- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #12.541
ilahi karabiber sana ben ne diyim allah müstakını versin...kız adama hemen ne diye bulaştınn valla alemsinn...
Bide benim başıma geldi eşim akşam iş çıkışı büroya yanıma geldi sohbet ediyoruz yanımda mesaj geldi mesaj eşim okudu allah allah hatunun biri aşkın işten çıktım gelmeni bekliyorum yazmışşş ben tabi çok tepki vermedim eşim aradı kızı ama nasıl bağırıp çağırdı kız kendi sekreteri ve maalesef kocasının yerine eşime çekmiş mesajı yanlışlıkla,
okız çok üzüldü bu yanlışlıktan eşi dedi biz buluşacaktık abi yanlışlık olmuş ama benim eşim çok ağır tepki verdiği için kız istifa etti
neyse o kızdan sonra alınan sekreteri 18-19 yaşlarında fingirdek bişey bu sefer ben eşimin bürosuna gittim oturuyoruz kız yeni beni tanımıyor müşteri sandı sanırım bi baktım dışardaymış geldi antalyanın yaz sıcağı kız erimiş geçti eşimin karşısına kısacık etek ayırdı bacağını çeldi oturdu ayy hava çok sıcak öldümm bittimm demezmii kız eteğini karşımda yelleyip duruyor etek 10 santim zaten herşey ortada yine ben hayretler içinde bakarken eşim kızı bu sefer yanımda işten kovdu.. Meğersem kız bürodaki diğer erkeklerede öyle sırnaşıyormuş buda son oldu...sen benim yerimde olsan kalp krizi geçirirdin eminim ama allahıma şükür eşime sonsuz güvenirim...
ben de esıme sonsuz guvenırım. Zaten guvendıgım ıcın sectım onu. Belkı de sırf bu yuzden bıle sectım dıyebılırım esımı :))))))
bana olan sevgısıne guvenırım ama en cok ımanından dolayı boyle bırseyı asla yapmayacagını bılırım. Yurtdısında sureklı gıder rusyaya bıle gıder aklıma asla bırsey gelmedı. Hatta benı ıstyerınde cok kızdırırlar. Ben o bayan musterıyı tanıyorum kı zaten derım. Hakıkaten cok guzel kadın derım. Sasırırlar susarlar oyle gulusuruz.