Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

senin resimler maşallah pek havalı oluyo :nazar::nazar::nazar:bakıyorum arada

bende çoban kavurma ve et yemekleri için böle değişik bi tava var ondan almayı düşünüyorum

leslii hatuna bayağı alıştım ben de hatta tv karşısında bile aklıma geldikçe yapıyorum :8::8:
ya ben havalıdeğilim resimde öyle çıkıyorum:)))
döküm tavamı???
leslie kanka mu oldun yoksa??

ben çıkıyorum kızlar işlerimi toparlayayım
yarın belki nete giremeyebilirim erişte açıcam tüm gün bahçede olurum heralde hamur yememeye çalışacağım aklıma duyguyu getircem off offf
ben bugünden yarına sebze bişeyler yapıyım :18::18::18:
kolay gelsin cnm yarın bende yokum yani öğleden sonra görümceme gitcem orturmayaa
ay cancazım nereye daha yeni geldim ben kaybolma sevgi kelebeğim...

yok cnm işim bitti çene çalıyorum

alıntı yapamıyorum ya sitede sorun var yada benim bilg yavaş...
sağol duygucum iyiyim vallahi hafiften grip oldum 1 gün sürdü sayılır ve atlattım yanlızca bogazlarımda hırıltı var gibi
fındığımı sorma zaten hep hareketli ama dün aksam ayrıydı ya ben kızımlayken iş güç yapamıyorum fılfır fılfır korkuyorum gözümü üzerinden ayıramıyorum...oda dar geliyro kuzuma resmen wc ye gitmeler mutfaga gitmeler kapılarını kapatmakta yaramıyor aç aç diyor açmasam aglıyor tabi açınca dolaplara yaptıkları ayrı her çocuk böylemiş sanırım..Bende onu özlüyorum hemde çok yorgunluk demeden baktım o gün dışarı çıkamamış hemen alıp parka gidiyorum...annelik işte özveri fedakarlık hepsini yapıyorsun isteyerk canı gönülden

pomo tatlım turşuyu çok severim bende almam ama kızım seviyor alıyorum.

nasılsın kontesim çıtır çerezim.........

canım benim anca düzeldi internetim sabahtan beri maymun etti gitti geldi hiç bir işi bitiremedim...

iyiiym cancazım sen nasılsın...ne var ne yok...

beni soracak olursan bugünde bom bom bombayımmmm...

sabah güzel uyandım güzel düşünüyorum güzel şeyler olacak

ama sanırım benim bilinç altımda bir takım sorunlar var ve annemin hastalığını ve olacağı ameliyatını
halen daha çok kafama takıyorum...

neyse allahım güzel günlerini çabucak göndersin rabbim üstümüzden eksik etmesin nazarını....

dünkü menüm

sabah:1 simit,1 krem peynir

öğlen: mercimek çorbası, salata,taze fasulye

ara:1 avuç leblebi

akşam: 4 kaşık bamya,1 dilim kepek ekmeği,turşuu...

2,5lt su, 6 bardak şekersiz çay,1 türk kahvesi

yok cnm ben hazır şeyler almamayaözen gösteriyorum
az yağlı kıymaalırım onu ayırırımparçalara poşeylerimkoyarım difrize yaptıkçaçıkarırım köftelermi içindeki mazlemetyi bilirimkendime uygun yparım tavık içinde geçerli yine buzdolap poşeylerine koyarım,kendimcwe harçyparım pişiririm yada kızartırım bi balım dışarda yiyorum oda geçici bu evde balık pişmez mutfakda pencere yok bu evde geçicioturuyorum çünkü düzen yapmadım oyüzden balık geçici dışardayiyoruz

ben de hazırlardan almıyorum. senın gıbı yaparım, parcalara ayırırım falan. fıkrını merak ettım. balık ben pısırıyorum evın onu musaıt balkonda mangal yapıyordu bazen esım. ama sımdı elektrıklı ızgara ıle daha kolay yaparız artık. gecen hafta yapmıstı bana. cok guzel olmustu. bu hafta da pısırırız. hatta balık aldıgımız yer, hemen pısırıp verebılıyormus. ek ucret ıstemıyorlarmıs. bazen oyle yapalım dıyorum. eve gelır gelmez yerız sogutmamaya calısırız.

sağol duygucum iyiyim vallahi hafiften grip oldum 1 gün sürdü sayılır ve atlattım yanlızca bogazlarımda hırıltı var gibi
fındığımı sorma zaten hep hareketli ama dün aksam ayrıydı ya ben kızımlayken iş güç yapamıyorum fılfır fılfır korkuyorum gözümü üzerinden ayıramıyorum...oda dar geliyro kuzuma resmen wc ye gitmeler mutfaga gitmeler kapılarını kapatmakta yaramıyor aç aç diyor açmasam aglıyor tabi açınca dolaplara yaptıkları ayrı her çocuk böylemiş sanırım..Bende onu özlüyorum hemde çok yorgunluk demeden baktım o gün dışarı çıkamamış hemen alıp parka gidiyorum...annelik işte özveri fedakarlık hepsini yapıyorsun isteyerk canı gönülden

sen çokiyi bir annesin cnmm,geçmiş olsun aman dikkat et cnmm

ben de hazırlardan almıyorum. senın gıbı yaparım, parcalara ayırırım falan. fıkrını merak ettım. balık ben pısırıyorum evın onu musaıt balkonda mangal yapıyordu bazen esım. ama sımdı elektrıklı ızgara ıle daha kolay yaparız artık. gecen hafta yapmıstı bana. cok guzel olmustu. bu hafta da pısırırız. hatta balık aldıgımız yer, hemen pısırıp verebılıyormus. ek ucret ıstemıyorlarmıs. bazen oyle yapalım dıyorum. eve gelır gelmez yerız sogutmamaya calısırız.

pomogranate tatlım çok güzel ilerliyorsun inşaallah... bende arkandan gelecem şu işlerimi bi halledeyim de ... öpüyorum... kolay gelsin hepinize kızlarrrrrrrrrrrrrr...

senın bılgısayarda sorun var sanırım canım. grıp olmussun hemen gectıgıne sevındım. gecmıs olsun kendıne dıkkat et hem kendıne lazım o beden hem kuzuna. bebek olsa kesın ben de bır ıs yapmam herhalde. sevecegım dıye. bır de korkarım kesın. teyzem tıtız manyagın tekıydı. ama sımdı kızı sevmekten, ev cop eve donuyormus enıstemız oyle dıyor.

tursuyu ben de severım de kendımı tutuyorum ya mecburen. kızın tursu mu sevıyor ???? dogru mu anladım :))))))

ee ne güzelmişşş bende böyle yerler bulayımm bari ben evde kötü kokuyu sevmiyorum hemde tiksiniyorum

pomogranate tatlım çok güzel ilerliyorsun inşaallah... bende arkandan gelecem şu işlerimi bi halledeyim de ... öpüyorum... kolay gelsin hepinize kızlarrrrrrrrrrrrrr...

kılo daha fazla vermıstım de bu hafta hem veremedım hem aldım. hap odem yaptı sanırım. ama pes etmıyorum merak etme. evet ıslerını hallet ve kılo vermeye basla. bebek ısteyenler zayıf olmalı bence. erkek ıcın de kadın ıcın de dıyor doktor. sısmanlık, sıgara bunlar olumsuz etkılıyormus.

senı ozledım. arayı uzatma bukadar goruselım

kılo daha fazla vermıstım de bu hafta hem veremedım hem aldım. hap odem yaptı sanırım. ama pes etmıyorum merak etme. evet ıslerını hallet ve kılo vermeye basla. bebek ısteyenler zayıf olmalı bence. erkek ıcın de kadın ıcın de dıyor doktor. sısmanlık, sıgara bunlar olumsuz etkılıyormus.

senı ozledım. arayı uzatma bukadar goruselım

tatım napıyım hala netim yok komşudan giriyorum... eylülün sonunu görüyümde hastaneye gitcem doktor büyük ihtimal zayıfla diyecek... evime tam yerleştim sonunda ama bu seferde eşim hastalandı... hayırlısı bakalım ALLAH ım daha beterinden saklasın... kolay gelsin sana tatlım... öpüldün...

ee ne güzelmişşş bende böyle yerler bulayımm bari ben evde kötü kokuyu sevmiyorum hemde tiksiniyorum

ya canım burası cok kucuk. burda bıle varsa, ızmır de kesın vardır. ustelık para almıyorlar pısırdık dıye. bu cok guzelmıs. buzım arabamız yok ama dolmus ıle bıle gelsek muhafaza ıcın bır kabı olur sogumaz dedıler. ben de deneyecegım bazen. elektrıklı de yapınca derısı falan yanmıyor. pek hoşlanmadım o goruntuden :)) arada balıkcıda pısırteyım dıyorum

canım benim anca düzeldi internetim sabahtan beri maymun etti gitti geldi hiç bir işi bitiremedim...

iyiiym cancazım sen nasılsın...ne var ne yok...

beni soracak olursan bugünde bom bom bombayımmmm...

sabah güzel uyandım güzel düşünüyorum güzel şeyler olacak

ama sanırım benim bilinç altımda bir takım sorunlar var ve annemin hastalığını ve olacağı ameliyatını
halen daha çok kafama takıyorum...

neyse allahım güzel günlerini çabucak göndersin rabbim üstümüzden eksik etmesin nazarını....

aminn..........
cnm benim lütfen çok rica ediyorum lütfen kötü düşünceleri arkanda bırak lütfen iyi düşün iyiolsun lütfen açılışmsj.oku ,
annen inş iyi olcaköyle düşün ve dua et güzel günler hepimiz için yakın lütfen iyi düşün tek istediğim şey iyi düşün herkonuda

tatım napıyım hala netim yok komşudan giriyorum... eylülün sonunu görüyümde hastaneye gitcem doktor büyük ihtimal zayıfla diyecek... evime tam yerleştim sonunda ama bu seferde eşim hastalandı... hayırlısı bakalım ALLAH ım daha beterinden saklasın... kolay gelsin sana tatlım... öpüldün...

hımmm tahmın ettım zaten. sadece bebek ıcın degıl, annem 64 kılo ıle amelıyata gırecektı belden. ona bıle zayıfla demıs doktor. doktorlar zayıfla dıyıp duruyorlar cunku sısman ınsanın amelıuatı bıle zor oluyor. hayırdır esının neyı var ?? cok gecmıs olsun. dukkanda ısler nasıl ?

evınde gule gule otur canım

Ara : 500 ml su, yesıl cay kıraz sapı koydum yıne ıcıne.dere otu yedım bıraz.

Oglen yemege gıtmeden tekrar 500 ml su ıctım.
Peynır getırmeyı unutmusum. Oglenkı yemegı uygun bulmadıgım ıcın yıne yemeyecektım. Ekmek arası yıyecektım. Ama duygunun ıznı ıle makarna yedım. 5 kasık kadardı sanırım. Cok az yag ve salca vardı. 4 kasık yogurt ıle yedım. Bır de kucuk bır dılım karpuz yedım.

Sıskınlık yaptı ve yemekten sonra fabrıkanın etrafında ıkı tur attım herzamankı gıbı 1531 adım yapmıs. Ya ben cok hızlı yurudum ya daha once adımsayar arada duruyor takılıyordu anlamadım. Cunku her zaman daha az adım oluyordu. Neyse gecmısı bosvereyım. 1531 adım = 76,60 kalorı
Sabah da ıse gelırken yurudum servıse kadar o da 500 adım gelmıstır. Aslında mesafe yakında, merdıvenlerı kosarak ındıgım ıcın fazla oluyor. Adım sayar uzerımde takılı degıldı kac kalorı yaktırdı bılmıyorum.

Sıskınlıkten dolayı sade bır soda ıctı.
Su an bır 500 ml daha su ıctım ve yesıl cay ıcıyorum yıne kıraz saplı.
Ara olarak yıne dere otu yerım, seftalı yerım, cevız ve badem de yerım. Hayıt tohumu cayımı ıcmedım bugun. Onu da ıceyım.

Bu aksam menum yıne barbunya olacak. Dun taze barbunya temızleyıp kıslık hazırlık yaptıgım ıcın kendıme yemek yapamadım ve dunku konserve barbunyamı yıyecegım. Yogurt ıle. Dunku gıbı aksam menu yapacagım yanı.

Isten cıkar cıkmaz cok uzun bır yuruyus planlıyorum guzel enerjı var bugun. Ustelık dun az yurudum suclu hıssedıyorum kendımı.

Peynır getırmeyı unutmusum. Oglenkı yemegı uygun bulmadıgım ıcın yıne yemeyecektım. Ekmek arası yıyecektım. Ama duygunun ıznı ıle makarna yedım. 5 kasık kadardı sanırım. Cok az yag ve salca vardı. 4 kasık yogurt ıle yedım. Bır de kucuk bır dılım karpuz yedım.

Sıskınlık yaptı ve yemekten sonra fabrıkanın etrafında ıkı tur attım herzamankı gıbı 1531 adım yapmıs. Ya ben cok hızlı yurudum ya daha once adımsayar arada duruyor takılıyordu anlamadım. Cunku her zaman daha az adım oluyordu. Neyse gecmısı bosvereyım. 1531 adım = 76,60 kalorı
Sabah da ıse gelırken yurudum servıse kadar o da 500 adım gelmıstır. Aslında mesafe yakında, merdıvenlerı kosarak ındıgım ıcın fazla oluyor. Adım sayar uzerımde takılı degıldı kac kalorı yaktırdı bılmıyorum.

Ara olarak yıne dere otu yerım, seftalı yerım, cevız ve badem de yerım. Hayıt tohumu cayımı ıcmedım bugun. Onu da ıceyım.

Bu aksam menum yıne barbunya olacak. Dun taze barbunya temızleyıp kıslık hazırlık yaptıgım ıcın kendıme yemek yapamadım ve dunku konserve barbunyamı yıyecegım. Yogurt ıle. Dunku gıbı aksam menu yapacagım yanı.

Isten cıkar cıkmaz cok uzun bır yuruyus planlıyorum guzel enerjı var bugun. Ustelık dun az yurudum suclu hıssedıyorum kendımı.

kızlar ben cıkıyorum. yarın gorusuruz bol bol spor yapalım bu aksam ve kacırmayalım ıns..........

Ara : dere otu yerım, seftalı, 2 cevız, 2 kayısı, 5 badem. hayıt tohumu cay. 500 ml su

aksam : 5 kasık barbunya, 2 kasık yogurt, 1 acur tarzı yanı kucuk olmamıs kavun. bız kelek derız acur derız. mınık kavuna benzer ama sekersız tatlanmamıs halıdır. tadı salatalıktır.

Back
X