DUYGUM, POMOM, ERCEM
Günaydin kizlar, yorumlarinizi okuyunca üzüldüm gerçekten
ben annemle okadar iyiyimki anlatamam, okuldan eve gelince "elim kolum gelmi$" "ba$ tacim gelmi$" "biricik kizim gelmi$" der hp üstelik kiz karde$imin yaninda ve ona asla böyle $eyler demez, yanli$ anlamayin ama acaba sizler annelerinizi çokmu üzdünüz? ister ergenlikte olsun ister daha büyükken?
Bakin annemin arasi karde$imle hep bozuktur, neden? karde$im annem ak dese o kara der, bir dedigini yapmak için annemin 3-4 kere söylemesi lazim, annem offffff uffffff der sürekli, hiçbir zaman anneme acimaz, demedikten sonra hiç yardim emez
yanli$ anla$ilmasin kendimi övmüyorum, ben okuldan gelince hemen mutfaga girerim, i$ varsa yaparim bula$iklari yikar, çama$ir makinasini çali$tiririm, yemegi ocaga koyar annemle beraber, sonra kahve yapar içeriz, anneme en son nezaman offf ufff dedigimi hatirlamam, annemin i$e olunca okuldan ko$a ko$a gelirim annem yorulmasin diye, beraber ali$veri$e gideriz, oturup sohbet ederiz

dedigim gibi her$ey kar$ilikli, tabiki arada gerilim ya$ariz ve %90 annemin suçu olur ben küserim, gelir kendisi konu$ur hiçbir$ey olmami$ gibi :)
kom$ular hep bize özeniz ma$allah aramiz çok iyi ama bazi konularda tabiki fedakar olmak lazim