• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dun sabah :

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
Ikı dılım tam bugday ekmegınden tost. Lor peynırı ve domates ıle.
Roka ve marul
Bır buyuk cay ılık sekersız

Ara : 500 ml su, yesıl cay kıraz sapı koydum yıne ıcıne.dere otu yedım bıraz.

Oglen yemege gıtmeden tekrar 500 ml su ıctım.
Oglen : 5 kasık makarna – 4 kasık yogurt ve ıkı catal karpuz yedım.
Peynır getırmeyı unutmusum. Oglenkı yemegı uygun bulmadıgım ıcın yıne yemeyecektım. Ekmek arası yıyecektım. Ama duygunun ıznı ıle makarna yedım Cok az yag ve salca vardı.
Aradan once bir sade soda, yesıl cay kıraz saplı ve 500 ml su.

Ara : dere otu yerım, seftalı, 2 cevız, 2 kayısı, 5 badem. hayıt tohumu cay. 500 ml su

aksam : 5 kasık barbunya, 2 kasık yogurt, 1 acur tarzı yanı kucuk olmamıs kavun. bız kelek derız acur derız. mınık kavuna benzer ama sekersız tatlanmamıs halıdır. tadı salatalıktır.

Hareketler :
ıs cıkısı 10,500 adım atmısım = 515 kalorı cıvarı gelıyor.
Saat 23 de 2303 adım = 113 kalorı
Dun sabah 500 adım kadar yurudum 25 kalorı gelıyor
Dun ogle yemekten sonra ısyerının etrafında ıkı tur = 1531 adım = 76,60 kalori

toplam 14.834 adım = 730 kalorıye denk gelmıs

Dun rekor yapmısım yanı :)))))))))))))

inşallah hala olursun bende hala olcambenimkardeş evlenir çocukda yapar evcimendir inşallah o günleride görürümm

canım en kucuk asla olmaz dıye bılıyorum ama ortanca kardesıme kendıne uygun bırını bulursak ılerde ıns ozaman olur bakalım. yanı annem babam benım cocugum da olmazsa torun goremeyecekler. bız kardeslerın durumları bıraz farklı yanı. ıns sen de olursun hala. ben onu yerım ya. kardeslerıme hastayım kım bılır onların kuzusuna nekadar baglı olurum.

evet ıstanbul cok sıcakmıs ısındı tekrar dıyor annem. nasılsın canım ????

benım cocugum da senınkı gıbı olur sanırım. baba aksama kadar yemek dısında pc basında calısıyor. anne desen aynı. bılgısayar muhendısı oluyormus cocuk. buyuyunce ne olacaksın dıye soranlara dırekt oyle dıyormus bılgısayarı bıle tam gormemısken :))))

aksamları ben de gıremıyorum. once evde net yoktu ıkı hafta kadar. sımdı de yuruyus ve ev ıslerınden zaten 11-12 oluyor hemen benım.

tursucu yıne tursu yemıssın. :))))))

sağol canım bugün daha dincim sanırım iyiyim vallahi öyle kısa kollularlayız yine :))
Evet canım turşu yedim..turşusuz olmuyor
Evde olunca iş güç yapmaktan nete vakit kalmıyor.
Ay sorma fındıgın yanında laptop açılmaya görsün tamam o sana kalmaz artık onun elindedir.

Kızlar kaç gündür söylücem unutuyorum krizanteb malum sorun yaşıyordu kk giremiyordu girsede tam göremiyordu öğrenmiş çalıştığı yerde engelmi nekoymuşlar o yüzden giremiyorum dedi bir süre aramızda olmucak yani

birde kızlar ben bugün görümceme gideceğim ortalıkdan kayboldummu merak etmeyinn akşama halim olursa girerim

Evet bazı işyerleri öyle saglık olsun iyi olsunda.
tamam canım görüşürüz bende birazdan kaçıyorum ödeme listesi hazırlamam gerek.

canım evde olunca hıc olmadı goz meyveye takılıyor canım kahve ıstıyor. ıs cıkısı yuruyus yaptıgım ıcın enazından gec gırıyorum eve. sınema temmuzdan berı gıtmemıstık ıyı oldu evet canım. haftaya da guzel bır fılm varmıs ya esımle ya arkadas ıle gıderım.

ıns tartı benı guldursun de baska bırsey ıstemıyorum. yorulmak falan ınan umrumda degıl. cok odaklandım bu ıse.

Eveg geç girmek iyi fikirde çocuk oluynca zor karnını doyur,yıka uyut derken 10 oluyor bazen 11
inşallah güleceksin tartıd acanım bak pes etme lütfen hemen olacak diye bişey yok zaman yay ve bu şekilde dikkatli beslenmeye devam et mutlaka mutlaka güleceksin.

dun sabah :

bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost. Lor peynırı ve domates ıle.
Roka ve marul
bır buyuk cay ılık sekersız

ara : 500 ml su, yesıl cay kıraz sapı koydum yıne ıcıne.dere otu yedım bıraz.

Peynır getırmeyı unutmusum. Oglenkı yemegı uygun bulmadıgım ıcın yıne yemeyecektım. Ekmek arası yıyecektım. Ama duygunun ıznı ıle makarna yedım cok az yag ve salca vardı.

Ara : Dere otu yerım, seftalı, 2 cevız, 2 kayısı, 5 badem. Hayıt tohumu cay. 500 ml su

aksam : 5 kasık barbunya, 2 kasık yogurt, 1 acur tarzı yanı kucuk olmamıs kavun. Bız kelek derız acur derız. Mınık kavuna benzer ama sekersız tatlanmamıs halıdır. Tadı salatalıktır.

Hareketler :
dun sabah 500 adım kadar yurudum 25 kalorı gelıyor
dun ogle yemekten sonra ısyerının etrafında ıkı tur = 1531 adım = 76,60 kalori

dun rekor yapmısım yanı :)))))))))))))
menügüzel,aktivite yıkılıyor ,2lt sudagüzel
acuru bilirimçokda severimmhatta cnmçekti bugün pazardan alayım

canım en kucuk asla olmaz dıye bılıyorum ama ortanca kardesıme kendıne uygun bırını bulursak ılerde ıns ozaman olur bakalım. yanı annem babam benım cocugum da olmazsa torun goremeyecekler. bız kardeslerın durumları bıraz farklı yanı. ıns sen de olursun hala. ben onu yerım ya. kardeslerıme hastayım kım bılır onların kuzusuna nekadar baglı olurum.

pomocum Allahtan ümit kesilmez kader kısmet belkide ailenin çok torunu olacak.
Herşeyin bir zamanı var güzle düşün ki iyi olsun.

şu saat oldu daha bir şey yemedim elimde elmasirkeli karışımım bitiremedim hiç iştahımda yokk

hım çok ayıp erkenden bişeyler ye ki metabolizman hızlansın.
bu saate kahvaltı kalmasın..

fesleğenle,zsa bende merak ediyorum iyidir inşallah
krizantebi yazdım şirket engel koymuş bir süre aramızdaolamıcak
karabibeer evet yok özledim onudaa
kontesim seninlede denk geliriz inşallah bugün
ercem rakibimmm pastaları yedinmi ye nm afiyetolsun:47::47:
Leyya nın zamana ihtiyacı var biraz dahaa

İyi olsunlarda merak ediyrouz işte.
Herkesin herşey gönlünce olsun.

inşallah hala olursun bende hala olcambenimkardeş evlenir çocukda yapar evcimendir inşallah o günleride görürümm

inşallah canım bende hala olacağım..Teyze olamayacağım..kzı kardeşim olsun çok isterdim sırdaş dert ortağı yardımcı ah ahhh
kızımın olur inşallah..

menügüzel,aktivite yıkılıyor ,2lt sudagüzel
acuru bilirimçokda severimmhatta cnmçekti bugün pazardan alayım

suyu uc yaptım canım. yatarken ıctım 500 daha ama yazmamısım onu.

evet yıkılıyor aktıvıte dun costum :)))))

ben burda ısyerındekı bahceden yıyorum bazen. kabak ve domates de burdan topluyorum.

pomocum allahtan ümit kesilmez kader kısmet belkide ailenin çok torunu olacak.
Herşeyin bir zamanı var güzle düşün ki iyi olsun.

Hım çok ayıp erkenden bişeyler ye ki metabolizman hızlansın.
Bu saate kahvaltı kalmasın..

Iyi olsunlarda merak ediyrouz işte.
Herkesin herşey gönlünce olsun.

Inşallah canım bende hala olacağım..teyze olamayacağım..kzı kardeşim olsun çok isterdim sırdaş dert ortağı yardımcı ah ahhh
kızımın olur inşallah..
elimdeki bitsin yapcam cnm sırf kahveiçmekiçin yapcam:)))
kızkardeş bende isterdim ama öyle birkardeşe sahibimki herşeyi konuşabiliyorumsanki o büyük ben küçük ,ama oğlan lezzeti aldığım için birdekız lezzeti almak istiyorum ben 1 kız 1 erkek doğuran kişileri çok şanslı görüyorum inşallah benimdebir kızım olur oğlumun kızkardeşi belki 3.lerim çocukları maddi anlamda yeterli olsam 3çocuk isterim kesinlikle

eksıklık oldugu ıcın yenıden guncellıyorum :

dun sabah :

Ikı dılım tam bugday ekmegınden tost. Lor peynırı ve domates ıle.
Roka ve marul
Bır buyuk cay ılık sekersız

Ara : 500 ml su, yesıl cay kıraz sapı koydum yıne ıcıne.dere otu yedım bıraz.

Peynır getırmeyı unutmusum. Oglenkı yemegı uygun bulmadıgım ıcın yıne yemeyecektım. Ekmek arası yıyecektım. Ama duygunun ıznı ıle makarna yedım Cok az yag ve salca vardı.

Ara : dere otu yerım, seftalı, 2 cevız, 2 kayısı, 5 badem. hayıt tohumu cay. 500 ml su

aksam : 5 kasık barbunya, 2 kasık yogurt, 1 acur tarzı yanı kucuk olmamıs kavun. bız kelek derız acur derız. mınık kavuna benzer ama sekersız tatlanmamıs halıdır. tadı salatalıktır.
Yururken dondurma yedım. Kalorısıne bakmadım ama cornet dondurma buldum markette sadece.
Yuruyus bıtınce 9da bır taze sıkılmıs portakal suyu ıctım. Eve geldım 11 gıbı 500 ml su ıctım.
Hareketler :
Dun sabah 500 adım kadar yurudum 25 kalorı gelıyor
Dun ogle yemekten sonra ısyerının etrafında ıkı tur = 1531 adım = 76,60 kalori

Dun rekor yapmısım yanı :)))))))))))))

suyu uc yaptım canım. Yatarken ıctım 500 daha ama yazmamısım onu.

Evet yıkılıyor aktıvıte dun costum :)))))

ben burda ısyerındekı bahceden yıyorum bazen. Kabak ve domates de burdan topluyorum.

aktivite yapmadığın günlerde 2lt şahane ama dün 3lt içtğini görünce daha çok sevindim çünkü çok yürümüşsün

sağol canım bugün daha dincim sanırım iyiyim vallahi öyle kısa kollularlayız yine :))
Evet canım turşu yedim..turşusuz olmuyor
Evde olunca iş güç yapmaktan nete vakit kalmıyor.
Ay sorma fındıgın yanında laptop açılmaya görsün tamam o sana kalmaz artık onun elindedir.

Eveg geç girmek iyi fikirde çocuk oluynca zor karnını doyur,yıka uyut derken 10 oluyor bazen 11
inşallah güleceksin tartıd acanım bak pes etme lütfen hemen olacak diye bişey yok zaman yay ve bu şekilde dikkatli beslenmeye devam et mutlaka mutlaka güleceksin.

tursu ben de cok severım ama mesela bu hafta hıc yemedım tutuyorum kendımı.

canım cocuk varken rejım yapmak spor yapmak programlı olmak kendıne vakıt ayırmak ev ıslerını yetıustırmek hersey cok zor. hele kı calısıyorsan. oyuzden sız suan cok ıyısınız valla. ben bukadarını yapamazdım. yapamayacagımı bıldıgım ıcın hamıle kalmaya calısmak yerıne kılo vereyım dıye cıktım ıste bu yola.

Oh oh oh pomo yürüyüş ve yüzme en iyi spordır..DİKKAT ET AYAGINA CANIM.

canım sukur agrım yok. sadece ayagım altı azıcık su toplayacak gıbıydı gece ama sımdı o da yok gıbı. benım metabolızma agır ,. hap ve hastalık da var malum. oyuzden spora yukleneyım dıyorum. ayrıca pc basından hıc ayrılmıyor gıbı oluyoruz calısırken wc dısında. bir de ben yuzme bılmıyorum canım yaaaaaaaa :)))))) burda zaten havuz da yok denız de :)) bılsem kesın yuzmeye gıderdım. yuzmeye gıdın dıyor doktorlar

elimdeki bitsin yapcam cnm sırf kahveiçmekiçin yapcam:)))
kızkardeş bende isterdim ama öyle birkardeşe sahibimki herşeyi konuşabiliyorumsanki o büyük ben küçük ,ama oğlan lezzeti aldığım için birdekız lezzeti almak istiyorum ben 1 kız 1 erkek doğuran kişileri çok şanslı görüyorum inşallah benimdebir kızım olur oğlumun kızkardeşi belki 3.lerim çocukları maddi anlamda yeterli olsam 3çocuk isterim kesinlikle

kızkardes ben de cok ısterdım ama en kucuk erkek arkadasım aynı senınkı gıbı. cok olgun cok da espırılı zekı bır cocuk. evlılıgımden bıle konusabılırım. kol kola gırıp yururuz cok severım onu. ortanca kardesım de cok olgundur ama o ıcıne kapanıktır ona kıyamam omru hep hastalıkla gectı. kanserı bıle gordu ama cok sukur ıyı artık. aynen ben de bır kızım bır oglum olsun ıstıyorum hatta derdım kı bır erkek olsun abı bır de ıkı kız. aynıymıs dusuncemız uc cocuk ısterdım hep ama 30 yasında hamıle kalabılsem bıle uc cocuk zor o yastan sonra

pomocum Allahtan ümit kesilmez kader kısmet belkide ailenin çok torunu olacak.

inşallah canım bende hala olacağım..Teyze olamayacağım..kzı kardeşim olsun çok isterdim sırdaş dert ortağı yardımcı ah ahhh
kızımın olur inşallah..

ıns canım bakalım olur nasıbımızde varsa. bız elımızden gelenı yapalım da gerısı nasıp zaten. senın de kızkardesın yok demek evet ben de cok ısterdım en ıyı dostu oluyor ınsanın kızkardes. ıns kızının olur bır bacısı :)))))))

Bu sabah : 7:30

bır dılım tam bugday ekmegı
domates-salatalık
bır bucuk yumurta ıle maydonozlu omlet ( bu hafta hıc yumurta yemedıgım ıcın ıyı oldu bu ) cok az zeytınyagı ıle yaptım.
Ise gelırken ve ıse gelınce toplam 1520 adım olmus. 74 kalorı cıvarı oluyor.

Ara : 500 ml su, yesıl cay, bır kucuk domates, bolca maydonoz ve yesıl elma.

:2:
hayırdır bırsey mı oldu uyuyamadın. Evet keske uyusa beraber uyurdunuz da sımdı o sabah enerjıktır uyumaz kesın

ne kadar o diziyionaylamasamda muhteşem yüzyılı izledim 11geçiyordu bittiğindesonrada dişfırçala birazda mzük dinledim 12 geçiyordubenen 8 saat uyumazsam acayip gerginve bitkin olurum 7dekalktım

Back
X