• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar yine romantiğe bağladım

sefa topsakal doktoru dinledim
ebru gündeş bir gün aşklar biter
ahmet kaya nerden bileceksiniz

veee ahmet kaya ağladıkçaaaaaaaa

evet sende kendince haklısın....benim tabi kısıtlı girip okuyamayışımda etkili tabi uzun yazıları geçmişi okuyamıyorum kısa ve anlaşılır olanlar tercihim...

dünnn mesela:
sabah:1 elma yedim sadece

arada:çok acıktım bir poğaça yedim

öğlen:çorba,biber dolma 1 adet,1kase yoğurt,1 kase salata

akşam:1 dilim kepek ekmeği,5 zeytin,çok az peynir 1 domates

arada:2 biber dolması

akşamki dolmaları yemeseydim keşke ama ciddi bir iştah artışı var açlıktan ölüyorum midem çok yanıyor...anlatamam...

regl mı yaklastı kontes ? son 15 gune kala bende oyle oluyor tatlıya duser herkes ama ben genel olarak ıstah acıklıgı yasarım ılk kez bu kez normal gıdıyorum. sadece sabah canım tuzlu bırsey cektı. tuttum kendımı ama.

ay haftasonu olacagım sanırım. olsa da bır merakım gıtse. hapa uzun zaman ara verdım. hap ıle bıle olmayacak korkusu var bu kez bende. bır de regl olunan hafta kılo alınır dusuncesı ıle ıyıce stres oldum. olsun bıtsın bır an once dıye bakıyorum.

şeyy anlamadımmm:44::53:

sıla-i rahim: memleket ziyareti atalarının ananın babanın senin doğduğun topraklar köyün ,ilçen,ilin demektir...

ve akraba ziyareti onlar sana gelmesede ihmal etsede sen ihmal etme diyor bir hadiste akrabayı ihmal etmemek sünnettir...

sıla-i rahim yapmak yani memleke ziyareti ve akraba eş dost ziyareti ömür uzatır...

haa bide şöyle bişey var ömür uzamamaz yani doğum ölüm ve nikah tarihleri kesindir burda ömrün uzamasından kasıt ömrü bereketli geçer anlamında dolu dolu her saniyeni yaşarsın

yoksa bereketsiz 100 yıl ömür ne işe yararki....

kızlar yine romantiğe bağladım

sefa topsakal doktoru dinledim
ebru gündeş bir gün aşklar biter
ahmet kaya nerden bileceksiniz

veee ahmet kaya ağladıkçaaaaaaaa

hımm güzel şarkılarrr....bende sana müzzeyyen sanerden benzemez kimse sanayı armağan ediyorummm

regl mı yaklastı kontes ? son 15 gune kala bende oyle oluyor tatlıya duser herkes ama ben genel olarak ıstah acıklıgı yasarım ılk kez bu kez normal gıdıyorum. sadece sabah canım tuzlu bırsey cektı. tuttum kendımı ama.

ay haftasonu olacagım sanırım. olsa da bır merakım gıtse. hapa uzun zaman ara verdım. hap ıle bıle olmayacak korkusu var bu kez bende. bır de regl olunan hafta kılo alınır dusuncesı ıle ıyıce stres oldum. olsun bıtsın bır an once dıye bakıyorum.

evet aynen düşündüğün gibi canım bendede anormal bir iştah artışı var ve karnım davul gibi...

sıla-i rahim: memleket ziyareti atalarının ananın babanın senin doğduğun topraklar köyün ,ilçen,ilin demektir...

ve akraba ziyareti onlar sana gelmesede ihmal etsede sen ihmal etme diyor bir hadiste akrabayı ihmal etmemek sünnettir...

sıla-i rahim yapmak yani memleke ziyareti ve akraba eş dost ziyareti ömür uzatır...

haa bide şöyle bişey var ömür uzamamaz yani doğum ölüm ve nikah tarihleri kesindir burda ömrün uzamasından kasıt ömrü bereketli geçer anlamında dolu dolu her saniyeni yaşarsın

yoksa bereketsiz 100 yıl ömür ne işe yararki....
hımmmmm anladım ansiklopedi gibi kadınsın valla maşallahh..

evet aynen düşündüğün gibi canım bendede anormal bir iştah artışı var ve karnım davul gibi...

aman cok gıcık ya bılıyorum. bende de karnımda sıslık var ıkı gundur farkındayım. herzaman su ıcınce bu kadar sısmezdım ama sımdı 500 ml kafama dıkerken zorlanıyorum ve sıse bıtınce acayıp sıslık oluyor.

bır de var ya cok sınırlı oluyorum bazen bazen de asırı duygusal. bugun bırara cok sınırlıydım mesela. sımdı de duygusal. enerjım dusuyor baya. dıyorum ya olsam da kurtulsam offfff.

bır de dun yururken camasırım tam ara kısmı surtmus sanırım anlamadım. dar falan da degıldı. sabahtan berı zor yuruyorum. kabarmıs bırazcık. bacak ıc kısmı degıl baya yukarı dogru. canımı acıtıyor yururken. gunlerdır sık sık yuruyorum hıc basıma gelmedı nıye boyle oldu anlamadım. bıraz once fabrıkanın etrafında tur atayım dedım yapamadım valla.

Arkadaşlar kardeşim bugün istanbula döndü artık fazlaca gelebilirimm birde demiştim oğlanı memeden kestim ve çok fazla ilgilenmemm gerekiyor çok huysuz çünkü
Beni merak etmişsiniz canlarım inanın çok duygulandımm,o gün çok ağladım ama şimdi o halime gülüyorum anlatayımda sizde gülünnn
O gün sabah kalktım ev temizleyecem,ortalığı topluyorum,neyse eşim telefonunu düşürüp kırılmıştı sonra kendine başka telefon aldı,kırılan telefon ingilizce bilgileri çünkü yurt dışından almıştık
eeeee bilirsiniz her kadının içinde telefonu karıştırma huyu vardır bende ingilizce ve dokunmatik olduğu için bakamıyordummm
neyse birde bu kk daki derdim var topiğinin etkiside var tabikii bende ,herkez karıştırıyor birşeyler buluyor falannn
aman allahım neyse,telefonu aldım elime içinde kart yok kendi kartımı taktım göya onda kalan mesajlar çıksınn neyse
açtım mesajları karıştırarak buldumm
aveadan gelen mesajlar,birde halasının kocasına balığa gidelim diye mesajlar var ama ellerim nasıl titriyor ne olur birşey bulmimmm diyorumm,neyse aşşağılara indikçe,tamam hayatım,tamam canım, diye mesajlar var
neyse nasıl oldum anlatamamm ağlamaya başladım,mesaja girdimm baktım benim numaraya çekilmiş ,allahım ne olur diyorumm hepsi bana çekilmiş olsunn,tarihler mart ayına ait çıkıyor,3ncü mesaj başka numara tamam hayatım olann
ben şok oldum numarayı yazdım kenara ,ama nasıl ağlıyorum oan dondum kaldım ne oluyor dedimm benden başka birine tamam hayatım demişmi eşim diye
erkek arkadaşa tamam kardeş dersin değilmii
neyse eşimi aradım bu anlamadan birşey ben bağırmaya çağırmaya başladım bir yandan ağlıyorum,sen başkasına tamamm hayatım demişsinn adam yok demedim nerden çıkardın sen diyor ben anlamıyorum oan tabikii,bayağı konuştuk ben ikna olmuyorum ALLAHIM bu nasıl acı birşey ALLAH kimsenin başına böyle birşey vermesinn ,neyse nerden çıkardın diyor ben hep evdeyim hafta sonları seninleyim,akşamları çıkmıyorum dışarı

neyse kapattım telefonu

numaramı gizleyerek aradım numarayı ve numara gizli olanlara kapalıymış ulaşamadım
dedim numaramı açıp aricam kimmiş öğrenecem ağzıma gelenide sayacamm
bir cesaret aradım uykulu bir ses alooo dedi,bende hemen alo dedim hemen bana eda senmisin dedi karşımdakii evet benimm derkenn benn sesi tanıdımm benim mahalleden cemile ablam çıktı ,3 çocuk annesi,
cemile abla senmisin dedim evet canım benim nasılsın dedii iyiyim sen nasılsın dedimm,bu numara sanamı ait dedimm evet dedi,kız sen numaramı yinemi kaydetmedin dedi,evet öyle olmuş cemile abla kusra bakma dedim iyi kaydet canım dedi,neyse hadi görüşürüz dedim kapattım

sonra aklıma geldi ben telefona KENDİ KARTIMI TAKTIM ,ve bana ait mesajlar çıkmış ama eşimin telefon olunca hemen ondan şüplenmişim şokun etkisiyle,,
sonra düşündüm duygu hatırlıyormusun ben mahalledeki arkadaşlarla diyet yarışmasına girmiştim ve bu bayanla yarışmadaydım ona mesaj çekmiştim abla 3 hafta tartılmıyacağım tamammı demiştim oda bana mesaj çekerek tamam hayatım dediğini hatırladım neyse konu buymuşş
ama nasıl rahatladımm
sonra eşimi aradımm ben aşkım canım hayatımmm demeye başladım,adamında kafasını şişirdim,
kartı çıkarıp mesajlara baktım sonra o mesajlar yoktu
neyse kızlar böyle oldu,off kimse bu duyguyu hissetmesin nasıl bir acı bu,
onu okadar çok seviyorumkii
bu derdim var köşelerine pek takılmamak lazım insanda psikoloji bırakmıyor

hımmmmm anladım ansiklopedi gibi kadınsın valla maşallahh..

evet canım sağolasın

aslında bu konudaki merakım sadaka ömrü uzatır hadisi şerifidir...dedim ölüm tarihi kesinse sadaka nasıl uzatır ve uzamasından kasıt bereketli dolu dolu geçmesidir dedi hocamm.

sonra ki araştırmam namaz oldu rabbim hepimizi namazı devamlı kılanlardan eylesin

okadar önemliki namaz yengem var benim şuan 70 yaşında felandır,7 yaşında başlamış namaza hiç bırakmamış aksatmamış,bırakın borcu gün için bir sürü nafile namaz ve gece de gece namazları kılan birisi

ve bu yüce insanda ilahi bir güç var 18 defa ameliyat oldu(ağır ameliyatlar ),2 defa kanseri yendi,ağır kalp hastalığı var ama mucize bir şekilde halen ayakta her işini kendisi görüyor,namazlarını yine kılıyorr...

ve arştımamın en çarpıcı sonucu:Namaz Kılmayanın Halleri
a) dünyadaki 6 hali
1-siması değişir(yüzünde nur olmaz)
2-hayatının bereketi yok olur
3-rızkının bereketi yok olur(zengin bile olsa malının parasının hayrını görmez)
4-yaptığı hayırlardan hiç biri kabul edilmez
5-duasına icabet olunmaz (kabul edilmez)
6-salihlerin duasından nasip alamaz..

b)ölüm anındaki 3 hali
1-Ölürken susuz olarak ölür(su içinde ölse bile )
2-Ansızın ölür(hazırlıklı olanlar Hariç tabii) ilerde namazımı kılarım diyip kılmayanlar
3-ölümü ansızın küt diye olsada canın bedenden ayrılışı çokkk ızdıraplı ve ağır olur

c)kabirdeki 3 hali
1-kabri daralır
2-kabri kararır
3-suallere cevap veremez kabir azabı çok olur

d-)mahşerdeki 3 hali
1-hesabı şiddetli olur amel defteri soldan verilir
2-allahın huzuruna çıktığında mevlayı çok gazaplı ve şiddetli bulur
3-allahın huzurundan direk cehenneme atılır (affedilenler hariç)

arkadaşlar kardeşim bugün istanbula döndü artık fazlaca gelebilirimm birde demiştim oğlanı memeden kestim ve çok fazla ilgilenmemm gerekiyor çok huysuz çünkü
beni merak etmişsiniz canlarım inanın çok duygulandımm,o gün çok ağladım ama şimdi o halime gülüyorum anlatayımda sizde gülünnn
o gün sabah kalktım ev temizleyecem,ortalığı topluyorum,neyse eşim telefonunu düşürüp kırılmıştı sonra kendine başka telefon aldı,kırılan telefon ingilizce bilgileri çünkü yurt dışından almıştık
eeeee bilirsiniz her kadının içinde telefonu karıştırma huyu vardır bende ingilizce ve dokunmatik olduğu için bakamıyordummm
neyse birde bu kk daki derdim var topiğinin etkiside var tabikii bende ,herkez karıştırıyor birşeyler buluyor falannn
aman allahım neyse,telefonu aldım elime içinde kart yok kendi kartımı taktım göya onda kalan mesajlar çıksınn neyse
aveadan gelen mesajlar,birde halasının kocasına balığa gidelim diye mesajlar var ama ellerim nasıl titriyor ne olur birşey bulmimmm diyorumm,neyse aşşağılara indikçe,tamam hayatım,tamam canım, diye mesajlar var
neyse nasıl oldum anlatamamm ağlamaya başladım,mesaja girdimm baktım benim numaraya çekilmiş ,allahım ne olur diyorumm hepsi bana çekilmiş olsunn,tarihler mart ayına ait çıkıyor,3ncü mesaj başka numara tamam hayatım olann
ben şok oldum numarayı yazdım kenara ,ama nasıl ağlıyorum oan dondum kaldım ne oluyor dedimm benden başka birine tamam hayatım demişmi eşim diye
neyse eşimi aradım bu anlamadan birşey ben bağırmaya çağırmaya başladım bir yandan ağlıyorum,sen başkasına tamamm hayatım demişsinn adam yok demedim nerden çıkardın sen diyor ben anlamıyorum oan tabikii,bayağı konuştuk ben ikna olmuyorum allahım bu nasıl acı birşey allah kimsenin başına böyle birşey vermesinn ,neyse nerden çıkardın diyor ben hep evdeyim hafta sonları seninleyim,akşamları çıkmıyorum dışarı

neyse kapattım telefonu

numaramı gizleyerek aradım numarayı ve numara gizli olanlara kapalıymış ulaşamadım
bir cesaret aradım uykulu bir ses alooo dedi,bende hemen alo dedim hemen bana eda senmisin dedi karşımdakii evet benimm derkenn benn sesi tanıdımm benim mahalleden cemile ablam çıktı ,3 çocuk annesi,
cemile abla senmisin dedim evet canım benim nasılsın dedii iyiyim sen nasılsın dedimm,bu numara sanamı ait dedimm evet dedi,kız sen numaramı yinemi kaydetmedin dedi,evet öyle olmuş cemile abla kusra bakma dedim iyi kaydet canım dedi,neyse hadi görüşürüz dedim kapattım

sonra aklıma geldi ben telefona kendi kartımı taktım ,ve bana ait mesajlar çıkmış ama eşimin telefon olunca hemen ondan şüplenmişim şokun etkisiyle,,
sonra düşündüm duygu hatırlıyormusun ben mahalledeki arkadaşlarla diyet yarışmasına girmiştim ve bu bayanla yarışmadaydım ona mesaj çekmiştim abla 3 hafta tartılmıyacağım tamammı demiştim oda bana mesaj çekerek tamam hayatım dediğini hatırladım neyse konu buymuşş
ama nasıl rahatladımm
sonra eşimi aradımm ben aşkım canım hayatımmm demeye başladım,adamında kafasını şişirdim,

ya yaptıgın sey aslında tam kadın ısı. Yapabılırız bence hepımız. Ama var ya bosu bosuna adamın gunahını almıssın. Bosuna helak olmussun allah ıyılıgını versın emı delısın ya :)))))))

evet canım sağolasın

aslında bu konudaki merakım sadaka ömrü uzatır hadisi şerifidir...dedim ölüm tarihi kesinse sadaka nasıl uzatır ve uzamasından kasıt bereketli dolu dolu geçmesidir dedi hocamm.

Sonra ki araştırmam namaz oldu rabbim hepimizi namazı devamlı kılanlardan eylesin

okadar önemliki namaz yengem var benim şuan 70 yaşında felandır,7 yaşında başlamış namaza hiç bırakmamış aksatmamış,bırakın borcu gün için bir sürü nafile namaz ve gece de gece namazları kılan birisi

ve bu yüce insanda ilahi bir güç var 18 defa ameliyat oldu(ağır ameliyatlar ),2 defa kanseri yendi,ağır kalp hastalığı var ama mucize bir şekilde halen ayakta her işini kendisi görüyor,namazlarını yine kılıyorr...

Ve arştımamın en çarpıcı sonucu:namaz kılmayanın halleri
a) dünyadaki 6 hali

B)ölüm anındaki 3 hali
1-ölürken susuz olarak ölür(su içinde ölse bile )
2-ansızın ölür(hazırlıklı olanlar hariç tabii) ilerde namazımı kılarım diyip kılmayanlar
3-ölümü ansızın küt diye olsada canın bedenden ayrılışı çokkk ızdıraplı ve ağır olur

c)kabirdeki 3 hali
1-kabri daralır
2-kabri kararır

d-)mahşerdeki 3 hali

maasallah cok bılgılısın benım esım de boyledır ama o anlatmaz kolay kolay. ıllakı soracaksın ama bazı arkadslarım var okadar guzel bılgıler verırler kı skype ya da msn uzerınden konusarak bıle cok sey ogrenmısımdır onlardan

Arkadaşlar kardeşim bugün istanbula döndü artık fazlaca gelebilirimm birde demiştim oğlanı memeden kestim ve çok fazla ilgilenmemm gerekiyor çok huysuz çünkü
Beni merak etmişsiniz canlarım inanın çok duygulandımm,o gün çok ağladım ama şimdi o halime gülüyorum anlatayımda sizde gülünnn
O gün sabah kalktım ev temizleyecem,ortalığı topluyorum,neyse eşim telefonunu düşürüp kırılmıştı sonra kendine başka telefon aldı,kırılan telefon ingilizce bilgileri çünkü yurt dışından almıştık
neyse eşimi aradım bu anlamadan birşey ben bağırmaya çağırmaya başladım bir yandan ağlıyorum,sen başkasına tamamm hayatım demişsinn adam yok demedim nerden çıkardın sen diyor ben anlamıyorum oan tabikii,bayağı konuştuk ben ikna olmuyorum ALLAHIM bu nasıl acı birşey ALLAH kimsenin başına böyle birşey vermesinn ,neyse nerden çıkardın diyor ben hep evdeyim hafta sonları seninleyim,akşamları çıkmıyorum dışarı

neyse kapattım telefonu

sonra aklıma geldi ben telefona KENDİ KARTIMI TAKTIM ,ve bana ait mesajlar çıkmış ama eşimin telefon olunca hemen ondan şüplenmişim şokun etkisiyle,,
ama nasıl rahatladımm

ay kıyamam sana ya boşuna yıprattınkendini desene eşinde şaşırmış neyse korkutmuş oldun onuda manayla:))) ah bizkadınlarr gerçekden birderdim var bölümü insanı şüpheci yapıyorr neyse geçmiş olsun karabiberim

neyse kapattım telefonu

ama nasıl rahatladımm

ilahi karabiber sana ben ne diyim allah müstakını versin...kız adama hemen ne diye bulaştınn valla alemsinn...

bide benim başıma geldi eşim akşam iş çıkışı büroya yanıma geldi sohbet ediyoruz yanımda mesaj geldi mesaj eşim okudu allah allah hatunun biri aşkın işten çıktım gelmeni bekliyorum yazmışşş ben tabi çok tepki vermedim eşim aradı kızı ama nasıl bağırıp çağırdı kız kendi sekreteri ve maalesef kocasının yerine eşime çekmiş mesajı yanlışlıkla,
okız çok üzüldü bu yanlışlıktan eşi dedi biz buluşacaktık abi yanlışlık olmuş ama benim eşim çok ağır tepki verdiği için kız istifa etti
neyse o kızdan sonra alınan sekreteri 18-19 yaşlarında fingirdek bişey bu sefer ben eşimin bürosuna gittim oturuyoruz kız yeni beni tanımıyor müşteri sandı sanırım bi baktım dışardaymış geldi antalyanın yaz sıcağı kız erimiş geçti eşimin karşısına kısacık etek ayırdı bacağını çeldi oturdu ayy hava çok sıcak öldümm bittimm demezmii kız eteğini karşımda yelleyip duruyor etek 10 santim zaten herşey ortada yine ben hayretler içinde bakarken eşim kızı bu sefer yanımda işten kovdu.. meğersem kız bürodaki diğer erkeklerede öyle sırnaşıyormuş buda son oldu...sen benim yerimde olsan kalp krizi geçirirdin eminim ama allahıma şükür eşime sonsuz güvenirim...

evet canım sağolasın

sonra ki araştırmam namaz oldu rabbim hepimizi namazı devamlı kılanlardan eylesin

ve arştımamın en çarpıcı sonucu:Namaz Kılmayanın Halleri
a) dünyadaki 6 hali

b)ölüm anındaki 3 hali
1-Ölürken susuz olarak ölür(su içinde ölse bile )
2-Ansızın ölür(hazırlıklı olanlar Hariç tabii) ilerde namazımı kılarım diyip kılmayanlar

c)kabirdeki 3 hali
1-kabri daralır
2-kabri kararır

d-)mahşerdeki 3 hali

ahh kontesim ah çok dertliyim bu konuda bir ara konuşalım bukonuhakkında emi paylaştığın şey tokat gibi geldi valla bu arada ne mutlu yengenee resmnen kıskandım unutmazsan eğer yengene benimde birgünonun gibi olmam için dua etsin :14::14:

ilahi karabiber sana ben ne diyim allah müstakını versin...kız adama hemen ne diye bulaştınn valla alemsinn...

bide benim başıma geldi eşim akşam iş çıkışı büroya yanıma geldi sohbet ediyoruz yanımda mesaj geldi mesaj eşim okudu allah allah hatunun biri aşkın işten çıktım gelmeni bekliyorum yazmışşş ben tabi çok tepki vermedim eşim aradı kızı ama nasıl bağırıp çağırdı kız kendi sekreteri ve maalesef kocasının yerine eşime çekmiş mesajı yanlışlıkla,
okız çok üzüldü bu yanlışlıktan eşi dedi biz buluşacaktık abi yanlışlık olmuş ama benim eşim çok ağır tepki verdiği için kız istifa etti
neyse o kızdan sonra alınan sekreteri 18-19 yaşlarında fingirdek bişey bu sefer ben eşimin bürosuna gittim oturuyoruz kız yeni beni tanımıyor müşteri sandı sanırım bi baktım dışardaymış geldi antalyanın yaz sıcağı kız erimiş geçti eşimin karşısına kısacık etek ayırdı bacağını çeldi oturdu ayy hava çok sıcak öldümm bittimm demezmii kız eteğini karşımda yelleyip duruyor etek 10 santim zaten herşey ortada yine ben hayretler içinde bakarken eşim kızı bu sefer yanımda işten kovdu.. meğersem kız bürodaki diğer erkeklerede öyle sırnaşıyormuş buda son oldu...sen benim yerimde olsan kalp krizi geçirirdin eminim ama allahıma şükür eşime sonsuz güvenirim...
tövbe yarabbim şimdi birşey dicem kul hakkı olcak neysee diyorum
bakkontesim görüyonmu bu sefer sinirimikontrol ettimmm...

tövbe yarabbim şimdi birşey dicem kul hakkı olcak neysee diyorum
bakkontesim görüyonmu bu sefer sinirimikontrol ettimmm...

valla yerimde olsan savaş çıkartacaklardan biride sendirsin eminim...

ya bide kızlar kadınsı hislerimizle tabii kıskanırız ama bunu belli etmeyin

aslında bunun hukuksal,medeni kanun ve dinsel boyutlarda bir kaç tüyosu var ama burda yazmıyayım şimdi

sonra özel konuşuruz...

ama şu bir gerçek eşinize asla onsuz yaşayamayacağınızı,ve ona muhtaç olduğunuzu onun herşeyiniz olduğunu hissettirmeyin eğer bu iktidarı kendilerinde buldularsa hepsi kaşınmaya başlar çünkü...

Back
X