- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #12.581
gel bacım gel gülüm sensiz olmaz zaten olıurmu şahdamarımm:)))
ercem daha öncede buna benzer bi olay oldu ikimzde aynı dertteyiz,bendeneler yaşadım milletin anası kı<zına şişe domat vs yaparken ben geçtiğimiz yıl anneme para verdim yapsın diye,3 çift terlik alır 1'ni vermez ama yinede başımın tacı hakkın ödeyemem,istedimki anne kız ilişkimiz kuvvetli olsun,birlikte yemeğe gidelim,ben geçen yıl biliyorsunuz annneme 5 dk mesafe oturdum balkonu balkonumu görürdü ,6 aylık bebekle taşındığımda annem bi yardıma gelmedim hemde aralık ayında,hergeldiğin bi yerleşmedin gititn dedi düşün,bende sitem ettim gel yardım et demiyorum bari evladım bak burda benimde gözüm arkada kalmasın dedimahhdha neler var neler,bu aralar yine imtihandayım annem konusunda ALLAHA çokdua ediyorum bu imtihanda anznemle kötü olmayayım ilişikimiz bozulmasun diye,çünkü ben annnemi olduğu giib kabul etmeyi öğrendim şimdi öyle bir dert varki başımda anneme kızcam kırlcam diye korkuyorum neysee yinede ALLAH anamı babamı kardeşimi evladımı eşimi başımdan eksik etmesin..yani anlıyacağın en hassas noktam:2:
çatla patla heryerde brokoli var izmirdee hıhhhhhhhhh:111:
duygu senınle konusurken benzer seylerı goruyorduk anne konusunda da benzer cok sey yasamısız ama dedıgın gıbı cok sukur yıne de anne. analık hakkı var. onlar belkı bıze kıymıs ya da kıyıyor ama vıcdanımız el vermıyor bızım aynısını yapmamıza. bu da bızım sınavımız sanırım. ama cok ımrenıyorum kuzu gıbı gorulen evlatları. benım annem evlenmemı bıle ıstememıstı sırf onlara para gondermem dıye. ama esım de ben de utandırdık herzamankınden daha cok destek olduk.
bak gelecegım ızmıre dıyorum. gelıp gıtmeyecegım :))))))) denız var brokolı var sen varsın kuzey var ısırmalık :)))))))