• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

erce ve sarı cıvcıv :))))

kızlar kusura bakmayın obur tarafa dalmısım ben bugun.

nasılsınız bakalım ????

sızlere de hayırlı cumalar. tum dualarımız kabul olsun ınsaallah bu mubarek gunde.

ben de ıyıyım. abartı olmasa da tartı da oynama olmus gayet ıyı bır rakam gordum bu sabah. uc gun daha asılırsam spora, eskı haftalardakı verdıgım kılo kadar verırım bence.

dunku menumu eklıyorum once.

dun sabah : 7:30

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
bır dılım tam bugday ekmegı
domates-salatalık
bır bucuk yumurta ıle maydonozlu omlet ( bu hafta hıc yumurta yemedıgım ıcın ıyı oldu bu ) cok az zeytınyagı ıle yaptım.
Ise gelırken ve ıse gelınce toplam 1520 adım olmus. 74 kalorı cıvarı oluyor.

Ara : 500 ml su, yesıl cay, bır kucuk domates, bolca maydonoz ve yesıl elma.

Cıkmadan once 500 ml daha su ıctım. 6 ya gelmeden cıktım dun. Gorumcemı yolcu etmek ıcın erken cıktık. Erkenden bındırıp yemek yapacaktım mucver, gırıt yemegı ve yesıl mercımegı hazırlayacaktım 3-5 gun rahat edecektım ısteyken yemegı yemek ıcın ama yapamadım cunku yedıye ceyrek kala ancak eve gırebıldık. Otobuse bındırdık. Fırından gıttık bıberlerımızı ve patlıcanlarımızı aldık. Guzelce kozlenmıs ama azıcık kalmıs 5 kılo patlıcan ve on kılo kırmızı bıber. Haftaya tekrar patlıcan alacagım on kılo.
Neyse hızlı bır sekılde onlardan hazırladım.
Aksam : yedı bucukta sofradan kalkmıs olmaya calıstım. Ancak yetıstırdım. 6 kasık sogus salata ( patlıcan-kırmızı bıber ve kuru sogan karısık ), ıkı kasık da yogurt yedım. 3-4 yaprak marul yedım. Bır de yanında meyvelı soda.

Bu sabah : 7:30

ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, az lor peynırı az yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )

Ise gelırken ve ıse gelınce toplam 150O adım civarı oldu = 70 kalorıye yakın.

Ara : 500 ml su, yesıl cay ( kıraz sapı koydum ıcıne ), bolca maydonoz ve bır salatalık, bır kuru ıncır.

Ogleden once 500 ml su tekrar.

Oglen: yagını ıyıce aldıgım karnıyarık. Kucuk boydu ama yıne de yarısını yıyebıldım. 2 kasık da pılav yedım. Bır kasık domates-salatalık salata. Bır cay bardagı kadar cacık. Bır tutam maydonoz, bır salatalık.

Yemegın yarısını ayırdım ve aksam ısten cıkmadan aynısını yapıp en gec bes bucukta yemek ısını bıtırmeyı dusunuyorum. Dun yedı bucukta bıtırdım yemek. Mecburı durumdu ama onun dısında bu hafta hep ısyerınde erken yedım ve boyle yapmayı da dusunuyorum bundan sonra. Bugun yıne enerjım var uzun bır yuruyus yapmayı dusunuyorum.
Yarım saat sonra ısyerının etrafında da turlayacagım.

canım ben spor yapıyorum hemde her akşam 1 buçuk saat tempolu yürüyüş yapıyorum .fazla kaçırdıysam artı bide evde lesli yapıyorum falan dengelemeye çalışıyorum yediklerimi
pilavı yedim cuma okumamız oluyo bugünkü arkadaç pilav yapmış ikram olarak geri çevirmedim tabi
siagara konusunda evet allaha şükürler olsun ki bıraktım o zıkkımı hatta eşimde bıraktı benden imrendi
bide civcivim ben galiba kendimi bu kiloda çok beğeniyorum ,çevremdekilerde ayy çok zayıflamışsın falan dedikçe iyice salıyorum kendimi
yavaş yavaş vermek istiyorum öle çok sıkmadan
buraya menü yazıyorum diye dikkat ediyorum yoksa ipin ucu kaçıyo

valla yemeyen kazansın ne diyim maşallah duygucum :nazar::nazar::nazar:

Hımm ne güzel ben spor yapamıyorum..
Afiyet olsun tabikide yiyeceksin canım.
Aynı fikirdeyiz bende bu kiloda olmaktan mutluyum ama dikkat etmek için belki buraya yazıyorum
Belkide biraz daha verebilirim yada versem iyi olur diye yavaş yavaş gidiyorum..Ağır diyet yapmak aç kalmak bunları düşünmek insanı yoruyor o yüzden az ve öz yiyerek dikkat ederekte verebiliriz.
Bencede bu yarışın galibi duygu olacak gibime geliyor çok aizmliiiii ve dikkali

Bu sabah : 7:30

ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, az lor peynırı az yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )

Ise gelırken ve ıse gelınce toplam 150O adım civarı oldu = 70 kalorıye yakın.

Ara : 500 ml su, yesıl cay ( kıraz sapı koydum ıcıne ), bolca maydonoz ve bır salatalık, bır kuru ıncır.

Ogleden once 500 ml su tekrar.

Oglen: yagını ıyıce aldıgım karnıyarık. Kucuk boydu ama yıne de yarısını yıyebıldım. 2 kasık da pılav yedım. Bır kasık domates-salatalık salata. Bır cay bardagı kadar cacık. Bır tutam maydonoz, bır salatalık.

Yemegın yarısını ayırdım ve aksam ısten cıkmadan aynısını yapıp en gec bes bucukta yemek ısını bıtırmeyı dusunuyorum. Dun yedı bucukta bıtırdım yemek. Mecburı durumdu ama onun dısında bu hafta hep ısyerınde erken yedım ve boyle yapmayı da dusunuyorum bundan sonra. Bugun yıne enerjım var uzun bır yuruyus yapmayı dusunuyorum.
Yarım saat sonra ısyerının etrafında da turlayacagım.

Canım menü güzel bu dünkü menümü bugünkümü kafam karışdı
Karnıyarık hayet güzel eti ordan almışsın süper
Akşamada sebze yemegi olabilir yada salata yogurt
Öglen ve Akşam et tüketme
Oh oh ne güzel enerjiksin o zaman tutmayalım seni yürüyüşüne başla.

nasılsınız bakalım ????

sızlere de hayırlı cumalar. tum dualarımız kabul olsun ınsaallah bu mubarek gunde.

ben de ıyıyım. abartı olmasa da tartı da oynama olmus gayet ıyı bır rakam gordum bu sabah. uc gun daha asılırsam spora, eskı haftalardakı verdıgım kılo kadar verırım bence.

domates-salatalık
bır bucuk yumurta ıle maydonozlu omlet ( bu hafta hıc yumurta yemedıgım ıcın ıyı oldu bu ) cok az zeytınyagı ıle yaptım.

Cıkmadan once 500 ml daha su ıctım. 6 ya gelmeden cıktım dun. Gorumcemı yolcu etmek ıcın erken cıktık. Erkenden bındırıp yemek yapacaktım mucver, gırıt yemegı ve yesıl mercımegı hazırlayacaktım 3-5 gun rahat edecektım ısteyken yemegı yemek ıcın ama yapamadım cunku yedıye ceyrek kala ancak eve gırebıldık. Otobuse bındırdık. Fırından gıttık bıberlerımızı ve patlıcanlarımızı aldık. Guzelce kozlenmıs ama azıcık kalmıs 5 kılo patlıcan ve on kılo kırmızı bıber. Haftaya tekrar patlıcan alacagım on kılo.
Aksam : yedı bucukta sofradan kalkmıs olmaya calıstım. Ancak yetıstırdım. 6 kasık sogus salata ( patlıcan-kırmızı bıber ve kuru sogan karısık ), ıkı kasık da yogurt yedım. 3-4 yaprak marul yedım. Bır de yanında meyvelı soda.

merhaba canım bende iyiyim saolasın
demek sende kışlık hazırlık yapıyosun ne güzel
bende 8 kilo patlıcan közledim attım buzluğa kırmızı biber eşim yemediği için yapmıyorum salça yaptım kırmızı biberden
menün de herzamanki gibi maşallah çok iyi

geçen gün müzik açıp kızımla oynayayımdedim anammmm sol tarafıma agrı geldi taşlarım oynadı resmen :))))) Ben fazla oyun oynayamıyorum oynarsam bu agrı geliyor..

Ayyy şuan içtiğim 2 badrak ayran şişirdi beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

duygu kilonu neden gizliyrousn yaaaaaaaaaaaaa
bilmemneden gizliyorum ki ercemle yarıştayız diyemi cnm p.tesiden bu yana 2 kg verdim tam ,ama öyle sağlksız birşey yapmadımyani elma diyeti filan açdakalmadım sadece 10 bin adım atıyorum ya dışarda ya evde birde regl bitti çokşükür iştah patlaması yaşamam regliyken yada tatlı krizine girmem regliyken metabolizma çok çalışır bende bunu değerlendirdim sadece,

65 vay vay vayyyy duygucummmmmm sen kurbana 5 li rakamlarla gireceksin bak gör böyle gidersen alalhım bende spor yapmak istiyorum spor yaaaaa ama naısl yapcam aa işyerindeki merdivenlerden deli gibi inip çıksam olurmu ??

Kuziye kocaman maşalalh diyorum...Hep böyle olur inşallah....Bazen haftasonubanda olur eşimeden ria ederim fındıga bakar o ben yatarım oluyor bazen öyle durumlar...Benim kızım çok hareketli 1 dkk yerinde durmuyor
ya kurbana kadar o kadar olacağımı sanmıyorum ama 63-62 olsam en kötü tabi dilerimki dediğin gibi olur
olmazmı hareket şart sen tama az yiyorsun amaonu yakmıyorsun ondan bedlki kg koruyon yada gr veriyon zaten kg düştükçe vermeside zorlaşır
yani merdiven inip çıksan boş buldukça aktivite evdede kızuyuduğunda adım atsan evin için odada odadalşasan ben herkez uyudumu adımatarım 1000adım yaklaşık 10dkmı alıyor benimde evde alet yok sattımeliptiği ben kolidarda adfım atıyorum bazen leslie bazen dişarda yürüyorum böyle işte
kuzi için tşk ederimö cnm.. senin kızınada 40bin kere maşallahh
kızlar daha bi aktif olurmuş öyle duydum gerçi kişiye göre değişiyor en önemlisi büydüklerinde üzmesin varsın şimdiüzsünler yorsunlarr güzel ALLAHIM HEP KORUSUN ONLARI

ben çıkıyorum kızlar
evi toparlayayım biraz cuma vaktinin çıkmasını bekledim evimi süpüreyim sileyim biraz hareket olsun açıyım müziğimi
sonrada akşama yemek yapıcam

valla yemeyen kazansın ne diyim maşallah duygucum :nazar::nazar::nazar:

sağ ol ercemm daha 3 gün var sende ataklanırsın eminimmm sonuç ne olursa olsun bize kar olcam dimi arkadaşımm

ben çıkıyorum kızlar
evi toparlayayım biraz cuma vaktinin çıkmasını bekledim evimi süpüreyim sileyim biraz hareket olsun açıyım müziğimi

kolay gelsin cancazımm yorma kendini

canlarım merhaba bir kaçamak yapıp girdim....
şimdi yemekten geldim dün saat 10 da eve gittim pazartesiye kadar yoğunuz yarın bitmezse pazarda çalışacağız
hepinizi öpüyorum kendinize ve rejiminize dikat edin...

bilmemneden gizliyorum ki ercemle yarıştayız diyemi cnm p.tesiden bu yana 2 kg verdim tam ,ama öyle sağlksız birşey yapmadımyani elma diyeti filan açdakalmadım sadece 10 bin adım atıyorum ya dışarda ya evde birde regl bitti çokşükür iştah patlaması yaşamam regliyken yada tatlı krizine girmem regliyken metabolizma çok çalışır bende bunu değerlendirdim sadece,

41.kere maşallah bu kadar spora enerjiye 2 kilo süper İyi gizle bakalım p.tesi çok heyecanlı olacak.
Hep böyle devar edersin inşallah
Bende haftaya regli haftasına girerim
Benim elimin altında tatlı tuzlu turşu vs yok ise canım çekmez gidipte almam ama evde var isede kendimi tutamam :)))

ya kurbana kadar o kadar olacağımı sanmıyorum ama 63-62 olsam en kötü tabi dilerimki dediğin gibi olur
olmazmı hareket şart sen tama az yiyorsun amaonu yakmıyorsun ondan bedlki kg koruyon yada gr veriyon zaten kg düştükçe vermeside zorlaşır
yani merdiven inip çıksan boş buldukça aktivite evdede kızuyuduğunda adım atsan evin için odada odadalşasan ben herkez uyudumu adımatarım 1000adım yaklaşık 10dkmı alıyor benimde evde alet yok sattımeliptiği ben kolidarda adfım atıyorum bazen leslie bazen dişarda yürüyorum böyle işte
kızlar daha bi aktif olurmuş öyle duydum gerçi kişiye göre değişiyor en önemlisi büydüklerinde üzmesin varsın şimdiüzsünler yorsunlarr güzel ALLAHIM HEP KORUSUN ONLARI

İnşalalh 5.li rakamları görürsün canım hakediyorsun Sende spor aşkı var istek var bende yok sanırım
hafta içi işyerinde merdiven inip çıkacagım.söz

adımlar için ne aldınız siz ve nereden
eşime söyleyeyim banada alsın.
Amin canım amin
Cümlemizinkini korusun.
Hareketli kuzum maşallah çocugun yapısyla alakalı kanımca :)))
Eşimde bende sakin bebeklermişiz

nasılsınız bakalım ????

domates-salatalık

Seni gidi seni oo hamarat hanımın hali başka olur kışlık çalışmalarına başlamış ben hiçbirşey yapmadım..
Akşamları eve gidip yemek yapabildiğime şükrediyorum bazen bazende diyorum hazır alıp yiyelim o zaman kızımla daha çok oynarım ama kilo alırım işte :)
7.ye kadar akşam yemeğini yiyebilirisn canım normal..Buçuktan pek bişey olmaz yeterli düzenliolsun

ben çıkıyorum kızlar

Tamma canım güle güle kolay gelsin.

canlarım merhaba bir kaçamak yapıp girdim....
şimdi yemekten geldim dün saat 10 da eve gittim pazartesiye kadar yoğunuz yarın bitmezse pazarda çalışacağız
hepinizi öpüyorum kendinize ve rejiminize dikat edin...

ay kıyamam sana canım
Allah yardımcın olsun.
sende rejime ve kendine dikkat et
öpüyrıoum çok yorma kendini
görşürüz

merhaba canım bende iyiyim saolasın
demek sende kışlık hazırlık yapıyosun ne güzel
bende 8 kilo patlıcan közledim attım buzluğa kırmızı biber eşim yemediği için yapmıyorum salça yaptım kırmızı biberden
menün de herzamanki gibi maşallah çok iyi

evet ben yaz boyu ara ara yapmıstım ama en cok dun yaptım. haftaya da patlıcan ekleyecegım yıne. az geldı 5 kılo.

tesekkurler menuyu begendıgın ıcın :))))))))

Canım menü güzel bu dünkü menümü bugünkümü kafam karışdı
Karnıyarık hayet güzel eti ordan almışsın süper
Akşamada sebze yemegi olabilir yada salata yogurt
Öglen ve Akşam et tüketme
Oh oh ne güzel enerjiksin o zaman tutmayalım seni yürüyüşüne başla.

evet o dunku menu. bugunkunu daha sonra yayınladım canım.

et azıcıktı canım. malum fabrıka duzenı.

aksam eve gıdıp gec yemek yemek ıstemıyorum. yanımda da hazırlıgım yok. dun kıs hazırlıgı yapmaktan kendıme hazırlık yapamadım. aksam evde 8de yemek yemek yerıne aynı yemegı yıyeım dedım oglen ıcın.

evet evet hocamın ogrencısıyım ben :))))))))

ben bılıyordum bu hafta cok ıyı gıdıyordu kılosu duyguşumuzun :)))))) aman nazar olmasın canım. ınan kendım verıyorum gıbı mutluyum. cok dıkkatlı beslenıyorsun ınanılmaz hareketın var. sen hakedıyorsun bunu. ben de ogrencın olarak fena bır rakam gormedım bu sabah := ınsallah bakalım pazartesı ne gorunecek.

Seni gidi seni oo hamarat hanımın hali başka olur kışlık çalışmalarına başlamış ben hiçbirşey yapmadım..
Akşamları eve gidip yemek yapabildiğime şükrediyorum bazen bazende diyorum hazır alıp yiyelim o zaman kızımla daha çok oynarım ama kilo alırım işte :)
7.ye kadar akşam yemeğini yiyebilirisn canım normal..Buçuktan pek bişey olmaz yeterli düzenliolsun

adımsayar ısmı. hepsı burada com dan aldık.

evet yazın ortası azıcık koymustum bırseyler ama buara daha cok ekledım. ben de hayatımda ılk kez yaptım valla. nasıl bır gazla.

ben burda yedım ısten cıkmadan. barbunya yedım mesela ılk ıkı gun aksam. hazır yapılmıs almıstım marketten.

benım ıcın hıcbırsey normal degıl :)))) vucut yakmıyor. oyuzden cok erken yapmam lazım aksam olayını. bır de ben zaten 7'ye ancak evde olurum. hazır yemek bıle olsa ısıtmam yemem yedı bucugu bulur. 6 bucukta cıkıyorum ben ısten.

ben bılıyordum bu hafta cok ıyı gıdıyordu kılosu duyguşumuzun :)))))) aman nazar olmasın canım. ınan kendım verıyorum gıbı mutluyum. cok dıkkatlı beslenıyorsun ınanılmaz hareketın var. sen hakedıyorsun bunu. ben de ogrencın olarak fena bır rakam gormedım bu sabah := ınsallah bakalım pazartesı ne gorunecek.
sağ ol cnm ben sadece haftayı çok iyi değerlendirdimm ,seninde vermene sevindimm

İnşalalh 5.li rakamları görürsün canım hakediyorsun Sende spor aşkı var istek var bende yok sanırım
hafta içi işyerinde merdiven inip çıkacagım.söz

Amin canım amin
Cümlemizinkini korusun.
Hareketli kuzum maşallah çocugun yapısyla alakalı kanımca :)))
Eşimde bende sakin bebeklermişiz

Tamma canım güle güle kolay gelsin.

Acura AC-1301 Adımsayar Pedometre - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

cnm ben bunu aldımkargoda bedava takıyorum bunu dans ediyorum yürüyorum ellemedinmi kapanıyor tekrar hareket ettiğinde açılıyor sayıyor yaptığın adım kaç km denk geliyor ve ne kadarkalori attırıyor yazıyor minicik bi ürün memnunumm onun sayesinde hırs yapıyorum dha fazla adım atmak için

evet bende de var canım tartıda eksılme. gecen hafta artı cıkınca bu hafta beklemıyordum aslında. hafta bası ya da ortası regl olurum sanırım bakalım ozaman nasıl olacak

yolla bakayımözelden kaç kg oldun merak ettim boşunaüzüldün işte hafta başı elbet pes etcek bak regl günün yaklaşmasına rahmen hapa rahmen verdin işte bu başarı ama hep böyle olcak diye ib kanın yok yeri gelcek +çıkcan ben regl dönemimde+800adlım biliyon buhafta 2kg verdim inş devamda eder p.tesiye kadar

yolla bakayımözelden kaç kg oldun merak ettim boşunaüzüldün işte hafta başı elbet pes etcek bak regl günün yaklaşmasına rahmen hapa rahmen verdin işte bu başarı ama hep böyle olcak diye ib kanın yok yeri gelcek +çıkcan ben regl dönemimde+800adlım biliyon buhafta 2kg verdim inş devamda eder p.tesiye kadar

tamam attım msj sımdı sana

evet canım ya oldu bu hafta ama olmasaydı da okadar uzulmeyecektım cunku vıcdanım cok rahat. Enınde sonunda az da olsa gıdecektır dıye umut etmeyı ogrendım gecen pazartesı gunu yıkılınca resmen :)))))))

bakalım hafta bası ve sonrasını cok merak edıyorum hem tartı zamanı hem regl yaklasıyor

Back
X