Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

a.s cnm ...aynalar yalancı zaten benim 85 kg halimi bilebana normal gösterdi bende hep resimlerde görürdüm yada başika bir mekanın aynasından kendimigördüğümdee bir süre resimçekilmekden kaçtım resmen benimdekg durmuştu erce duymasın hızlandı bu aralar bizonla iddiaya girdikde kim daha fazla kg vercekdiye...

neysesigarayı bıkramana sevindim ALLAH yardımcın olsunn ercemdebıraktı belki sanaöneride bulunurr ..
ayy evet aynalardan ve resim çeklmekten nefret ediyorum şuan..düşün yani o kdr resm var ve ben facede paylaşamdım bile yaaa
aman hızlnsın kuzum yaaa metebolizm abenmki durdu bakalım ne zmn başlıck gene
merhaba
sigarayı bırakmana sevindim tebrk ederim .bende yaklaşık 7 ay oluyo sigarayı bırakalı ilk zamanlar çok zorlanıyosun ama yeterki sabret tek bir tane olsun sakın içme yoksa devamı gelir ,
elini ve aklını oyalayacak şeyler yap bol bol su iç sakız çiğne derin derin nefes al ağzına karanfil at çiğne .buradaki sigara burakma topiklerini oku çok faydası oluyo
ve en önemlisi kendine güven bitti bu iş yeter de gerçekten bitiyo .bi zaman sonra hiç aklına bile gelmicek hatta kokusundan tiksineceksin

bide sigarayı bıraktığın ilk ay vucudunda bi şişlik oluyo kilo değil ama hani regl olunca olur ya öle sonra şişliğin iniyo .benden sonra eşim ve eltimde bıraktı onlarda şişti ama geçici bi durum sakın kilo alıyorum diye düşünme şişkinliğin olursa
başarılar diliyorum .bir çok insan bırakmış sen mi bırakamıyacaksın diyorum ve güzel haberlerini bekliyorum

ayy sağol cnm yaaaa..benmde 5 gn oldu işte...ben öle can sıkıntısından içerdim...şimdi elimde sıck suyum bol bol içiyorum..ağzımda sakızım bilmm ne olckk..istemyorum içmek..tedaviye başlamadn biraz içm temzlensin istyorum...evet şişlik var.ve bu şişlikle birlikte metobolizmmda yavşldı...ya cnm ekmek istiyor ya da sürekli yemek yemek o yüzden zorlnıyorum...desteğin için sağol cnm

bugnki menüm..
sirklei su
sabah:domates salatalık 1 kk peynir 2 zeytin ...1 açık çay
ara :3 ceviz 1 elma
öğlen 2 yk ıspanak 1 çay bardağı yoğurt 2 ymk kaşığı taze fasulye
ara 1 adet form çayı 1 elma
akşam.1 kase cacık 1 kepçe çorba,4 ymk kaşığı taze fasulye salata
arA:1 form çay
3 ltre sıcak su..(çay içer gibi)

selam kizlar kusura bakmayin hiç zamanim olmuyor buraya girmeye :(

ve benim durumum vahim, ya ben böyle degildim, bir$eyi yemeye ba$layinca daha duramiyorum sevmedigim $eyleri bile... çok stresliyim ona bagliyorum, bugün hafiften toparlandim, tabi tartida kilo aldigimi görünce morelim çok bozuldu, hiç durmadan yemek istiyorum yaa, eskiden hep tatli yemek isterdim $imdi farketmiyor i$tah patlamasi ya$iyorum resmen :50::50:

bugün öglede çok lezzetli ve saglikli bir yemek yedim : ha$lanmi$ brokoliye yogurt kattim çok severek yedim ama sonra ba$ka $eyler yemeye devam ettim..
bu ak$am ise makarna vardi birazcik yedim, huyumu ögrendim artik biraz daha yeseydim duramazdim...

yine $u kabizliktan kurtulamadim, ve sanirim bununda kilo almamda çok etkisi var...

selam kizlar kusura bakmayin hiç zamanim olmuyor buraya girmeye :(

ve benim durumum vahim, ya ben böyle degildim, bir$eyi yemeye ba$layinca daha duramiyorum sevmedigim $eyleri bile... çok stresliyim ona bagliyorum, bugün hafiften toparlandim, tabi tartida kilo aldigimi görünce morelim çok bozuldu, hiç durmadan yemek istiyorum yaa, eskiden hep tatli yemek isterdim $imdi farketmiyor i$tah patlamasi ya$iyorum resmen :50::50:

bugün öglede çok lezzetli ve saglikli bir yemek yedim : ha$lanmi$ brokoliye yogurt kattim çok severek yedim ama sonra ba$ka $eyler yemeye devam ettim..
bu ak$am ise makarna vardi birazcik yedim, huyumu ögrendim artik biraz daha yeseydim duramazdim...

yine $u kabizliktan kurtulamadim, ve sanirim bununda kilo almamda çok etkisi var...

a.s kabızlık sorunu yaşamamak için aç karnına içebilirsin ılıksuya blelma sirkesi ekle gece yatmadanda iç düzelir inşallah vallaleyyacım sen naptığını veden yaptığınıbiliyorsun şu stresiüzerindenbi atsan herşeyyoluna gircek inşallah..

günaydın mutlu huzurlu,sağlıklı birgün dilerimm hepimize

dünkümenüm
aç karnına:ılıksu,elmasirkesi,bal
kahvaltı:1 dilim çavdarekmeğinün üstüne lor sürdüm,maydanoz,domates,biber
ara:nescafeşekersiz kremasız,biraz süt ile
öğlen: 250 ml arpa şehriye çorbası 1-2 damla yağlaile bol ekşili pul biberli(ekmezsiz)
akşam:2 küçük tavuk kanatı,patates toplamda 1,5 kaşık yağla yapılmıştır.1 dilim ekmek
yeşilçay
yatmadan yine ılıksu,elmasirkesi,balkarışımı içtim
tahmini 2lt belki fazladırsu
dans ve adımla bazen hafif koşarak 10,256 adım buda 7,179metre buda 501,6 kalori

böyle kızlarrr kendi çokfazla yorduğumu hissediyorum hatta bedenim sinyal yolluyor

gunaydın duygucugum ?

nasılsın bakalım ?????? var mı yıne enerjı patlaması ???? :)))))) ben de dun costum valla. tamam senden feyz aldım da bukadar ucacagımı dusunmuyordum :))))))

ben azıcık yorgun azıcık canı sıkkın ama kendını cok basarılı hısseder bır ruh halı ıle yazıyorum bugun sızlere.

dun ıs cıkısı tam ıkı saat yurudum durmadan. tempoluydu ( kendıme gore yanı :)))) )

10,500 adım atmısım = 515 kalorı cıvarı gelıyor.

ardından saat 9 da sınemaya gırdık ben esım ve gorumcem. sınemadan sonra baya merdıvenden ınmek ve eve gıdıs yolu derken 2303 adım da oyle etmıs = 113 kalorı cıvarı.

ayagım azıcık su toplayacak gıbı oldu resmen eve geldıgımde. ama asırı yorgun degıldım ve cok da keyıflıydım cunku hem 5000 adım bıle benım ıcın cok zor bır rakamken ben kendımı uzmeden hasta etmeden hem de rakamımı katlamıstım. cok huzur aldım bu durumdan. yuruyusten sonra da guzel bır fılm sınemada. cok guzel oldu yanı.

esım hem sınemadan once hem bu sabah farklı konulardan huzurumu kacırdı huysuzlugu yuzunden ama olsun onu bıle sallamıyorum artık.

gunaydın duygucugum ?

nasılsın bakalım ?????? var mı yıne enerjı patlaması ???? :)))))) ben de dun costum valla. tamam senden feyz aldım da bukadar ucacagımı dusunmuyordum :))))))

ben azıcık yorgun azıcık canı sıkkın ama kendını cok basarılı hısseder bır ruh halı ıle yazıyorum bugun sızlere.

dun ıs cıkısı tam ıkı saat yurudum durmadan. tempoluydu ( kendıme gore yanı :)))) )

ardından saat 9 da sınemaya gırdık ben esım ve gorumcem. sınemadan sonra baya merdıvenden ınmek ve eve gıdıs yolu derken 2303 adım da oyle etmıs = 113 kalorı cıvarı.

ayagım azıcık su toplayacak gıbı oldu resmen eve geldıgımde. ama asırı yorgun degıldım ve cok da keyıflıydım cunku hem 5000 adım bıle benım ıcın cok zor bır rakamken ben kendımı uzmeden hasta etmeden hem de rakamımı katlamıstım. cok huzur aldım bu durumdan. yuruyusten sonra da guzel bır fılm sınemada. cok guzel oldu yanı.

esım hem sınemadan once hem bu sabah farklı konulardan huzurumu kacırdı huysuzlugu yuzunden ama olsun onu bıle sallamıyorum artık.
cnmgünaydın maşallah diyorum ve tebrik ediyorum beni sollamışsın karayollardaa:)))
enerji bitti yada gece geç yyattım sabah erken kalktım o yüzden moddan düşüğüm birşeyler yiyip içeyim belki düzelirim

Son düzenleme:
pomucum yazmaya unuttum enerjm malesefyok bugün geç yattım erken kalktım uykumualamadım sanırım ilerleyen satlerde düzelirim inşallahh

günaydın mutlu huzurlu,sağlıklı birgün dilerimm hepimize

dünkümenüm
aç karnına:ılıksu,elmasirkesi,bal
kahvaltı:1 dilim çavdarekmeğinün üstüne lor sürdüm,maydanoz,domates,biber
ara:nescafeşekersiz kremasız,biraz süt ile
öğlen: 250 ml arpa şehriye çorbası 1-2 damla yağlaile bol ekşili pul biberli(ekmezsiz)
akşam:2 küçük tavuk kanatı,patates toplamda 1,5 kaşık yağla yapılmıştır.1 dilim ekmek
yeşilçay
yatmadan yine ılıksu,elmasirkesi,balkarışımı içtim
tahmini 2lt belki fazladırsu
dans ve adımla bazen hafif koşarak 10,256 adım buda 7,179metre buda 501,6 kalori

böyle kızlarrr kendi çokfazla yorduğumu hissediyorum hatta bedenim sinyal yolluyor

günaydın amin canım
menün gayet güzel az ve öz
spor olayı is emuhteşem iyiki enerji patlaması olmuş
sen bu kiloyu spor ile alt edeceksin hep diyorum.
Keşke bende birazcık olsa yapsam ama içimde istek yok

aman neyse az ve sık yiyeyim kilo almayayım geriside zamanla olur herhalde.
acelem yok.

gunaydın duygucugum ?

günaydın pomocum aferin sana....
sık giremesemde gridikçe seni takip ediyorum dogru yoldasın arkadaşım..
akşam sinema keyfi güzle olmuş....
evde olunca insan dolabın önüne yapışabiliyor dışarıda olmak güzel bu aksamda biz dışarıdayız aksilik çıkmazsa.

Günaydınlar sıcak bir istanbul sabahından merhaba,
Herkes iyidir keyifler yerindedir inşallah.
Ben akşamları evde laptop açamıyorum fındıgımdan sıra gelmiyor daha dogrusu kendine ait olacak çizgi film açılacak o tuşlara dokunacak mausu bile ittiriyor..yaşından bu yana böyle sanırım hamileyken çalışmamdan dolayı kızım yabancılık çekmiyor.
Haftasonu veya Haftaiçi akşamları açmıyorum kızlar yoksa sizlere yazmak isterim işten arta kalan vakitte.Saklı laptop evde...aklım sizlerde oluyor böyle ara ara yazmaya çalışıyorum.

Aaa bu hafta wc çıkamadım ben enson hafta sonu

Alışkanlık oldu menümü veriyorum;

ÇARŞAMBA 26 EYLÜL

1 DİLİM ETİMEK
K.K PEYNİR

4 ADET KURUKAYISI

1 DOMATES 2 BARDAK AYRAN
1 DİLİM EKMEK K.K PEYNİR

4 ADET KAYISI KURU

1 ADET ELMA

4 ADET BİBER TURŞUSU
SALATA,1 KASE YOGURT
2 KEPÇE PIRASA
PIRASA PİRİNÇLİ OLDUGUNDAN EKMEK YEMEDİM
B.EKMEĞİN UCUNDAN 1 LOKMA ALDIM
YARIM PAKET ÇUBUK KRAKER

Son düzenleme:
günaydın amin canım
menün gayet güzel az ve öz
spor olayı is emuhteşem iyiki enerji patlaması olmuş
sen bu kiloyu spor ile alt edeceksin hep diyorum.
Keşke bende birazcık olsa yapsam ama içimde istek yok

aman neyse az ve sık yiyeyim kilo almayayım geriside zamanla olur herhalde.
Acelem yok.

Günaydın pomocum aferin sana....
Sık giremesemde gridikçe seni takip ediyorum dogru yoldasın arkadaşım..
Akşam sinema keyfi güzle olmuş....
Evde olunca insan dolabın önüne yapışabiliyor dışarıda olmak güzel bu aksamda biz dışarıdayız aksilik çıkmazsa.
sağ ol cnm yaa ben sporu seviyorum birgün ideal kg ulaşsamda haftada 2-3günspor yapmak isterim,ya senin zaten kg iyi daha sen çıtayı yükselttin yvaş yavaş versende olur,bende gbelsem 60kg 57 için uğraşırım:))

akşam içiniyieğlenceler canımm

cnmgünaydın maşallah diyorum ve tebrik ediyorum beni sollamışsın karayollardaa:)))
enerji bitti yada gece geç yyattım sabah erken kalktım o yüzden moddan düşüğüm birşeyler yiyip içeyim belki düzelirim

canım karayolda yuruyorum otogarın kenarından baslıyor yuruyusum. merkeze dogru yuruyorum. merkeze ınıyorum. ordan tekrar evıme gelıyorum.

canım dun cok yurudun evde de bırseyler yaptıysan ıyıce enerjın bıtmıstır yanı. kahve ıc hadı. ben de kahve ıcecegım ama valla azıcık seker koyacagım napıyım dayanamıyorum :))))))

günaydınlar sıcak bir istanbul sabahından merhaba,
herkes iyidir keyifler yerindedir inşallah.
Ben akşamları evde laptop açamıyorum fındıgımdan sıra gelmiyor daha dogrusu kendine ait olacak çizgi film açılacak o tuşlara dokunacak mausu bile ittiriyor..yaşından bu yana böyle sanırım hamileyken çalışmamdan dolayı kızım yabancılık çekmiyor.
Haftasonu veya haftaiçi akşamları açmıyorum kızlar yoksa sizlere yazmak isterim işten arta kalan vakitte.saklı laptop evde...aklım sizlerde oluyor böyle ara ara yazmaya çalışıyorum.

alışkanlık oldu menümü veriyorum;

çarşamba 26 eylül

1 dilim etimek
k.k peynir

4 adet kurukayısı

1 domates 2 bardak ayran
1 dilim ekmek k.k peynir

4 adet kayısı kuru

1 adet elma

4 adet biber turşusu
salata,1 kase yogurt
2 kepçe pırasa
pırasa pirinçli oldugundan ekmek yemedim
b.ekmeğin ucundan 1 lokma aldım
yarım paket çubuk kraker
menün güzel çubuk krakerin zamanınısevmedim sanırım bildiğimiz kırmzı paketteki tuzlu çubuk kraker tuzyoğunluğunu semedim turşu yine baş köşede:9::9: Onundışında hep güzel zaten menün

Feslegen hiç ugramıyor sanırım hamileliği nasıl geçiyormuş ?

Erce canım sanada kolay gelsin hamur işin varmış eriştelerden bizede yolla kızım seviyor :)
y.mercimege atıyorum bazende yogurtlu yapıyorum bazende kavuırma olarak yagda yapıyorum kızım için.

Leyya tatlım en kısa sürede sende şu stresli günlerinden kurtulursun inşallah..

Kara biberim okullu oldun özlettiyorsun kendini,

Kontes canım annene Allahım acil şifalar nasip eylesin...Ameliyatını sag salim olur çıkar Allahın izniyle.Bol bol dua et tatlım..Dualarımız seninle..Bu arada dünkü menünde simiti gördüm bende yesem diye düşündüm bu sabah..

Krizamtemde
ugramıyor yaaaaa

Zsa bıraktı bizi

Günaydınlar sıcak bir istanbul sabahından merhaba,
Herkes iyidir keyifler yerindedir inşallah.
Haftasonu veya Haftaiçi akşamları açmıyorum kızlar yoksa sizlere yazmak isterim işten arta kalan vakitte.Saklı laptop evde...aklım sizlerde oluyor böyle ara ara yazmaya çalışıyorum.

Alışkanlık oldu menümü veriyorum;

ÇARŞAMBA 26 EYLÜL

1 DİLİM ETİMEK
K.K PEYNİR

4 ADET KURUKAYISI

1 DOMATES 2 BARDAK AYRAN
1 DİLİM EKMEK K.K PEYNİR

4 ADET KAYISI KURU

1 ADET ELMA

4 ADET BİBER TURŞUSU
SALATA,1 KASE YOGURT
2 KEPÇE PIRASA
PIRASA PİRİNÇLİ OLDUGUNDAN EKMEK YEMEDİM
B.EKMEĞİN UCUNDAN 1 LOKMA ALDIM
YARIM PAKET ÇUBUK KRAKER

evet ıstanbul cok sıcakmıs ısındı tekrar dıyor annem. nasılsın canım ????

benım cocugum da senınkı gıbı olur sanırım. baba aksama kadar yemek dısında pc basında calısıyor. anne desen aynı. bılgısayar muhendısı oluyormus cocuk. buyuyunce ne olacaksın dıye soranlara dırekt oyle dıyormus bılgısayarı bıle tam gormemısken :))))

aksamları ben de gıremıyorum. once evde net yoktu ıkı hafta kadar. sımdı de yuruyus ve ev ıslerınden zaten 11-12 oluyor hemen benım.

tursucu yıne tursu yemıssın. :))))))

Kızlar kaç gündür söylücem unutuyorum krizanteb malum sorun yaşıyordu kk giremiyordu girsede tam göremiyordu öğrenmiş çalıştığı yerde engelmi nekoymuşlar o yüzden giremiyorum dedi bir süre aramızda olmucak yani

birde kızlar ben bugün görümceme gideceğim ortalıkdan kayboldummu merak etmeyinn akşama halim olursa girerim

günaydın pomocum aferin sana....
sık giremesemde gridikçe seni takip ediyorum dogru yoldasın arkadaşım..
akşam sinema keyfi güzle olmuş....
evde olunca insan dolabın önüne yapışabiliyor dışarıda olmak güzel bu aksamda biz dışarıdayız aksilik çıkmazsa.

canım evde olunca hıc olmadı goz meyveye takılıyor canım kahve ıstıyor. ıs cıkısı yuruyus yaptıgım ıcın enazından gec gırıyorum eve. sınema temmuzdan berı gıtmemıstık ıyı oldu evet canım. haftaya da guzel bır fılm varmıs ya esımle ya arkadas ıle gıderım.

ıns tartı benı guldursun de baska bırsey ıstemıyorum. yorulmak falan ınan umrumda degıl. cok odaklandım bu ıse.

Kızlar kaç gündür söylücem unutuyorum krizanteb malum sorun yaşıyordu kk giremiyordu girsede tam göremiyordu öğrenmiş çalıştığı yerde engelmi nekoymuşlar o yüzden giremiyorum dedi bir süre aramızda olmucak yani

birde kızlar ben bugün görümceme gideceğim ortalıkdan kayboldummu merak etmeyinn akşama halim olursa girerim

hımm ben demıstım canım senın pc de sorun vardır dıye ona. cunku bızler de sorun olmuyordu.

hımm gezmeye mı gıdıyor yakısıklı oglun halasına mı gıdıyoır :)))) ay ben de cok hala olmak ıstıyorum. teyze olamayacagım ama hala olayım dıyorum ama o da cok zor. ortanca kardesımın fızıksel bıraz sıkıntısı var. uygun es bulunur mu bılmıyorum. kucuk desen endustrı muhendısı olacak. yurtdısı falan dusunuyor evlenmez o hıc bılıyorum. cok cok bır cocuk yapmak ıcın evlenır ve bosanır. tanıyorum

sağ ol cnm yaa ben sporu seviyorum birgün ideal kg ulaşsamda haftada 2-3günspor yapmak isterim,ya senin zaten kg iyi daha sen çıtayı yükselttin yvaş yavaş versende olur,bende gbelsem 60kg 57 için uğraşırım:))

akşam içiniyieğlenceler canımm

Canım işte mesele bu sevmek seven insan her ortamı yaratır kanımca.
Ben poru saglıgım açısından yapmak istiyorum..Spor yapıcna daha aktif ve dinç oluyorsun.
Ben çıtayı bilerek yükselttim belki o şekilde yine kilo veririm yeniden almam diye düşünüyorum.Biliyorum dikkat etmezsem eski düzen yer içersem geri alırım..Ve bu vakitten sonra 6 lı 5 li, rakamları görünce yeniden kilo vemrek zor bak gram gram gidiyor önceleir 1 kilo gittiğini biliyorum işim zorlaştı o yüğzden katı olmalıyım.ama acelem yok yaza kadar müddet koydum kendime böyle az ve sık yersem aradaki kaçamklarda olsun varsın yinede kilo verebilirim diye düşünüyorum.
Yine sende bende iyi durumdayız en azından 80 li rakamlardan 6 lı rakamları gördük hoş aldığımzı kilolar dogum kilosuydu keyiften almadık ama geride vermesini bildik...Arada bunu düşünerek kendimi ödüllendiriyorpum.

canım karayolda yuruyorum otogarın kenarından baslıyor yuruyusum. merkeze dogru yuruyorum. merkeze ınıyorum. ordan tekrar evıme gelıyorum.

canım dun cok yurudun evde de bırseyler yaptıysan ıyıce enerjın bıtmıstır yanı. kahve ıc hadı. ben de kahve ıcecegım ama valla azıcık seker koyacagım napıyım dayanamıyorum :))))))

Oh oh oh pomo yürüyüş ve yüzme en iyi spordır..DİKKAT ET AYAGINA CANIM.

menün güzel çubuk krakerin zamanınısevmedim sanırım bildiğimiz kırmzı paketteki tuzlu çubuk kraker tuzyoğunluğunu semedim turşu yine baş köşede:9::9: Onundışında hep güzel zaten menün

Evet canım bilgiğin kraker sorma benim böyle şeylerle aram yoktur kızım için alıyrouz paketten birkaç tane yiyor geriis kalıyor açıkta gördükçe bende agzıma 1-2 derken atıyorum.En önemlisi c.tesi dogum günene gidiyoruz ne yapcam bilemiyorum.

feslegen hiç ugramıyor sanırım hamileliği nasıl geçiyormuş ?

erce canım sanada kolay gelsin hamur işin varmış eriştelerden bizede yolla kızım seviyor :)
y.mercimege atıyorum bazende yogurtlu yapıyorum bazende kavuırma olarak yagda yapıyorum kızım için.

Leyya tatlım en kısa sürede sende şu stresli günlerinden kurtulursun inşallah..

kara biberim okullu oldun özlettiyorsun kendini,

kontes canım annene allahım acil şifalar nasip eylesin...ameliyatını sag salim olur çıkar allahın izniyle.bol bol dua et tatlım..dualarımız seninle..bu arada dünkü menünde simiti gördüm bende yesem diye düşündüm bu sabah..

krizamtemde
ugramıyor yaaaaa

zsa bıraktı bizi

fesleğenle,zsa bende merak ediyorum iyidir inşallah
krizantebi yazdım şirket engel koymuş bir süre aramızdaolamıcak
karabibeer evet yok özledim onudaa
kontesim seninlede denk geliriz inşallah bugün
ercem rakibimmm pastaları yedinmi ye nm afiyetolsun:47::47:
Leyya nın zamana ihtiyacı var biraz dahaa

hımm ben demıstım canım senın pc de sorun vardır dıye ona. Cunku bızler de sorun olmuyordu.

Hımm gezmeye mı gıdıyor yakısıklı oglun halasına mı gıdıyoır :)))) ay ben de cok hala olmak ıstıyorum. Teyze olamayacagım ama hala olayım dıyorum ama o da cok zor. Ortanca kardesımın fızıksel bıraz sıkıntısı var. Uygun es bulunur mu bılmıyorum. Kucuk desen endustrı muhendısı olacak. Yurtdısı falan dusunuyor evlenmez o hıc bılıyorum. Cok cok bır cocuk yapmak ıcın evlenır ve bosanır. Tanıyorum

inşallah hala olursun bende hala olcambenimkardeş evlenir çocukda yapar evcimendir inşallah o günleride görürümm
canım işte mesele bu sevmek seven insan her ortamı yaratır kanımca.
Ben poru saglıgım açısından yapmak istiyorum..spor yapıcna daha aktif ve dinç oluyorsun.
Ben çıtayı bilerek yükselttim belki o şekilde yine kilo veririm yeniden almam diye düşünüyorum.biliyorum dikkat etmezsem eski düzen yer içersem geri alırım..ve bu vakitten sonra 6 lı 5 li, rakamları görünce yeniden kilo vemrek zor bak gram gram gidiyor önceleir 1 kilo gittiğini biliyorum işim zorlaştı o yüğzden katı olmalıyım.ama acelem yok yaza kadar müddet koydum kendime böyle az ve sık yersem aradaki kaçamklarda olsun varsın yinede kilo verebilirim diye düşünüyorum.
Yine sende bende iyi durumdayız en azından 80 li rakamlardan 6 lı rakamları gördük hoş aldığımzı kilolar dogum kilosuydu keyiften almadık ama geride vermesini bildik...arada bunu düşünerek kendimi ödüllendiriyorpum.
Valla ben keyifden aldımm cnm bu kadar pis boğazlılıkolmazz,gelen geçen hamile diye getirirdi bende yerdim hatta apartmanda güzel koku gelince giderkapı çalar isterdim:)))):9::9: Birde benim eksim o yıl domuz gribi patlaması vardı ve ben kış hamileliği yaşadım oyüzde yürüyüş yapmadım tüm gün ofisde ye iç otur iişlerim öğlen biterdi öğleden sonra kk de elimde çerez lerle internet keyfi yapardım:))
bende 1,5 aya 60 olurum diye tahminediyorum sonra yaza kadar senin gibi keyfi kg vercem inşallah

oh oh oh pomo yürüyüş ve yüzme en iyi spordır..dikkat et ayagına canım.

Evet canım bilgiğin kraker sorma benim böyle şeylerle aram yoktur kızım için alıyrouz paketten birkaç tane yiyor geriis kalıyor açıkta gördükçe bende agzıma 1-2 derken atıyorum.en önemlisi c.tesi dogum günene gidiyoruz ne yapcam bilemiyorum.

Back
X