- Konu Sahibi Betul_20162010
- #12.321
ayy evet aynalardan ve resim çeklmekten nefret ediyorum şuan..düşün yani o kdr resm var ve ben facede paylaşamdım bile yaaaa.s cnm ...aynalar yalancı zaten benim 85 kg halimi bilebana normal gösterdi bende hep resimlerde görürdüm yada başika bir mekanın aynasından kendimigördüğümdee bir süre resimçekilmekden kaçtım resmen benimdekg durmuştu erce duymasın hızlandı bu aralar bizonla iddiaya girdikde kim daha fazla kg vercekdiye...
neysesigarayı bıkramana sevindim ALLAH yardımcın olsunn ercemdebıraktı belki sanaöneride bulunurr ..
aman hızlnsın kuzum yaaa metebolizm abenmki durdu bakalım ne zmn başlıck gene
merhaba
sigarayı bırakmana sevindim tebrk ederim .bende yaklaşık 7 ay oluyo sigarayı bırakalı ilk zamanlar çok zorlanıyosun ama yeterki sabret tek bir tane olsun sakın içme yoksa devamı gelir ,
elini ve aklını oyalayacak şeyler yap bol bol su iç sakız çiğne derin derin nefes al ağzına karanfil at çiğne .buradaki sigara burakma topiklerini oku çok faydası oluyo
ve en önemlisi kendine güven bitti bu iş yeter de gerçekten bitiyo .bi zaman sonra hiç aklına bile gelmicek hatta kokusundan tiksineceksin
bide sigarayı bıraktığın ilk ay vucudunda bi şişlik oluyo kilo değil ama hani regl olunca olur ya öle sonra şişliğin iniyo .benden sonra eşim ve eltimde bıraktı onlarda şişti ama geçici bi durum sakın kilo alıyorum diye düşünme şişkinliğin olursa
başarılar diliyorum .bir çok insan bırakmış sen mi bırakamıyacaksın diyorum ve güzel haberlerini bekliyorum
ayy sağol cnm yaaaa..benmde 5 gn oldu işte...ben öle can sıkıntısından içerdim...şimdi elimde sıck suyum bol bol içiyorum..ağzımda sakızım bilmm ne olckk..istemyorum içmek..tedaviye başlamadn biraz içm temzlensin istyorum...evet şişlik var.ve bu şişlikle birlikte metobolizmmda yavşldı...ya cnm ekmek istiyor ya da sürekli yemek yemek o yüzden zorlnıyorum...desteğin için sağol cnm
bugnki menüm..
sirklei su
sabah:domates salatalık 1 kk peynir 2 zeytin ...1 açık çay
ara :3 ceviz 1 elma
öğlen 2 yk ıspanak 1 çay bardağı yoğurt 2 ymk kaşığı taze fasulye
ara 1 adet form çayı 1 elma
akşam.1 kase cacık 1 kepçe çorba,4 ymk kaşığı taze fasulye salata
arA:1 form çay
3 ltre sıcak su..(çay içer gibi)