf kalın

ha bide beni özleyinn anacımmmm

oo pomo gelmişş pomucum topiğime hoşgeldinnn,beni terk eden meleklerim geri geldi ee önceleğim burası hep sendekatıl benim toipiğee zatengözümüzerinde sana fena taktımkafayııı

aşkolsun seni terkedermiz hiççççççç seviyoruz seni
10 eylülü bekliyoduk sen topiği kapatmak istedin
hem sen neden kime kırıldın bakem anlatta çözüm bulalım :16::16::16:

kızlarrr bir rica var ricamın sahipleri anlarr zaten ,burda birbirimiz tanımıyoruz fikir ayrılıkları,kırgınlıklarolur telafisi olmuyorsa tamam konuşmayın ama telafi edilcekbirşeysee lütfen konuşunsorunuzu,birde burda kim kmie kırılırsa beniterk etmesinnnnçünkü ben hepinizi çokseviyoruımmmmmmmmmm

kizlar sizin menülerinizi görünce utandim :(((((((((
ben tatilden geleli hiçbir$eyin tadini alamiyorum ba$larda nutellanin bile, ve neredeyse bir$ey yemeden geçiyordu ilk günler, sonra nutellaya ba$ladim gün boyu bir kaç lokma nutellali ekmek yedim, $imdi bo$ nutella, kahve yogurt, tadimlik yemek bunlari yiyorum hep. Dün dilimin yarasi çok fena oldu, yemek yiyemedim gece sütlü kahveyle bir iki ka$ik nutella yedim karnimin sesini durdurmak için.....

evet malesef günlerim hep böyle geçiyor, midemde bulaniyor hep..

Back
X