- Konu Sahibi Betul_20162010
- #10.841
arkadaşlar oğlumu okuldan alacam öğleden sonrada araziye çıkacam yarında ankaraya gidecemm görüşmek dileğiyle mutlu ve zayıf kalın
ha bide beni özleyinn anacımmmm
hoscakal cnm ıyı vakıt gecırrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar oğlumu okuldan alacam öğleden sonrada araziye çıkacam yarında ankaraya gidecemm görüşmek dileğiyle mutlu ve zayıf kalın
ha bide beni özleyinn anacımmmm
aşkolsun seni terkedermiz hiççççççç seviyoruz seni
10 eylülü bekliyoduk sen topiği kapatmak istedin
hem sen neden kime kırıldın bakem anlatta çözüm bulalım![]()
kızlarrr bir rica var ricamın sahipleri anlarr zaten ,burda birbirimiz tanımıyoruz fikir ayrılıkları,kırgınlıklarolur telafisi olmuyorsa tamam konuşmayın ama telafi edilcekbirşeysee lütfen konuşunsorunuzu,birde burda kim kmie kırılırsa beniterk etmesinnnnçünkü ben hepinizi çokseviyoruımmmmmmmmmm
kızlar bi fikrimm var leyya nutella yemeye devam ederse onu topikten atalımmm
1,5 senedir nutelladan vazgeçirmeye çalışıyoruz bu ne kardeşimm yaaa
kızlar bi fikrimm var leyya nutella yemeye devam ederse onu topikten atalımmm
kizlar sizin menülerinizi görünce utandim((((((((
ben tatilden geleli hiçbir$eyin tadini alamiyorum ba$larda nutellanin bile, ve neredeyse bir$ey yemeden geçiyordu ilk günler, sonra nutellaya ba$ladim gün boyu bir kaç lokma nutellali ekmek yedim, $imdi bo$ nutella, kahve yogurt, tadimlik yemek bunlari yiyorum hep. Dün dilimin yarasi çok fena oldu, yemek yiyemedim gece sütlü kahveyle bir iki ka$ik nutella yedim karnimin sesini durdurmak için.....
evet malesef günlerim hep böyle geçiyor, midemde bulaniyor hep..
he ya baksana ercem bile sigarayi birakti ben nutellayi birakamadim
ama bu sefer bahanem varrrrr onuda yemesem gün boyu sadece çay kahve içmi$ olcammmmmmm![]()
valla yaaa ahleyya ha yaramaz çocukgibsinkızlar bi fikrimm var leyya nutella yemeye devam ederse onu topikten atalımmm
yokkk onlarkendiklerni bilyor 2 sevdiğimarkadaşım neyseee onlar beni bırakmıcakk yoksa saçlarnı yolcam ışınlanıpduygucum bence boşuna hüsnü kuruntu yapıyorsun az çok herkesi tanıyoruz sorunumuz oluncada açık yüreklilikle dile getiririz sana darılan yada küsen yok için raht olsun
ben geldim nette sorun vardı biraz geciktim kızlar kusura bakmayın
işte bu günkü menüm
sabah 1dilim ekmek 5 tane zeytin 1 dilim beya peynir 1 bardak sekersiz çay
ara bir bardak neskafe ama şekersiz içemiyorum
öğle dün akşam yaptığım zeytin yağlı patlıcan üzerine yoğurt
1 tane dilimlenmiş domates birazcık karpuz
akşam mercimek çorbası fırında folyoda kızartılmış patates kızlar mutlaka deneyin canınız patates kızartması istediğinde bunu deneyin yanında yoğurtla mükemmel oluyo 1 litre kadar su 2 fincan yeşilcay umarım kçamaksız tamamlarım bende
ilahi krizantep güldürdün beniiiiiiiiiiiilütfen leyya bahane üretme iştahın zamanla açılır hemencik ölmezsin iştahın yokken unut onuuu göm kalbinee (bu ne ya platonik aşk gibi oldu)
ben erken kalkıyorum en geç 8:30da kursağımıza ne zaman gıda su vs girerse o dk metabolizma çalışmaya başlarne kadar geç o kadar az çalışırya kızlar bakıyorumda coğumuz gec kalkıyoruz 10 da yada 11 de kahvaltıdan bahhsediyoruz bazen benimde oluyor ama bunu yapmamalıyız çünkü fazla uyku kilo yapıyor bence kahvaltı engec 8 de yapılmış olmalı varmı fikrime katılan begene tıklütfen![]()
leyya gençsin güzelsinnnnnnnnnn hemde çok,ama kusura bakma hayatın tadını yaşamak yerine kendini bunalıma sokuyorsun onun yedikleri bunun işi,bunun okulu,bununaşkı boşver artıkkmutlu olmaya bak 28yaşındayımkaybolan yıllarım içinpişmanım nekadar sudan sebeplere üzülüyormuşun,sen elindekilerlemutlu olsana mesela;
- o güzelliğininin kıymetini bilsen zayıflasan çok iyi biliyorsunki istersen yaparsın
- herşeyi olduğu kabul et insanları hayatın sana getirdiklerini
- herşeyde vardır hayır kelimesi senin slagonan olsun dua et azim et gersi allahın taktiride hayırlısı için dua et
çık şu durumdanlütfen gençliğinin kıymetini bil sonra çokkkkkkkkk pişman olursunnn
he ya baksana ercem bile sigarayi birakti ben nutellayi birakamadim
ama bu sefer bahanem varrrrr onuda yemesem gün boyu sadece çay kahve içmi$ olcammmmmmm![]()
ya kızlar bakıyorumda coğumuz gec kalkıyoruz 10 da yada 11 de kahvaltıdan bahhsediyoruz bazen benimde oluyor ama bunu yapmamalıyız çünkü fazla uyku kilo yapıyor bence kahvaltı engec 8 de yapılmış olmalı varmı fikrime katılan begene tıklütfen![]()
burdaki kızlar birbirinden tatlı kıymetli kişiler hepsini çok seviyorum senide sanki ilkgünden beri tanıyormuş gibi aralarınasokarlar biz diğer topkielr gib sonradan geleni aramıza almama gibi durumumuz yok
boşver artık geldi geçti burda olumsuzluk değil mutlu haberler,eksilen kilolar,istiyorum sen iyisin dimi son konuşmamızdan sonra